wabo1, la 05 March 2015 - 04:09 PM, a spus:
Daca vrei o poti face si acest mic efort.
Domnule "Wabo" Ati pus oarecum punctul pe I. Am vrut si vreau sa ajut "cauza". Dar am ocazia sa comentez liber, adica sa vorbesc singur. Imi este greu sa inteleg anumite lucruri. Si nu lucrurile in sine care ma deranjeaza, cat explicarea sau argumentarea lor. Cred ca nu-mi dau seama daca problema este la mine sau la "tipul de la cablu". Nevasta este cu comanda cartilor pe net, deci am "insarcinat-o" cum trebuie si sper sa faca treaba buna cu comanda acelei carti.
Din ce va cunosc, va garantez ca o sa citesc, nu e nevoie sa-mi trimiteti poza ca sa am incredere indumneavoastra sau sa va intreb de...!:clapping:
Fara nici un regret o sa fac tot ce trebuie sa ma inscriu, o sa ajut cum o sa pot, dar ideea este ca se putea mult mai bine. Puteam fi inscris de mult timp, la fel ca multi altii.
Tocmai de asta n-am comentat aiurea prin alte parti si am scris doar cand am dat de probleme, exact in subiectul de discutii libere, legate de ARA si in ideea ca toata lumea are si respectul meu pentru tot ce face.
Am eu un defect ca sunt mai inclinat spre partea practica a problemelor? Ca o paranteza, legat de legitimatie. Sunt legitimat la un club (au fost doua in realitate) afiliat la FRMD, din 1985 si nu cred ca am atins legitimatia de modelist de 5 ori de cand o am (ca sa fiu exact, au fost tot doua legitimatii). Chiar nu inteleg logica complicatiilor de acum, din simplul motiv ca nu ajuta pe nimeni. Adica era greu sa fie facute lucrurile simplu de la inceput?
Poate gresesc, dar dupa ce fac eu un mic efort pentru completare, adica tiparire formular, completare, semnare, scanare, facut poza sau scanare una existenta, trimiterea lor pe mail, mai are cineva de facut alt efort la destinatie: tiparire, semnare, scanare si trimitere inapoi pe mail. Si suplimentar, exista inutil alt efort de trimitere inapoi de obiecte fizice? Si din nou suplimentar cineva are de copiat manual a datele din cerere in format electronic intr-o baza de date interna? Care este sau unde este logica in acestor operatii inutile? Rezultatul final: membri putini si bani cheltuiti ineficient. Ma inscriu cu 50 lei, primesc inapoi ceva de aproape 40, doi oameni pierd timpul (si ce este mai rau este ca cel mai mult timp pierde cel de la ARA), se consuma in final inutil si ienficient bani. Sper din toata inima ca activitatea desfasurata sa nu fie la fel productiva.
Imi amintesc de unele sedinte anuale ale FRMD in care se aproba cheltuirea bugetului din anul trecut de activitate. Parca recent am scapat de aceasta ciudatenie, dar vedem anul asta daca a fost o scapare...
Doar de fandoseala as incerca varianta precizata la punctul 8, desi este absurda formularea chiar si acolo. Din start ARA iese pe minus financiar cu fiecare membru inscris. Ce sperante pot sa-mi pun in astfel de initiativa, daca ar fi sa judec corect totul?
PS. Cel mai bun comentariu din partea cuiva, putea fi: "Cat ai scris cele 2-3 mesaje lungi, completai cererea de inscriere si terminai cu tot balamucul." Mie nu-mi place cum se procedeaza...
Aceasta postare a fost editata de bitex: 05 March 2015 - 08:56 PM