Modelism - RHC Forum: Teren de zbor - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Teren de zbor ...din nou in actualitate...

#1 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 752
  • Inregistrat: 10-April 03

Postat 17 September 2004 - 11:01 AM

S-a rezolvat problema cu terenul de zbor?

Daca nu, am si eu o intrebare pt. toti cei care au aeromodele.Dar mai intai ,datele problemei:

Se da una bucata teren de dimensiune variabila, la aproximativ 20-25 km de Bucuresti (sau mai putin).Terenul este imprejmuit cu gard,exista tabela de frecventa, exista curent electric la 220V, exista loc amenajat cu umbrar si tot ce trebuie pt. confortul celor care va insotesc, exista acces auto si parcare.Iarba se subintelege ca se tunde tot timpul si nu sunteti voi nevoiti sa faceti asta.Eventual un stand cu piese de schimb si evident un loc de unde se pot cumpara beri reci.Sa denumim conventional locatia: Teren de zbor.

Si acum intrebarea:

Cit este dispus sa plateasca un aeromodelist pentru a avea acces la terenul de zbor, intr-un week-end sau pe o perioada de un an?

Mentionez ca am pus aceasta intrebare datorita faptului ca stiu un investitor interesat de aceasta idee.Astept raspunsurile voastre individuale, cit mai serioase si cit mai la obiect.
Homo Nauticus
0

#2 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 September 2004 - 09:07 PM

Nu mai e nimeni interesat, macar teoretic?
Homo Nauticus
0

#3 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 17 September 2004 - 09:19 PM

teoretic chiar si practic cred ca sunt interesati cam toti din zona bucurestiului.mai ales ca programul de zbor ar fi de luni pana duminika si nu numai in week-end.
pe o perioada de un an e greu de spus cat ar plati un aeromodelist din simplul fapt ca 6 luni pe an nu e vreme de zbor(noroi,ploaie ,vant ,gheata,etc)
daca ar fi taxa lunara probabil ca multi dintr noi am plati-o ca se ne dam cu avioanele intr-un cadru civilizat.
de ce nu spune nenea ala care ar fi interesat:"atat va costa pe luna"
vreti?

p.s. vrei si tu raspunsul instantaneu.asteapta si tu pana luni ca e lumea in week-end si nu sta pe forum

Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 17 September 2004 - 09:20 PM

flying is my life...
0

#4 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2004 - 09:27 AM

Pai vrea sa stie cam cit sunteti ca numar si cam cit alocati din buget pt. asta...

Daca voi sunteti dispusi sa platiti un pret care-i amortizeaza lui investitia (da nu in 100 de ani), atunci o face daca el vine insa cu un pret prea mare dupa ce a facut treaba si nu are musterii... e nasol.

Mai ganditi-va.
Homo Nauticus
0

#5 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2004 - 11:55 AM

Pletila, la 18 Sep 2004, 09:27, a spus:

Pai vrea sa stie cam cit sunteti ca numar si cam cit alocati din buget pt. asta...

Daca voi sunteti dispusi sa platiti un pret care-i amortizeaza lui investitia (da nu in 100 de ani), atunci o face daca el vine insa cu un pret prea mare dupa ce a facut treaba si nu are musterii... e nasol.

Mai ganditi-va.

dupa cum te-am rugat .mai asteapta cateva zile.
lucrurile se misca greu pe forum in week-end.
nu prea intra lumea din multe motive.
stai sa vezi de luni incolo ce bataie iese aici. :wacko:
flying is my life...
0

#6 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 September 2004 - 10:22 AM

Sa inteleg ca nu va intereseaza.....Macar spune-ti ca nu e nevoie ca sa stiu ce-i zic omului.
Homo Nauticus
0

#7 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 21 September 2004 - 10:33 AM

...pai la Calugareni, la aceiasi distanta ca cea specificata de tine (aproximativ) e gratis! Si daca nu raspunde nimeni, considera si tu tacerea un raspuns!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#8 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 21 September 2004 - 01:12 PM

La capitolul afaceri stau tare rau, dar e destul de greu si inexact sa mergi pe un "sondaj" de genul asta. Uneori se vine cu o propunere oarecum realista (o oferta) si se asteapta raspunsul pietei. Daca se mai poate negocia ceva e bine, daca nu e o afacere aproape incheiata. E cam ca in situatia tranzactiilor noastre pe net, cand vanzatorul il intraba pe cumparator cam cat ar fi dispus sa plateasca pentru acel produs. Personal las (sa nu zic chiar "oblig") vanzatorul sa spuna pretul, daca imi convine cumpar sau nu, eventual mai negociez daca-i cazul. Inteleg ca-i greu daca nu ai la ce te raporta ca in Romania poate n-a fost cazul pana acum, dar cine investeste stie ce si cum sa faca (sper). N-o lua ca un refuz in a colabora, dar chiar nu mi-am facut calcule, ca depind de prea multe necunoscute. Nici nu trebuia sa raspund ca inca n-am aeromodel terminat, nici chiar bicicleta sa ajung la acel teren. Sper sa reusesti sa culegi informatiile dorite. Daca aflam ca cineva merge ACOLO si plateste cat plateste imi faceam socoteala si poate ajungeam la concluzia ca si banii mei au serie si-mi pot permite, sau nu e de nasul meu.
Vorba Marinarului, ce importanta are ca au toti aceeasi serie...
Bafta!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#9 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 September 2004 - 06:32 AM

Treaba e ca romanul inca nu e pregatit moral sa plateasca un serviciu.

Zice romanul: "De ce sa dau eu bani la intrare pentru un cadru civilizat,cind pot foarte bine sa ma car eu cu tabela de frecventa si sa tip in continuare la toti aia care nu si-au luat cirlig, si mai apoi sa tund iarba pe coclauri cu masina pe care am cumparat-o iar apoi sa constat ca am uitat sa incarc acumulatorii si sa nu am curent la terenul de zbor, e.t.c.
Chiar asa, decit sa-i dau bani lu' ala mai bine fac eu.Ce sa se imbogateasca el pe spinarea mea?"

Romanul insa se uita in curtea neamtului si se minuneaza ca neamtul se duce la terenul de zbor fara probleme si ca in contul unei sume de banii primeste cadrul necesar complet practicarii acestui hobby.Vrea si romanul in curtea lui asa ceva dar sa fie gratis domnule ca doar nu suntem in Germania...

....hai integrare....
Homo Nauticus
0

#10 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 September 2004 - 06:56 AM

nu inteleg de ce generalizezi??
ca io nu m-am luat de tine!

dute tu intai sa dai un exemplu:du-te cumpara-ti un lac sa te dai cu barcile-ca ai platit atatea
taxe de lac pana acu ca-ti cumparai jumad din marea neagra.

si cand ne-oi arata -uite eu am lacu meu sau al clubului ,platesc taxa si ma dau civilizat,cu tabele de frecvente,si apa limpede
fara mizerie pe fund atunci poate si noi astia restu care nu suntem inca pregatiti moral sa platim un serviciu o sa ne vina mintea la cap.
flying is my life...
0

#11 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1108
  • Inregistrat: 14-May 04

Postat 25 September 2004 - 07:13 AM

Pletila, la 25 Sep 2004, 06:32, a spus:

Treaba e ca romanul inca nu e pregatit moral sa plateasca un serviciu.

Zice romanul: "De ce sa dau eu bani la intrare pentru un cadru civilizat,cind pot foarte bine sa ma car eu cu tabela de frecventa si sa tip in continuare la toti aia care nu si-au luat cirlig, si mai apoi sa tund iarba pe coclauri cu masina pe care am cumparat-o iar apoi sa constat ca am uitat sa incarc acumulatorii si sa nu am curent la terenul de zbor, e.t.c.
   Chiar asa, decit sa-i dau bani lu' ala mai bine fac eu.Ce sa se imbogateasca el pe spinarea mea?"

Romanul insa se uita in curtea neamtului si se minuneaza ca neamtul se duce la terenul de zbor fara probleme si ca in contul unei sume de banii primeste cadrul necesar complet practicarii acestui hobby.Vrea si romanul in curtea lui asa ceva dar sa fie gratis domnule ca doar nu suntem in Germania...

....hai integrare....

pletita! Incearca sa vb de ce faci tu nu sa judeci ce face altul! Nu cred ca "romanul" tau e de pe aici :D Tu crezi ca romanului nu i-ar place sa is exerseze sau sa practice hobbyul undeva unde e amenajat curatat ? Cel putin eu as fi de acord de taxa atata timp cat nu dai bani degeaba
aici ai gresit dar iti acceptam scuzele :D

Aceasta postare a fost editata de LooSeR: 25 September 2004 - 07:15 AM

A pilota e un vis frumos..... dar devine greu o realitate
Galeria mea
0

#12 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 September 2004 - 07:24 AM

Lac nu poti sa-ti cumperi.Poti sa-l concesionezi daca vrei.Deocamdata nu te pune nimeni sa platesti lacul decit daca vrei sa pescuiesti.Am platit pentru pescuit,nu cit sa iau jumate din Marea Neagra da oricum de zece ori pretul pestelui.

@Silviu: Daca erau atitia navomodelisti citi aeromodelisti in Buc. poate merita un bazin.Da nu sunt...Vrei sa spui ca esti dispus sa platesti sa zicem 50.000 lei ,intrare la terenul de zbor?

@LooSeR: pai si daca e dispus romanul sa plateasca un cadru civilizat de ce nu zice?

Aceasta postare a fost editata de Pletila: 25 September 2004 - 07:29 AM

Homo Nauticus
0

#13 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 September 2004 - 07:32 AM

Idiot mai sunt ,ca incerc sa fac ceva.

spor la treaba

Aceasta postare a fost editata de Pletila: 25 September 2004 - 07:32 AM

Homo Nauticus
0

#14 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 25 September 2004 - 07:52 AM

Ba da-i inainte cu incercarea, dar nu te supara ca o sa mearga mai greu. I-ai intrebat pe cei care ies cu aero la camp. Inca nu am iesit si nu stiu daca e bine sa zic o suma. Dar ca sa fii multumit sau ne~, personal, n-as simti la buzunar daca as da maxim 200.000 lei pe o iesire la camp in weekend. Acum apar socotelile aiurite, cu media. Sa zic (rotunjit!) 5 euro tura? Poate e mult, putin? Nu stiu. Mi-as permite, dar inca nu ies. Suna aiurea!
Intrebare: mult dar la fiecare iesire sau putin si in regim de abonament? Ca dau 5 euro o tura dar nu dau 20 pe luna ca sigur nu ies de 4 ori si sigur nu for fi 240 pe an ca nu ma mut pe camp. Daca ies de 20 de ori pe an (putin probabil in cazul meu), mi-ar conveni sa platesc cam 100 pe an. Acum e bine? Personal as da 100 euro pe an sau 5 euro la fiecare iesire.
Dar ti-am zis e greu sa pui problema asa din moment ce exista alternative. Cand se va strange cureaua o sa cautam noi un investitor si o sa-l rugam sa faca asta. Acum inca e pamant moka, la care avem acces destul de usor. Ce sa zic, cineva trebuie sa inceapa. Trebuie discutat, accept critici sau observatii.
0

#15 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 September 2004 - 08:01 AM

Picato eu sunt minor, am deschis un subiect ceva ce ar fi sa avem terenu nostru de zobr ! eu am zis ca sunt dispus sa dau cat pot! pt a reusi sa face un teren cum se cuvine ! il gasesti mai in spate :D sau hai ca daca ma rogi ti-l dau eu http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...=ST&f=2&t=2723&
Galeria mea
0

#16 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 September 2004 - 08:04 AM

Terenul se face asa cum vor cei care il folosesc.Nu rebuie sa le iau ochii cu ceva ci numai sa ceara ulterior.Ceva la modul:" Mai e nevoie de cutare."

@bitex:Sincer ma gindeam la un pret mai mic decit ai propus tu, dar asta e si ideea:sa aflu' cam cit e dispus omu' sa plateasca.
Homo Nauticus
0

#17 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 September 2004 - 08:05 AM

bitex ! si ne intoarcem de unde am plecat eu :D cu subiectul !
acum mai nou ar tre sa facem asta pana in 2007 cand intram un ue ca o sa ne rupa la bani pamantul!
eu as fi dispus sa dau 5 euro pe iesire si 100 sau poate mai mult pe an !
bitex are dreptate
citez " orice hobby cere si sacrifici " - nu stiu de unde am auzit dar e bine ca am retinut :D

pletita ! " Idiot mai sunt ,ca incerc sa fac ceva." ( nu ai dreptate e un lucru bun )

Aceasta postare a fost editata de LooSeR: 25 September 2004 - 08:13 AM

Galeria mea
0

#18 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 September 2004 - 08:20 AM

150.000 pe zi de zbor.
mai mult nu cred ca as da.
flying is my life...
0

#19 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 25 September 2004 - 03:50 PM

Uite cam cum ar trebui sa arate. Este clubul de langa mine dar inca nu am finantele necesare http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif Probabil sunt altele si mai tari dar vi l-am aratat pe cel mai apropiat si unde ma bate gandul sa ma inscriu mai incolo. Sper B)
http://www.clubmarsqc.com/

PS. Sunt si tarifele si link-uri la alte cluburi...

Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 25 September 2004 - 03:54 PM

0

#20 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 September 2004 - 05:35 PM

Aici depinde de marimea pamantului ! de exemplut intro parcela de pamant 100x200 nu poti face asa ceva !
Noua cred ne-ar fi bine !
1. WC
2. un loc de facut mici etc ( in margine acolo un locsor de picnic B) )
3. cim zicea si pletita un magazin taraba ceva eventual din lemn cu piese de schimb...
4 curent
5 tabela
6 obt cum vezi peste tot un gardulet micut cu plasa care sta la fiecare persoana care zboara
7 oleaca muzika ! dar asta nu e problema ca deschid eu muzika la masina http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
8 Distractie si voiebuna
iar de aici poate pleca restul
Galeria mea
0

#21 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 25 September 2004 - 07:02 PM

Nu vreau sa se supere nimeni pe mine ca am spus acea suma. Am rotunjit la 5 ca sa fac mai usor calcule, ca altfel da cu virgula. Se poate lua ca baza de plecare taxa de pescuit la o balta ca exemplu. Nici aia nu-i mica si efortul pentru intretinere e mult mai mic. Poate mai corect ar fi sa-si faca proprietarul niste calcule de eficienta. Daca din agricultura sau ce face el acolo scoate o anumita suma cred ca pentru el e rentabil daca obtine din inchiriere pentru zbor mai mult.
0

#22 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 25 September 2004 - 07:48 PM

LooSer, ai o bulina neagra ca ai comentat oarecum ostentativ anuntul lui Silviu66. Nu-i frumos, am sters... Doar propuneri concrete poate iese de o discutie normala. Am zis sa nu luati de buna suma aia ca pana la urma urmei inca n-am iesit cu RC-ul la zbor si daca e sa ies, o sa ies rar.

Poate e bine sa vorbim de o medie lunara? Sau e mai bine sa o lasam balta? E greu, dar important de aflat cat de des ies modelistii la camp.

Ai dreptate, am recitit tot subiectul deschis de tine cu ceva timp in urma. Vad ca esti pasionat rau de problema cu pamantul. E bine. Poate asta mergea pe langa ala. Lasam asa ca parca vad ca o sa aiba aceeasi soarta. Se mai scrie putin la el, se retine ce-i de retinut si se uita. Candva tot o sa se intample minunea...

Aceasta postare a fost editata de bitex: 25 September 2004 - 08:00 PM

0

#23 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 September 2004 - 08:45 PM

Sorry ! pt comentariu ! acum o sa ma controlez ! bineinteles ca imi pasa de pamant ! poate o sa fiu o generatie de aur in aeromodelism ! inca sunt in constructia primului aeromodel care se pare ca e destul de greoi de facut dar o sa trec si peste asta !
In legatura cu pamantul o sa culeg niste date concrecte din state de la un profesor aeromodelist cunoscut intr-o tabara ! el mi-a deschis calea ! si ii multumesc pt asta
cat timp stau acasa o sa ma documentez si costuri pt gardulete eventual ( daca gasesc pe net ) tabela de frecventa am inteles ca exista sau se poate face un frumoasa.
mi sar parea ceva interesant sa se faca un teren accidentat eventual pt automodelisti . cu cat mai multi oameni cu atat mai bine .... dar problema cred ca este frecventa ! ca daca de ex ar fi un automobilist si un aeromodelist cu aceasi frecventa se brueaza ! .;.. deci asta cade
Galeria mea
0

#24 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 September 2004 - 03:36 PM

Pletita ! am cam batut campul toti ! am uitat sa te intreb ...
Detali despre pamant suprafata etc. .. daca se poate face o schita evenutal in paint !
se poat ajunge lejer de la sosea la pamant !
Galeria mea
0

#25 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 26 September 2004 - 11:01 PM

O sa vorbim astia mai grei de pe aici sa vedem ce se poate face pentru anul viitor. Nu uitati ca deja masina de tuns iarba avem. Cand o sa gasim oferta de teren de zbor o sa-l subscriem public aici pe forum.
Mai important decat terenul este o cladire care s-o transformam in club FUN unde sa avem un polizor, bormasina, strung, freza, cnc si fiecare ce mai are pe acasa si nu poate lucra in bucatarie....
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#26 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2004 - 12:23 PM

o sa incerc sa va ajut si eu aicea ! :D cu ce pot !
pe camp se paote face din lemn din placi OBS sau perete fals ! zic ca iese mai ieftin si e destul de bun ! mai ales daca se pune vata intre ele
Galeria mea
0

#27 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 27 September 2004 - 03:07 PM

Eu cred ca ar trebui fixate taxe: anuale, lunare, zilnice.
Cea mai ieftina e cea anuala, raportata la numarul de zile; macar vine omu cand are timp.
lunara, pentru cei care -sa zicem- zboara numai in concediu, sau vine unu de la Oradea si-si face concediu la zbor in Bucuresti (utopie, nu?)
zilnica, pentru cei care vor sa se simta oameni macar o zi.

Cat despre cat as da, dpdv politic, eu nu as raspunde: daca spun prea putin, degeaba, nu ies calculele si nu e frumos din partea mea; daca spun prea mult (fata de cat imi fac eu socoteala), dau apa la moara celui care ma taxeaza. Foarte probabil, vor veni oameni de diferite buzunare, pentru unul 5 euroi pe zi va fi floare la ureche, pentru altul poate prea mult; dar si astia din urma vor dori sa zboare, nu?
Eu unul prefer un abonament anual, daca locul imi convine, eventual platibil in 2 rate.
Locul, asa cum au mai scris si altii, trebuie sa aiba:WC, eventual curent; NU magazin !(tot nu o sa gasesti ce iti trebuie!; cui concesionezi vanzarea acolo?; etc)
Pe langa toate astea, locul va trebui sa aiba un REGULAMENT semnat de toti care intra acolo, nu de alta, dar omu' tre sa fie acoperit, daca vreunu din noi isi ia un avion in cap...samd
Ca sa nu mai aveti motive sa visati, va propun un exercitiu:daca locul nu are paznic non stop, imaginati-va ce se va petrece cu ORICE lucru lasat acolo, la voia intamplarii: in tara asta ORICE se fura; inclusiv peretii falsi, gips carton, pietre, chiar si paznicii ... nici macar nu va ganditi la inventivitatea milenara a romanului...

Bitex, daca incepi sa vii la camp, n-o sa mai vii rar: de cate ori rupi ceva, te intorci ca vezi daca reparatia e bine facuta :D

Dom'Profesor, desi suntem offtopic, ceea ce vrei tu e de fapt un club, daca inteleg eu bine; oficial sau nu; alea oficiale deja exista.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#28 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2004 - 07:00 PM

am recitit subiectul si zic asa.
bogdan degeaba zice de taxa anuala:poti sa prinzi 4-5 luni fara sa iesi din casa.ce sa mai vorbim de avioane.
deci taxa zilnica sau lunara ar fi mai buna.
la 200.000 taxa pe zi ori 4 zile pe luna minim = 800.000 cam mult!+benzina pana acolo+sucu+.....
la 100.000 pe zi ar mai merge!

da problema este de fapt alta:daca cineva ar pune in functiune un astfel de teren ne-am inghesuii toti sa ne ducem acolo cat de des se poate indiferent de tarif!!!!

pariu?
flying is my life...
0

#29 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 27 September 2004 - 11:46 PM

Silviule, cam asa iese socoteala si la mine, ca medie.

Poate nu m-am exprimat bine dar as prefera sa am de ales una din trei variante:
- taxa la fiecare zbor (si asta o acceptam chiar si de 5 euro);
- taxa lunara (un fel de abonament lunar cam de 10 euro dar sa pot merge de cate ori vreau in luna aia);
- sau o taxa anuala (chiar si de 100 euro dar sa merg de cate ori vreau, tot anul). Si bineinteles, daca nu merg e pierderea mea in cazul "abonamentelor" lunare/anuale...
Nu stiu, am mai zis ca e problema celui care poate face investitia cum isi aranjeaza treaba. Poate fi ceva pentru toata lumea, cu taxe mai mici sau pentru un grup ceva mai restrans, in cazul taxelor foarte mari.
Adevarul e ca nu stiu ce varianta as alege, daca ar fi cazul. Bine ca n-am de ales!
Si eu cred ca toata lumea ar prefera sa mearga intr-un loc in care sa se simta bine, un loc in care sa se respecte reguli si important sa fie zborul. E neplacut cand doi fac plaja mai la dreapta si nu suporta zgomotul motoarelor, altii joaca fotbal pe aproape si tot nu conteaza ca se mai incurca de modele ca doar e tarlaua primariei si tot faze de genul asta. Pana una alta o sa-mi vad de modele si las problema cui se poate descurca...
Spor la treaba!
0

#30 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 28 September 2004 - 08:32 AM

bitex, la 28 Sep 2004, 00:46, a spus:

Poate nu m-am exprimat bine dar as prefera sa am de ales una din trei variante:
- taxa la fiecare zbor (si asta o acceptam chiar si de 5 euro);
- taxa lunara (un fel de abonament lunar cam de 10 euro dar sa pot merge de cate ori vreau in luna aia);
- sau o taxa anuala (chiar si de 100 euro dar sa merg de cate ori vreau, tot anul). Si bineinteles, daca nu merg e pierderea mea in cazul "abonamentelor" lunare/anuale...

Exact asta am spus si eu!
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu