Paul Sarstiuc, la 24 March 2011 - 07:00 PM, a spus:
Dupa al 10lea pack consumat am avut primul crash! (Nu e rau :lol:)
Imi puteti spune de unde pot cumpara mai ieftin:
- trenul de aterizare;
- roata zimtata mare (care este conectata direct la motor);
- codita (teava lunga care leaga coada de restul heli-ului (cu tot cu "teava" care le conecteaza pe interior)
- pale (mai am un set dar mai bine mai iau unul);
Multumesc anticipat,
Paul
PS: Accidentul s-a intamplat in cursul zilei de astazi. O rafala de vant a venit de nicaeri si mi l-a luat de nu am stiut ce se intampla... Am incercat sa contracarez dar dusmanul a fost mai puternic iar aterizarea fortata a avut loc inevitabil dar doar pagube materiale. Nici un ranit! :lol:
Ai ajuns la vorbele mele , si chiar foarte repede - pacat - imi pare rau . Prindea bine as ma asclti si sa fi avut deja un heli si geanta de piese in aceeasi bani. Dar sa intamplat , se va mai intampla asta este mergi inainte sau..
Cauta la vanzari si vezi daca se potriveste ceva :
http://www.rhcforum....__1#entry459440
P.S.
Axele sunt sigur strambe, daca are torque tube pe coada si nu este pe curea sigur s-a dus ceva si la ala ( de ... ai vrut PRO )
Trebuiesc vefificate si servourile , practic va trebui sa demontezi cam tot si sa verificiincet si cu rabdare de la zero - axele le scoti si le
pui pe o masa cu geam si le rostogolesti .... daca merg cu noduri .. e clar - altele noi .
Daca ai dat bani pentru un PRO si acum ii cumperi piese de clona.... mai bine las-l asa si ia o clona - e pacat de el .
Sa stii ca asta este abia inceputul - ori renunti la nunti botezuri cumetrii , ori pui heli in vitrina ori cresti veniturile in vre-un fel.
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !