bitex, la 06 March 2015 - 09:45 PM, a spus:
Am discutat despre problema adresei trecuta in formularul de inscriere si cred ca am ajuns la oarece consens, ca ar fi sanse si de mai bine.
In toate actele se trece adresa de domiciliu sau in caz exceptional adresa de rezidenta.
In formularul ARA exista campurile pentru adresa, dar in final se sugereaza ca ar fi nevoie de completat acolo adresa de corespondenta (aia in care se pot primi si colete, respectiv tricoul si legitimatia). De aici apar confuziile. Desi este logic de pastrat legatura prin mail si de stabilit acolo detaliile, nu se intelege din cererea de inscriere sau de pe pagina ARA cum ar fi normal de procedat cu adresa.
Sunt putine cazuri dar sunt milioane in tara in care adresa de domiciliu este una, adresa de resedinta este alta si pentru ca omul sta de dimineata pana seara la job, adresa la care poate primi un eventual pachet este adresa unei firme.
Multumesc membrilor ARA pentru clarificari...
PS. Sau si mai rau, daca cineva citeste: "7. Vei primi din partea ARA legitimaia, pliantul şi tricoul cu logo ARA prin curierat rapid la adresa menionată mai sus de către dumneavoastră. " si nu doreste sa primeasca tricou, nu completeaza deloc adresa.
Sincer nu reusesc sa va inteleg intru totul pozitia. Va stiu de foarte multi ani pe acest forum si inca imi amintesc vremurile vechi cand eu eram la inceputuri intr-ale acestui hobby si citeam cu respect si admiratie parte din postarile dvs. pe teme tehnice.
Inca odata va repret, se pot face si sunt foarte multe scpari, dar asa cum v-am mai spus resursele sunt destul limitate si mai ales concentrate in alte directii acum. Astfel daca doriti intr-adevar sa sustineti obiectivele asociatiei si credeti ca puteti face unele eforturi in acest sens, am rugamintea sa faceti un prim minim efort in completarea acelui formular de inscriere, dupa care va asigur ca veti gasi intelegere penru orice propunere concreta de imbunatatire a sistemului de inscriere si nu numai. Desigur ar fi util sa va si asumati responsabilitatea implementarii respectivelor solutii propuse.
In alta ordine de idei, cred ca inaintea semnalarii unor aspecte ar fi utila si putina informare, astfel veti fi suprins poate sa aflati ca inscrierea juniorilor este gratuita, deci in cazul lor nu este necesara efectuarea unei plati. Costurile curierului prin care sunt trimise cererile fac obiectul unei sponsorizari. Ca idee insa ati fi primul membru ce ar trimite cererea prin curier, intamplarea face ca pana acum nici un alt membru nu a urmat aceasta metoda desi au solicitato, astfel ca sansele ca asociatia sa poata fi supusa riscului de falimentare prin metoda descrisa de dvs. sunt practic nule. Din punctul meu de vedere si mai ales in amintirea vremurilor de demult trecute, asociatia noastra ar avea de castigat cu un membru de notorietatea dvs.. Totusi ma face mirat insistenta dvs. asupra modalitatii de inscriere. Pana la urma cu totii am acceptat ca pot fi aduse unele imbunatatiri dar asta nu reprezinta o prioritate imediata in acest moment. Ma intreb daca acum incercati sa ne demonstrati ca in fapt toate proiectele in curs ale ARA ar trebui amanate pana la rezolvarea problemei semnalate de dvs. sau aveti o problema personala cu aceasta asociatie.