Modelism - RHC Forum: Acuzat... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Acuzat... ...pentru ca sunt roman...

#1 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 29 August 2009 - 10:29 PM

De cateva ore mam reintors in Grecia cu zambetul pe buze...avea sa imi piara in curand...

Acum vreo zece zile cand ma pregateam sa vin in Romania pt un deces in familie,miam amintit ca unul din romanii din mica localitate greceasca imi datoreaza o suma de bani.Am mers cu gandul ca miar prinde bine acea suma daca as aveao in buzunar la drumul spre Romania.
Ajuns la"om"am cerut ce este al meu.Dupa lungi discutii am dedus ca singura solutie este ca in contul banilor sa imi vanda un laptop.Buuun,am cazut deacord si am intrat in posesia calculatorului.
Lam depozitat cu gandul ca atunci cand am sa vin din Romania sa ma ocup putin de el(avea probleme cu sistemul de operare).Nici o clipa nu mam gandit ca cel care imi datora bani imi purta pica,si nu ia picat prea bine faptul ca sa achitat de mine prin intermediul calculatorului.
Toate bune si frumoase,am ajuns cu bine in Romania,am terminat treburile pt care venisem si mam asezat din nou la drum.Am ajuns acasa ieri pe la ora 14.00.Nici nu am introdus cheia in broasca ca am si fost asaltat de greci.
Ce vroiau?..pai ...laptopul,ca el este actorul principal...

Fusese furat de acel"om"care imi datora bani iar la interogatoriul care a urmat a povestit ca si eu sunt un spargator de elita.Si uite asa dupa atata amar de vreme in aceasta mica localitate acum am ajuns sa fiu privit de lumea de aici ca un hot.Bineinteles,sa lasat cu tipaturi,injuraturi,acuzatii din partea grecilor...cum ca eu as fi un fel de Capone,capul bandei,etc...si toate astea din cauza banilor pe care mii datora.

"omul" binevoitor despre care povestesc este un vecin de apartament din Romania care a crescut practic in ochii mei.Ce a incercat sa faca nu am inteles si probabil ca nu am sa reusesc sa o fac vreodata.Tot ce stiu este ca sunt ..doar....un hot in mintile si privirile grecilor de aici.
Sub presiunea batailor acest"om" ma adaugat si pe mine pe lista spargatorilor din banda lui sau a cui o fi fost.

Cert este ca din punct de vedere legal nu am nici o problema(sa constatat adevarul intre timp)dar din punctul de vedere al bastinasilor sunt....tot un hot.

Nu mia fost rusine si nu imi este ca sunt ROMAN,dar....va spun cu mana pe inima ca sa ajns prea departe cu prostia si prostiile savarsite de compatriotii nostri.Legea nu a fost lege nicicand aici cand a fost vorba de romanasii nostri,ma astept sa am probleme inca,cu siguranta din partea locuitorilor o sa am mult timp palme verbale.

Nu va mai plictisesc,nu am scris nici corect,nici coeerent dar nici nu imi mai pasa,am scris la nervi voua,cei ce imi sunteti a doua familie.

Este greu sa fii ROMAN,este greu sa traiesti in jungla formata din oameni,este greu sa ii intelegi(intelegem).Cum poate exista atata prostie?!?,rea vointa?,atata nesimtire din partea unor semeni de ai tai...cum?..nu am inteles si nici nu am sa incerc sa o fac pentru ca nu am sa aflu probabil raspunsul.

De ce vam scris intamplarea asta?...ca sa ma eliberez de scarba din mine,ca sa nu urlu de furie,ca sa...nu mai stiu de ce,poate imi spuneti voi,prietenii mei.
0

#2 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1855
  • Inregistrat: 26-September 06
  • Interests:Filmari si fotografie aeriana

Postat 29 August 2009 - 11:00 PM

este foarte trist ca din cauza unora am ajuns sa fim considerati tigani si hoti in Europa , vecini tai sunt niste fraieri daca dupa atitia ani nu au ajuns inca sa-si dea seama ca nu toti Romanii sunt la fel
Fotografie Aeriana
0

#3 Useril este offline   andriu 

• Membru
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 884
  • Inregistrat: 06-March 07

Postat 29 August 2009 - 11:02 PM

Vezi postareaaantikk, la Aug 29 2009, 11:29 PM, a spus:

Nu mia fost rusine si nu imi este ca sunt ROMAN

stiu ca nu te ajuta dar sincer sa fiu mie mi-e cam rusine (mai ales "afara"). si stii de ce? pt ca o natiune e formata din oameni si romanii sunt asa cum sunt, datorita lor. nu ne pasa , nu facem nimic si ne complacem cu "semenii" nostri.
avem si suntem ce meritam.

"That's sooo oshemmm !!!!!"
0

#4 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 30 August 2009 - 08:53 AM

Vino in tara, ia-ti cativa martori (e 150 Ron bucata) si da-l in judecata! Hartuieste-l pana il ia dracu. Iar la final, pregateste-i si o batuta, asa, de control.
( platita, nu tu)

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 30 August 2009 - 08:56 AM

0

#5 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2009 - 09:18 AM

Mie mi-au luat carnetul pe cacealma cu ``proba video`` ca am trecut pe rosu. Cred ca de 6 luni ma omor cu ei.Acum ca i-am facut, ijp arges si-a luat mana de pe operator, ca daca a fost o eroare va fi sanctionat.... Ma pis pe sanctiunea lor, l-am citat acum pe operator, ca el a dat la echipaj sa ma salte ca are video. Asta nu e gresala, e excrocherie si hotie, iar eu vreau bani ca despagubire, ca daca au vrut cacealma, cacealma sa fie. Imi dadeau plicuri in cutia de posta, cu articolu x, cu articolu y, si tot felul de amenintari iar acum s-au scos si l-au lasat pe asta singur cu chilotii`n vine....
Nu-l las, are doua solutii: ``fabrica o proba`` sa se scoata sau da banu care l-am cerut eu ca despagubire. daca proba se dovedeste fabricata da si banii si ia si aer de colibasi. Daca sta cuminte da doar banii, ceea ce nu e o mare belea, ca mai parleste un fraier sau doi si i-a facut la loc. Sa treaca greva asta si mai vedem...
Asta-i tara noastra, si radacina raului sta intr-un singur cuvant TOLERANTA exagerata fata de nociv.

