Vivian, de ce vrei tu neaparat sa discutam in contradictoriu? De ce crezi ca douj'de nebuni au consimtit sa adere la niste reguli, doar tu esti contra? Se pare ca Costi a inteles rostul regulilor, dar tu ai sarit de dupa perdea, dupa ce mai bine de zece zile statusei linistit in banca ta. Vrei sa facem un pariu? Hai sa nu mai facem nici o regula, sa lasam lucrurile asa cum sunt acuma si sa vedem cate zile ne lasa sa zburam acolo, cand zboara si avioanele lor. Vrei sa pariem ca mai putine zile decat degetele de la o mana? Chiar tu nu vrei sa intelegi ca in locul ala OFICIAL nu avem voie sa zburam modele? Chiar nu vrei, sau nu poti intelege ca au fost discutii complicate ca sa putem zbura si noi acolo, sub rezerva unor reguli pe care speram ca ei sa le accepte? E de la sine inteles ca tie nu iti pasa, te stiu de cand aveai un model amarat(frumos dealtfel), singurul cu care te-am vazut, cu care poti zbura si in Herastrau. Ei bine, noi astia care vrem sa iti luam tie campul de sub picioare avem modele mai mari si nu ne pricepem sa le zburam in Herastrau. Pricepi? E nevoie sa-ti facem un desen?
SILVIU66, la 4 Jul 2006, 17:11, a spus:
merge si la otopeni grataru eu am facut...pe tine e posibil sa te aresteze.
Hai Albastru, du-te la Otopeni si fa un gratar, iti fac eu cadou un sac de carbuni! Da' ne lasi sa filmam intalnirea de gradu 3?
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 04 July 2006 - 04:29 PM