REAL DESIGN, la 17 March 2011 - 08:29 AM, a spus:
Hai sa iti mai dam un Link tot cu mura in gura - este chiar aci la noi pe Forum si este modelul Pro construit de colegul nostru Primus ( foarte priceput si meticulos )... daca nici asa nu merge .... atunci poate doar departamentul ala tehnic de la tine de la companie il mai poate scoate la capat.
Si mai avem o rugaminte ... pune un film cand o sa faci prima alimentare la baterie a ESC-ului sa vedem si noi ... daca ar fi OnLine in timp real ar fi si mai bine ca poate doamne fereste o fi nevoie sa sune cineva la 112.
Uite Link-ul ( asta doar daca crezi ca ar fi util desi ... ) :
http://www.rhcforum....rex-450-v3-pro/
Bafta ... caci chiar ai nevoie !
Adica nu e bine asa cum vreau sa le conectez?
Off-topic: Munca ma terorizeaza si incerc sa imi fac heli-ul intr-un timp cat mai scurt (vizualizez video-uri sau citesc pe forum). Manualele (de ex. manualul de la Spektrum) sunt destul de pompoase si 50% din ceea ce scrie acolo nu ti se aplica. Timpul nu mi-l permit: munca multa la birou, acasa sotia, copilul... De aceea am vrut sa ma refugiez in aeromodelism. Vreau sa fac pot zbura cu el (adica sa il ridic de la pamant 5 cm si sa il cobor) dupa care (sper eu) fiind multumit de ceea ce vad (ca zboara) sa ma apuc sa citesc pentru a putea face mai multe. Dar stii cum e omul: vrea sa vada ca merge elicopterul pe care a dat banii. Sunt constient ca se va strica si ca va trebui sa il repar. O sa fie o placere (costisitoare, dar asta e.) deoarece stiu ca o data cu trecerea timpului am facut X, Y, Z... (upgradeuri, reparatii, invat chestii noi, etc).
Bottom line: Vreau sa aduc elicpterul intr-o stare in care sa il pot ridica de la pamant, restul urmand sa le fac in timp (mai indelungat): sa citesc "dictionarul aeromodelistilor", sa invat fiecare componenta in parte la ce foloseste si diferentele intre modele, etc...