Jucarie HIGH WIND Luat din Cora 100RON
Postat 22 May 2006 - 10:38 AM
Salut am si eu un high wind.
Ref motore am intilnit si eu aceiasi problema; este o chestie mecanicista; frecarea axului unui motor este mai mare decit la celalalt. Eu am rezolvat-o aliniind calumea motoarele si reglind piulitele de la elicii.
Acuma cu ea am alte problema: intrerupe radiocomanda :(
Postat 23 May 2006 - 09:02 AM
Poate la toamna o aranjez... deh... finante B)(
Postat 25 May 2006 - 08:40 PM
o sa ma mai uit prin subiectul asta, sa extrag ceva informatii.
un desen - taaare mi-ar fi de ajutor, saru'mana!
ca o sa fiu si contra cronometru maine....
Postat 26 May 2006 - 12:56 PM
Incearca sa intri in complex prin staga (pe langa pod) tot pe acolo este si accesul auto. Din parcarea auto mergi spre complexul "dragonul rosu" undeva pe la jumatatea distantei sunt standurile cu jucarii, eventual mai intrebi pe acolo. Tot prin zona mai sunt si articole de pescuit (cel putin asa erea anul trecut)
Bafta
Postat 29 May 2006 - 08:21 AM
cred ca inchid mai devreme de ora 5pm, asa ca o sa imi fac vant in zona candva in cursul saptamanii.
daca Shumica a fost pe acolo, poate ne povesteste cam ce se mai gaseste in materie de "modelism alternativ".
Postat 29 May 2006 - 03:07 PM
Interesul meu a fost sa-mi iau un avion rc cu eleroane pe servo pe care din fericire l-am gasit la 2 mil. fata de 2.600 cit era niste saituri de modelism.
Cit despre barci de toate pentru toti de la 550.000 mii pina la 5 mil juma.
Chiar m-am mirat ca am vazut o salupa de mare viteza cu motor termic si destul de bine realizata.
Mai erau si hoverkrafturi pe la 1 mil bucata da' nu garantez cit de bune erau :D
La preturile care sunt pe acolo merita luate ceva barcute macar pentru coca; se schimba motorizarea radiocomanda etc. si nu te mai obosesti sa faci coci de nave.
P.S. Am fost duminca pe ior si am discutat cu bgs-ul; joaca cu barcute este la liber pe lacul din fata in zona insulei pensionarilor; este interzis in spate deoarece acolo se rup in figuri aia de dau la peste.
Postat 10 July 2006 - 05:00 PM
Eu am terminat vedeta torpiloare d.p.v. al montarii a 2 axe de elice "cinstite" si a 2 cirme la fel de "cinstite" ;) plus picoservomecanismul de rigoare (mi s-a rupt inima, ca mai glorios pentru el era sa-l pun pe un micropitts din depron, dar neavind altul ...). Mai am acum sa incropesc doua variatoare pentru cele 2 motoare. Apoi, incetul cu incetul, printre doua iesiri la lac in Cismigiu, sa-i mai inlocuiesc si sa-i mai adaug componentele suprastructurii ca ma doare inima sa le vad atit de... (nu stiu cum sa le zic) de chineziste.
Acum, ca tot veni vorba, a aparut un surogat de "Sovremenny" care se vinde pe un site cu 200lei dar in Niro e fix 100 (simbata asta care a trecut). Si la asta, doar corpul (cca. 80 cm lungime), puntea, motoarele si cele 2 elici in contratimp merita ceva bani (maxim cei 100 lei din Niro) ca restul suprastructurii e de inlocuit cel putin in proportie de 60%. Plus ca "statia" e si ea de aruncat. Dar pentru nepretentiosi, cit si pentru cei ce se uita la el de pe mal, de la peste 3-4 m, merge si asa. Va pun o poza ca sa va dati seama despre ce vorbesc, iar alte detalii le gasiti la prietenul google cautind "HT-2879 (si/sau) distrugator cu radiocomanda" pe pagini ro sau doar "HT-2879" pe tot globul, ca sa gasiti poze mai detaliate.
Pentru cei ce fac alergie la chinezismul astasi tin la detalii, le recomand totusi "Sovremenny" facut de Trumpeter, pe care-l pot gasi la d-nul Craciunoiu. Costa mai mult dar si arata ca realul.
Imagini atasate
Postat 10 July 2006 - 09:02 PM
Acum, revenind la intrebarea ta, s-ar putea sa ai dreptate si moftul asta cu 2 controlere separate sa fie o complicatie costisitoare. Dar as vrea sa ma mai distrez un pic facind manevre pe care cu un singur regulator nu as putea. O sa ma mai gindesc.
Oricum, la urmatoarea vedeta rapida S100 de la Revell, desi tot 2 axe si elici o sa pun, nu numai ca o sa folosesc un singur controler dar o sa montez doar un singur motor, constrins fiind de flotabilitatea mai mica a acestui model.
Postat 26 March 2007 - 11:47 AM
Partea frumoasa e ca dupa vopsire, nu poti sa-ti dai seama daca sint puse piesele de plastic (tuburi, axe) originale ale lui Revell sau sint confectionate din alte materiale (otel, alama, plastic). :D
Aceasta postare a fost editata de navigator: 26 March 2007 - 11:49 AM
Postat 26 March 2007 - 02:43 PM
Eu cred ca o sa ma apuc de s100 mai prin vara.
Acuma sunt pe finalizare cu HMCS Snowberry tot de le revell.
Motorizarea este gata la fel si suprastructura; mai am de fixat ceva sfori; o mana de vopsea si este gata ... timp sa am :D
Bye the way unde ai gasit tub de alama asa subtire si axe ? eu am tot cautat si nimic.
Aceasta postare a fost editata de Shumica: 26 March 2007 - 03:02 PM
Postat 26 March 2007 - 04:32 PM
Imagini atasate
Postat 26 March 2007 - 04:45 PM
Apropo, nici sa nu te gindesti sa nu folosesti primer la vopsitul corpurilor de Snowberry sau S100, caci ai sa te trezesti ca se cojeste vopseaua.
Imagini atasate
Postat 26 March 2007 - 04:55 PM
Imagini atasate
Postat 11 April 2007 - 02:43 PM
Tot in legatura cu tunning de chinezarii...am fost in Niro Sambata trecuta in jur de ora 11 si nu am prea gasit mare lucru. Citisem topicul asta (pag 2,3) si am incercat:
- alea access auto spre Dragonu rosu
- randuri specializate jucarii (am gasit cam pe la mijloc doua randuri) => cam inchis si ce era deschis nu cine stie ce
- piateta "loc mai deschis" => nu am localizat...
Este drept ca era cam inchis.
Poate ma lumineaza si pe mine cineva care a vizitat locul mai recent + un "orar" (numai pt sambata si duminica)
Multumesc
Postat 08 May 2007 - 09:27 PM
z_zizo, la 11 Apr 2007, 14:43, a spus:
Tot in legatura cu tunning de chinezarii...am fost in Niro Sambata trecuta in jur de ora 11 si nu am prea gasit mare lucru. Citisem topicul asta (pag 2,3) si am incercat:
- alea access auto spre Dragonu rosu
- randuri specializate jucarii (am gasit cam pe la mijloc doua randuri) => cam inchis si ce era deschis nu cine stie ce
- piateta "loc mai deschis" => nu am localizat...
Este drept ca era cam inchis.
Poate ma lumineaza si pe mine cineva care a vizitat locul mai recent + un "orar" (numai pt sambata si duminica)
Multumesc
salut , trebuie sa te duci dimineata 8-9 iar in fata la dragonul rosu sunt 2 randuri NUMAI cu jucarii ...in rest nu gasesti nicaieri decat in Europa la tigani , dar eu nu recomand ....
btw .....daca este control de la garda financiara si de obicei este destul de des ( miracol nu ? ) cei care vand las si standurile deschise si fug ca si soarecii de foc .....am vazut asta cu ochii mei , deci sa nu te mire daca vezi standuri inchise sau standuri fara vanzator :D