Modelism - RHC Forum: Intilniri la ZBOR in IASI - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 120 Pagini +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »

Intilniri la ZBOR in IASI A inceput ......

#1261 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 14 October 2006 - 12:25 PM

Eu cred ca vai mai intarzia, am statia si pack'urile descarcate...
...audaces fortuna iuvat...
0

#1262 Guest_shake_*

• Grup: Guests

Postat 14 October 2006 - 07:07 PM

Am vazut doar primul film postat de Silfax, si se vede super iasul.Al doilea film nu l-am putut vedea pentru ca optiunea free lasa doar prima parte la download.Azi am zburat pana pe la 15, cu cessna, accipiter si easy star.Am prins termica la EZ si am zburat pe langa un soim care se lafaia in cercuri largi in curentii ascendenti(banuiesc ca era soim ca era destul de mare).L-am coborat de nevoie la sol pentru ca-mi amortise gatul cat m-am uitat in sus.A fost si Edy Lucian cu cessna si a zburat super fain.Vremea superba...sper sa prindem si maine timp la fel de frumos.
0

#1263 Guest_shake_*

Postat 15 October 2006 - 10:42 AM

Iese azi cineva la zbor?E cam frigutz si inorat....posibil sa ploua :angry:
0

#1264 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 October 2006 - 04:32 PM

Azi si-a luat zborul catre casa Ady13 dupa ce ne-a facut o scurta vizita la Iasi. L-am pus sa promita ca data viitoare sa ne dea de stire si sa-i facem o primire cum se cuvine :angry:.
Tot azi a plecat si Pilatusul din care au sarit parasutistii de la demonstratia aero.
Decolare Ady13 aici
Decolare (cu fonfeu ) Pilatus Sporter aici

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-20-1160922733.jpg

0

#1265 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 October 2006 - 04:34 PM

...si Pilatus'ul...

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-20-1160922873.jpg

0

#1266 Guest_shake_*

Postat 15 October 2006 - 04:41 PM

azi am fost la Popricani sa-l vad pe Dragos cu parapanta...dar datorita vantului puternic el nu a zburat.In schimb un prieten de-al lui cu o parapanta dubla a facut doua zboruri in conditii grele(turbulente mari), dar a aterizat de fiecare data lin.Cel mai mult mi-a placut atunci cand decola parapanta....invalmaseala....panica ...oameni atarnand, taraindu-se prin iarba agatati de pilotul parapantei pe post de lest :angry:).Pacat ca a fost vantul puternic, si destul de frigutz.A meritat drumul :wub:

Aceasta postare a fost editata de shake: 15 October 2006 - 04:43 PM

0

#1267 Useril este offline   edy_lucian 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 335
  • Inregistrat: 12-October 06
  • Interests:aero 1:1, aeromodelism

Postat 15 October 2006 - 10:35 PM

Dupa cum povestea si Mirel(Shake) ziua de 14 a fost foarte frumoasa, cu soare si vant slab si ... am avut parte de spectacol si din partea parasutistilor dar si din partea modelelor noastre care au zburat foarte bine. Mirel se cam plictisea in termica fugarind un soim iar Alex s-a luat cu mine la o mica fugareala cu Cessna. Al meu pot spune ca a zburat foarte bine si se ridica foarte repede, desi are acelasi motor cu cel al lui Alex. Probabil e mai greu al lui. In orice caz a fost bine... decolari si aterizari faine, chiar filmate de copilotul meu Andreea. Am sperat ca si astazi sa fie frumos dar,..... Dimineta nu am avut timp iar cand am ajuns in zona ploua. Am asteptat pana s-a oprit putin, lansand intrebare catre Mirel daca vine si apoi am mers pe aerodrom. Mirel a avut parte de spectacol cu parapantele iar eu am avut parte de 3 zboruri cu decolari de la sol si cu aterizari excelente fara crash-uri. Il coboram cu motorul turat aproape la maxim ca sa poata sa se mentina in curent in timpul aterizarii. La 40-50 m inaltime cu motorul la mai mult de 2/3 Cessna statea in aer.... ma straduiam sa nu il dea vantul peste cap ... nu inainta .....era super senzatia..... si cum scadeam putin turatia mergea inapoi impins de curentii puternici .... probabil daca aveam un planor mai mic l-as fi tinut mult timp in aer dar cred ca l-as fi pierdut. In orice caz a fost o experienta superba. Dupa 3 zboruri cu aterizari greoaie am decis sa nu fortez norocul si la sfatul domnisoarei mele, Adreea am mers cu el intreg acasa. Vantul pe aerodrom a fost foarte puternic si in rafale. Recunosc ca ma tenta sa mai raman dar e bine si asa, era destul de rece si caracterele de pe display-ul de la telecomanda deja incepusera sa se vada mai greu .... O zi totusi frumoasa !
0

#1268 Useril este offline   pgl_aero 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 270
  • Inregistrat: 02-September 05

Postat 21 October 2006 - 09:49 AM

Salut baieti! Maine pe la 1-2 ne intalnim pe aerodrom? Eu vin tot cu Yakul 54 dar cu o figura acrobatica noua invatata. Si am mai descoperit ca yaku decoleaza de jos chit ca are rotile foarte fragile.Mustangul nu e gata. Mai am de pus acumulatorii la el. Dar nu ii am. Mai trebuie sa mai fac niste modificari la tuburile de combustibil ca stau cam sugrumate prin fuselaj. Imi pare rau ca nu pot sa vin cu el. Dar poate vin cu Calimero sa mai fac un zbor cu primul meu avion. Poate mai reusesc sa fac hoover cu el :).

Toate bune!
in dotare: Funtana X50
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
0

#1269 Useril este offline   cez 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 326
  • Inregistrat: 18-July 05

Postat 21 October 2006 - 10:12 AM

eu voi fi acolo :)
0

#1270 Guest_shake_*

Postat 21 October 2006 - 12:04 PM

Azi pe la 14 vin cu Daniil la zbor, si probabil vine si Edy cu Cessna.Eu iau EZ, Accipiter si Cessna, si Daniil vine cu Sukhoy,Formosa1, Si trainerul termic.Sper sa avem timp sa le zburam pe toate :)
0

#1271 Useril este offline   Daniil 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 203
  • Inregistrat: 16-December 05

Postat 21 October 2006 - 01:02 PM

Vine si Andrei ca spectator si sa mai vada cum se zboara, ca si-a luat si el un Yak.
Incepator !!!
0

#1272 Guest_shake_*

Postat 21 October 2006 - 01:06 PM

Azi am zburat pana s-a inserat si nu am mai vazut modelele.Eu am zburat EZ si Cessna, Daniil a zburat Formosa si Sukhoi. Edy a zburat Cessna din dotare cu decolari de la sol si aterizari perfecte cu rulare pe roti ca un adevarat profesionist.Daniel ca de obicei a fost poznash si ne-a testat viteza de reactie cu planari pe deasupra capetelor si touch and go pe haionul masinii :) .A fost si Andrei si a zburat EZ , Cessna si Sukhoi.Ne-a vizitat si Cezar dar fara escadrila.Vremea a fost perfecta pentru zbor, vant aproape zero.Maine probabil dupa amiaza o sa iesim la zbor, pentru ca incepand cu ora 11 vor fi planoare pe cerul patriei si multi parasutisti.Am inteles ca maine se da examen pentru licenta de zbor, deci probabil o sa fie aglomeratie mare pe aerodrom.

Aceasta postare a fost editata de shake: 21 October 2006 - 07:31 PM

0

#1273 Useril este offline   Daniil 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 203
  • Inregistrat: 16-December 05

Postat 22 October 2006 - 09:54 AM

Mesaj pentru Mirel....."am net-ul cazut, ne auzim la telefon"
Incepator !!!
0

#1274 Guest_shake_*

Postat 22 October 2006 - 09:55 AM

Azi ne-am intalnit pe aerodrom mai multi pasionati in aeromodelism.Fiecare a zburat ce-a avut.A fost Daniil care a testat rezistentza solului cu formosa...se pare ca pamantul e un pic mai dur decat polistirenul...asta dupa ce am trantit si eu barbateste cessna...de l-am rupt in doua de la mijloc :) .Greseala mea a fost ca nu am testat comanda la eleroane inainte de lansare(am bagat invers mufa pe canalul cu eleron in receptie).Dupa ce l-am lipit a zburat fara probleme.A zburat si Edy Cessna lui.A fost si Vlad de la Roman si a facut acrobatii cu yak-ul, si culmea s-a ciocnit in aer cu formosa lui Daniil...lucru rar intalnit...dar fara urmari grave ...au aterizat modelele doar pentru verificari de rutina.A venit si Cornel Grigoras care si-a zburat EZ-ul cat l-a tinut acumulatorul.Edy a fost ultimul care a facut zbor de noapte si a aterizat lin fara probleme.Vantul a fost ZERO.
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif

Aceasta postare a fost editata de shake: 22 October 2006 - 09:43 PM

0

#1275 Guest_shake_*

Postat 22 October 2006 - 09:53 PM

Atasez si o poza facuta ieri de sotia lui Edy cu zborul de noapte.Pe cer se vad doua Cessna zburate de mine si de Edy.
0

#1276 Useril este offline   pgl_aero 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 October 2006 - 01:30 PM

Ieri nimic..? Astept ...!
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
0

#1277 Useril este offline   abdesign 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 02-January 06

Postat 30 October 2006 - 03:06 PM

Ieri am tras o fuga pe la aerodrom si l-am gasit pe Silfax pilotand EZ-ul :) ... in rest Catalin lucra in atelier iar domnul Maxim trebuie sa ajunga pe la 3:30. Vremea a fost oribila m-a prins si ploaia si din aceasta cauza nu am stat pe acolo mai mult de 15 min...
Ne rugam pentru weekend-ul viitor, sa avem parte de o vreme mai buna! B)
0

#1278 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 31 October 2006 - 09:40 AM

CAAAAAREEEE VREEEMEEEE BUNAA ca astia au zis la meteo ca vineri ninge si noi nu mai avem cum sa zburam http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif :angry: .Deabea astept sa fie zapada de un metru sa zbor cu EZ-ul pe zapada.A mai fost careva pe zapada???cum e???
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#1279 Useril este offline   Pegasus 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 05-April 06

Postat 31 October 2006 - 11:45 AM

Greu de precizat daca vor fi precipitatii la sfarsit de saptamana, dar in orice caz e cert ca va fi frig.
0

#1280 Useril este offline   Pegasus 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 31 October 2006 - 02:25 PM

Sambata trecuta s-a mers la Popricani, Silfax a pilotat cu pasiune EZ incarcat cu 2 acumulatori pentru greutate si stabilitate. Pe acelasi cer apocaliptic eu mi-am dezmortit aripa si am luptat cu greu la inceput cu vantul puternic(30-40 km/h). Deoarece acceleratorul devenise inoperational am fost nevoit sa dau "urechi" si sa cobor. Dupa o pauza de vreo 20 minute am decolat din nou si zburat mult mai linistit. EZ-ul lui Silfax a zumzait ca un bondar pe langa aripa mea in timp ce Andrei, prietenul meu, era ocupat cu filmarile. Plin de energie era si Tudor, baiatul lui Silfax care facea poze.
0

#1281 Useril este offline   Pegasus 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 31 October 2006 - 02:42 PM

Iata filmuletz cu activitatea de sambata de la popricani http://rapidshare.co.../28oct.wmv.html
0

#1282 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 10-March 03

Postat 01 November 2006 - 09:34 PM

Salutare . Cand ar fi urmatorul zbor ?
0

#1283 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 November 2006 - 12:36 AM

Mor de draci ca nu am timp sa mai pun cate o poza p'acilea, dar ma bucur ca e vremea nashpa' in weekend, nu de alta dar va-ti fi facut de cap fara mine.... B)
0

#1284 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 November 2006 - 09:23 PM

Sper ca duminica asta o sa ne vedem la zbor, nu? Strumfu meu cel mare abia asteapta sa vada avioane.....
0

#1285 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2453
  • Inregistrat: 28-February 05

Postat 10 November 2006 - 09:25 PM

speram sa fie vreme buna ... ca dupa anunturile astora de la meteo... :rolleyes:
0

#1286 Useril este offline   Pegasus 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 10 November 2006 - 11:40 PM

Sambata o sa fie frumos si cu vant de NW 16-18 km/h, mai mult ca sigur imi dezmortesc si eu aripa la popricani :rolleyes:
0

#1287 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 November 2006 - 02:27 PM

Daca maine este frumos ca astazi exista sanse de zbor?
0

#1288 Useril este offline   pgl_aero 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 12 November 2006 - 12:37 AM

Nici nu stiti cat de mult as vrea sa vin pe la voi la aerodrom sa zbor yakul...dar am scoala...si asta e pe primul loc. Eu am mai facut un zbor la roman dar a fost cam plictisitor. S-a vazut ca nu e bine cu lipo iarna. :rolleyes:

Toate bune si zboruri frumoase!
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
0

#1289 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 12 November 2006 - 02:08 AM

Tine bateria pe model intr-o cutiuta din depron. Nu se va mai raci.

Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 12 November 2006 - 02:17 AM

0

#1290 Useril este offline   pgl_aero 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 12 November 2006 - 01:28 PM

Multam de idee. Eu as zice sa o invelesc cu burete oleaca mai subtire. Oricum ma tine vreo 10 min.
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
0

Arata acest topic

• 120 Pagini +
  • « Prima
  • 41
  • 42