Modelism - RHC Forum: t rex 450 incepator - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

t rex 450 incepator reglaje

#1 Useril este offline   vijelie73 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 28-March 12

Postat 01 April 2012 - 07:56 AM

salutare la toti pasionatii de pe acest forum.Sunt nou pe forum si de curand am achizitionat un t rex 450 care dupa 2 ore de studiu am hotarit sa il ridic normal ca a umat inevitabila pierdere de 350 RON in acel CRASH. am dus piese de la sierra si le-am montat la loc am reglat plaoul ciclic dupa ochi si dupa rigla si din statie revers la doua servo(ca la inceput nici nu aveam habar de asa ceva)cum am citit pe foum aici si am hotarit a doua proba.A fost mai bine ca prima in sensul ca nu am facut crash dar la accelerare heli o ia un pic dreapta si in fata si am dat din trimeri si nu a avut o plaja de reglare mare asa ca am reusit sa-l ridic 10 cm dupa care mi- fost frica sa mai incerc(eram leoarca acolo)as dorii ceva sfaturi de reglaj la gradele platoului cu sticul de throtle jos si sus precum si daca exista acest reglaj pt incepatori si avansati.Deasemenea am un cd si un cablu audio pt simulator FMS pe radiocomandada nu o pot programa pe PC tx este ART-TECH 6DII daca ma poate ajuta cineva cu ceva informatii multumesc
0

#2 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 01 April 2012 - 08:38 AM

Pentru inceput:

http://www.rhcforum....patorului-heli/
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1