Modelism - RHC Forum: Acuzat... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Acuzat... ...pentru ca sunt roman...

#31 Useril este offline   OldMann 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1762
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 01 September 2009 - 06:27 AM

n-ai inteles nimic si nici membru care face observatie...nici macar faptul ca aia ti-au inscenat faza cu laptopul ca sa ramai si fara bani si fara obiect. E o practica frecventa ....

In rest drum bun si cale batuta...eu raman in tara mea de hoti, tigani si analfabeti dar voi fi roman, pe cand tu vesnic vei fi un emigrant care nici in tara lui nu se mai simte bine.... asa e eu mai nationalist.
If the boat doesnt fly, dont buy!!!

0

#32 Useril este offline   Flyboy3D 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 13-February 08

Postat 01 September 2009 - 01:04 PM

aantik .... am mai zis-o si o mai zis.. nu mai cautat aprobare absoluta cand scrieti pe forum. Cand iti expui problema catre ei 9000 de utilizatori ai forumului te astepti sa fie toti deacord cu tine ?

Nu va mai ofticati cand cineva nu e pe aceeiasi lungime de unda cu voi.

Navigator... te rog data viitoare sa vii cu argumente asa cum a venit calin... datu peste bot fara argumente doar ca ai tu impresia ca e el nemultumit nu e de ajuns. Calin a vorbit la subiect tu ai vorbit despre calin.. sincer.. esti offtopic. NU te-a jignit .. ci doar si-a dat cu parerea la subiect.. repet.. tu ti-ai dat cu pararea despre calin ... fara sa ai fro legatura cu subiectu.

Esti de fapt singuru care nu a argumentat la subiect nimic.. pana si aantik in nervii lui a argumentat problema lui... Daca nu esti mandru ca esti roman.. sau daca esti mandru ca esti roman e irelevant.. io sunt mandru ca am ajuns unde am ajuns.. ca o sa fiu tatic.. etc.. Daca el vrea sa fie mandru ca e roman unde e problema ta ? (nu imi raspunde e retorica intrebarea)

aantik... imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva ... nu te supara pe mine si nu interpreta nimic din ce zic... eu imi aleg cu grija prietenii.. si cunostintele.. nu imprumut bani decat la banca si nu dau bani cu imprumut ca asta strica prietenii. Decat sa imprumut la cineva 100 de euro.. mai bine ii dau de tot daca imi permit.. Dar na.. fiecare cu ale lui.

Inca odata , aantik , nu te mai oftica ca cineva nu e deacord cu tine.. daca nu doresti asta si nu iti place nu mai scrie pe forum.. Nu suntem o mana de aplaudaci .. suntem diferiti si fiecare are viziunea lui.
0

#33 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 01 September 2009 - 02:17 PM

Nu am scris ca lumea sa fie deacord cu mine.Am expus doar o problema.

Nu ma asteptam sa fiu aplaudat dar nici sa fiu judecat.
In incheiere....nu port pica nimanui,astea au fost punctele de vedere a membrilor forumului.

Cu Calin sa rezolvat amiabil,am vrut totusi sa ii trag atentia si lui OldMan,atata tot,nu il intreba pala de ce vopsesti cu negru daca si tu faci la fel.

Bafta.
0

#34 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 01 September 2009 - 02:54 PM

Flyboy3d, nu i-am mai raspuns lui Calin deoarece nu s-ar mai fi terminat niciodata, el mereu vrea sa aiba ultimul cuvant. Eu i-am atras atentia ca nu a inteles ce a vrut sa zica cel ce a deschis subiectul. In ceea ce a zis Calin

Citeaza

Subscriu. Tot timpul am avut grija cu cine ma inham. Consider ca un anturaj nociv se va intoarce impotriva ta mai devreme sau mai tarziu. Daca credibilitatea ta a fost atat de joasa, poate ca acei vecini nu te stiu usa de biserica...
Mi-au spart si mie apartamentul, mi-au furat ...
n-am sesizat doar ca nu e pe aceeasi lungime de unda cu aantikk ci ceea ce au sesizat mai multi: il baga in aceeasi oala cu hotul, influentat de experienta proprie cu furtul din casa. Iti mai repet si tie odata: trebuia sa se gandeasca un pic ca daca asa stateau lucrurile, nu ar fi scris asa ceva pe forum. Ce argumente in plus mai vrei? Ca Kriminel, actual Calin, si-a facut o pasiune in a provoca astfel de discutii este cunoscut de multi membrii ai forumului. Ca sa aduc argumente pentru asta trebuie sa rascolesc forumul si sa-ti pun citate, sau sa fi pastrat mesajele de raportare in care era reclamat (pe care le-ai primit si tu de altfel).
Inteleg ca ti s-a plans caci vad ca i-ai sters si warnul, dar trebuia intai sa discutam aceste lucruri si apoi mai vedeai. Asta nu face decat sa-l incurajeze sa procedeze la fel si pe viitor, adica sa atace, iar cand sar mai multi pe el si-i zic ca a gresit, sa-si puna deja obosita lui scuza gen

Citeaza

Sunt perfect de-acord de FOARTE multe ori complic inutil lucrurile (nu numai ideile) incat exprimarea devine infecta. Va asigur ca NICIODATA n-am zis ceva cu rautate (cei care ma cunosc in persoana pot confirma) sau am purtat pica cuiva.

Din pacate raman "gaurile din tocul usii".

Argumente pentru ca nu ma simt

Citeaza

IN ACESTE VREMURI
mandru ca sunt roman am mai multe decat pentru ca sa ma simt mandru. Are rost sa le discutam? Daca s-or schimba vremurile, cu siguranta ca se va schimba si starea mea. Deci ca o concluzie: daca Calin ii vorbea lui aantikk cum a facut-o spre final, nu cred ca se supara cineva. Dar el a inceput altfel.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 01 September 2009 - 03:10 PM

0

#35 Useril este offline   Flyboy3D 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 13-February 08

Postat 01 September 2009 - 04:41 PM

In continuare navigator.. tot inspre calin... tot pe langa subiect.

Si tot o dai cu Calin fost Kriminel... toata lumea stie ca Kriminel e Calin... ca el a cerut la admin schimbarea numelui... cum ar trebui sa faca multi altii de pe forum care au nikuri tampite (asta e alta discutie) dar tu o prezinti ca si cum ar fi ceva rau... si foarte strange...

Nu ma intereseaza ca i-ai dat-o lu calin... cu toate ca imi e prieten bun si recunosc asta... dar macar sa o faci elegant.. frumos cu argumente.. Primul post nu a fost jignitor ci doar altfel decat se astepta aantik.. pe care l-am cunoscut la brasov parca si e super ok.. dar na ..

Pe langa proverbu cu spune-mi cine iti sunt prietenii... mai e unu care merge..."Fereste-ma doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc io"
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu