1. La Sonic Trainer si Sedona, in manualul lor scrie ca aripile se lipesc una de alta. Toate bune si frumoase numai ca unul are 133 cm anvergura, iar altul are 180 cm anvergura. Intervine problema transportului, aripile fiind lungi nu incap in Loganul (berlina) al meu. Daca cea de 133 de cm se mai poate pacali, cu cea de 180 e mai greu ... Ce solutie ar fi pentru "lasarea" aripii in doua bucati si asamblarea ei pe camp? Vreau o solutie "solida" sa nu ma trezesc ca se dezintegreaza cele doua aripi in zbor.
2. La Bixler (copie HK dupa Easy Star) problema e si mai spinoasa. Acolo in manual se recomanda lipirea aripilor una de alta "in fuselajul modelului". Practic dupa ce s-au lipit aripile, acestea nu mai pot fi demontate de pe model, iar acesta trebuie transportat cu aripile montate (aripile au anvergura 140 cm). Nici nu am avut curajul sa incerc daca modelul cu aripile montate incape in masina. Voi cei care aveti acest model, sau modelul Easy Star (care am inteles ca e cam la fel) cum le transportati?
Va multumesc anticipat, si astept solutii. Din start va spun ca solutia cu inlocuirea masinii pica (nu am bani de alta :good: )
Aceasta postare a fost editata de lazardominte: 17 December 2011 - 10:14 PM