Asa ca nu-l lasa. ``Umflii`` enorm onorariul avocatului doar pe hartie, tu ii dai cat te-ai inteles si ii platesti impozit la ce e pe hartie. La sfarsit tu ai dat 20 mil si figurezi cu 120 mil, bani care-i ceri plus la cheluieli de judecata. Cu nenorocitii trebuie sa fi de doua ori mai nenorocit, ca 0 merita.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 30 August 2009 - 09:30 AM

0

#6 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2009 - 11:44 AM

Nu uita ca actiunea se petrece in Grecia si nu in Romania.Ca personajul principal este tot un roman asta este altceva.

In tot cazul,lucrurile se clarifica incet incet,se pare ca in urma batailor primite el a declarat tot ce ia trecut prin cap numai sa il lase in pace.
Dimineata eu am mers la politie sa cer testul cu poligraful(nu cred ca se face asa ceva in cazul asta)si ei mau trimis acasa.

Pe restul iam anuntat ca o sai chem in judecata pentru calomnie.Ce va fi vom vedea.
Cert este ca legal nu am probleme si incet incet si grecii se pare ca au inceput sa inteleaga ca nu am nici o legatura cu cele intamplate.

Continuarea mai tarziu.
0

#7 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2009 - 11:54 AM

In Ro il citezi, el fiind cetatean roman.
0

#8 Useril este offline   OldMann 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1762
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 31 August 2009 - 05:30 PM

Nu va mai plictisesc,nu am scris nici corect,nici coeerent dar nici nu imi mai pasa,am scris la nervi voua,cei ce imi sunteti a doua familie.

Este greu sa fii ROMAN,este greu sa traiesti in jungla formata din oameni,este greu sa ii intelegi(intelegem).Cum poate exista atata prostie?!?,rea vointa?,atata nesimtire din partea unor semeni de ai tai...cum?..nu am inteles si nici nu am sa incerc sa o fac pentru ca nu am sa aflu probabil raspunsul.

De ce vam scris intamplarea asta?...ca sa ma eliberez de scarba din mine,ca sa nu urlu de furie,ca sa...nu mai stiu de ce,poate imi spuneti voi,prietenii mei.

Mie unul nu i-mi este greu sa fiu roman la mine in tara, poate tu vrei sa fi "grec" in tara lor si sa traiesti dupa regulile din romania, si pe mine ma cuprinde aceeasi scarba cand vad cum "romanii" uita sa scrie romaneste.
Intotdeauna adevarul e undeva la mijloc, intotdeauna exista amatori de chilipiruri si intotdeauna fiecare are versiunea lui, intotdeauna exista persoane care promit si nu se tin de cuvant, dar dau sfaturi.
Eu ca roman sufar de teoria conspiratiei si mai sunt si ipocrit cateodata, da 'grecii" nu, ei e perfecti si basca mai sunt si cheie de biserica, ca doar sunt ortodoxi.

Pentru calomnie o sa-i dai in judecata cand ai sa fi persoana publica intr-o functie publica, pana atunci...ai luat teapa.

Un proverb romanesc spune..."spunemi cine esti ca sati spun cu cine te imprietenesti" ...asta am scris romaneste ca sa inteleaga si grecii.
If the boat doesnt fly, dont buy!!!

0

#9 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468

Postat 31 August 2009 - 05:37 PM

Vezi postareaOldMann, la Aug 31 2009, 06:30 PM, a spus:

...Un proverb romanesc spune..."spunemi cine esti ca sati spun cu cine te imprietenesti"...

Subscriu. Tot timpul am avut grija cu cine ma inham. Consider ca un anturaj nociv se va intoarce impotriva ta mai devreme sau mai tarziu. Daca credibilitatea ta a fost atat de joasa, poate ca acei vecini nu te stiu usa de biserica...

Mi-au spart si mie apartamentul, mi-au furat 2 laptopuri, camerele de filmat alor ai mei, aparatele foto, bani si au facut vraiste restul. Personal consider HOT cel care cu buna stiinta da bani pe ceva suspect de ieftin stiind ca e furat.

Si apropo... oriunde merg sunt MANDRU CA SUNT ROMAN

0

#10 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2009 - 07:30 PM

Asa este,sunt hot,va multumesc.
0

#11 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2009 - 07:44 PM

Vezi postareaCalin, la Aug 31 2009, 06:37 PM, a spus:

Subscriu. Tot timpul am avut grija cu cine ma inham. Consider ca un anturaj nociv se va intoarce impotriva ta mai devreme sau mai tarziu. Daca credibilitatea ta a fost atat de joasa, poate ca acei vecini nu te stiu usa de biserica...

Mi-au spart si mie apartamentul, mi-au furat 2 laptopuri, camerele de filmat alor ai mei, aparatele foto, bani si au facut vraiste restul. Personal consider HOT cel care cu buna stiinta da bani pe ceva suspect de ieftin stiind ca e furat.

Si apropo... oriunde merg sunt MANDRU CA SUNT ROMAN

Caline,te intreb,ai locuit intro tara straina cativa ani sa vezi cum este?
Anturaj?...baiete,eu sunt familist,am servici,nu imi arde de iesit cu pusti de 19 ani in oras.Pricepi?

Nu,nu ai cum.

Cu ocazia aceasta ma si retrag de pe acest forum(cu parere de rau)dar sunt cativa care au inceput sa controleze totul pe aici.

