Modelism - RHC Forum: Motor Aero pe benzina - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Motor Aero pe benzina

#31 Useril este offline   Jimmy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 927
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Aeromodelism

Postat 06 November 2006 - 03:44 PM

daca renunti la un 7.5 cc si iei un 26 pe benzina
----------------------------------------------------------------------
pai cine s-a plans ca e scump metanolul ,nu a pus asa problema........parca era vorba de un schimb ,la aceeasi capacitate cilindrica....sau o sucim acum....
SE-5a powered by YS Yamada
Graupner MC-19 powered by HOTT 2.4GHz
Fieseler Storch 2.4m powered by Magnum
Hyper Bipe Electric
Motto:"Don't take a toy to a scale competition and expect to have earned the respect of real modellers."
0

#32 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 06 November 2006 - 03:50 PM

Jimmy, la 6 Nov 2006, 16:38, a spus:

. In privinta cantitatii de combustibil folosit pt. rodajul unui motor,de oricare ar fi el.....
Nu ar trebui sa mire pe nimeni ca un motor rodat insuficient sau deloc ,se "razbuna" pe posesor, intrun fel sau altul!
Probabil ca ,cunosti cazuri.....sau nu?

uite atasez in poza ce scrie in manual la un benzinar de 26...care culmea costa sub 400 de euro...
si sunt si pe metanol destule care au scris acelasi lucru in carte....
nu mai sunt motoarele alea antice pe care le stii tu....

Fisiere atasate

flying is my life...
0

#33 Useril este offline   Jimmy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 November 2006 - 03:58 PM

ZOD, la 4 Nov 2006, 21:58, a spus:

Am un motor de 10 cc cu care ma dau la un zbor de aproximativ 12-13 minute cu un rezervor... rezervorul are 300 ml si mai ramane ceva in el .. sa zicem 30 ml. la 10 zboruri consum evident 2.7 l . cum zbor si eu si fratimiu pe acelasi avion... consumam un bidon de 5 litri intr-un weekend. Cum vara se poate zbura in fiecare weekend si un bidon costa cam 1 milion rezulta frumos 4 milioane pe luna. Si nu pun la socoteala faptul ca vara se intuneca la 9 seara ... si io ies de la servici pe la 6 . Te las pe tine sa faci socoteala cu benzina...

Am si un motor de 15 cc in 4T care pare a fi si mai gurmand cu toate ca se zice ca astea in 4T consuma mai putin... poate la relanti...Si la 4T cu 20 % nitro costa si mai mult combustibilul...

Motorul de 7.5 cc are la dispozitie un rezervor mai micut dar daca scapa modelul ma dau cu el pana nu se mai vede afara... polistirenul din BOB se face praf sau pana iese fum din motor.

Deci, doar combustia pe luna, la metanol pe mine personal ma costa undeva la 100 de euro. Si io zbor putin... sunt oameni pe camp la clinceni care zboara dublu decat mine.

Acum intelegi de ce ar avea sens un motor oricat de puturos si de mic pe benzina... ?

nu trebuia decat sa dai o pagina inapoi si sa revezi ce ai scris despre motorashe mici, nu despre alea mari ( de 25-30 etc).
Iar ULTIMUL aliniat ITI APARTINE!
NU pomeneai de nici un benzinar de 26 in locul metanolului de 7.5 sau 10
.
.
.
.
.Cum am mai spus incerc sa va cunosc http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Hyper Bipe Electric
Motto:"Don't take a toy to a scale competition and expect to have earned the respect of real modellers."
0

#34 Useril este offline   Jimmy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 November 2006 - 04:14 PM

@Silviu
Da e corecta chestia...din carticica!
Cand am pus intre ghilimele LA SOL ma gandeam la unii, care ,DUPA ce fac cele scrise in carticica, baga acceleratia in blana si pana la aterizare o tin tot asa!
LA SOL intre ghilimele ar fi viteza intai la masinile cu.....doua viteze!
Pentru cei ce nu-si pot controla viteza I ,mai bine sa arda cei 10 litri LA SOL la propriu!
NU vor regreta...mai tarziu!
Apropos!
NU EU incerc sa bag in aceeasi oala motoarele de 5ccm de 500E, cu cele de 26ccm de 250E ( nici pe potentialii posesori a acestora! ).
Hyper Bipe Electric
0

#35 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 06 November 2006 - 04:22 PM

Stati un pic si nu va repeziti cu concluziile (aviz lui Carborund pe care de altfel il stimez prea mult ca sa il supar cumva).
Cine a zis ca motorasul de 6,3cmc pe benzina e 500-600 euroi? S-a interesat cineva de pret? Eu, intr-o oarecare masura, da. In SUA acele masinute echipate cu motorul pe benzina, RTR, sint circa 500 de dolari http://www.mecoa.com...nucci/index.htm . Acum, eu nu sint in masura sa apreciez calitatea sasielor ca sa-mi dau seama exact citi bani reprezinta motorul si citi sasiul, dar oricum nu cred ca motorul sa depaseasca 350 dolari sua, tinind cont ca sasiul e 4x4, cu amortizoare pe fiecare roata, 2 diferentiale, etc. In pretul de 500$ mai intra si o statie completa cu 2 ch. Futaba, cu 2 servouri, 2 pack-uri NiCd 4.8 Volt 850 mAh, un charger si o geanta pentru carat totul la pista. Pretul de 500$ era valabil si acum in Noembrie 2006.

Tineti cont si de urmatorul lucru: motorul ptr auto e mai complex decit cel aero datorita sistemului de racire fortata cu turbina.

In Europa, la "fabrica" (caci alt loc de cumparare oricum nu exista, inca), motorasul ar costa pina in 300 euro. Calculati voi, va rog, daca cei 200 de euro dati in plus, se amortizeaza in timpul vietii unui motoras de 6,3 cmc, presupunind ca e bine construit (eu nu stiu cit de lunga ar trebui sa fie aceasta, in litri de combustibil, sa zicem). Stiu doar ca cu 200 euro se pot lua aproximativ 28 litri de combustibil, dar mai trebuie tinut cont si de faptul ca benzina si uleiul costa si ele cam 1 euro litrul (dar nu 7 euro cit Tornado 10%).

0

#36 Useril este offline   Jimmy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 November 2006 - 04:39 PM

Draga Zod!
Cand vom avea ocazia sa ne intalnim "live" iti promit ca o sa continuam subiectul propus de tine:
=========================================
Revenind la snobi... daca omu are bani si ii plac motoarele care merg cu plutoniu si scot 0.001 cai inseamna ca si-l permite si ca ii place ... NU cred ca e treaba ta ce bani cheltuie unii pe prostii. Asta cu snobismul vine din frustrari adanci si nu isi are locul aici. Daca nu iti permiti munceste mai mult. Modelismul e pur si simplu pentru distractie si privind prin prisma unuia care n-are ce manca noi cu totii suntem snobi..
.
Intre timp o sa analizez sensul dat cuvintelor....
Hyper Bipe Electric
0

#37 Useril este offline   Jimmy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 November 2006 - 04:53 PM

Sal navigator!
Pretul l-am preluat de la colegii de forum!Nu e nici o suparare!
Si pentru ca nu am de gand sa-mi achizitionez unul, nu am verificat informatia.
Oricum ,discutia s-a mutat de la 5ccm metanol vs. 5ccm benzina pe taramul 5ccm metanol vs. 26ccm benzina,dupa care 26 metanol vs. 26 benzina cu "asperitatile" aferente.
Hyper Bipe Electric
0

#38 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 06 November 2006 - 05:07 PM

Jimmy, la 6 Nov 2006, 16:53, a spus:

Sal navigator!
Pretul l-am preluat de la colegii de forum!Nu e nici o suparare!
Si pentru ca nu am de gand sa-mi achizitionez unul, nu am verificat informatia.
Oricum ,discutia s-a mutat de la 5ccm metanol vs. 5ccm benzina pe taramul 5ccm metanol vs. 26ccm benzina,dupa care 26 metanol vs. 26 benzina cu "asperitatile" aferente.

Na ca nu pot sa ma abtin... era vorba de 5-7 cc si io am zis de 7.5 ... am gresit cu 0.5 cc si am continuat cu celalte motoare ... care cosuma mult metanol. Si sustin in continuare ca daca ar exista un motor de 5 cc pe benzina ar fi exceptional...chiar si la 500 de euro tot iti scoti banii.

In rest poti sa analizezi cat vrei tu... ne consideri snobi ... si asta e lucru grav pt ca nu ne cunosti.
DT
0

#39 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 06 November 2006 - 05:45 PM

no ca ma bag si io ca nu-s snob sigur http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
E mult mai eficient un motor pe benzina indiferent de marimea lui .. banii se scot destul de repede , chiar si daca consumi numa vo 2l pe week-end ...
E ceva de genu GPL-ului la masina.. investitia e mare la inceput dar incet incat isi scoate banii ...
oricum mai e pana sa vedem prin romania un benzinar de 5 cmc .... zic si io ...
KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#40 Useril este offline   Jimmy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 November 2006 - 06:21 PM

@ ZOD
Vrei sa-ti cumperi motorash?
Pai cumpara-ti domnule!
Am spus eu sa nu-ti cumperi?
Pe langa ala de 7-7.5 mai cumparati.....dac crezi ca faci o afacere!
Am spus ca EU nu-mi cumpar!
Am spus eu ca esti snob?
Te consideri snob?
Eu stiam ca pe snobi ii incanta faptul ca ei AU, ce NU AU altii.
Ar trebui sa te simti fericit ca AI ce nu am EU.....
Daca te simti fericit...inseamna ca ESTI SNOB!
Intrebarea e: Te simti?
Hyper Bipe Electric
0

#41 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 06 November 2006 - 07:00 PM

Jimmy, la 6 Nov 2006, 18:21, a spus:

@ ZOD
Vrei sa-ti cumperi motorash?
Pai cumpara-ti domnule!
Am spus eu sa nu-ti cumperi?
Pe langa ala de 7-7.5 mai cumparati.....dac crezi ca faci o afacere!
Am spus ca EU nu-mi cumpar!
Am spus eu ca esti snob?
Te consideri snob?

Esti nervos ? Relax.... tu ai insinuat faza cu snobismul...
DT
0

#42 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 06 November 2006 - 07:04 PM

Jimmy, la 6 Nov 2006, 19:21, a spus:

SNOB, SNOÁBĂ, snobi, snoabe s.m. şi f., adj. (Persoană) care admiră şi adoptă fără discernământ şi cu orice preţ tot ce este la modă. – Din fr. snob.

SN//OB ~oábă (~óbi, ~oábe) m. şi f. Persoană care admiră şi imită fără discernământ moda, manierele şi opiniile persoanelor din sferele înalte. /<fr., engl. snob

nicidecum nu se simte nimeni fericit....

si motoarele pe benzina (inca) nu sunt la moda.....dar o sa fie...SIGUR!!
flying is my life...
0

#43 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1849
  • Inregistrat: 08-May 03

Postat 06 November 2006 - 07:40 PM

Asta inseamna ca eu sunt cel mai snob.Si pe"invers" http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif

Si vreau sa mai iau unul!!!!!

Fisiere atasate

• Fisier atasat  01.jpg (85.82K)
    Number of downloads: 131

0

#44 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 06 November 2006 - 07:53 PM

Va rog sa nu va mai abateti de la ideea de baza a discutiei. Deci exista un motoras de 6,3cmc pe benzina care, cintarind 490gr (varianta aero) scoate 1,3cp la 17500 rpm cind e setat (modificat) pe benzina (intre timp am mai cautat pe net si am gasit discutii pe forumul rcuniverse cit si un articol-recenzie reprodus dintr-o revista de modelism). Acesta se poate cumpara direct de la firma italiana Compagnucci s.p.a. din Castelfiardo (Ancona). Eu le-am trimis un mail in care ii intrebam daca au distribuitori/revinzatori in unele din tarile europene si din pacate mi-au raspuns ca nu, dar vind prin posta la oricine. Din pacate, nu i-am intrebat si pretul. Daca nu-si ia nimeni inima-n dinti, o sa-i mai contactez eu sa-i intreb chiar daca momentan am alte prioritati (echiparea unui elicopteras electric).

Inca odata va intreb, un motor de 6,5cmc pe alcool rezista la peste 25 litrii de combustibil consumati?

0

#45 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3218
  • Inregistrat: 11-April 05

Postat 07 November 2006 - 09:01 AM

navigator, la 6 Nov 2006, 19:53, a spus:

... Inca odata va intreb, un motor de 6,5cmc pe alcool rezista la peste 25 litrii de combustibil consumati?

Ti-ai facut stoc de combustibil si acu' vrei sa-ti faci si stoc de motoare pe ... masura ? :huh:
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
0

#46 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659

Postat 07 November 2006 - 09:34 AM

DA. Un OS, sau Webra, sau Moki, sau Tiger, rezista fara nici o problema (eu am vazut asta). Cu totul alta e situatia cu motoarele chinezesti.
0

#47 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 07 November 2006 - 10:39 AM

domnu_doctor, imi trebuia raspunsul pentru a vedea daca e rentabil sa bag mai multi bani intr-un motor scump dar la care consumul e ieftin, adica sa vad rentabilitatea motorului pe benzina.

vlad1, multumesc pentru raspuns. Deci, daca nu luam in calcul ghinionul de a se strica motorul prematur (accident, exploatare defectoasa), ar merita un motoras pe benzina, macar si pentru ca benzina o iei oricind si la orice ora din rezervorul masinii (daca nu de la benzinarie) pe cind cu metanolul poti sa te trezesti intr-o situatie de criza cind oricit te-ai zbate, nu dai de el.

Automobilistii! Nu incearca nimeni? pe forumurile externe deja sint subiecte in care cei ce au avut curaj si au cumparat isi impartasesc acum satisfactiile. Dati cu gogu dupa compagnucci si selectati. Sint masinute 1:8 atit on-road cit si off-road, cica destul de bine realizate, la preturi competitive (de fapt chiar mai mici) cu familiarele Savage sau Revo.
Barcagii vitezisti ce viseaza la motoare de drujba! Aveti solutia eleganta a unui motor gata de pus pe fsr-uri.

0

#48 Useril este offline   Calu2 

• Zbor cu orice navo auto velo sport
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 757
  • Inregistrat: 28-May 05

Postat 07 November 2006 - 04:59 PM

Navigator ... eu sunt interesat da mai da si tu un mail la italieni si vezi pretu cu taxe cu tot si sa-ti dea macar o foaie cu cateva specificatii mai detaliate ...ca vreau sal pun pe avion , daca nu merge bagam la barcuta , astept vesti bune
Cred ca am mai trosnit ceva!!!Cand vorbesc aiurea este Robotul...
0

#49 Useril este offline   Calu2 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 07 November 2006 - 06:53 PM

PT.cei din Bucuresti care sunt'' SNOBI'' hai sa ne strangem catva sa cumparam un motor dasta pe benzina la cheta si sa facem teste pe diferite aeromodele sa vedem ce poate... eu ma bag sa se inscrie cine mai vrea....daca nu il iau eu ,da mai asteptati un pic ca am spart la bani pe avioane intr-o luna juma de-mi vine sa plang !!! binenteles asteptam raspunsul lui Navigator...ce motoare, ce capacitate,si restul....
0

#50 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 07 November 2006 - 11:05 PM

Le-am cerut pretul la motor de avion, de barcuta (ambele pe benzina) cit si la seturile de masini. Plus alte informatii legate de achizitionare, de ex. daca se poate plati si cu card, deoarece pe la sfirsitul lui August mi-au spus ca livreaza prin posta dupa ce primesc confirmarea la plata anticipata prin banca ("...Può acquistare i pezzi solo direttamente dalla nostra azienda e glieli spediremmo noi per posta con pagamento anticipato con bonifico bancario!

Cordiali saluti

Valeria Vecci
Compagnucci SpA
Ufficio Commerciale"

Ma rog, si cardul e tot o plata bancara :huh:
Le-am mai spus ca sintem un grup de modelisti romani (sper sa nu aiba si ei fobie de urmasii lui Burebista si Decebal) interesati de motorase mai mici de 10cmc pe benzina, in special de Compagnucci.
Data trecuta mi-au raspuns repede.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 07 November 2006 - 11:06 PM

0

#51 Useril este offline   Calu2 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 07 November 2006 - 11:26 PM

Ok misto acum i-mi pare rau ca nu ai pus acolo si motor de 15 cmc daca au binenteles ....da nui nimic avioane sunt destule ....abia astept raspuns nu mai pot ... ma bucur ca un copil tembel...:) :huh: :(
0

#52 Useril este offline   Calu2 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 07 November 2006 - 11:39 PM

De 15 cmc era interesant ca avem pasari mari in herghelie si eram tare curios ce poate....multumesc oricum :huh:
0

#53 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3218
  • Inregistrat: 11-April 05

Postat 08 November 2006 - 08:16 AM

Interesanta ... treaba ... :D
S-ar putea sa devin si eu client.
Sa nu mai zica ... @marineru' ca ma joc cu jucarii cu buton si ... baterie ... :huh:
Deci: corelatii pret-capacitate motor, termene de livrare si plata.
Garantii,... se poate ?
Discount-uri, ceva, la livrari de mai multe bucati ... ?

Stima,
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
0

#54 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 08 November 2006 - 04:58 PM

Calu2, de 15 nu au fratii nostri de peste... Adriatica. Au doar de 6,3cmc cubi in versiunea ptr avion, barca si masina (ultimele 2 sint mai scumpe deoarece au si sistem de racire fortata cu turbina). Dar cit mai scumpe si de fapt cit costa fiecare in diverse variante de cantitati/pret? Hai sa nu va mai tin in suspans, deci:

"il prezzo per l'acquisto di 1 motore Serie Mac6 per aeromodelli in genere è Euro 167,58 + IVA
Per l'acquisto da 5 a 10 pezzi il prezzo è di Euro 150,82 + IVA l'uno
Per l'acquisto di 30 pezzi il prezzo è di Euro 142,44 + IVA l'uno
Per l'acquisto di 50 pezzi il prezzo è di Euro 127,36 + IVA l'uno

Il prezzo d'acquisto di un motore per scafi in genere è di Euro 248,72 + IVA
Per l'acquisto da 5 a 10 pezzi il prezzo è di Euro 223,84 + IVA l'uno
Per l'acquisto di 30 pezzi il prezzo è di Euro 211,41+ IVA l'uno
Per l'acquisto di 50 pezzi il prezzo è di Euro 189,03 + IVA l'uno"

Acum eu am omis sa mai cer si pret pentru cele pentru masini dar banuiesc ca e foarte asemanator cu cel de barca, va rog nu dati cu piatra :( .

Pentru amatorii de masini 1/8 echipate cu aceste motoare (am cules in general pareri bune despre ele, dar mai documentati-va si voi) :

"Per quanto riguarda il prezzo degli automodelli versione a benzina il prezzo per un pezzo è di Euro 551,20+ IVA
Per l'acquisto da 5 a 10 pezzi il prezzo è di Euro 496,08+ IVA l'uno
Per l'acquisto di 30 pezzi il prezzo è di Euro 486,52+ IVA l'uno
Per l'acquisto di 50 pezzi il prezzo è di Euro 418,91+ IVA l'uno"

si pentru ca sa fie tacimul aproape complet dau si pretul la electrice (ca poate ajuta la socoteli, nu stiu insa exact daca au aceleasi sasie, posibil sa aiba 1/10) :

"Per quanto riguarda il prezzo degli automodelli versione elettrica il prezzo per un pezzo è di Euro 271,20 + IVA
Per l'acquisto da 5 a 10 pezzi il prezzo è di Euro 244,08+ IVA l'uno
Per l'acquisto di 30 pezzi il prezzo è di Euro 230,52 + IVA l'uno
Per l'acquisto di 50 pezzi il prezzo è di Euro 206,11+ IVA l'uno"

Banuiesc ca avind inca ceva singe de Traian in voi, intelegeti cam ce scrie pe acolo. Daca nu: aquisto = cumparare; pezzo = bucata; IVA=TVA ul lor si Euro = ioroi :huh:

Ah si era sa uit:
"Il pagamento è anticipato con bonifico bancario e i tempi di consegna sono 1 settimana dal ricevimento dell'ordine.
Il trasporto è ex-works nostro stabilimento di Castelfidardo in provincia di Ancona

Augurandoci che le nostre quotazioni soddisfino le sue esigenze, rimango a disposizione per qualsiasi informazione
di cui abbia bisogno.

Cordiali saluti"

adica: Plata e anticipata cu bonificatie bancara ( :o ) si timpul de livrare e o saptamina de la primirea ordinului. Transportul e alta mincare de peste, sediul noastru fiind in Castelfiardo, in provincia Ancona.
Sperind ca cotatiile noastre sa satisfaca exigentele voastre, va ramin la dispozitie pentru orice informatii de care ati avea nevoie. Va pup.

:D cam asta e! deci cam 200 euro un motor de 6,3cmc pe benzina ptr avion (tva inclus) la care se adauga transport. nu suna rau deloc.

0

#55 Useril este offline   Calu2 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 08 November 2006 - 06:23 PM

Bah m-a spart ialiana aia ....am inteles io ceva da oricum ...date despre greutate ,putere alea alea nimic ?
oricum io iau unu de 6,3 cmc spune-mi exact ce trebuie sa fac si ce bani si rezolvam ...ok?
0

#56 Useril este offline   Calu2 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 08 November 2006 - 06:30 PM

navigator, la 8 Nov 2006, 16:58, a spus:

Calu2, de 15 nu au fratii nostri de peste... Adriatica. Au doar de 6,3cmc cubi in versiunea ptr avion, barca si masina (ultimele 2 sint mai scumpe deoarece au si sistem de racire fortata cu turbina). Dar cit mai scumpe si de fapt cit costa fiecare in diverse variante de cantitati/pret? Hai sa nu va mai tin in suspans, deci:

"il prezzo per l'acquisto di 1 motore Serie Mac6 per aeromodelli in genere è Euro 167,58 + IVA
Per l'acquisto da 5 a 10 pezzi il prezzo è di Euro 150,82 + IVA l'uno
Per l'acquisto di 30 pezzi il prezzo è di Euro 142,44 + IVA l'uno

tradu chestia asta motamo ca nu intelleg ceva acolo...multumesc
0

#57 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 08 November 2006 - 09:19 PM

Auoleu, tu m-ai spart. Daca mai sint care n-au inteles sa zica sa stim si noi.
Deci s-o luam adica s-o reluam pe rind:
Date despre motor am mai scris mai inainte si se gasesc si pe siteul lor.
Exact ce trebuie sa faci ma tem ca nici eu nu stiu exact, dar banuiesc ca le trimiti un mesaj si le spui ca vrei sa cumperi un motor si ei o sa-ti comunice contul bancar in care trebuie sa trimiti banii.
Traducerea motamo suna asa: "Pretul pentru achizitionarea unui motor Seria Mac6 pentru aeromodele in general e de 167,58 euro la care se adauga tvaul italian (nu ma intreba cit mai e si asta ca nu-s Mafalda).
Pentru achizitia a 5 pina la 10 bucati, pretul e de 150,82 euro plus tvaul ala, bucata.
Pentru achizitia a 30 bucati, pretul e de 142,44 euro plus tvaul ala, bucata."

Ramine un mister care e pretul per bucata cind se cumpara intre 10 si 30 motoare dar se poate interpola.

Acum iti mai precizez ca Motoarele astea Seria Mac6 sint exact alea de 6,3cmc pe benzina dar tu mai trebuie sa specifici si categoria care te intereseaza: aero, auto sau navo.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 08 November 2006 - 09:32 PM

0

#58 Useril este offline   Calu2 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 08 November 2006 - 09:25 PM

Da multumesc m-am linistit cine comanda cinspeemii de motoare ca io vad ca sunt singurul.... ia zi cum facem pt un motor de aero mosule ....
0

#59 Useril este offline   MojiTTo 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 56
  • Inregistrat: 03-March 08

Postat 19 March 2008 - 03:16 AM

Daca am inteles bine, motoarele pe benzina facute de COMPAGNUCCI functioneaza si cu alcool metilic + ulei... hm interesant :)

Este usor sa pacalesti ochiul, dar este greu sa pacalesti inima!
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu