E absurd, aberant, jenant etc....sa invocam siguranta zborului, sange pe pereți, creiere pe asfalt, mațe vărsate, atat timp cât cei din aviație nu tin cont de astea....am mai spus pe forum si sustin in continuare ca sunt pentru zborul in oras si filmarile aeriene până, când nu o sa mai zboare elicoptere, avioane si planoare deasupra orasului meu, cu fotografi atarnati pe usa sau camere fluturand pe ferestrele deschise ale avioanelor. Chiar azi zburau planoare la mai putin de 200 de metri inaltime deasupra centrului Brasovului, unul dintre ele intr-o acrobație greu de ințeles, probabil in cautare disperata de termici. Nu sunt venit cu pluta in aeromodelism si pot aprecia fara probleme distantele.
In fiecare
saptamana peste Codlea isi fâlfâie elicea cel puțin două elicoptere militare si unul civil, zburand fara probleme peste case, blocuri, piete si alte zone intens populate, avand uneori atarnat cate un fotograf la usa larg deschisa. Tot peste Codlea, in fiecare sfarsit de saptamana cu conditii de zbor, un june băștinaș își arată măiestria de șofer de avion, spre încântarea domnitelor de la sol si a interpreților șlagărului ,,Avion cu motor'' aflați în recital pe leagănele din parc.
Tonele de metal zburator cu lame invartite de sute de cai putere nu reprezinta nici un pericol in comparatie cu monstrii insetati de sânge numiți generic drone....
In ce priveste postarile pe Y tube, fiecare e liber sa se exprime cum doreste, cat timp nu incalca legile si bunul simt.
Daca vreti cenzura si legi aspre, cereti azil politic in Corea de Nord.
Daca nu vreti asta, acordati respect celor pasionati de filmari aeriene, asa cum, la randul vostru, aveti nevoie de respect.
in loc sa aratam cu degetul si sa ne murdarim cu vorbe aiurea, mai bine ne sustinem reciproc.
In scopul acesta a fost creată ARA, pentru a ne aduna într-o frăție aeromodelistică.
Nu toti ce zboara fantome albe cu multe elici sunt cocalari, la fel cum nici toți posesorii de BMW.
Iar printre zburătorii grațioaselor planoare se află si scursuri umane.
NU am vrut sa ofensez pe nimeni, asa că fiți civilizati in raspunsuri,
Aceasta postare a fost editata de nicajohn: 26 April 2015 - 12:09 AM
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->