Rog pe Silviu sa imi stearga contul.
0

#12 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 31 August 2009 - 08:07 PM

Caline, esti mandru ca esti roman? Spune-mi si mie te rog (sau noua), ce anume te face sa fii mandru ca esti roman? Aceeasi intrebare o am catre tine in cazul in care ai fi fost ungur, neamt, englez sau orice altceva si ai fi avut aceleasi sentimente! Te rog sa incerci sa folosesti doar argumente personale.

Eu unul am renuntat demult la sentimentul de turma. Eu sunt mandru ca sunt eu insumi, dar nu urlu chestia asta in gura mare !!!!!!!

Aantik, sincer nu cred ca cineva a vrut sa te "loveasca" in mod direct ... cu atat mai mult cu cat nu stiu daca va cunoasteti personal.
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#13 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 31 August 2009 - 08:10 PM

Calin (fostul Kriminel) si Oldman. Carcotasii de serviciu. Dintre toti care au citit acest topic, doar ei ori nu l-au inteles, ori s-au trezit ca e rost sa-si mai dea cu parerea si in aceasta problema. In special Calin care este mai tot timpul nemultumit de ceva sau cineva, a tinut sa ne declare cu litere de cinci schioape ca e multumit ca e roman. Brava tie Caline, ca tine or mai fi cativa in tara asta, pacat ca nu faci si ceva practic ca sa le inmultesti numarul. Doar sariti de fund in sus pe forumuri (chiar zilele trecute era unul pe la trenulete care s-a pus impotriva tuturor pe aceeasi tema) si dati din taste. Atat.

In loc sa va grabiti sa improscati, mai bine va gandeati macar ca daca Antik era "hot" asa cum sugerati voi, nu se mai apuca sa scrie aici pe tema asta. Toti am inteles ca este un om onest, socat de ceea ce i s-a putut intampla, doar voi nu. Chiar intru la idei, de ce oare?

Aantiik, de ce sa te retragi de pe forum? Doar din cauza a doi colegi care nu stiu altceva decat sa inflameze? Te rog sa te mai gandesti si sa renunti la aceasta actiune.

l.e. Am uitat sa semnez:UNUL CARE IN ACESTE VREMURI NU E MANDRU CA E ROMAN.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 31 August 2009 - 08:11 PM

0

#14 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2009 - 08:14 PM

Nu ma pot abtine sa nu mai scriu cateva randuri.

Ultimile doua posturi(Calin si Old) pur si simplu mau socat si mai tare,si ma mai intreb de ce a incercat acel om sa ma traga la fund dupa el.

Caline,la atat de mult timp petrecut cu prietenii mei hoti, am ajuns sa postez din 2007 doar de vreo 500 ori aici.Tu fiind un om cinstit si devreme acasa,ai avut ceva mai mult timp.Ma bucur ca totusi am avut onoarea sa vorbesc cu tine,un mare om,un suflet extraordinar,in limpezimea mintii tale ai tras foarte rapid concluziile.Sunt mandru ca team cunoscut.

Iti multumesc pentru ca miai deschis mintea,fara tine nu mias fi dat seama ca sunt un pui de infractor.
Acum hai sati spun o poveste:

Dragul meu,nu toti sau nascut in puf,unii din noi sunt nevoiti sa faca munca de jos prin tari straine ca sa castige un ban cinstit.Stii ce inseamna sa suferi?nu cred,a avut mami grija de tine.Stii ce inseamna sa fii privit urat pe strada numai pt simplu motiv ca esti roman?...nu...nu stii,stii cum este sa stai cu frica in san ca copilul tau va veni batut acasa de la scoala numai si numai ca este de nationalitate romana?...nu stii.

Sa va spun eu mai minti luminate(celor 2 care au tras concluziile)romanii aici sunt ca hienele,cauta sa te traga in jos daca iti faci o oarecare situatie dar asa cum imi dau seama(cu ajutorul creierasului meu obosit) voi nu aveti cum sa credeti asa ceva,ca deh,va plesnit norocul si aveti ce va trebuie.
Imi este rusine mie ca ganditi asa.

Bravo voua.

Un incult jumate grec.
0

#15 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1598
  • Inregistrat: 01-October 04

Postat 31 August 2009 - 08:16 PM

@aantik. Eu spun sa stai un pic linistit... Nu stiu daca tu esti mandru sau nu, pe mine nu ma doare asta. Insa, EU sunt mandru ca esti roman, acolo, esti bolnav de aceleasi lucruri ca si cei de aici, ca tii legatura cu noi, cei buni sau rai, dar romani, desi trebuie sa-ti si castigi existenta. E extrem de neplacut si nu pot sa spun de cate ori mi-a fost rusine ca sunt roman. Nu pentru ca eu as fi tampit, ci pentru ca eram de aceasi etnie cu cate un imbecil care face diverse fapte de nedescris. In lungile perioade cand NU aud manele zi de zi aici, in Romania, ci pe aiurea in lumea asta.
E minunat cum altii sunt mandri. Eu nu sunt intotdeauna. Si cui ii pasa?

Bafta!
Costel

Aceasta postare a fost editata de pavcostel: 31 August 2009 - 08:18 PM

35 MHz, canal 60,62,78.
0

#16 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2009 - 08:34 PM

Vezi postareaaantikk, la Aug 31 2009, 08:44 PM, a spus:

Caline,te intreb,ai locuit intro tara straina cativa ani sa vezi cum este?
Anturaj?...baiete,eu sunt familist,am servici,nu imi arde de iesit cu pusti de 19 ani in oras.Pricepi?

Pai nu tu ai spus ca ai imprumutat bani? Cum imprumuti bani cuiva in care nu ai incredere? Ori daca ai imprumutat bani pe incredere nu e cineva din anturajul tau? Prieten, amic, coleg fie ce-o fi, l-ai acceptat langa tine iar daca restul il stiau rau intentionat te-au asociat si pe tine cu acea persoana. Ca ar fi fost roman ca ungur, ca tigan sau orice alta natie...

Vezi postareaaantikk, la Aug 31 2009, 08:44 PM, a spus:

Nu,nu ai cum.

Cu ocazia aceasta ma si retrag de pe acest forum(cu parere de rau)dar sunt cativa care au inceput sa controleze totul pe aici.

Rog pe Silviu sa imi stearga contul.

E absurd, n-ai inteles nici cat negru sub unghie ce-am insinuat. Sau poate m-am exprimat prost. Ori daca te-a durut adevarul exprimat de OldMan ia-o caatare. Sunt multi luati la misto pentru reguli gramaticale elementare, trebuia sa iti zica si tie cineva ceva. Asa amical (desi putin acid) ti-a zis-o si tot amical trebuie s-o privesti.

Vezi postareaAbburo, la Aug 31 2009, 09:07 PM, a spus:

Caline, esti mandru ca esti roman? Spune-mi si mie te rog (sau noua), ce anume te face sa fii mandru ca esti roman?

Aceeasi intrebare o am catre tine in cazul in care ai fi fost ungur, neamt, englez sau orice altceva si ai fi avut aceleasi sentimente! Te rog sa incerci sa folosesti doar argumente personale.

Nu sunt mandru. Sunt FOARTE mandru atunci cand vad cate am realizat FARA resurse. Cand vad ca motivarea de a face ceva nu a fost financiara ce pur din vointa de a ne ridica la nivelul altora. Nivel pe care il consideram nerealizabil, undeva foarte sus. Am fost EXTREM de dezamagit cand am vazut ca defapt nu e nici un nivel, nu ne este superior nici o natie iar conceptul de autoflagelare (care apropo Abburo este tot concept de turma), ideea ca suntem inferiori, prosti, hoti infecti, tigani, este DOAR in inchipuirea noastra. Si ca sa raspund si intrebarii lui aantik, da am trait in multe tari, cea mai mare perioada fiind de un an in statele unite, si pe coasta de est si pe coasta de vest si am vazut cum e sa-ti fie frica in Harlem sau cum te fura in plina zi pe strada hoti mai bine imbracati ca tine!

Sunt mandru ca din lipsa resurselor am investit in minte. N-am avut undita dar tot am pescuit. Iar acum cu undita... nebunie... am imbunatatit-o!

Vezi postareaaantikk, la Aug 31 2009, 09:14 PM, a spus:

Caline,la atat de mult timp petrecut cu prietenii mei hoti, am ajuns sa postez din 2007 doar de vreo 500 ori aici.Tu fiind un om cinstit si devreme acasa,ai avut ceva mai mult timp.Ma bucur ca totusi am avut onoarea sa vorbesc cu tine,un mare om,un suflet extraordinar,in limpezimea mintii tale ai tras foarte rapid concluziile.Sunt mandru ca team cunoscut.

Esti cinic. Mult prea cinic. Ai impresia ca ma lovesti facandu-ma necinstit? Ai vre-un fundament de care sa-ti legi afirmatia? Ti-am zis mai sus. NU te-am facut hot si nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva. Anturajul care l-ai descris mai sus m-au facut sa inteleg ca nu esti tocmai bine vazut acolo doar pentru ca ai dat crezare acelui individ care te-a tras la fund fara motiv. Sunt pentru tine si emfazam faptul ca daca NIMENI nu ar mai cumpara furaciunile ieftine de la asemenea indivizi, poate si meseria lor ar fi plina de someri. ADICA NU AR MAI FURA asa mai pe direct. Consider direct raspunzatori si cei care le fac piata cu buna stiinta, TU AI ZIS CA NU AI STIUT CA E FURAT deci fa tu relationarea logica.

Dragul meu,nu toti sau nascut in puf,unii din noi sunt nevoiti sa faca munca de jos prin tari straine ca sa castige un ban cinstit.Stii ce inseamna sa suferi?

nu cred,a avut mami grija de tine.

Bai ia zi sa mori tu ca deja esti penibil. De unde stii tu care a fost viata mea? De unde stii ca eu n-am inceput de la munca de jos si am ajuns unde sunt (nu prea sus ca au avut grija altii sa ma calce pe cap doar ca sa urce ei mai sus)? Ataci in derizoriu si ratezi lamentabil. Tot ce am a fost NUMAI din munca personala. Tocmai de aia m-am apucat doar acum de modelism pentru ca acum am avut resurse de a-mi indeplini un vis din copilarie. Am sa ignor fraza de sus si am sa te cataloghez caatare.

Stii ce inseamna sa fii privit urat pe strada numai pt simplu motiv ca esti roman?...nu...nu stii,stii cum este sa stai cu frica in san ca copilul tau va veni batut acasa de la scoala numai si numai ca este de nationalitate romana?...nu stii.

Niciodata n-am avut probleme sa fiu privit urat pe strada ca sunt roman. Ca sunt alb da. Ca nu iau drogurile oferite de boschetari da. Niciodata ca sunt roman. Probabil ca nici nu am dat motive, nu m-am comportat urat, n-am scuipat, aruncat gunoaie si mancat seminte la coltul strazii, n-am injurat si nici nu m-a vazut nimeni mort de beat sau io stiu ce alte catalogari or mai avea romanii. Am furat in tinerete o masinuta. Pentru ca nu aveam. Masinuta care am dat-o inapoi rusinat si constient de faptul ca nu ma voi putea bucura de ea jucandu-ma cu acel de la care am furat-o. Probabil ca trebuia s-o vand la o treime din pret si sa imi cumpar bomboane... asa poate ajungeam cum incerci tu sa ma cataloghezi penibil mai sus.

Sa va spun eu mai minti luminate(celor 2 care au tras concluziile)romanii aici sunt ca hienele,cauta sa te traga in jos daca iti faci o oarecare situatie dar asa cum imi dau seama(cu ajutorul creierasului meu obosit) voi nu aveti cum sa credeti asa ceva,ca deh,va plesnit norocul si aveti ce va trebuie.
Imi este rusine mie ca ganditi asa.

Da bine, continui aiurea. Ignor fraza. Norocul ti-l faci singur. N-am nici 2 perechi de "nasuri" nici 4 maini in plus ca tine.

@Navigator esti gratuit si tu... las-o balta.

0

#17 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2009 - 08:38 PM

Vezi postareanavigator, la Aug 31 2009, 09:10 PM, a spus:

Calin (fostul Kriminel) si Oldman. Carcotasii de serviciu. Dintre toti care au citit acest topic, doar ei ori nu l-au inteles, ori s-au trezit ca e rost sa-si mai dea cu parerea si in aceasta problema. In special Calin care este mai tot timpul nemultumit de ceva sau cineva, a tinut sa ne declare cu litere de cinci schioape ca e multumit ca e roman.
Brava tie Caline, ca tine or mai fi cativa in tara asta, pacat ca nu faci si ceva practic ca sa le inmultesti numarul.

Aberezi si aberezi cu succes. In schimb iti demonstrezi superioritatea cu "fost Kriminel" ca deh poate nu m-o cunoaste cine stie cine. Am fost, sunt si o sa fiu nemultumit si imi voi exprima opiniile oridecate ori e nevoie. Asta e aportul meu. Cei cu mintile luminate vor intelege ce zic, restul ma vor cataloga ca mai sus. Asta e aportul meu PRACTIC pentru inmultirea numarului celor buni, sau cu minte mai rasarita.

Aantiik, de ce sa te retragi de pe forum? Doar din cauza a doi colegi care nu stiu altceva decat sa inflameze? Te rog sa te mai gandesti si sa renunti la aceasta actiune.

Inflamarea este afirmarea unei tampenii neargumentate si nejudecate. Niciodata (si ar trebui sa stii astea dom' moderator) n-am afirmat fara argumente si rationamente simple logice.

l.e. Am uitat sa semnez:UNUL CARE IN ACESTE VREMURI NU E MANDRU CA E ROMAN.

Motive?

0

#18 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2009 - 08:49 PM

"Cei cu mintile luminate vor intelege ce zic, restul ma vor cataloga ca mai sus. Asta e aportul meu PRACTIC pentru inmultirea numarului celor buni, sau cu minte mai rasarita."

Acum sunt si prost,bravo Caline,mai lasat fara cuvinte.
Iti doresc numai bine si sa iti ajute Dumnezeu sa faci ce am facut si eu in viata.

Daca crezi ca inteligenta se opreste in gramatica limbii romane,afla ca este gresit.Ai idee macar de ce nu vorbesc corect gramatical?;nu,nu ai,pentru ca nu ma cunosti.

Te rog sa iti tii afirmatiile pentru cei cu",mintile luminate"la care faceai referire mai sus.Eu sunt un om mai simplu si mai greu de cap si nu ma ajuti cu nimic daca scrii lucruri peste nivelul meu de cunoastere.Fii intelegator si coboara putin mai jos,la nivelul meu,ca sa pot intelege mai bine.

Multumesc.
0

#19 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2009 - 08:52 PM

Vezi postareaaantikk, la Aug 31 2009, 09:49 PM, a spus:

"Cei cu mintile luminate vor intelege ce zic, restul ma vor cataloga ca mai sus. Asta e aportul meu PRACTIC pentru inmultirea numarului celor buni, sau cu minte mai rasarita."

Acum sunt si prost,bravo Caline,mai lasat fara cuvinte.

Bun exprimarea lasa de dorit, dar te asigur ca nu aia insinuam. Nu-mi rastalmaci frazele si nu le scoate din context. Asigura-te ca ai inteles ce-am zis mai sus si ai sa intelegi ca nu te catalogam nici ca hot nici ca prost... intelege asta.

0

#20 Useril este offline   KIT 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 309
  • Inregistrat: 12-November 06

Postat 31 August 2009 - 09:00 PM

referitor la Oldman: pe mine ma cuprinde mult mai rau scarba cand vad "romanii" din Romania care nu ca au uitat sa scrie romaneste, dar imi pun intrebarea daca au stiut vreodata. cauta-ti greselile din text si ai sa vezi ce spun.
sunt de acord cu navigator cand spune ca in acest topic mai important era ce i s-a intamplat omului si nu cum a scris.
0

#21 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2009 - 09:24 PM

Citeaza

Nu sunt mandru. Sunt FOARTE mandru atunci cand vad cate am realizat FARA resurse. Cand vad ca motivarea de a face ceva nu a fost financiara ce pur din vointa de a ne ridica la nivelul altora. Nivel pe care il consideram nerealizabil, undeva foarte sus. Am fost EXTREM de dezamagit cand am vazut ca defapt nu e nici un nivel, nu ne este superior nici o natie iar conceptul de autoflagelare (care apropo Abburo este tot concept de turma), ideea ca suntem inferiori, prosti, hoti infecti, tigani, este DOAR in inchipuirea noastra. Si ca sa raspund si intrebarii lui aantik, da am trait in multe tari, cea mai mare perioada fiind de un an in statele unite, si pe coasta de est si pe coasta de vest si am vazut cum e sa-ti fie frica in Harlem sau cum te fura in plina zi pe strada hoti mai bine imbracati ca tine!

Sunt mandru ca din lipsa resurselor am investit in minte. N-am avut undita dar tot am pescuit. Iar acum cu undita... nebunie... am imbunatatit-o!

Super! Ai realizat ceva pe cont propriu fapt pentru care nu pot sa-ti transmit decat sincere felicitari si tine-o tot asa. Dar... nu vad legatura cu faptul ca esti roman! :(

Si nici afirmatia cu autoflagelarea nu o inteleg. Cine s-a autoflagelat pentru ca este roman si de care turma vorbesti tu?
Ok, poate nu am fost destul de clar cu turma... nu m-am referit la turma de romani... ci la turma de oameni in general. Ce vreau sa zic este ca nu sunt gata sa ma pun pe mine sau familia mea in pericol pentru niste concepte inoculate. Patriotism?? Asta ce dracu mai e? Nu sunt gata si nici nu voi fi vreodata sa sutin asa ceva.... si e valabil indiferent de care neam as fi apartinut. Pentru mine a fi roman este ceva ... nu stiu cum sa definesc .. hai sa zicem: neutru... sau mai pe romaneste mi se rupe. Apropos, unii ma alinta "ungure" :)) :D

Caline, am o mare rugaminte la tine. Cred ca pot aprecia corect "profilul" tau cel putin online dupa cei 2 ani de cand urmaresc forumul asta. Unica mea rugaminte la tine este ca atunci cand scrii un text sa-l citesti si sa-l interpretezi ca si cum ai fi destinatarul. Este foarte posibil sa fii surpins de ceea ce ai scris chiar tu... asta doar daca citesti corect :)

Aantik este complet indreptatit sa-ti raspunda exact cu aceeasi moneda.

Era o poveste simpatica. Cica parintii unui copil rau s-au hotarat sa bata cate un cui in tocul usii la fiecare fapta rea a odorului lor. La un moment dat, copilul observa ca usa era plina de cuie si isi intreaba tatal care este scopul. Tatal ii explica, iar copilul decide ca de aici incolo va face numai fapte bune, iar la fiecare realizare sa scoata cate un cui. Vremea a trecut, si in usa ramase un singur cui. Mandru de ultima fapta buna, copilul scoate ultimul cui si se duce sa-i spuna tatalui marea lui realizare. Tatal il felicita si ii spuse: -Bravo fiule, cuiele au disparut, dar au ramas gaurile!
Probabil ca o stiati, dar vine bine in context!
0

#22 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2009 - 09:40 PM

Vezi postareaAbburo, la Aug 31 2009, 10:24 PM, a spus:

Super! Ai realizat ceva pe cont propriu fapt pentru care nu pot sa-ti transmit decat sincere felicitari si tine-o tot asa. Dar... nu vad legatura cu faptul ca esti roman! :(

Nu nu, nu ma refeream la mine. Nu ma laudam. Ma refeream la toti oamenii pe care i-am cunoscut. Si in romania si peste hotare. Tin minte la Bonn, in sediul T-Mobile, divizia T-Online, general network manager era un ROMAN. Care a fost mai mult de incantat cand mi-a cunoscut echipa si a putut vorbi limba materna foarte corect (chiar daca era in germania de 7-8 ani), am cunoscut romani in olanda si statele unite, la fel foarte muncitori si cumsecade. Dar sa-i las pe aia, eu ma refer la toti cu care comunic (nu numai pe forum) si vad CATE au realizat FARA undita (abstractizarea lipsei resurselor). Uite la bloodhound, ma sufoc cand ii citesc topicul si MOR de ciuda ca nu am dat si la o facultate de inginerie. Ma roade ca nu stiu si poate odata si-odata o sa invat si eu sa fac asa ceva...

Si nici afirmatia cu autoflagelarea nu o inteleg. Cine s-a autoflagelat pentru ca este roman si de care
turma vorbesti tu?

Ma refeream la faptul ca toti compara romania cu o groapa de gunoi, cand NU suntem deloc acolo. Ultima polemica a fost cu viitorul socru pe aceasta tema. Blama orice referitor la romania si compara un sat relativ izolat cu unul relativ popular din germania unde a fost recent. Sunt constient ca mai avem pana sa ajungem la nivelul cu muzee si situri istorice in sate si comune, sau drumuri bune etc, dar pentru a ajunge acolo trebuie sa ne schimbam mentalitatea. Daca traim tot timpul cu gandul ca suntem gunoaie nu vom avea niciodata motivarea sa ne ridicam sa facem ceva. Asta e conceptul de turma la care ma refeream.

Ok, poate nu am fost destul de clar cu turma... nu m-am referit la turma de romani... ci la turma de oameni in general. Ce vreau sa zic este ca nu sunt gata sa ma pun pe mine sau familia mea in pericol pentru niste concepte inoculate. Patriotism?? Asta ce dracu mai e? Nu sunt gata si nici nu voi fi vreodata sa sutin asa ceva.... si e valabil indiferent de care neam as fi apartinut. Pentru mine a fi roman este ceva ... nu stiu cum sa definesc .. hai sa zicem: neutru... sau mai pe romaneste mi se rupe. Apropos, unii ma alinta "ungure" :) ) :D

Nu am nimic cu ungurii sau cu oricare natie (poate mai scuip io fiind frustrat de lucrul cu indienii sau israelienii dar n-o spun cu rautate)... din contra am multi prieteni unguri si ne intelegem foarte bine. Si ca veni vorba de patriotism... nu am nici o idee de patriotism sau nationalism fanatic, din contra am facut tot ce-am putut sa evit armata :( Dar nici sa fiu scuipat in tara mea de altii n-o sa ma las... Am o mandrie si eu... fara nici o aluzie la acest subiect.

Caline, am o mare rugaminte la tine. Cred ca pot aprecia corect "profilul" tau cel putin online dupa cei 2 ani de cand urmaresc forumul asta. Unica mea rugaminte la tine este ca atunci cand scrii un text sa-l citesti si sa-l interpretezi ca si cum ai fi destinatarul. Este foarte posibil sa fii surpins de ceea ce ai scris chiar tu... asta doar daca citesti corect :)

Sunt perfect de-acord de FOARTE multe ori complic inutil lucrurile (nu numai ideile) incat exprimarea devine infecta. Va asigur ca NICIODATA n-am zis ceva cu rautate (cei care ma cunosc in persoana pot confirma) sau am purtat pica cuiva. Cred in karma, te urasc, se va intoarce cumva impotriva mea. Din pacate pe incercate :D

Aantik este complet indreptatit sa-ti raspunda exact cu aceeasi moneda.

Nu consider indreptatit sa sari sa musti nefondat doar ca te-a durut ceva. Este exact mentalitatea de obor (sau alte piete for that matter)... "-e scump spanacul"..."-taci ba ca ai **** mica"...
Nu ne cunoastem in persoana si nu putem face afirmatii atat de dureroase. Chiar nu am fost tinut in puf de parinti si chiar nu am avut tot ce am vrut. Niciodata. Tot ce am avut am avut cu sudoare si durere. Poate eram si frustrat putin in primul post aducandu-mi aminte de pierderea suferita cand mi-au spart apartamentul... asta era fix dupa inchiderea firmei din cluj si aducerea echipamentului de acolo. Gandirea mea infecta a fost sa centralizez toate sursele pe unu din laptopurile firmei... si sa-l las acasa "in siguranta"... toata munca pe 2 ani s-a dus pe apa sambetei... asta e... cine-a zis ca viata-i corecta.

Sa revenim la topic, aantik sa nu te surprinda ca te-a tras in jos. Cineva care se inneaca se va prinde de orice sa stea la suprafata. Va trebui sa fi atent cu cine te asociezi pentru ca lumea e neiertatoare... crede-ma.

0

#23 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2009 - 09:53 PM

Multumesc Caline. Apreciez lamuririle.

Un singur lucru a ramas necomentat. Povestea :D :D :)

Sper sincer ca si aantik sa revizuiasca si sa reinterpreteze ce s-a scris mai sus astfel incat sa incheiati amiabil aceasta povestioara. De asemenea ii doresc din tot sufletul sa rezolve problema in mod fericit lui si familiei lui. Uneori se intampla sa traiesti o viata langa cineva sa sa nu stii cu adevarat cine este.

Si cand te gandesti ca totul a inceput de la BatranulOm :(.... in fata caruia din pacate nu pot comenta absolut nimic! Dar na' asa e la batranete... :)

Aceasta postare a fost editata de Abburo: 31 August 2009 - 09:54 PM

0

#24 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2009 - 10:17 PM

Caline,nu ma intelege gresit,eu nu am nimic cu nimeni.

Tu ai facut multe si iti doresc sa ti se indeplineasca toate visele.Eu?...am reusit doar sa imi intemeiez o familie si sa cresc un copil mare si sanatos si credema ca nu exista satisfactie mai mare decat aceea de a fi un bun parinte.Atat am putut sa realizez eu in viata cu fortele proprii.

Sa revin la subiect.

Uite Caline,ma dore direct in spate de gramatica limbii romane cand eu sunt satul de lopata de la varsta de 18 ani.Asta ca sa castig paine...ca deh,minte nu am avut si eu ca altii sa invat si sa pot sa imi usurez viitorul.
Fiecare face ce poate Caline si nimic mai mult dar nu uita!!!...fie ca esti presedinte fie ca esti un simplu muncitor,toti suntem la fel,restul sunt doar vorbe si impresii.NIMENI dar NIMENI nu este mai presus fata de semenii lui,fie ca vorbeste gramatical sau nu.

Nu ma intereseaza ce sunt(roman,chinez)vreau sa fiu doar un om cinstit.Intamplarea aceasta a facut sa imi intoarca pe dos stomacul cand stiu cat am muncit ca sa dobandesc respectul celor de langa mine.Daca cineva ma tras in jos,a facuto din inconstienta sau de frica,nu stiu exact si nu ma mai intereseaza.

Anturaj?

Baite,ia aminte,eu nu am timp(cu exceptia acestor zile de concediu)nici sa respir de atata munca.Nu ies nici macar la o bere si asta de vreo 17 ani,am familie si tot ce imi trebuie iar tu nu ai dreptul sa ma judeci pe mine(asta ai facut).

Stii tu care este anturajul meu? Stii tu ce fac si cine sunt eu? Ce te face sa crezi ca ai dreptul sa ma judeci? Te rog sa iti vezi de ale tale,nu team judecat si nu team acuzat niciodata de nimic.Tu vii si scrii in acest topic numai aberatii nefondate.

Cred ca tiai facut o pasiune din a raspunde celorlalti,nu Caline,nu esti ma presus de nimeni,toti suntem o apa si un pamant.

Limba romana am uitato?,se poate,iti doresc si tie sa o uiti in aceleasi conditii in care am facuto si eu.In loc sa tot corectezi si sa atragi atentia in stanga si in dreapta mai bine ai iesi la aer,este mai sanatos,credema pe cuvant.

Norocul meu a fost sa ma nasc la tara,sa judec simplu,sa invat sa nu fac acuzatii,sa invat ca cel mai de pret lucru pe pamant este familia si NIMIC altceva.Putin imi pasa mie de ce ai realizat tu,putin imi pasa mie de cuvintele tale ingrijit alese,de gramatica limbii romane si de toata rautatea asta care ne inconjoara.

Tot ce miam dorit vreodata a fost sa traiesc in liniste langa ai mei,nu am suparat pe nimeni si nu imi doresc ca altii sa o faca.

Iti doresc sa fii sanatos si sa ai satisfactii in tot ceea ce faci.
0

#25 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2009 - 10:26 PM

Vezi postareaAbburo, la Aug 31 2009, 10:53 PM, a spus:

Multumesc Caline. Apreciez lamuririle.

Un singur lucru a ramas necomentat. Povestea :D :D :)

Sper sincer ca si aantik sa revizuiasca si sa reinterpreteze ce s-a scris mai sus astfel incat sa incheiati amiabil aceasta povestioara. De asemenea ii doresc din tot sufletul sa rezolve problema in mod fericit lui si familiei lui. Uneori se intampla sa traiesti o viata langa cineva sa sa nu stii cu adevarat cine este.

Si cand te gandesti ca totul a inceput de la BatranulOm :(.... in fata caruia din pacate nu pot comenta absolut nimic! Dar na' asa e la batranete... :)

Ai cuvantul meu de onoare ca nu port pica nimanui,asta a fost punctul lui de vedere si cu asta basta.Totusi nu este corect sa aduci cuiva acuzatii(chiar si mai ocolite)fara sa il cunosti.

Nu am facut decat sa raspund in acelasi stil doar ca cu cuvinte mai obisnuite.

Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu afirmatiile mele.Pentru o clipa am crezut ca pe acest forum am intalnit prietenii de care aveam nevoie.Chiar am crezut acest lucru si culmea,sunt cativa care chiar imi sunt apropiati,asa hotulache cum sunt eu.

Caline,pace.Gata,mam saturat de schimburi de replici pana peste cap.Nervii vin si pleaca,omenia din noi trebuie sa primeze.

Eu nu mai am nimic de spus in acest subiect.Toata problema din primul post a fost lamurita,fiind o localitate mica si cu multe probleme din partea romanilor si bulgarilor sa incercat o evacuare fortata din partea locuitorilor.In final lucrurile sau linistit pt o vreme.Realitatea este ca se fura si din aceasta cauza suferim si noi,cei care ne vedem de munca si familia noastra.

Va urez numai bine si la mai multe zboruri(parca era forum de modelism?).Valabil si pe inteligenti si pt cei mai slabut dotati.
0

#26 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 August 2009 - 10:36 PM

aantik multumesc de reactia pozitiva. Eram putin dezamagit de postul tau anteprecedent.

Nu te-am judecat niciodata si nici nu ma consider superior. Vezi tu eu sunt putin mai cerebral, mai din pusca asa, am fost crescut dupa mentalitatea ai cazut si te-ai lovit la genunci, mai ia o palma ca esti prost si nu m-ai ascultat. Nu zic ca e o mentalitate buna dar acum imi foloseste.

Sunt multi care nu mi-au inteles intepaturile niciodata dar consider ca orice picior in fund e un pas inainte! Sunt cu tine si te compatimesc chiar daca n-o vezi. O sa vezi mai incolo cand recitesti posturile ca nu am vrut decat sa te inviorez si sa iti ridic capul sus. Nu esti cacat de roman. Esti un om fir-ar sa fie... O apa si-un pamant - chiar tu ai ajuns la concluzia asta. Capul sus si arata-le ca esti ca ei! Nu esti inferior ca esti immigrant ce din contra, unul care si-a luat viata in maini si a luat-o de la inceput departe de casa. Crede-ma stiu ce greu e... sunt cu tine!

Aceasta postare a fost editata de Calin: 31 August 2009 - 10:42 PM

0

#27 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 31 August 2009 - 10:48 PM

................................................................................
.....................................

Adevarul este ca nici bine nu ma trezesc dimineata, dau drumul la pc si hop direct pe rhc. Familie, nefamilie, prieteni, dusmani,... iubesc acest forum.

Il intelegg perfect pe aantikk, am calcat si eu in aceeasi groapa, si sunt sigur ca,... Calin a vrust sa iti dea un sfat, sa ai grija pe langa cine stai, sa nu te umpli de miros.

Cu respect.
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

#28 Useril este offline   andriu 

• Membru
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 884
  • Inregistrat: 06-March 07

Postat 31 August 2009 - 10:51 PM

frumos....frumos .... :)

se poate scrie o carte despre romani numai din topicul asta.

o poveste trista si urata dar care se termina cu "bine".
aici intervine "romanul", sarea si piperul.
daca nu e cu putin scandal nu e bine. tipic romanesc, tipic RHC

ma bucur totusi ca la final spiritele s-au linistit.

va doresc o viata linistita, la toti.
si invatati de la ea ca aveti ce.

"That's sooo oshemmm !!!!!"
0

#29 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2009 - 12:58 AM

Vezi postareaOldMann, la Aug 31 2009, 06:30 PM, a spus:

Mie unul nu i-mi este greu sa fiu roman la mine in tara, poate tu vrei sa fi "grec" in tara lor si sa traiesti dupa regulile din romania, si pe mine ma cuprinde aceeasi scarba cand vad cum "romanii" uita sa scrie romaneste.
Intotdeauna adevarul e undeva la mijloc, intotdeauna exista amatori de chilipiruri si intotdeauna fiecare are versiunea lui, intotdeauna exista persoane care promit si nu se tin de cuvant, dar dau sfaturi.
Eu ca roman sufar de teoria conspiratiei si mai sunt si ipocrit cateodata, da 'grecii" nu, ei e perfecti si basca mai sunt si cheie de biserica, ca doar sunt ortodoxi.

Pentru calomnie o sa-i dai in judecata cand ai sa fi persoana publica intr-o functie publica, pana atunci...ai luat teapa.

Un proverb romanesc spune..."spunemi cine esti ca sati spun cu cine te imprietenesti" ...asta am scris romaneste ca sa inteleaga si grecii.

Domnule OldMan,imi cer o mie de scuze,eu nu "vorghesc" bine romaneste ca sunt batut in cap,da matale ce faci bre?

Mai umbla nitelus matalica pe la "ortodoxi",pe la "i-mi",pe la "spunemi" ...pe la "fi",pe la "da",pe la "ei e perfecti",bre aia e usa de biserica nu cheie,ai sa "fi" si nu mai caut.

Nu se poate stimabilule ca intr-o scurta fraza sa faci atat de multe greseli.

Cu mult respect pentru limba vorbita de dumneavoastra domnule roman din Romania.

Nu mai postam dar am recitit tot topicul si am vazut postul unui membru care facea observatii legate de modul dumneavostra de a scrie, domnule ROMAN.

Promit ca viitorul concediu o sal petrec in preajma dumneavostra,la Suceava,in speranta ca voi invata gramatica folosita de domnia "matale".

Cu stima,Cristi,un incult ca si DUMNEAVOASTRA.

Aceasta postare a fost editata de aantikk: 01 September 2009 - 01:06 AM

0

#30 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2009 - 06:19 AM

Pentru ce atata taramboi gratuit? Aveti-va ca fratii! :unsure: Nu sunt eu un pacifist, dar ce conteaza ca esti roman, ungur, grec, ceh sau mai stiu eu ce? Multumeste-i lui D-zeu ca te-a facut ``dupa chipul si asemanarea Lui``, adica alb! :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 01 September 2009 - 06:22 AM

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu