Se precisez ce am scris. Renato are valori lui, aveam foarte multe tangente si in mailuri private si recent imi a ajutat enorm de mult intro chestie de familie. Dar el are o viziune preponderent suspicios care mai ales la persoane care au fost sau imi sint importante si le consider piloni al activitati in hobbyul meu nu le pot tolera. Si aste mai ales cind devin denigrator, suspiciosi sau aici si misogin. Mai ales in public. Asa cind esti singuri cu citeva prieteni la bere iti poti descarca ofuri, dar in public?
Vlad1 este poate unul din cei mai mult implicati in modelism si l cunosc inca din zilele cind mergeam la fiecare intalnire. Intodeuna gasca din Oradea era foarte activ si Vlad1 printre ei vocifer. Ma amintesc inca de o intalnire la Alba pe cimp si la Arad pe aerodrom si parca si la RR cind de exemplu Zozo i a tras de urechi pentru ca VLad nu stia se reduca turatia motorului si a tinut sa goleasca rezervorul la viteza si turatia maxima deasupra capurilor noastre. Asta este imagina care vad si acum, cind citesc numele si mesajele lui. este foarte activ dar nu accepte unele schimabri necesare.
Xorg el insusi a facut analiza lui foarte bine cind a zis ca stie bine se critice dar i lipseste putere de ar critica contructiv. Ce se mai adaugi? Nici nu stiu daca zboara cu ceva sau care din avioanele lui si unde numai poate zbura dupa ce noul ordin va fi gata publicat.
Stiganasi, esti foarte implicat in forum aceasta si entuziasmat modelist, iar prin supratoleranta care arati, nu faci servici a modelismului daca nu muti aberatiile nici macar intrun topic separat.
Nici pe Andras momentan nu inteleg cum nu a inchis topicul cu vreo 20 de mesaje mai sus. Ca sigur sint unii sau chiar o majoritate care ar dori sa citeasca nu aberatiile, si ale mele, ci fapte ce se intimple in viitor cu modelism si cu ARA si care sint intentiile la MT sau in alta parte.
Si repet nu sunt suparat pe niciunul mai sus mentionat personal, ci pur si simplu pe atitudine in acest caz. Nu fac parte de o biserica care zice "ori esti amic sau daca nu automat esti inamicul meu" pentru ca nu este construita lume in asa fel simplistic. Doar imi doresc ca mai multi ar sti asta ca nu exista omul negru si nici omul alb.
Aceasta postare a fost editata de wabo1: 06 April 2014 - 08:35 AM