ALLEN, la 10 April 2015 - 11:08 AM, a spus:
hai sa va raspund pe rand:
EBA, zbori in oras, e ok atata timp cat esti in acea zona, departe de aglomeratie.
Misumat: nu esti tu genul de cocalar, te stim prea bine, plus ca ti-a trecut chiar repede. si mai stim ca si tu respecti, ca si noi, anumite reguli de bun simt.
Tibko, daca tu ma filmezi si eu nu vreau sa apar in cadru, am mijloace legale la indemana. iar daca eu la vanatoare de vrabiute cu prastia, tu zbori prin preajma, o faci pe riscul tau. ai o atutudine care imi pune semen de intrebare, desi ai o varsta la care ar trebui sa gandesti un pic altfel.
hai sa aveti spor la discutii, ca mi s-a luat.
"EBA, zbori in oras, e ok atata timp cat esti in acea zona, departe de aglomeratie."
Na, brusc ti-ai schimbat ideile? Gata, e vorba de EBA, e OK zburatul in oras?
"Misumat: nu esti tu genul de cocalar, te stim prea bine, plus ca ti-a trecut chiar repede. si mai stim ca si tu respecti, ca si noi, anumite reguli de bun simt.
"
Iarasi, e vorba de Misumat, il stii prea bine, deci el nu e cocalar.
Dar pe mine, ca nu ma cunosti, gata, automat ma cataloghezi ca si COCALAR.
Vorbeam de aparut accidental in cadru, nu de insistat cu camera pe la fereastra dormitorului.
Imi vorbesti mie de varsta si de atitudine cand tu zici ca iesi "vanatoare de vrabiute cu prastia" si tragi dupa AEROMODELUL meu. Foarte matur, ca sa zic.......
Daca pica, si te-am prins, esti bun de plata. N-ai scapare.