Modelism - RHC Forum: Teren de zbor - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Teren de zbor ...din nou in actualitate...

#61 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1772
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 03 October 2004 - 05:37 AM

LooSeR, la 2 Oct 2004, 18:49, a spus:

Eu am raspunsul din state dintrun club din Ohio ! am inteles ca 175$ pe an este in florida nu acolo in ohio e 100$
La teren se ferefera banuesc pusul ierbi taiatul .. o cabana .. etc etc..! poate zicea sa incepi de la 0 :D acum nu stiu asta e raspunsul primit de acolo

in Louisiana- Baton Rouge e 100-120 dolari pe an. Si terenul are de toate... de fapt e tipic pentru terenurile de zbor; "hangar", umbrar, iarba tunsa, utilitati... Si sa stiti ca mare lucru nu-i doar ca trebuie un pic de organizare. Nu vad asa de multe cheltuieli; exceptand terenul propriu zis.

MIG-29
0

#62 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1108
  • Inregistrat: 14-May 04

Postat 03 October 2004 - 06:43 AM

Cred ca cea mai mare cheltuiala ar fi gazonul ! am auzit ca e destul de scump ! Oricum .... poate o sa avem si noi teren !
A pilota e un vis frumos..... dar devine greu o realitate
Galeria mea
0

#63 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1772
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 04 October 2004 - 03:12 AM

LooSeR, la 3 Oct 2004, 06:43, a spus:

Cred ca cea mai mare cheltuiala ar fi gazonul ! am auzit ca e destul de scump ! Oricum .... poate o sa avem si noi teren !

mah aici e ceva gen gazon... dreq sa-l ia eu cred ca e iarba de la mama natura tunsa dar pot sa-ti zic ca merg aterizarile si decolarile perfect! terenul e superb pentru aterizare si decolare si mie unul nici nu-mi trebuie mai mult. se zboara si jet-uri.. chiar sambata viitoare e un "zbor de placere"- fun fly cum zic ei si se pare ca vor apare si tipii cu jeturile, ceva elicoptere termice, modele interesante etc...

Personal daca am teren de unde sa decolez si sa aterizez 8-9-10-11 ore pe zi sambata si duminica, inseamna ca e locul potrivit pentru zbor :) sincer nu ma deranjeaza restul de detalii desi intr-adevarul umbrarul si restul de accesorii... (mesele de reparat, pregatit de zbor) fac viata MUULLLTTT mai usoara... dar sincer cred ca se poate si fara ele. Poate gandesc stramb... poate nu...
Astazi de la 7:00 AM si pana la 5:00 PM zburat in prostie si sincer nu am dat prea mare atentie ca e iarba nu stiu cum (era OK :) ) sau ca umbrarul e acolo... desi intr-adevar a ajutat :) si am zburat si de pe coclauri ca se nimerise sa am avionul la mine si vazut camp... si merge si de acolo la fel de bine...

O chestie buna e o maneca de aer daca gasiti ca ajuta... dar asta nu inseamna ca nu se poate fara ea.

MIG-29

Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 04 October 2004 - 03:14 AM

0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi