Modelism - RHC Forum: ACCES CLINCENI - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

ACCES CLINCENI NOW OR NEVER

#151 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 07 July 2006 - 11:14 AM

SILVIU66, la 6 Jul 2006, 20:08, a spus:

apropos de asta...sambata trebuie tunsa iarba !!
de cativa ani de zile aceeasi oameni (cativa ) tund iarba,dau bani de benzina si de ulei si muncesc efectiv la tunsul pistei!!
vad ca aici va dati multi cu parerea...

SILVIU66, la 7 Jul 2006, 07:24, a spus:

din pacate sambata nici eu nu pot ajunge sub nici o forma... :(
dar asta nu inseamna ca nu trebuie tunsa iarba.

Ce faci frate, dai si fugi!?
Eu si stiu, si vreau si pot...da ce-i atata graba!?

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 07 July 2006 - 02:27 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#152 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 07 July 2006 - 11:43 AM

BogdanStancu, la 7 Jul 2006, 11:04, a spus:

pitts, la 6 Jul 2006, 22:43, a spus:

...SAMBATA LA CE ORA??...DACA MA IA CINEVA CU MASINA DUPA 12

...pe la 10...?

pana la 11 dau cu aspiratoru.... :(
No brain, no headache.....
0

#153 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 07 July 2006 - 01:52 PM

pitts, la 7 Jul 2006, 12:43, a spus:

BogdanStancu, la 7 Jul 2006, 11:04, a spus:

pitts, la 6 Jul 2006, 22:43, a spus:

...SAMBATA LA CE ORA??...DACA MA IA CINEVA CU MASINA DUPA 12

...pe la 10...?

pana la 11 dau cu aspiratoru.... :(

pai ia si aspiratoru, ca ne trebuie la pista: ieri am fost si am parcat acolo, unde e o groapa de gunoi; chiar nu a terminat nimeni la zi cursurile de 7 ani de acasa, sa plece fiecare cu gunoiul frumos in punga?! O fi ea hartia plina de ulei ecologica, da' pana putrezeste arata urat. Cat despre resturile de polistiren si alte alea...il las pe Mizzone sa va delecteze cu consideratii, asta asa, ca tot parem unora offtopic.
Silviu m-a intrebat si mie mi s-a parut o idee buna (dar ca orice idee in Romania, cu neajunsuri) sa organizam un examen de cositori dintre batinasii din sat; omu sa fie educat si sa se scoala sambata -din 2 in 2 saptamani- si sa tunda iarba in locul nostru, sa bata niste tarusi si sa intinda o banda de plastic cum o sa vrem noi, iar duminica seara sa vina si sa stranga tot calabalacu Ce parere aveti ? I-am putea plati un bulion pe luna, bani stransi din infiintarea acelor cotizatii pe care le presimtea unul din antescriitori......... Mai vreti idei?

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 07 July 2006 - 01:53 PM

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#154 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 07 July 2006 - 01:59 PM

buna ideea!!
No brain, no headache.....
0

#155 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 July 2006 - 04:00 PM

Silviu, oricum INTRAREA E INCA LIBERA la Clinceni atata timp cat nu e terenul nostru, nu putem avea nici o pretentie si nu se stie pe viitor, ziceam doar daca o fi cazul sa platim pe cineva sa faca treaba pentru care vad ca se inghesuie prea putini. Sunt sigur ca mai sunt si altii care nu au vreme sa scrie aici, care vor veni sa puna osu' la treaba, din pacate cam aceiasi dintotdeauna: John, Florian Marinestii, Mizzone si Zodeii (sa ma ierte aia pe care i-am omis, se stiu ei...)

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 07 July 2006 - 04:06 PM

0

#156 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1553
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 07 July 2006 - 04:17 PM

Eu cind am vazut propunerea de regulamente ma bucuram chiar ca vine civilizatia, si acum chiar m-asi bucura si mai mult daca disparea asa zisa "libertate" de acces complet, ca sa vada cei care bruiaza nu numai pe forum, ci la terenul de zbor unde este locul lor.

Imi pare rau ca vorba aia ca in RO cine ridica capul mai sus si vrea sa faca ceva imediat gaseste pe vreun prost invatat care vrea sa-l traga inapoi in jos, pare ca ar fi adevarat.

Clinceniilor activi, mai degraba mergeti inainte si lasati cei care sunt contra progress in spate !!

Aceasta postare a fost editata de wabo1: 07 July 2006 - 06:36 PM

Walter Born
rhc@born.ro
0

#157 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1849
  • Inregistrat: 08-May 03

Postat 07 July 2006 - 05:30 PM

Domne drept ar fi ca toti sa plateasca si sa munceasca,eu n-am venit decat o singura data anul asta pe CLN dar sper sa ajung mai des,am preferat Kitila ptr. ca este mai aproape dar sincer as dori un camp unde se respecta regulile!
0

#158 Useril este offline   bizu 

• ---
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 996
  • Inregistrat: 14-June 03
  • Interests:Aeromodele

Postat 07 July 2006 - 06:52 PM

scuze ca ma bag si eu, dar urmarind de cind s-a itit discutia, am ajuns la urmatoarea concluzie:
Democratia nu e buna...
cei putini care se zbat pentru cei multi merita un pic de sustinere. fac mentiunea ca nu cunosc personal decit pe foarte putini de aici dar la nivel de principiu nici nu este necesar...
Ma intreb daca nu se poate ajunge cu proprietarul locului la un protocol care sa fie semnat nu cu cineva ci cu un club. clubul poate sa puna o taxa anuala de membru, taxa din care sa acopere tot deranjul si sa asigure o oarecare echitate. nu e nimeni obligat sa faca nimic dar daca vrea sa foloseasca, trebuie sa plateasca.
de altfel e si vorba "socoteala buna, prietenia lunga".
daca sunt pe de laturi, ignorati-ma.
0

#159 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 08 July 2006 - 08:49 AM

Nu ar fi mai usor daca ati incepe cu mai putine reguli ? Ulterior sa intariti disciplina? Puteti constata din mers ce nu va place (sau cine), si aveti libertatea da a schimba (imbunatati) lucrurile.
Atentie, poate fi foarte periculos sa pui o taxa in curtea unei institutii publice, exista riscul sa va ridicati in cap conducerea.
0

#160 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 08 July 2006 - 03:01 PM

vlad1, la 8 Jul 2006, 09:49, a spus:

Atentie, poate fi foarte periculos sa pui o taxa in curtea unei institutii publice, exista riscul sa va ridicati in cap conducerea.

UNDE AI VAZUT TU CA SCRIE CEVA DE TAXA???
flying is my life...
0

#161 Useril este offline   sigxcpu 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 29-May 06

Postat 09 July 2006 - 09:02 PM

si, oricum, singura taxa mentionata era cea data clubului, deci nu se pune conducerea in cap. tu te sui in capul celor ce-ti dau bani?
0

#162 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 10 July 2006 - 07:39 AM

sigxcpu, la 9 Jul 2006, 21:02, a spus:

si, oricum, singura taxa mentionata era cea data clubului, deci nu se pune conducerea in cap. tu te sui in capul celor ce-ti dau bani?

Unde scrie de dat taxa la club ? Despre care club vorbesti ? De ce nu citesti cu atentie ce scrie aici ? Si asa e un subiect delicat si fiecare intelege ce vrea. Acum daca cineva citeste ultima pagina intelege ca vrem sa punem taxe, sa dam bani la club... cand de fapt noi vroiam sa ne acoperim lenea sau indisponibilitatea si sa angajam pe cineva care sa vina inaintea noastra la camp sa aranjeze pista. Atat ... Tot din donatii s-a luat si masina de tuns iarba si a functionat treaba cu donatia ...

