Modelism - RHC Forum: ACCES CLINCENI - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

ACCES CLINCENI NOW OR NEVER

#211 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 16 October 2006 - 01:20 PM

Poti sa scrii si de o mie de ori, ca tot nu ne convingi ca vom avea placerea sa nu mai vedem tot felul de personaje ca asta prin preajma noastra...
Octavian, te-am asteptat sambata la camp, dar, desi ai spus ca te intorci, la 17.30 nu venisei...ce rau mi-a parut...sa vezi ce se bucurau ceilalti!

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 16 October 2006 - 01:25 PM

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#212 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 16 October 2006 - 01:34 PM

pitts, la 16 Oct 2006, 13:15, a spus:

Citat din clasici titratzi in viatza:

Asta imi e Sfanta Cruce daca o sa mai auziti de mine pe aici!
????????????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-_-

Astia ne sunt ortodocshii????? B)

Poate tinea degetele incrucisate cand a jurat ...
DT
0

#213 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 October 2006 - 02:25 PM

ZOD, la 16 Oct 2006, 14:34, a spus:

Poate tinea degetele incrucisate cand a jurat ...

incrucisate si tinute la cald, sa-i treaca panaritiul...

0

#214 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 16 October 2006 - 06:15 PM

despre frecventa, a venit si a discutat.
dar, ce e dezamagitor, e ca dupa ce protestele celor prezenti vis-a-vis de stilul de pilotaj au devenit, in mod firesc si justificat, ceva mai "sonore", a plecat fara macar sa-si ceara scuze, nu mai vorbesc de "la revedere"...
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 16 October 2006 - 06:16 PM

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#215 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 October 2006 - 06:38 PM

intervin cu o propunere: fixarea unui cuantum maxim al contributiei acceptate pe "cap de clincenar", asta pentru a evita unele tendinte de "autoevidentiere", prin participarea cu sume mai mari decit altii, fapt ce ar putea da nastere la interpretari/exacerbarii narcisiste de genul:"...ba, io am dat cit cinspe la un loc!..."
stiu ca nu e chiar neaparat plauzibila o astfel de manifestare/abordare printre clincenarii rc, dar cred io ca paza buna...
am mai intilnit noi, prin modelism, unele excese de personalitate, cazuri in care unii, prin prisma unui aport financiar mai mare, erau tentati sa "confiste" putin ideea de modelism rc, pe ici, pe colo...
acu', sa nu-mi cereti punctualizari/nominalizari, ca nu mai vreau scandal si picioare rupte; io zic insa ca, in esenta, o limitare, in cazul unor actiuni modelistice comune, a cotei de participare/implicare individuala, ne ajuta sa evitam unele situatii usor jenante.
ca propunere pe cazul contributiei la pietrisul clinceniului, cred ca 20 ron e rezonabil.
bafta si minuni

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#216 Useril este offline   sigxcpu 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 29-May 06

Postat 17 October 2006 - 10:00 AM

Acum am mai intrat si eu pe site. As vrea sa cotizez, dar, din motive obiective (ma marit si-s mancate toate week-end-urile cu activitati administrative ;)) nu am cum sa ajung la camp. Este cineva in zona Semanatoarea sau exista posibilitatea de a ne intalni seara, undeva, in oras, pentru a da si eu cu banu'?
0

#217 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 17 October 2006 - 11:54 AM

io stau in Militari zona Poli
No brain, no headache.....
0

#218 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 22 October 2006 - 06:42 PM

revin cu lista finala si inchid subiectul intrucat cei ce au intrat azi pe acolo au observat deja o portiune din drum reparata cu pietris plus un mormam de pietris adus la bariera,dar neasezat inca.
lista aprobata de acces avem )o sa o actualizez we urmator sa stam linistiti.
deci ,lista:
john 20 ron
lixandru 10 ron
focke sr&jr 20 ron
zod&dmc 20 ron
mizzone 20 ron
high-flyer 20 ron
charly 30 ron
bogdanstancu 20 ron
silviu66 20 ron
war_mk 30 ron
mada 20 ron
calu2 20 ron
mitch 20 ron
paul cozeca 20 ron
cmm 20 ron
pitts 20 ron
pavcostel 20 ron
ilpadrino 20 ron
ionel mandru 20 ron
petyy 20 ron

eu zic ca "ne-am scos" onorabil fata de aeroclub,ca au de cotizat si ulm-istii....

Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 22 October 2006 - 06:44 PM

flying is my life...
0

#219 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 May 2007 - 07:34 AM

URGENT

in urma incidentului de vineri ,am fost solicitat sa reactualizez lista cu accesul pe camp ,si sa ma duc cu ea la semnat.
lista este in atasament,rog pe cei care au modificari la numerele de masini ,serie de buletin etc sa mi le trimita pe mi.
la fel cei care nu se regasesc pe lista si doresc acces la clinceni ,astept mi cu datele

Fisiere atasate

flying is my life...
0

#220 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 May 2007 - 09:23 AM

RECOMANDARE:

-recititi, va rog, acest topic(bineinteles cu filtrarea unor interventii "nepotrivite/neavenite", aparute din diverse tufisuri...), si, dupa ce ne gindim bine, hai sa redactam un minim de reguli SCRISE, de aceasta data, pentru activitatile rc de la CLN; nu de alta, da' chiar n-avem nevoie, mai ales acum, cind s-au mai asezat, cit de cit, lucrurile, de "ciunga-n par" suplimentar...
bafta si minuni!

0

#221 Useril este offline   speedy400 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 230
  • Inregistrat: 23-January 06

Postat 14 May 2007 - 09:33 AM

Citeaza

in urma incidentului de vineri

ce incident? :)
0

#222 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 May 2007 - 11:59 AM

incidentul NU ARE NICI O LEGATURA CU ZBORUL RC SAU 1:1.
dar are legatura cu accesul pe camp.
flying is my life...
0

#223 Useril este offline   stefanc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 12-April 04

Postat 14 May 2007 - 12:27 PM

salut silviu,

sa ma pui si pe mine pe lista: Stefan Costan

Sper ca asta e modul de adaugare in lista.
Sal'tare
Nu sunt complet inutil cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
0

#224 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 May 2007 - 12:46 PM

numai pe mi te rog ,cu datele necesare.
serie si nr de buletin,nr inmatriculare autoturism etc....uite-te si tu ce date sunt in lista veche.
flying is my life...
0

#225 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 May 2007 - 12:49 PM

SILVIU66, la 14 May 2007, 11:59, a spus:

incidentul NU ARE NICI O LEGATURA CU ZBORUL RC SAU 1:1.
dar are legatura cu accesul pe camp.

incident, neincident, trebuie sa intelegem ca actiunile AEROmodelistice de la CLN comporta, pe ansamblu, mai multe aspecte:
-ACCESUL la locul actiunii(sosire+plecare);
-comportament/atitudine "rc" la sol;
-comportament/stil "rc" in AER, cu cele doua situatii, si anume: cind EXISTA activitate de ZBOR 1:1, si,deasemenea, cind NU EXISTA activitate de ZBOR 1:1;
-masuri de EVITARE a accidentelor sau a altor evenimente nedorite, la SOL;
Deocamdata, cam atita m-a "tinut" imaginatia acu', voi incerca sa formulez ceva mai amanuntit punctele/aspectele invocate, mai ales in concordanta cu iminentele consultari pe care intentionez sa le avem cu cei care, de-a lungul timpului, au manifestat in mod clar responsabilitate si intelegere mai buna a ceea ce se intimpla si mai ales a ceea ce inseamna, de fapt, rc-ul la CLN, weekend de weekend.
probabil ca, la final, vom reusi sa avem o forma de "angajament" LIBER consimtit, dar SCRIS, cu semnatura; probabil ca acest angajament va cuprinde, succint, regulile pe care le vrem respectate la CLN, precum si citeva cu caracter coercitiv/punitiv, dar care vor fi prevazute in mod clar si delimitate foarte bine, pentru a evita eventuale abuzuri sau interpretari gresite.
ATENTIE! nu ma erijez deloc in vreun factor de decizie, dar cred ca sint in asentimentul celor care vor sa mai "avem loc" acolo...!
ca-i pacat ca, pentru citiva ciurli-burli(din ce in ce mai putini, dar inca mai sint!...), sa se ajunga la situatii tensionate sau, mai rau, la accidente cu consecinte de-a dreptul grave.
bafta si minuni!

0

#226 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 May 2007 - 03:44 PM

DEADLINE VINERI 18.05.2007 ORA 1600
momentan asa arata tabelul.vedeti daca am gresit ceva.
p.s. cine stie numarul de masina a lui chiftirica ,ca a iesit din leasing, sa mi-l comunice si mie sa modific pe tabel.

p.s. tabelul il actualizez zilnic. se vede la numarul de downloaduri ca se reseteaza.verificati daca am pus datele corect.

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 18 May 2007 - 03:21 PM

flying is my life...
0

#227 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 May 2007 - 04:22 PM

sa revenim
atasat in mesaj este proiectul de regulament asa cum arata el acuma.
va rog sa-l amendam/modificam/votam .
ma ofer (tot) eu ,sa-l fotocopiez (adica il trag la rexos :huh: ) ,sa am zeci de exemplare la mine si sa va pun sa semnati.

rog sa posteze pareri doar cei inscrisi pe lista.rog doar pareri pertinente si la obiect.orice incercare de a devia subiectul discutiei in "flame" sau off-topic o penalizez instant.

L.E. trebui bagat un articol cu statiile "home made" sau cumparate din carfur.

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 12 June 2007 - 10:32 AM

flying is my life...
0

#228 Useril este offline   Kristen69 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 20-February 06

Postat 16 May 2007 - 10:34 AM

Am citit cu mare atenţie regulamentul propus şi cred că pentru piloţii avansaţi şi modelele mari şi medii este perfect formulat şi aplicabil.
Există totuşi, după părerea mea, câteva situaţii importante care nu sunt acoperite prin regulamentul propus şi care dacă nu se vor clarifica va împiedica creşterea numărului de membrii activi care vin să zboare la câmp şi vor genera tensiuni.
Mă refer desigur la începătorii absoluţi şi cei care cu toate că pot zbura NU controlează suficient de bine modelul astfel încât să poată veni la aterizare pe pistă.
Aceste situaţii există, cu toţii am fost aşa la început şi am învăţat în timp. Din păcate începătorii reprezintă un pericol pentru modelele celor experimentaţi şi pentru zborul 1:1. Cu toate astea nu trebuie blamaţi, sunt şi ei dornici să zboare şi să se întâlnească cu alţii care au aceeaşi pasiune. În majoritatea cazurilor, fac ce a ce fac din cauză că nu ştiu şi nu cu rea intenţie.

Deci:
1. Ce se întâmplă cu cineva care citeşte forumul şi vine PRIMA OARĂ la câmp cu un model şi nu cunoaşte nici o regulă? Cum îi recunoaştem dacă noi între noi nu ne ştim cu toţii?
a.Cred că se impune o modalitate de identificare a piloţilor existenţi faţă de noii veniţi. Să ne gândim cu toţii cum s-ar putea face. Aş zice ecuson la gât, ştiu că implică costuri pentru laminare şi cineva care să se ocupe dar nu e catastrofă.

2. Ce se întâmplă cu un începător care NU poate să aterizeze pe pista amenajată pentru că pur şi simplu nu are încă dexteritatea necesară, este pur şi simplu un începător.
a.În cadrul regulamentului, noii veniţi să aibă obligaţia de a demonstra capacitatea de a controla ÎN SIGURANŢĂ modelul şi abia după aceea să aiba ecuson(verde) şi statut de pilot. Aici nu este vorba de acrobaţii sau performanţă ci de a vedea dacă modul în care pilotează respectiva persoană este sau nu sigur pentru toată lumea. Cei care NU au capacitatea de a controla în siguranţă modelul să aibă statut de începător(ecuson galben) cu reguli specifice de desfăşurare a zborului şi posibilitatea de a deveni pilot "cu drepturi depline" în momentul în care modul lui de pilotare a devenit suficient de sigur pentru ceilalţi.

3. Ce se întâmplă dacă cineva din membrii se manifestă ostentativ, nepoliticos faţă de membrii comunităţii, pe câmp?

Aş vrea să ne gândim cu toţii la soluţii pentru situaţiile de mai sus în aşa fel încât nici să nu excludem categoria începător şi nici începătorii să nu prezinte un pericol pentru modelele celorlalţi sau pentru zborul 1:1.
Cred din suflet că dacă vom avea nişte reguli bine facute si fair play pentru toată lumea vom evita neânţelegerile şi vom putea să ne bucurăm în linişte de pasiunea noastră.
0

#229 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 16 May 2007 - 11:14 AM

1. Ce se întâmplă cu cineva care citeşte forumul şi vine PRIMA OARĂ la câmp cu un model şi nu cunoaşte nici o regulă? Cum îi recunoaştem dacă noi între noi nu ne ştim cu toţii?

Stiu ca pare ca nu o sa se descurce dar o sa se descurce. O sa fie si cazuri in care o sa vina si o sa fie dezorientat.. pana acum cei care au ajuns la camp au ajuns la indicatiile cuiva de pe camp/forum si de obicei vin cu cineva care a mai fost. Mai mult e plin forumul de mesaje de genul "Nu zbura prima oara avionul singur". Cei care au venit pe camp si nu au respectat regulile de bun simt au fost atentionati si problemele s-au rezolvat.

2. Ce se întâmplă cu un începător care NU poate să aterizeze pe pista amenajată pentru că pur şi simplu nu are încă dexteritatea necesară, este pur şi simplu un începător.

Tot asa .. cazuri rare. Din cauza ca incepatorii vin cu avioane mici de obicei din polistiren riscul sa strice ceva e destul de mic. Daca nu pot sa aterizeze pe pista intotdeauna cineva ajuta. Si eu am ajutat si silviu si dragos si john si multi altii... Nu e problema.. Oricum un avion care zboara peste pista/spatiul pt 1:1 sare in ochi imediat si ne-am sesizat de fiecare data. Doar sa nu fie indaratnic si sa refuze orice regula sau orice ajutor.

3. Ce se întâmplă dacă cineva din membrii se manifestă ostentativ, nepoliticos faţă de membrii comunităţii, pe câmp?

Nu se intampla nimic. oricum nu e obligatoriu sa ne placem intre noi nu ? Dar de obicei hobby-ul asta ne cam ia mintile si pe camp toata lumea se intelege cu toata lumea. Sunt multe feluri de oameni implicati in hobby-ul asta si "bisericute" sunt si o sa fie. Dar nu am auzit injuraturi si nu ne-am luat la bataie niciodata. Pana la urma discutiile se rezuma la cat nitro ai, ce motor e ala, cat prinde la ora .. B)

Cel mai important lucru e ca oricine vine acolo sa respecte ce au impus cei de la aeroclub si sa aiba bun simt fata de ceilalti modelisti. Eu plec de la premisa asta si cred ca pana acum nu au exista decat cazuri izolate . A fost un domn care zbura aiurea peste tot peste masini peste noi violent si fara tinta. Respectabilul domn nu mai vine la Clinceni.
DT
0

#230 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 16 May 2007 - 11:52 PM

Intr-un moment de gandire matura vreau sa fac cateva observatii in legatura cu aerodromul Clinceni.
Tabele si tabelase , reguli si principii este bine ca exista.De fapt eu le consider reguli de bun simt ce trebuiesc musai respectate apriori, ca respect pentru aviatie.
Mai baieti parerea mea este ca sunteti prost orientati parca in mod intentionat.Eu zic ca problema nr 1 pe Clinceni este chiar prezenta noastra acolo. Cu toata disciplina si regulile am certitudinea ca nu suntem bineveniti iar gradul de toleranta devine din ce in ce mai firav. va raspund si de ce: curentul este catre avioane particulare care vor deveni tot mai numeroase.Poate aratura peste care zburam(cat camp frumos si noi ne inghesuim pe o aratura) va fi impanzita cu garaje pentru avioane(un fel de minihangare).
Noi de ce nu am avea hangarul nostru? Mai ales ca se paote, adica oligofrenul ala de prigoana a putut.
Eu nu vreau atmosfera de toleranta ci atmosfera de legitimitate. Adica ce suntem noi cenusarese sa zburam cand vor ei? nu era mai bine sa avem un program clar de genul sambata intre orele si orele si duminica la fel?
Aeroclubul are sarcina de la FAI aeromodelismul si de cand fiecare aeroclub are cate o sectie de aeromodele am impresia ca sunt obligati sa aiba activitate de aeromodelism.Vedeti voi ce si cum. Daca nu ne miscam sa infigem si noi un tarus acolo s-ar putea in curand sa fie prea tarziu.....
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#231 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2007 - 11:47 AM

Dom*PROFESOR, la 16 May 2007, 23:52, a spus:

Intr-un moment de gandire matura vreau sa fac cateva observatii in legatura cu aerodromul Clinceni.
Tabele si tabelase , reguli si principii este bine ca exista.De fapt eu le consider reguli de bun simt ce trebuiesc musai respectate apriori, ca respect pentru aviatie.
Mai baieti parerea mea este ca sunteti prost orientati parca in mod intentionat.Eu zic ca problema nr 1 pe Clinceni este chiar prezenta noastra acolo. Cu toata disciplina si regulile am certitudinea ca nu suntem bineveniti iar gradul de toleranta devine din ce in ce mai firav. va raspund si de ce: curentul este catre avioane particulare care vor deveni tot mai numeroase.Poate aratura peste care zburam(cat camp frumos si noi ne inghesuim pe o aratura) va fi impanzita cu garaje pentru avioane(un fel de minihangare).
Noi de ce nu am avea hangarul nostru? Mai ales ca se paote, adica oligofrenul ala de prigoana a putut.
Eu nu vreau atmosfera de toleranta ci atmosfera de legitimitate. Adica ce suntem noi cenusarese sa zburam cand vor ei? nu era mai bine sa avem un program clar de genul sambata intre orele si orele si duminica la fel?
Aeroclubul are sarcina de la FAI aeromodelismul si de cand fiecare aeroclub are cate o sectie de aeromodele am impresia ca sunt obligati sa aiba activitate de aeromodelism.Vedeti voi ce si cum. Daca nu ne miscam sa infigem si noi un tarus acolo s-ar putea in curand sa fie prea tarziu.....

???!!!...
...in conditiile in care, ca si anvergura/impact SOCIAL, dar mai ales STATISTIC, nu se poate eluda realitatea unei evidente cote minoritare pentru rc, abruptetea abordarii mataluta denota o profunda lipsa de pragmatism...cine te crezi...? ...ai impresia ca, pertinent vorbind, exista pirghii rezonabile disponibile/apte de a impune rc-ul la cln de o maniera asa impetuoasa?...vai, cita apa rece tre' sa-ti torni in cap!...cita vreme activitatea pricipala a aeroclubului de la cln este si va fi zborul 1:1, a crede ca se poate IMPUNE alt statut decit cel de TOLERATI pentru cei de la rc e o ridicola gogoasa ...
nu cred ca alta cale decit cea a demersului DECENT si mai ales RESPECTUOS/MODEST, cita vreme "defilam" IN CURTEA LOR, ar putea fi abordata...
ar fi bine sa incerci sa te pui nitel la curent cu trend-ul actual de la cln si mai ales sa INTELEGI ca acolo nu sintem o gasca de timpiti care ar avea nevoie cumva de lectii de "tehnica negocierii" sau cursuri de "demers legal"...!
bafta si minuni!

0

#232 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 17 May 2007 - 12:00 PM

Dom*PROFESOR, la 16 May 2007, 23:52, a spus:

Aeroclubul are sarcina de la FAI aeromodelismul

Aeroclubul NU are ca sarcina de la FAI aeromodelismul!!!...de aia Romania are la FAI 2 membri: Aeroclubul si FRMd.

Deci, cei care sustin aceste elucubratzii, documentat--va si nu mai informati lumea gresit!!!

Pe de alta parte, Aeroclubul este MEMBRU al FRMd pe linie de aeromodelism.

(raspunsul este pentru toti cei interesati si nu unul punctual)

Aceasta postare a fost editata de pitts: 17 May 2007 - 12:23 PM

No brain, no headache.....
0

#233 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2007 - 12:45 PM

Ma dixtrez copios.
Pe de o parte, Domprofesor are partial dreptate, dar asta nu rezolva nimic:
cui nu i-ar place sa isi practice hobbyul in legitimitate? Daca continuam discutia, ajungem iar nicairea. De cel putin 3 ani eu imi pierd secunde pretioase dezbatand subiectul achizitionarii unui teren. Nu mai pun botu.
Domprofesor, te inseli, de ceva vreme, lasand la o parte dialogul dintre Zod si Sorin Nutu, acesta din urma a devenit nu binevoitor, ci aproape pozitiv in ceea ce ne priveste. Chiar ca nu conteaza, decat ca sa intram in relatii normale, in care sa ne impartim cerul si tarlaua fara sa ne calcam pe bombeuri.
Da, mi-ar place si mie sa avem hangarul nostru, dar pentru asta trebuie bani. De aici, nastem un subiect care se va sfarsi curand, in urlete, mortiimasii, futui si alte alea.

Pe de alta parte, Mizzi, eternul si fascinantul, are si el dreptate, dar face din nou marea greseala sa numeasca fecale ceea ce de fapt, e un cacat. (sper ca nu-l socotiti un cuvant urat si interzis...). Pai bine, stimabile, da nu ti-am mai spus sa spui romaneste ce vrei, ca iar mi-ai spart ocolarii de citire?! Dreptate pentru ca, oricat de frumosi am fi noi, tot trebuie sa ne purtam ca niste musafiri cu bun simt fata de bibelourile celui ce NU ne-a invitat, dar caruia ii calcam pragul...

0

#234 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2007 - 01:50 PM

Dom*PROFESOR, la 17 May 2007, 00:52, a spus:

Mai ales ca se paote, adica oligofrenul ala de prigoana a putut.

incercati sa nu mai deviati discutia...problema este clara si impusa de catre aeroclub.

@domprofesor
hai sa nu jignim oameni pe care nu ii cunoastem.ne balacarim noi intre noi pe forum destul.
pt hangarele crescute in mijlocul campului fac pariu ca nu exista nici un fel de acte legale,dar nu asta e discutia aici.
D-nul Sorin Nutu ,care la inceput a fost refractar la activitatile noastre,a revenit la sentimente mai bune...si a zis:
o sa refac sistemul de santuri de jur -imprejurul aerodromului ,a.i. sa NU SE MAI POATA INTRA DECAT PE LA BARIERA,
si doresc sa stiu in orice moment cine este cu aeromodelul pe camp.mi-e mi se pare perfect normal si de bunt simt cererea dansului.
voua nu?

p.s. verificati lista de mai sus din cand in cand.deadline-ul ramane valabil.

Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 18 May 2007 - 07:52 AM

flying is my life...
0

#235 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 May 2007 - 04:38 PM

BogdanStancu, la 17 May 2007, 12:45, a spus:

Pe de alta parte, Mizzi, eternul si fascinantul, are si el dreptate, dar face din nou marea greseala sa numeasca fecale ceea ce de fapt, e un cacat. (sper ca nu-l socotiti un cuvant urat si interzis...). Pai bine, stimabile, da nu ti-am mai spus sa spui romaneste ce vrei, ca iar mi-ai spart ocolarii de citire?! Dreptate pentru ca, oricat de frumosi am fi noi, tot trebuie sa ne purtam ca niste musafiri cu bun simt fata de bibelourile celui ce NU ne-a invitat, dar caruia ii calcam pragul...

iarta-ma, bogdane, chiar n-am nimic cu "ocolarii" tai.
am, insa, cu cei care, in loc de "ocolari", vor sa vad lumea doar de la "catedra", tinind neaparat sa evidentieze de fiecare data tendinta de a ne "scoate la tabla", si asta in conditiile in care bancile/pupitrele ne-au ramas, in mod clar, mici...
bafta si minuni!

0

#236 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2007 - 08:41 AM

Eu zic ca nu trebuie sa cumparam nici un teren decat in extremis. Sa folosim ce avem. Eu cred ca tarlaua aia peste care zburam poate fi concesionata pe 50 de ani.
Asa cum am dat primul banii la masina de tuns iarba in cazul cand se vrea sa se faca ceva aveti de la mine 300 euro.Noi nici macar nu am incercat sa facem ceva.Nu vreau sa cred ca multi dintre noi vin pe Clinceni ca inca e moca si mai tine asa.
Dupa ce vin de la concurs o sa-l rog pe Silviu si cine mai vrea sa facem cateva drumuri: la aeroclub, la primarie si sa vedem ce sanse avem.Daca reusim sa concesionam o tarla acolo promit ca ma ocup personal de micile investitii pe teren: un umbrar, o casuta pentru emitatoare, un gard , bancuri de montare si placile de beton. Va spun astea din experienta de 17 ani in care am concluzionat ca nimeni nu-ti da nimic si totul trebuie inceput de la 0 pe principii sanatoase.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
0

#237 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 18 May 2007 - 08:44 AM

Dom*PROFESOR, la 18 May 2007, 09:41, a spus:

...sa facem cateva drumuri: la aeroclub, la primarie si sa vedem ce sanse avem.

DomProfesor, nu e firesc ce propui tu: oamenii aia ne-au primit la ei in casa ca musafiri si noi acum umblam sa ne facem domiciuliu stabil cu de-a sila...s-avem rezon (scris Valterian, ca nush cum se scrie)
Cat despre aia 300 de euro...eu cred ca trebuie 3000 daca vrem sa facem ceva...deci scroafa-i moarta in cotetz!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 18 May 2007 - 08:46 AM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#238 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2007 - 08:44 AM

@ "domp": BA, CE NU PRICEPI? la cln, pur si simplu NU SE POATE aplica mai nimic din ceea ce ne tot falfai pe sub ochi! sau n-ai inteles ca NU NE INTERESEAZA DELOC pe unde ti-ai plimbat mataluta fizicul? sau faci pe prostu'? (vezi sa nu fi si nitel ghinionist, ca stii care e culmea ghinionului...sa faci pe prostu' si sa ramai asa...).
lasa-ne, ba, cu iluminarile tale, ca mai stim si noi ce e p-afara, sa nu-ti imaginezi ca te-ai trezit, tu acuma, chior in tara orbilor...!(...chioru'-n tara orbilor cica e-mparat!...)
incearca sa iei in calcul, PRAGMATIC, APLICABILITATEA a ceea ce spui!...(ca si baba, dac-avea un ..., mergea la razboi...!)
daca tot de dai p-acilea-n barci, incearca sa editezi ceva-ceva mai realist si, inca o data, APLICABIL, tinind cont de realitatea cotidiana!
bafta si minuni!

0

#239 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2007 - 08:48 AM

Sunt convins ca demarata o asemenea treaba vor contribui toti fiecare cu ce poate.De ce? pentru ca fiecare o sa aiba sentimentul ca se duce la zbor ca acasa.Atunci intradevar va fi moca!
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
0

#240 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 18 May 2007 - 09:12 AM

Cum subiectul a fost rupt in doua, reiau o idee pe care am propus-o pentru regulamentul de pe Clinceni (care era si pana acum probabil aplicata dar nu era scrisa in regulamentul propus de Silviu):
interzicerea statiilor de jucarie si poate in viitor a automodelelor, in masura in care aglomeratia deja isi spune cuvantul!!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

Arata acest topic

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis