Modelism - RHC Forum: ACCES CLINCENI - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

ACCES CLINCENI NOW OR NEVER

#181 Useril este offline   albastru 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 213
  • Inregistrat: 07-June 05

Postat 14 August 2006 - 06:45 PM

Citeaza

Da eu sunt ca fratemiu (pariu ca ma cunosti

Citeaza

Da sunt foarte multi "dastia" ca mine, si o sa fie foarte multi "dastia" ca mine de acum inainte care.

Inainte de toate acestea mai invata cu scrisul...ca trebuie.

Albastru
0

#182 Useril este offline   Flightaddicted 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 12-May 04

Postat 14 August 2006 - 07:19 PM

Raspuns inteligent din partea ta
0

#183 Useril este offline   speedy400 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 230
  • Inregistrat: 23-January 06

Postat 14 August 2006 - 07:38 PM

@DMC

Citeaza

DA ZBOR FOARTE BINE.

chiar asa? auzi bai nene ce campion national avem si nici nu stiam.
daca e asa cum zici, atunci vino si pe la noi, ''amaratii' astia din Politehnica sa ne arati si noua cat de mare maestru al sportului esti. sper ca nu ai nici o problema sa facem un combat, sau sa imi arati si mie cum se face o aterizare in autorotatie cu un heli electric. :D

Citeaza

A fi modelist inseamna neapart sa-ti construesti singur avioanele? Inseamna ca 80% din oamenii care posteaza pe acest forum nu sunt modelisti

da cam asa e. tu ,ca multi altii care isi cumpara avioanele RTF sau se duc sa le faca/asambleze altii avioanele sunteti doar piloti, consumatori. :)

@Bogdan Stancu

Citeaza

EDIT: desi ma indoiesc ca tu ai cu ce sa ajungi la Clinceni, cred ca ai scris doar ca sa te afli in treaba

am fost de cateva ori la Clinceni cu Andrixnet, dar de mai multe ori la Chitila si Calugareni. Unii de pe forum m-au vazut. Nu mi-a placut atmosfera de acolo. Acuma ca mai trebuie sa ceri si aprobare, cartela VIP , nu mai merita drumul. Mult mai bine la Chitila si Calugareni. Pentru electrice, exista destule locuri in Bucuresti.

Aceasta postare a fost editata de speedy400: 14 August 2006 - 07:53 PM

0

#184 Useril este offline   Flightaddicted 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 12-May 04

Postat 14 August 2006 - 07:49 PM

speedy400, la 14 Aug 2006, 19:38, a spus:

@DMC

Citeaza

DA ZBOR FOARTE BINE.

chiar asa? auzi bai nene ce campion national avem si nici nu stiam.
daca e asa cum zici, atunci vino si pe la noi, ''amaratii' astia din Politehnica sa ne arati si noua cat de mare maestru al sportului esti. sper ca nu ai nici o problema sa facem un combat, sau sa imi arati si mie cum se face o aterizare in autorotatie cu un heli electric. :)

Auzi bai nene (ca tot mancam unu din farfuria celuilalt)... esti avocat sau ce? Iti scriu scurt
1. NU MA INTERESEAZA POLITEHNICA VOASTRA
2. NU MA INTERESEAZA ELICOPTERELE

Citeaza

da cam asa e. tu ,ca multi altii care isi cumpara avioanele RTF sau se duc sa le faca/asambleze altii avioanele sunteti doar piloti, consumatori

Deci dupa spusele tale noi nu suntem modelisti decat consumatori...foarte tare frate

Aceasta postare a fost editata de DMC: 14 August 2006 - 07:51 PM

0

#185 Useril este offline   sigxcpu 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 29-May 06

Postat 14 August 2006 - 07:56 PM

nu a devenit prea gretos pentru a mai fi deschis topicul asta?
dupa ce ca e o mana de oameni in toata tara, s-au gasit si degetele sa si-o dea la falange. frumos, tiganesc.
0

#186 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 15 August 2006 - 06:04 AM

sigxcpu, la 14 Aug 2006, 20:56, a spus:

nu a devenit prea gretos pentru a mai fi deschis topicul asta?
dupa ce ca e o mana de oameni in toata tara, s-au gasit si degetele sa si-o dea la falange. frumos, tiganesc.

cine oare a prins glas din nou sa faca gat?
unu care echipeaza un ezstar ,sau un twinjet (adica modelist ce sa mai...) ,mai e si student la aeronave si nu are ce face dacat sa arunce cu rahat pe aici.
in afara de asta inca nu l-a vazut zburand pe dmc niciodata ,dar continua sa abureasca prin subiecte.probabil ca i-au scazut vanzarile ori i-au plecat clientii si prietenii din cauza atitudinii pe care o are.

@speedy400 :daca continui o sa vina iar un ban ,sa te linistesti si sa te duci pe forumuri de modelisti nu de consumatori.

Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 15 August 2006 - 06:08 AM

flying is my life...
0

#187 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 August 2006 - 06:11 AM

speedy400, la 12 Aug 2006, 18:18, a spus:

adica io daca vin in timpul saptamanii si nu il gasesc pe Siliviu66 sau pe alt 'GALACTIC VIP',nu mai zbor?

ia intreaba pe tropheus si inca cativa de pe forum care s-au dus in timpul saptamanii dupa amiaza sa zboare si ei ,cam in cat timp a aparut comandantul si "i-a rugat" sa nu zboare ca au treaba cu 1:1....am impresia ca au apucat sa-si monteze modelele ..si cam atat.

in rest momentan inchid si cand am un pic de timp curat subiectul.
flying is my life...
0

#188 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 11 September 2006 - 08:53 AM

ma vad nevoit sa atrag atentia asupra unui lucru, si asta dupa ce m-am consultat si cu sicstiisicsu':
ieri am fost la clinceni, dupa o pauza de vreo trei-patru saptamini, si pur si simplu nu mi-a venit sa cred cite gunoaie au aparut in locul de parcare si linga pista; asta dupa ce exact acum o luna am strins toate pet-urile si plasticele care erau pe-acolo; nu dau cu piatra, dar va rog frumos sa ne mobilizam ceva mai mult, individual, si sa ne stringem gunoaiele cind plecam, ca e pacat!
multumesc pentru intelegere!
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#189 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 19 September 2006 - 08:32 AM

Tre sa ma raliez si io la "of-ul" mizzone-ului, ce l-a esprimat foarte voalat si delicat, ca o mimoza...
Si pe mine aspectul m-a deranjat de f. mult timp, dar io o sa fiu mai direct si esplicit.

Din pacate, omul, ca individ gregar, este intrinsec mitocan, in mai mica sau mai mare masura.
Si pe unde turma se aduna, tipologia mitocanului se poate ascunde si camufla eficient in gloata.

Acum ma adresez exclusiv mitocanilor dintre noi:
Va rog frumos sa va strangeti reziduurile ce le dejectati la camp!
Daca sunteti atat de nesimtzitzi incat sa nu aveti in portbagaj o punga de gunoi, nu aruncati d'a-m'boulea (o fi grafia corecta?) petul de Cola si doza de RedBull sub masina proprie, ca sa nu fie la vedere decat cand stergeti putina!
Macar atata efort sa faceti si sa centralizati toate gunoaiele intr-o movilitza bine definita, ca sa poata fi eventual stranse mai usor de unii mai fraieri.
Nu am nimic impotriva lasarii "in situ" a alimentelor ce pot si "debarasate" de cainii de pripas sau ciorile flamande.
Nu am nimic cu hartiile ce se dezintergreaza la prima ploaie (asa o fi?).
Ma deranjeaza materialele ce se dezintegreaza greu, in sute (mii?) de ani.

Mitocanilor de pretutindeni! Haideti sa dati dovada ca nu sunteti mitocani si sunt io marlan si nesimtzit!
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#190 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 26 September 2006 - 03:42 PM

TU nu vei fi niciodata "marlan si nesimtzit"! Ca nu poti.

0

#191 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 27 September 2006 - 07:16 AM

navigator, la 26 Sep 2006, 15:42, a spus:

Nu ma cunosti!
Poci!
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#192 Useril este offline   Men 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 634
  • Inregistrat: 05-May 03

Postat 28 September 2006 - 02:14 PM

As face si eu o recomandare suplimentara: stiti locul ala pe drumul de acces, dupa ce se termina drumul betonat la ca 100m? Acolo inchidem geamul la masina sa nu puta ca e groapa de gunoi a satuluii (in mod cert neautorizata, DAR EXISTENTA). Eee, ati putea face efortul sa va luati gunoaiele pana acolo, in acel punct deschideti geamul (numai un pic!) si.... hop cu ele pe geam in gramada mare de gunoi. Asta-i tot si deja va fi muuult mai bine
0

#193 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 28 September 2006 - 02:22 PM

Valteras, la 27 Sep 2006, 07:16, a spus:

navigator, la 26 Sep 2006, 15:42, a spus:

Nu ma cunosti!
Poci!

...te lauzi degeaba!.... ;)
No brain, no headache.....
0

#194 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 October 2006 - 05:22 PM

la recenta iesire la zbor, au aparut citiva noi(cel putin pentru mine erau "noi"), care, in momentul in care au sosit, NU au venit sa verifice sau sa-si declare frecventa radio: subliniez inca odata ca este IMPERIOS necesar ca macar acest lucru sa se faca, daca de salutat e, uneori, mai dificil...
precizare: ma refer la cei care au venit cu un planorete, nu la grupul de trei masini din care facea parte si un simpatic 2CV.
bafta si minuni!

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#195 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 October 2006 - 05:27 PM

fratele meu ,de ce nu te-ai dus sa-i intrebi?
daca nu sunt eu acolo va riscati modelele??
flying is my life...
0

#196 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 October 2006 - 05:31 PM

:)
sazi ghinisor, ca n-au fost lasati asa, ca-n sat fara "chiens"(ca, deh, doar ce se incheie "sommet"-ul... :) ), au fost bineinteles chestionati-mircea mi se pare ca s-a dus "peste ei" (la cit de-al 'reaq se zice ca sint, ce-ti inchipui?...); dar era mai elegant sa-si faca singuri si corect "intrarea", nu crezi?
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 12 October 2006 - 05:32 PM

0

#197 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 October 2006 - 06:13 PM

revin cu problema drumului de acces si a pietrisului...
azi s-au strans 215 ron de la
john 20 de ron
lixandru 10 ron
focke 20 de ron
zod,dmc 20 ron
mizzone 20 de ron
high flyer 20 ron
charlie 30 ron
silviu66 20 ron
war_mk 20 ron
mada 15 ron
bogdanstancu 20 ron

rog pe cei ce vin maine pe camp si nu au fost astazi,sa aibe pregatita o suma cu care doresc sa contribuie pt rezolvarea drumului de acces de la bariera.banii fix va rog ca nu am rest sa dau...si azi ne-am chinuit!
banii stransi azi au fost predati comandantului aeroclubului.

Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 16 October 2006 - 08:50 AM

flying is my life...
0

#198 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 October 2006 - 04:46 PM

azi au mai dat
mitch 20 ron
calu2 20 ron
flying is my life...
0

#199 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 October 2006 - 04:49 PM

daac domnul costi nu binevoieste a-si revizuii stilul de zbor,ne vom vedea nevoiti sa nu-l mai primim acolo.....
azi a fost adrenalina pura in timp ce zbura dansul NUMAI IN LOOPINGURI SMUCITE DEASUPRA MASINILOR LA JOASA INALTIME,sau haotic pe tot campul....
flying is my life...
0

#200 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 October 2006 - 06:28 PM

s-au anuntat la cotizat si
petyy 20 ron
ilpadrino 20 ron
flying is my life...
0

#201 Useril este offline   charlie 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 765
  • Inregistrat: 31-May 04

Postat 15 October 2006 - 06:49 PM

Ce-mi pare mie rau este ca am stat toata vara si nu am strans banii motiv pentru care am ocolit prin capatul pistei de fiecare data cand am venit pe Clinceni...acum s-au strans bani pentru o basculanta dar se cam termina sezonul de zburataciune. Adevarul e ca ne organizam si noi cu o "viteza"...

Aceasta postare a fost editata de charlie: 15 October 2006 - 06:50 PM

0

#202 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 15 October 2006 - 07:19 PM

Cand ne vedem dau si eu! 30 ron. Treaba nasoala e alta. Nu prea avem loc cand se zboara cu planoarele. Aia se intind pe tot aerodromul si noi zburam deasupra la aratura. Nu prea e bine, nu a fost niciodata asa. Noi zburam exact pe partea opusa de unde se zboara acuma. e adevarat ca nu prea era activitate cu 1:1. Poate cei care merg des s-au obisnuit cu decolarile si aterizarile pe bretea si cu zborul pe aratura, peste masini. Poate incercam o zona noua, in dreapta cum te uiti la aeroclub, la intrare. Astazi am fost la Strejnic si acolo era national de ULM-uri.Multe, nu aveai loc sa arunci un bat.
Mai bine hai sa initiem un subiect cu achizitionarea unui teren de zbor. Adunam bani, il facem frumos si e numai al nostru. Cum activitatea la 1:1 creste exponential de la an la an in curand o sa plecam singuri de pe Clinceni.Plus aglomeratia de nedescris pe sosea: soseaua de centura blocata, axa Crangasi -Ghencea blocata.Am facut 2 ore la intoarcere pe centura....
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#203 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 October 2006 - 07:19 PM

@Silviu66: cand mai ai drum prin targ zona polivalenta, poate dai si pe la mine sa-mi aduc si io contributzia....
0

#204 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 October 2006 - 07:46 PM

Dom*PROFESOR, la 15 Oct 2006, 20:19, a spus:

Nu prea avem loc cand se zboara cu planoarele.

toata lumea are loc numai tu nu....

Citeaza

achizitionarea unui teren de zbor. Adunam bani, il facem frumos si e numai al nostru.

cate mii de euro esti dispus sa cheltuiesti pentru ceva ce nu va fi (numai) al tau...
am intrat off-topic tare!!!!!!
hai sa revenim la oile noastre

Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 15 October 2006 - 07:46 PM

flying is my life...
0

#205 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 15 October 2006 - 08:21 PM

Peste un an sau doi nici oile nu o sa mai aiba loc pe acolo! O sa investesc in proiectul asta, este de viitor. Orice pas sau idee noua si folositoare e foarte buna dar sa o inceapa altii.Cunosc principiul. Inchide ochii si imagineaza-ti Silviule Clinceniul cu 10 ULM-uri gata de zbor in fiecare zi si care decoleaza si aterizeaza cate doua in tandem. Tu unde o sa mai zbori?Si muta imaginea pe un teren arabil de 5 hectare( e ieftin inca) cu gazon, gard, si o cabanuta din lemn legata la curent electric si unde nu trebuie sa mai ceri aprobarea la nimeni. Sau fa bezna in gandire si lasa-i pe altii sa actioneze. Deja exista un grup de baieti care vor sa faca ceva, au si cumparat terenul si anul viitor vor face investii de 100 000 euro. Va iesi ceva de circuit european.Are legatura cu modelismul dar nu cu aeromodelele. Mai multe nu zic.
Parca si Serban-Aero Power are in plan asa ceva, am inteles ca ar fi cumparat un teren si l-a nivelat.
Am sezizat si ironia ta, multumesc! Sper ca ramane scrisa previziunea mea.Faci pariu cu mine ca asa va fi cu Clinceniul peste doua ierni, in primavara lui 2008? pe ce vrei tu!
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#206 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 15 October 2006 - 08:53 PM

Dom*PROFESOR, la 15 Oct 2006, 19:19, a spus:

Cand ne vedem dau si eu! 30 ron. Treaba nasoala e alta. Nu prea avem loc cand se zboara cu planoarele. Aia se intind pe tot aerodromul si noi zburam deasupra la aratura.

Absolut toata lumea poate sa zboare peste aratura... Toti s-au obisnuit. Pana si incepatorii incepatorilor zboara peste aratura... Ca dovada ca ne-am dat azi si ieri destul de mult... Chiar nu inteleg ce te deranjeaza in ce parte zbori atata timp cat nu e in soare.

Pana o sa se umple clinceniul de ULM-uri mai e... 2007 -2008 cand o sa fie. Pana una alta ne dam mult si bine
DT
0

#207 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 16 October 2006 - 09:49 AM

A fost intradevar panica pe camp din cauza domnului cu trainerul... Nu stiu exact la ce se gandea cand facea loopingurile cu gazu la maxim si peste masini din ce in ce mai jos. Nu e nicio smecherie sa sa tii tras de mansa cu gazu in plin si sa faci 3-4 loopinguri la rand..Chiar oricine poate sa tina mansa trasa la maxim . Ce e mai nasol e ca nu inteleg cum a reusit sa ocupe tot campul cu un singur avion...

Ce este extrem de grav e faptul ca dupa ce l-am rugat frumos sa isi aleaga o zona de zbor in care sa zboare si sa nu mai zboare peste masini domnu in cauza a zis da ok si a continuat la fel. :) :D

Daca nu se pricepe sa zboare drept poate sa roage pe unu dintre noi sa il ajute. Nu-i nicio rusine sa ceri ajutor.

Alt lucru grav e ca a venit la camp si nu a intrebat daca e libera frecventa!!!! Io cel putin nu l-am vazut. Daca l-a vazut cineva din cei care au fost sa spuna ...

E pacat ca s-a ajuns la asa ceva mai ales ca domnu parea destul de in varsta si venise cu un copil si cu nevasta.... si noi zbieram la el sa inceteze cu zboru haotic.

Am impresia ca o facea intentionat pentru ca la aterizare venea foarte frumos.. deci se poate.
DT
0

#208 Useril este offline   High Flyer 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 16 October 2006 - 12:58 PM

Eu care sunt incepator sunt de parere ca poti sa zbori oriunde atata timp cat nu iti intra soarele in ochi sau planorul in avion:)
Let's fly high
0

#209 Useril este offline   High Flyer 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 16 October 2006 - 01:00 PM

Cat ai benzina si avionul intreg, zbori pana ti se termina bateriile si tie si avionului :)
Let's fly high
0

#210 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 October 2006 - 01:15 PM

Citat din clasici titratzi in viatza:

Asta imi e Sfanta Cruce daca o sa mai auziti de mine pe aici!
????????????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

Astia ne sunt ortodocshii????? :D

Aceasta postare a fost editata de pitts: 16 October 2006 - 01:22 PM

0

Arata acest topic

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7