Modelism - RHC Forum: ACCES CLINCENI - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

ACCES CLINCENI NOW OR NEVER

#241 Useril este offline   Kristen69 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 20-February 06

Postat 19 May 2007 - 01:33 PM

@Albastru
Zod nu are nici o legatură, eu am facut greşeala de scriere mai sus şi el a copiat-o când a răspuns. Îmi fac mea "pulpa" :(
Cred totuşi că este important să se înţeleagă mesajul şi sigur, dacă este cineva care are răbdarea necesară să studieze în amănunt fiecare exprimare este binevenit cred. Felicitări pentru atenţia pe care o acorzi limbii române.
Apropo, aici este vorba de regulament, de fapt...
0

#242 Useril este offline   old-boy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 13-June 03

Postat 03 June 2007 - 12:17 PM

eu personal nu am nimic cu Clinceni pentru ca probabil nu voi zbura un model niciodata acolo, dar incearca sa intelegi si puctul meu de vedere, deocamdata pe aeroporturi indiferent in ce coltz de tara ne aflam suntem toleratzi, nu avem nici un drept legal sa ne impunem puctul de vedere, de aceea trebuie sa avem foarte mare grija ca in inconstientza noastra sa nu producem bagube sau doamne fereste victime, de aceea cred ca este necesar ca cei cu oarecare experienta sa supravegheze demonstratziile incepatorilor, sa-si de cu parerea despre sigurantza in zbor a modelului si pilotului, sigur orgoliul individului va avea de suferit daca modelul sau mana sunt deficitare, dar mai bine sa limitam accesul unui individ decat sa zburam in locatii la zeci de Km, ( din pacate dupa 89 unii inteleg democratzia inconstient " EU MA DREPTUL SA FAC ORICE" nu este chiar asa, daca prin actiunile mele distrug munca sau visurile semenilor mei) incearca sa vezi si drepturile altora nu numai ale tale si viatza va fi mai frumosa. DISTRACTZIE MAXIMA TUTUROR.
Tot mai bine pe picioare cand te sprijini pe pamant
0

#243 Useril este offline   MAGNUM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 267
  • Inregistrat: 16-January 04
  • Interests:aeromodelism / navo

Postat 04 June 2007 - 09:03 PM

La noi la Oradea accesul se face din soseaua principala in curtea aeroclubului, iar din curtea aeroclubului pe pista pe la poarta din gardul de plasa cu sirma ghimpata si dupa ce te verifica gardianul !
si ar trebui si legitimatia in gat!

la aeroclub la Clinceni nu se face o sectie de aeromodele?
noi la aeroclubul "Smaranda Braescu" din Oradea avem facuta sectia de aeromodele , exista un regulament de functionare ( si o persoana desemnata prin decizie semnata de comandant care se ocupa de activitatea de aeromodele dl Lajos ) care trebuie respectat in primul rind de noi aeromodelistii pt ca sintem la "mana lor"
adica daca ei zboara cu planoarele, ulm sau sar cu parasuta e clar ca nu ma pot da cu modelul pt ca am sanse mari sa ma lovesc de cablul de remorcare, sau de Wilga cind remorcheza sau de un parasutist cind vine la aterizare la punct fix!
si chiar fiind membrii aeroclubului trebuie sa avem grija ce facem pt ca la orice greseala ne " zboara" , deocamdata EI sint prioritari, ei fac performanta si aduc rezultate clubului.
si la noi cine nu este de acord cu regulile minime de comportare la club e liber sa mearga oriunde vrea sa zboare!

asa ca trebuie ascultat comandantul!
'' Dream as if you´ll live forever, live as if you´ll die today''
James Dean
0

#244 Useril este offline   MAGNUM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 267
  • Inregistrat: 16-January 04
  • Interests:aeromodelism / navo

Postat 04 June 2007 - 09:06 PM

am uitat de frecvente...

la noi nu e problema ca nu suntem multi vreo 5 max daca zburam deodata, dar voi care sinteti mai multi ar trebui o gestionare a frecventelor pt ca e pacat de modele.

numa' bine!
'' Dream as if you´ll live forever, live as if you´ll die today''
James Dean
0

#245 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 04 June 2007 - 10:32 PM

o poza reprezentativa pentru accesul modelistilor la aerodromul Oradea.
pregatiti-va oameni buni asta ne asteapta si pe noi....

Fisiere atasate

flying is my life...
0

#246 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 June 2007 - 04:37 PM

lista a fost aprobata astazi de catre comandant.(exista 4 bucati originale,una la mine una la bogdanstancu,una la comandant si una la ofiterul de servici pe aerodrom)
ne-a mai aprobat un termen "de bun simt" de o luna sa intre si regulamentul in vigoare.
saptamana asta o sa ajunga la dansul un draft de la noi pentru obiectii si completari.
pentru cei trecuti pe lista ,a fost deschisa bariera.

p.s. lista va fi actualizata lunar in functie de doritori,dar vor fi pusi pe lista doar cei ce vor fi de acord cu regulamentul aprobat.(cand se va ajunge la forma finala a regulamentului va fi postat pe forum)

Fisiere atasate

flying is my life...
0

#247 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 June 2007 - 10:14 AM

gasiti in mesajul de mai sus forma "finala" a regulamentului.
sambata o sa vedem si obiectiunile si adaugirile comandantului.
flying is my life...
0

Arata acest topic

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi