Modelism - RHC Forum: setarea unui Trex 450 PRO combo - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

setarea unui Trex 450 PRO combo de la zero (asa cum vine in cutie)

#91 Useril este offline   emilemir 

• Search Sexy Girls from your city for night
  • Grup: Validating
  • Postari: 881
  • Inregistrat: 04-April 10
  • Interests:discussion

Postat 26 March 2011 - 11:04 PM

chiar nu inteleg nimic, multa lume zice ca daca vrei sa inveti sa pilotezi un heli cumpara un align. Ce au clonele? in primul rand sunt ieftine, acum un 450 il cumperi la 9 dolari si calitaea chiar e satisfacatoare si e crima curata pentru un portofel sa inveti sa zbori pe un elicopter de "firma".Si tot legat de experienta, soferitul se invata inainte mai bine pe o dacie la care greu gaseai sa bagi in viteza decat acum cand nici macar nu mai ai schimbator.
0

#92 Useril este offline   Paul Sarstiuc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 202
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:motociclete, RC elicoptere, calculatoare, VoIP (SIP+H.323), Avaya IP Office, Avaya Aura solution.

Postat 26 March 2011 - 11:14 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 26 March 2011 - 10:14 PM, a spus:

Daca nu ai vazut deja ...si daca ai chef sa si citesti measjul meu : vinde colegul nostru Primus ( in cadrul unei actiuni umanitare ) stocurile sale de piese de heli - are si pentru PRO o parte daca nu chiar toate cele necesare tie . Fiind la preturi f. bune si fara transport si fara asteptare si chir in Bucuresti nu ar strica sa te uiti ( si ia si axele alea firar ale naibii )- eu as lua pe toate.

http://www.rhcforum....ne-de-caritate/

Am vazut si deja i-am dat un PM! O sa iau de la el tot ceea ce am nevoie... Sa speram ca o sa ma pot intalni cu ele zilele astea si o sa vedem.

Vezi postareafiredragon, la 26 March 2011 - 10:49 PM, a spus:

Ce tare!!! o sa ai pauze lungi si odihnitoare ..la zbor......

o sa vezi ce rau iti pare ca nu ai inteles ce mult salveaza un simulator...

Pana o sa imi ajunga cele necesare pentru simulator o sa incerc pe viu. Stiu ca salveaza insa pana nu faci niste "accidente" nu esti pilot! Singurul lucru important este sa nu ai victime; fiarele se indreapta/schimba! :pardon:
Rãu, cu suflet bun!
Align T-rex 450 PRO with AR8000 & Telemetry TM1000
Blade mCP x
Multiplex Easy Star II RR with AR600
Multiplex Easy Star II RR with AR6200 (new one)
Spektrum DX8
0

#93 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 717
  • Inregistrat: 19-November 08

Postat 27 March 2011 - 12:19 AM

Vezi postareaPaul Sarstiuc, la 26 March 2011 - 11:14 PM, a spus:

Pana o sa imi ajunga cele necesare pentru simulator o sa incerc pe viu. Stiu ca salveaza insa pana nu faci niste "accidente" nu esti pilot! Singurul lucru important este sa nu ai victime; fiarele se indreapta/schimba! :pardon:

Foarte tare concluzia asta.... zici ca esti pilot doar daca dai cu ele de pamant, ha? Mai era unul pe aici (Gerula), care, pe langa ca i-a enervat pe toti la culme, se lauda cu numarul de crash-uri, ceva de ordinul zecilor parca, si lui i se parea ceva normal. Acum e vedeta la forumul ala interzis... Cat despre simulator... chiar nu pricep de ce se mai chinuie colegii sa iti explice rolul lui... ca doar... stii tu mai bine. Ca fapt divers, si cei mai tari de pe aici folosesc inca simulatorul din greu ca sa exerseze manevre noi, etc. Mi-a placut si cum ai dat tu repede vina pe rafala de vant.... a naibii, cum ti-a trantit ea elicopterul de pamant... Poate nu stii, dar elicopterele se zboara si pe vant, chiar puternic, cu rafale, etc, si nu cad jos din cauza asta.
ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
0

#94 Useril este offline   Paul Sarstiuc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Interests:motociclete, RC elicoptere, calculatoare, VoIP (SIP+H.323), Avaya IP Office, Avaya Aura solution.

Postat 27 March 2011 - 02:56 AM

Vezi postareamisumat, la 27 March 2011 - 12:19 AM, a spus:

Foarte tare concluzia asta.... zici ca esti pilot doar daca dai cu ele de pamant, ha? Mai era unul pe aici (Gerula), care, pe langa ca i-a enervat pe toti la culme, se lauda cu numarul de crash-uri, ceva de ordinul zecilor parca, si lui i se parea ceva normal. Acum e vedeta la forumul ala interzis... Cat despre simulator... chiar nu pricep de ce se mai chinuie colegii sa iti explice rolul lui... ca doar... stii tu mai bine. Ca fapt divers, si cei mai tari de pe aici folosesc inca simulatorul din greu ca sa exerseze manevre noi, etc. Mi-a placut si cum ai dat tu repede vina pe rafala de vant.... a naibii, cum ti-a trantit ea elicopterul de pamant... Poate nu stii, dar elicopterele se zboara si pe vant, chiar puternic, cu rafale, etc, si nu cad jos din cauza asta.

Ma simt nevoit sa dau o explicatie:
Nu vreau sa enervez pe nimeni si nici nu ma dau mare. Doar ca am zis ca voi face atat pe simulator (cand va veni) cat si in realitate!!! Daca multi sunt dobitoci nu inseamna ca sunt toti!! De cand ma stiu m-am descurcat mult mai repede decat restul in viata in toate (casa, masina, nevasta, job bun, sporturi extreme, hobby-uri, etc). Daca eu vreau sa le fac pe amandoua in paralel sunt "smecher"? Asa consideri tu? Daca tu nu ai putut nu inseamna ca toata lumea trebuie sa fie la fel!!
Sunt multi care imi dau sfaturi utile si le ascult, chiar daca de multe ori sunt mai "selectiv" dupa cum mi s-a spus. (Seara revizuiesc tot, adica citesc din nou si trag concluzii. Dar daca nu dau reply pe forum sa zic: "Stii, ai avut dreptate si eu am gresit. Am recitit si am ajuns la concluzia X!" nu inseamna ca sunt un copil de 12 ani care face cum vrea el!

In plus, sa stii ca nu ma dau cu heli-ul dupa capul meu. Am citit niste tutoriale si urmam niste lectii. Eram la capitolul in care trebuia sa tin heli-ul la 10-15 cm de pamant intr-un perimetru de 2metri patrati si mi-a mers bine primele 2 pack-uri. Apoi, deodata am vazut cum o ia intr-o parte, am incercat sa il dreg si nu am mai putut. Am facut accidentul cu pricina si am invatat din asta! O sa schimb piesele necesare (cu ocazia asta invat termeni noi) si continui! Nu ma dau banii afara insa nu stau nici prost; este un hobby care costa dar vital (munca, casa si iar munca nu suna bine in viata). Eu sunt mai impulsiv si asta ma costa din cand in cand dar fiecare are personalitatea lui, corect?
Concluzie, te rog sa nu ma judeci, nu ma obliga sa fac/gandesc ca tine! Daca nu vrei sa imi dai sfaturi poti sta deoparte! Nu te forteaza nimeni sa spui nimic.
Le multumesc restul persoanelor care ma ajuta si vreau sa le spun cu ocazia asta ca citesc cat pot, cat imi permite timpul si nu am ignorat sfaturile nimanui (chiar daca cateodata reiese altceva)!

Numai bine,
Paul.

[...]

Aceasta postare a fost editata de Paul Sarstiuc: 27 March 2011 - 03:00 AM

Rãu, cu suflet bun!
Blade mCP x
Spektrum DX8
0

#95 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 27 March 2011 - 08:23 AM

Nu toti incepem la fel:

http://www.rhcforum....__1#entry397425

Paul o sa zboare sigur. Nu are 2 masinute, un avion, 2 heli din carefour. A vrut heli si gata, a luat ce era mai bun. Din cauza ca avea zero experienta anterioara (nu stia ce e un servo) a pus intrebari mai caraghioase. Cei mai multi dintre noi cand au pus mana pe un helu stiau cum arata un servo si o statie.
0

#96 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 717
  • Inregistrat: 19-November 08

Postat 27 March 2011 - 10:48 AM

Vezi postareaPaul Sarstiuc, la 27 March 2011 - 02:56 AM, a spus:

...... Daca tu nu ai putut nu inseamna ca toata lumea trebuie sa fie la fel!!

[...]

Am inteles ca ai fost foarte lezat de cuvintele mele si ca vei face cum vrei tu, nu cum iti recomanda altii. Dupa mintea mea, daca ar fi unul singur pe aici care insista sa faci simulator inainte de a zbura o sa zici ca nu se pune, faci ce vrei tu ca esti mai destept. Dar cand toti iti spun acelasi lucru, nu ar trebui macar o secunda sa-ti pui problema daca nu or avea dreptate cumva? Acum, referitor la textul pe care l-am citat aici... esti sigur ca eu nu am putut si tu da? Sa te lamuresc, daca tot suntem la capitolul "care e mai cocos": Am inceput cu un heli termic echivalent lui Trex 600 (Ornith de la Robbe), pe care l-am zburat 6 luni, apoi am luat Trex 600, pe care il am si azi, doar ca i-am pus fuselaj de Bell. In alea 6 luni de inceput cate crashuri crezi ca am avut ? Nici unul. Bine, am avut noroc ca nu a venit nici o ....rafala de vant cand zburam, evident. Si ca sa nu reluam discutia cand te vei apuca si de avioane, acolo am inceput cu Yak-54 din fibra, termic, cu incarcarea alara de vreo 90 g/dm2. In ambele domenii majoritatea celor care zboara sunt mai priceputi ca mine dar totusi reusesc sa le tin in aer...
ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
0

#97 Useril este offline   Paul Sarstiuc 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2011 - 09:35 PM

On-topic:
Am schimbat mai multe la heli (multumesc celor de la heli.ro si lui Primus (mai ales lui)) si acuma am o mica problema: heli-ul nu face dreapta ci doar stanga. Avand in vedere ca modul in care ma exprim este incorect am atasat un video (right click --> Save as). Mentionez ca in timpul filmarii aveam fie stanga (mediu) fie dreapta maxim. Daca dau stanga maxim se invarte foarte repede (asta am testat afara pentru ca in casa este periculos). Ce ar trebui sa ii fac?
Poate sa ma ajute careva (ma deplasez oriunde e nevoie, in Bucuresti)?

Multumesc,
Paul

Aceasta postare a fost editata de Paul Sarstiuc: 27 March 2011 - 09:36 PM

Rãu, cu suflet bun!
Blade mCP x
Spektrum DX8
0

#98 Useril este offline   mihai3d 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 256
  • Inregistrat: 10-April 09

Postat 27 March 2011 - 11:52 PM

vezi daca nu ai axu pe care este rotorul mic de coada strimb il vezi usor cind il invirti putin chiar daca unghiul palelor mici se schimba usor trebuie sa verifici pt 360 grade sau scoti linkul care actioneaza unghiul palelor si invirti cu mina fara motor si vezi schimbarea unghiului in toate pozitiile in fine e grau de explicat da simplu de facut
ar mai fi si servo de verificat

e clar ca unghiul palelor mici nu e simetric tre verificat reglajul din nou
0

#99 Useril este offline   morph 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 953
  • Inregistrat: 18-May 08

Postat 28 March 2011 - 04:01 PM

Mi se pare mie sau o pala mare e pe dos pusa?
La coada, cand sliderul e pe mijloc unghiul palelor nu trebuie sa fie simetric. Cine a facut modul lui Finless stie despre ce vorbesc. Pentru hover nu conteaza. Verifica sa nu fii in rate cu gyroul (verifica in statie sa fii in modul HH - parca e gy in meniul de la gyro in statie)
0

#100 Useril este offline   Paul Sarstiuc 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2011 - 08:18 PM

Vezi postareamorph, la 28 March 2011 - 04:01 PM, a spus:

Mi se pare mie sau o pala mare e pe dos pusa?

Mi-e rusine sa recunosc... :) :pardon: :pardon:
Dupa ce le-am pus cum trebuie merge excelent..

Am pus la loc piesele care mi se pareau bune si merge in continuare excelent. Parta buna este ca am si eu niste piese de schimb! :D

Intrebare: Trenul de aterizare nu prea intra in cadru cum trebuie. Trebuie sa il iau la pila? (este vorba de cel negru de la Align))
Rãu, cu suflet bun!
Blade mCP x
Spektrum DX8
0

#101 Useril este offline   Paul Sarstiuc 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 01 April 2011 - 08:49 PM

Vezi postareaPaul Sarstiuc, la 28 March 2011 - 08:18 PM, a spus:

Intrebare: Trenul de aterizare nu prea intra in cadru cum trebuie. Trebuie sa il iau la pila? (este vorba de cel negru de la Align))

Trebuia doar sa apasa mai tare (si a facut "click"!).

O rugaminte/intrebare:

Unde pot gasi un arici pentru a prinde bateria? Am vazut ca majoritatea aveti un arici mai lat si vreau si eu unul neaparat si ASAP ca nu prea imi place cum se prinde bateria...

Multumesc anticipat,
Paul.
Rãu, cu suflet bun!
Blade mCP x
Spektrum DX8
0

#102 Useril este offline   emilemir 

• Search Sexy Girls from your city for night
  • Grup: Validating
  • Postari: 881
  • Inregistrat: 04-April 10
  • Interests:discussion

Postat 01 April 2011 - 09:10 PM

Auchan
0

#103 Useril este offline   mihai3d 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 256
  • Inregistrat: 10-April 09

Postat 01 April 2011 - 11:18 PM

vezi ca ala cu o gaica in el e cam naspa au am luat unu panglica de vro 1 ml ff bun ara cam 8mm latime ( musai sa aibe pe partea opusa perechea ( fata arici, verso pisla)
eu am luat din Praktiker si in Bricostore gasesti Hornbach mai incearca
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu