Problemele cu care ma cofrunt sant reglajele din sectiunea autopilot de la DJI NAZA.Ele au avut o valoari initiale care le-am si notat dar am pus totul pe default.Problema este ca eu fiid incepator nu inteleg defapt ce se intampla cand se modifica acele valori .Asa pe default am facut un test de zbor dar nu am reusit sa ridic quadul decat in modul manual si atunci doar cam 4 metri altitudine cu acceleratia la max. din radiocomanda... acum fac o precizare ... acumlatorul a fost incarcat la max in luna noiembrie si nu a fost folosit decat pt a alimenta quadul in timp ce era legat de laptop pt configurare,dar cu aceasi baterie in modul ALT si GPS quadul se ridica 1 m dupa care pierdea din inaltime avea tendinta sa se deplaseze in fata fara sa primeasca alta comanda decat de a se ridica adica doar turam motoarele ,dupa care cadea la sol si din cauza inertie si a trenului de aterizare se rasturna in fata .Acum intrebarea mea este: Ce rol au acele setari din sectiunea autopilot ?
Ce reglaje ar trebui sa fac si unde ca atunci cand dau comanda sa se ridice in aer adica accelaratie quadul sa se ridice pe verticala fara sa se deplaseze in vreo directie ... am incercat sa fac teste in spatiu inchis si in timp ce se ridica se deplasa fie inainte sau lateral apropiiduse prea aproape de peretii laterali ai incaperi
Astept un raspuns de la voi ... mersi anticipat ... Alex...
Atasez si niste fotografii cu Quad-ul
Fisiere atasate
-
Drona Quad.jpg (468.7K)
Number of downloads: 134