De ce a aparut problema asta ? Pentru ca dintre toti cei care vin la Clinceni sunt doar fro cativa care se prezinta la tuns iarba si din cand in cand nu putem veni la camp. Nu e o activitate care te ucide , nici macar nu te oboseste dar trebuie facuta .
DT
0

#163 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 July 2006 - 10:38 AM

Celor care au fost in ultimele zile de zbor la Clinceni le adresez invitatia de a comenta aplicarea regulamentului; la 1:1 se practica analiza zborului la sfarsitul fiecarei zi. La noi nu e neaparat nevoie, dar poate ceva idei ar fi bune.
Multumim pe aceasta cale celor care au fost prezenti la tuns iarba. Pista arata excelent!

0

#164 Useril este offline   MAGNUM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 267
  • Inregistrat: 16-January 04
  • Interests:aeromodelism / navo

Postat 10 July 2006 - 07:16 PM

vlad1, la 5 Jul 2006, 16:49, a spus:

Este mare diferenta intre persoana reala (cu experienta, prestanta, aspect, istoric....) si persoana virtuala (supusa limitarilor comunicarii in scris). Vad ca multi fac aceasta confuzie (eu il stiu, e bun si atunci aici il respect), gresit. Poate sa fie foarte bun si vechi pilot RC cineva, daca nu are capacitatea de a-si sustine (coerent si cu argumente) o opinie in scris.

Trebuie sa va definiti (alegeti,daca puteti) o autoritate locala (acordul celor implicati este necesar dar nu suficient).
Trebuie sa va definiti regulile RC (tabela, spatiu de zbor, pista, disciplina...) si regulile de aerodrom pentru ca mai exista parti prezente in teren(ecusoane, intrare, taxe...). Trebuie sa faceti astea, pentru ca voi aveti nevoie.

si la noi la aerodrom cum este?
nu mai vorbi...
'' Dream as if you´ll live forever, live as if you´ll die today''
James Dean
0

#165 Useril este offline   Hawkuletz 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 34
  • Inregistrat: 12-August 05

Postat 19 July 2006 - 10:15 PM

Si eu ca musca in... stiti voi unde
cu o mica observatie:
Sambata, 15.07.2006, ora 17:18 am venit la aterizare (daca nu eram cu instructor degajam si mai veneam odata) *pe sub* un aeromodel termic ce facea figuri acrobatice pana deasupra pistei
Nu pretind ca a fost pericol de coliziune, dar ochii mei de incepator au aruncat multe ochiade in directia modelului cu pricina, ca tare capricios si imprevizibil se misca.
Am apreciat faptul ca la urmatoarele tururi de pista nu s-a repetat fenomenul, modelul mentinandu-se mult in afara traiectului nostru de zbor, asadar presupun ca si pilotul de jos a constatat ca nu a facut chiar bine.
De asemenea recunosc ca duminica a fost asa o aglomeratie de 1:1 ca stresul a fost mai mare decat cu acel singur model.
Am vazut (n-am avut rabdare sa citesc toate disputele, doar le-am observat existenta) ca exista tot felul de initiative si contra-initiative cu privire la regulamente si mai stiu eu ce. Poate in ceea ce priveste Clinceniul au dreptate. Si mie imi place modelismul (am incercat, dar nu pe traseul altor avioane :) ), voi cu forumul vostru m-ati imbolnavit si de 1:1 si de modelism, asa ca nu prea pot sa va zic de rau.
Dar daca tot va place sa va zburataciti modelele pe Clinceni incercati sa evitati zona pistei, e destul spatiu si in stanga drumului (cum privesti spre hangare).

Cu speranta ca nu imi veti lua in nume de rau acest mesaj ma opresc aici.
Cu bine si aterizari usoare!
0

#166 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 20 July 2006 - 01:07 PM

Acuma, daca tot (incercam sa) facem o bruma de organizare, pt. a evita atat situatiile delicate ce apar intre noi dar mai mult pt. a evita situatii conflictuale cu zborul 1:1 (vezi Hawkuletz), se poate vorbi cu nenea Tzone, ca atunci cand au ei activitate, sa ni se dea si noua o statie.
Cu timpul, o sa se impuna sa avem si noi un CZ (comandant de zbor), asa cum este obligatoriu la orice activitate de zbor (1:1).
CZ-ul nostru, nu e musai sa fie un superpilot ci numai sa cunoasca regulile (de bun simtz) comunitatzii si sa vegeze cat de cat asupra situatiilor de conflict.
Prin statie CZ-un nostru poate fi anuntat/atentionat iar noi putem fi preveniti. Chiar fara o atentionare expresa, la statie se poate urmari dialogul radio 1:1 si ne putem da seama mai bine de ceea ce se intampla in spatiul comun. Se cheama "aeronautical environemental awareness" (acum am inventat sintagma...).
Daca careva din "clincenarii" frecventzi are o statie in banda de aviatie (118-136 MHz), poa sa o aduca si sa experimentam "sintagma".
In orice caz, cred ca nu e o problema ca pe parcursul activitatii noastre sa ni se imprumute o statie de la aeroclub. Se poate chiar prinde asta in "protocol".
Si daca Albastru e meserias la electrice, poa sa faca un amlpificator cu un difuzor de putere rezonabila la care sa ascultam cu totii dialogul.
Asta cu CZ-ul la noi, nu o luati ca o ingradire gratuita a libertatilor de evolutie in comunitate. Se circumscrie cadrului general de "safety" care se contureaza.
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#167 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1598
  • Inregistrat: 01-October 04

Postat 20 July 2006 - 01:59 PM

Asta inseamna ca e posibil/probabil sa te vedem sambata pe CLN?

Bine ai revenit!

Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#168 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 20 July 2006 - 04:45 PM

Bine v-am regasit!
Incerc sa ajung sambata sau duminica.
Doamne ajuta!
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#169 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 20 July 2006 - 04:47 PM

Valteras, la 20 Jul 2006, 17:45, a spus:

Bine v-am regasit!
Incerc sa ajung sambata sau duminica.
Doamne ajuta!

Pai atunci adu statie, ca ai!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#170 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 20 July 2006 - 05:18 PM

Citeaza

Venise domnul comandant Obada si ne-a spus ca sa nu mai zburam pe aerodrom, ca in urma cu 3 zile cineva dintre noi a lovit un avion 1:1 cu modelul. Asa ca ne-am strans modelele si am plecat acasa.....

no comment!
flying is my life...
0

#171 Useril este offline   sigxcpu 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 29-May 06

Postat 21 July 2006 - 12:10 AM

ZOD, la 10 Jul 2006, 07:39, a spus:

sigxcpu, la 9 Jul 2006, 21:02, a spus:

Unde scrie de dat taxa la club ? Despre care club vorbesti ? De ce nu citesti cu atentie ce scrie aici ? Si asa e un subiect delicat si fiecare intelege ce vrea. Acum daca cineva citeste ultima pagina intelege ca vrem sa punem taxe, sa dam bani la club... cand de fapt noi vroiam sa ne acoperim lenea sau indisponibilitatea si sa angajam pe cineva care sa vina inaintea noastra la camp sa aranjeze pista. Atat ... Tot din donatii s-a luat si masina de tuns iarba si a functionat treaba cu donatia ...

De ce a aparut problema asta ? Pentru ca dintre toti cei care vin la Clinceni sunt doar fro cativa care se prezinta la tuns iarba si din cand in cand nu putem veni la camp. Nu e o activitate care te ucide , nici macar nu te oboseste dar trebuie facuta .

bizu a spus:

Ma intreb daca nu se poate ajunge cu proprietarul locului la un protocol care sa fie semnat nu cu cineva ci cu un club. clubul poate sa puna o taxa anuala de membru, taxa din care sa acopere tot deranjul si sa asigure o oarecare echitate. nu e nimeni obligat sa faca nimic dar daca vrea sa foloseasca, trebuie sa plateasca.

despre taxa asta vorbeam. nu am spus ca exista sau ca se va infiinta ci ca "era vorba". adicatelea cineva a zis despre o taxa data clubului http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif
0

#172 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 July 2006 - 04:48 PM

de fapt nu era Pobeda, era bicicleta si nu i-a dat-o, i-a luat-o
cam asa cu taxa asta cu care inca vad ca se abereaza.

Cat despre interdictia de survol peste marginea pistei noastre atunci cand zboara 1:1, numai de bine! Asteptam provincia.

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 25 July 2006 - 04:48 PM

0

#173 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 July 2006 - 01:03 PM

Pana se intoarce Silviu din misiunile lui umanitare, m-am jucat si am facut un desen, pe care il atasez. Sper sa nu fie prea multe nelamuriri.
In principiu atunci cand se zboara 1:1, de la marginea pistei pentru modele catre sud (adicatelea catre pista cea mare) NU SE TRECE sub nici o forma. Mai bine va faceti praf modelul decat sa trageti toata viata pentru vreo paguba produsa altora.
NU se zboara peste parcare; aici sunt propuneri pe care eu le consider interesante, dar relativ greu de realizat, sa mutam parcarea spre est/vest, ca sa eliberam campul vizual cand de pe pista se piloteaza modelele care zboara pe tarlaua alocata noua.
Noni, te-ai prins cum stau lucrurile?
cine vrea sa inteleaga, intelege, cine nu, pot sa-l pun si pe gicos sa faca un tablou de Matisse si tot nu o sa vrea sa priceapa.

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 27 July 2006 - 02:04 PM

0

#174 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1849
  • Inregistrat: 08-May 03

Postat 27 July 2006 - 02:49 PM

cine vrea sa inteleaga, intelege, cine nu, pot sa-l pun si pe gicos sa faca un tablou de Matisse si tot nu o sa vrea sa

Ba, eu daca fac un tablou il fac de 'GICOSU'

Buna schita,cam asa zburam si in datile trecute.Zona e buna mai ales daca il busesti,e pamantul mai moale :D
0

#175 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 July 2006 - 02:57 PM

gicosu, la 27 Jul 2006, 15:49, a spus:

Ba, eu daca fac un tablou il fac de 'GICOSU'

Buna schita,cam asa zburam si in datile trecute.Zona e buna mai ales daca il busesti,e pamantul mai moale :D

...ca tot facem subectu varza: daca l-ai face de gicosu, ar fi deja prea greu pentru ei, iti garantez!

iar pentru partea 2-a: si cum iti explici ca daca zburam asa si alte dati, inca mai sunt unii care fac invers?...si nu ma refer la silviu 69 aici...

0

#176 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1598
  • Inregistrat: 01-October 04

Postat 27 July 2006 - 07:16 PM

Citeaza

Zona e buna mai ales daca il busesti,e pamantul mai moale

Au crescut paioasele de 20cm inaltime! pana ajunge la pamantul propriu-zis, este "tras in teapa", dein pacate.

Cu stima,
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#177 Useril este offline   mihaim 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 24-June 06

Postat 27 July 2006 - 10:03 PM

o precizare suplimentara, pentru cind zboara "aia marii": este foarte probabil sa va treziti ca, de fapt, nu aveti unde sa va refugiati modelul aflat in zbor, in unele situatii cind evolueaza si 1:1... zilele astea au evoluat "extrele" si "zlinurili", peste tot, de nu era chip sa ridici nimic: cuminte-cumintel, raminem la sol, pina ne convingem ca din "aia marii" evolueaza doar ceva planoare, care nu "hasureaza" peste tot...ramine importanta optiunea recomandarii date de "reglement", cu ajutorul de pilot care sa fie atent, printre altele, la ce se intimpla la 1:1, pentru a nu-i incomoda si a nu genera conflicte inutile si situatii periculoase...
"...N-AM GASIT ALTA RIMA...SA TRAITI! ..."-ca dedicatie, sceneta cu caragiu si diaconu, tuturor celor care nu pot respecta pertinenta acida...
0

#178 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 August 2006 - 08:51 AM

Da Teo, in sfarsit ai dat un sfat intelept. Sper sa fie urmat de cel caruia i-ai adresat invitatia.
Cat despre usoara intarziere (nu numai in raspunsuri...), nu pot sa cred decat ca era prea liniste pe aici cand te-ai trezit tu.
Singura intrebare cu sens: daca vii in timpul saptamanii sa zbori...
raspuns: exista Comandantul la care te prezinti, ceri voie si te joci frumos, sa nu ii incurci.
EDIT: desi ma indoiesc ca tu ai cu ce sa ajungi la Clinceni, cred ca ai scris doar ca sa te afli in treaba (mare)
Restul sunt muci aruncati fara gratie in fasole. Ce nu inteleg (in afara dorintei de a face valuri) e de ce a trebuit sa postezi acelasi text de 2 ori: odata aici si odata la tomberon? Stiai cumva ca acolo e locul postului tau?
Pauza s-a terminat, scufundarea!

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 14 August 2006 - 11:15 AM

0

#179 Useril este offline   Flightaddicted 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 12-May 04

Postat 14 August 2006 - 10:59 AM

albastru, la 12 Aug 2006, 20:38, a spus:

Citeaza

@albastule vino la noi in Politehnica ca acolo nu se ia nimeni de tine, trebuie doar sa verifici sa nu fie pe aceeasi frecventa .o sa gasesti o atmosfera mult mai prietenoasa

Multumesc, o sa va vizitez cat de curand ! Am intalnit prin Politehnica niste baieti care intr-adevar sunt pasionati si fac modelism in adevaratul sens al cuvantului.De fiercare data m-am simtit excelent in prezenta lor si nu am simtit nici o clipa ca cineva ar vrea sa acapareze frecvente...cum a zis cineva p-aici.

Albastru

Ne bucuram ca ai intalnit "modelisti adevatati" in Plotehnica si iti uram cat mai multe zboruri NUMAI in POLITEHNICA
0

#180 Useril este offline   Flightaddicted 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 12-May 04

Postat 14 August 2006 - 05:38 PM

Este vremea de M.I.-uri
"Esti un pusti rautacios si sigur stii sa zbori numai pe site...atat.
E plin site-ul de d-astia ca tine. "
Nu cred ca trebuie sa ne ascundem in spatele acestor M.I.-uri , daca avem ceva de spus o spune, pe fata.
Daca ai ceva de spus spune aici sa vada toata lumea.
Spre deosebire de tine pe mine ma vede foarta multe lume la zbor, si pana acum nu am avut de gande sa fiu inganfat dar acum sunt DA ZBOR FOARTE BINE. Eu mi-am facut multi prieteni pe campul de zbor atat din Bucuresti cat si din tara. Pe tine nu te-a mai vazut nimeni, nici in Bucuresti nici prin tara, eu unul nu te-am mai vazut de 2 ani si ma duc la Clinceni in fiecare weekend.
A fost intalnire la Brasov pe aerodromul din San Petru, unde tu nu ai fost prezent. Fix aceleasi regului sunt si acolo ca si la noi , chiar mai aspre si ei sunt mai putini decat noi.
Da eu sunt ca fratemiu (pariu ca ma cunosti) , nu stiu sa fac un controller sau un motor electric, NU MA INTERESEAZA IMPROVIZATIILE. Te las pe tine sa iei motorasele de la unitatile CD-ROM si sa-ti faci avioane, eu le cumpar si le zbor. Asta inseamna ca nu sunt Modelist. A fi modelist inseamna neapart sa-ti construesti singur avioanele? Inseamna ca 80% din oamenii care posteaza pe acest forum nu sunt modelisti. Ii respect pe cei care isi fac singuri avioanele , pe cei de la machete, dar ei spre deosebire de tine nu se lauda si nu scot ochii nimanui.
Da sunt foarte multi "dastia" ca mine, si o sa fie foarte multi "dastia" ca mine de acum inainte care.
Stai mataluta cuminte in banca ta si pune mana si zboara si lasa prostiile ca deja ne-ai scos pe foarte multi din sarite, si data viitoare cand ai ceva de zis la M.I.-ul si scrie aici pe forum ca nu-ti sterge nimeni mesajul.
0

Arata acest topic

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis