dezgustat... de reporterii romani
Postat 11 September 2009 - 12:01 AM
http://www.realitatea.net/jurnale.html
Reportajul incepe la minutul 23:13 si este intitulat "JUCARII DE OAMENI MARI"...
Cateva spicuiri din genialul reportaj:
- ...a privit jucariile zburatoare si a vorbit cu acesti copii mari
- ...jucariile ating 3509 (TREI MII CINCI SUTE NOUA) km/h in numai 2 secunde...
- ...costa intre 2000 si 4000 de euro si te tin aproape un an daca ai grija...
- traducere de la "What whould i do if i had no plane?" - "Ce-as face daca nu m-as juca?"
- ...acesta este avionul echipei din polonia... (aratand lamentabil catre un planor hotliner...) este absolut impresioabil are o deschidere a aripilor de aproximativ 2m...
Si cea mai misto fraza:
- pentru ca un asemenea aeromodel costa de la 2000 de euro si criza nu pare sa decoleze de pe meleagurile noastre, romanii au ramas pe margine. Nu le ramane decat sa spere ca anul viitor va fi mai prosper si ca vor reusi sa-si stranga banii necesari pentru costisitoarele jucarii cu motor...
Deci... dezgustat... mi-e scarba de asemenea ziaristi... pacat ca nu le stiu numele ca l-as face public aici alaturi de tot cacatul care-l merita. Documentare zero, implicare zero, inteligenta zero. BARAT
DEZGUSTAT!
Postat 11 September 2009 - 12:44 AM
Emil Cioran
Postat 11 September 2009 - 12:51 AM
Dar este exact stilul in care a aparut si criza mondiala... sa-i ia dracu cu teveurile lor cu tot!
Postat 11 September 2009 - 12:53 AM
Dar n-am zis ca e patetic vre-unul din planoare sau ceva... cand ziceam ca e lamentabil ma refeream la cei 2 jurnalisti care si-au luat painea si decontul de benzina + diurna pe asemenea reportaj...
Postat 11 September 2009 - 10:02 AM
Alo NASA????
Daca vede sotia reportajul da divort si spune ca am mintit-o in leg cu preturile acestui hobby.
Am sters canalul cu "realitatea" de la TV
Aceasta postare a fost editata de Zeus: 11 September 2009 - 10:04 AM
Postat 11 September 2009 - 10:33 AM
selectati jurnalul de la ora 23, si derulati la minutul 23:11. Tre sa asteptati sa se incarce macar jumate din jurnal ca sa puteti derula.
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
Postat 11 September 2009 - 11:04 AM
Emil Cioran
Postat 11 September 2009 - 11:13 AM
cert e ca idiotii astia habar n-au despre ce vorbesc si ne dovedesc inca o data ca presa romana e la nivelul excrementelor de porc.
mi-a placut partea cu 3500km/h in 2 sec. (asta inseamna ca hotlinerurile alea baga aproape 50G) eu am impresia ca astia au un fel de off-switch la partea rationala a creierului. lor ce li se spune aia cred. trebuia sa le zica unu ca-s alimentate de mini reactoare nucleare ca ei dadeau pe post la cat is de dobitoci...
la partea cu banii nu are rost sa comentam ca asa se intampla de fiecare data. ei afla un pret si mai muta virgula pesteo cifra ca sa fie spectaculos...
trist, foarte trist...
Postat 11 September 2009 - 11:40 AM
Parca vad ca polonezul a zis ceva si astia au inflorit ca nesimtitii.
Interesant totusi cum(in capul lor de cretini) un avionas de 2m poate atinge putin sub Mach3 in "nici" 2secunde..SUPERSONIC!!!ALOO? :rolleyes: ....mai aveau putin si intrecea SR-71 Black Bird :lol:
JALNIC!
Postat 11 September 2009 - 11:50 AM
Pretul de 2000 euro mi se pare normal, avand in vedere ca doar emitatorul ala Graupner MC24 ce se vede in film este peste 1000 de euro. Si mai scumpe de asta sunt Futaba de la Fx30 in sus . La asa emitator nu pui receptor de 60-150 euro ci poate de 200-350, iar servourile... doar nu pui Sky, Artech, sau chiar S3003. Si mai sunt atatea altele. Deci pentru planoarele alea de competitie raman destui de putini bani pana la 2000, de aia or fi si spus aia 2000-3000. Concurentii or fi spus cat au bagat in total, unii au inteles ca doar planorul costa atat.
Cam mult tam-tam pentru un reportaj care nu e nici primul si nu va fi nici ultimul. Vedeti partea buna: ca s-a facut si a fost dat pe post.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 11 September 2009 - 11:51 AM
Postat 11 September 2009 - 11:52 AM
Calin, la Sep 11 2009, 01:01 AM, a spus:
[/b]Deci... dezgustat... mi-e scarba de asemenea ziaristi... pacat ca nu le stiu numele ca l-as face public aici alaturi de tot cacatul care-l merita. Documentare zero, implicare zero, inteligenta zero. BARAT
DEZGUSTAT!
Ioana Bogatan - corespondent Realitatea TV
Si cum, chiar toti concurentii au fost straini? Nici un roman? Aaa, au stat pe mergine anul asta.
Si celalalt idiot care a ramas anonim, "...un aeromodel ajunge de la 0 la 350km/h in doar 2 sec", asa au facut ei calculele de au ajuns la 3500km pe ora (cu toate ca da cu virgula, dar lor nu). Le-am spart fata celor de la NASA cu acest Speeeeed, sau Flash. Defapt strainii, nu noi, noi am stat pe margine, ... anul asta.
Postat 11 September 2009 - 11:57 AM
Zice clar, jucariile zburatoare cu motor costa intre 2000 si 4000 de euro. Nici mai departe de adevar. Poa' sa fie de competitie sau nu - nu pui pretul TOTAL al echipamentului si te referi DOAR la un planor, fie el si hotliner...
Cat despre 3509km/h probabil era 350.9km citit prost. Oricum nu e scuza, daca era o implicare oarecare si din partea reporterului de pe teren si din partea redactorului sau editorului, munca nu era facuta de mantuiala si nu iesea pe post national porcaria aia... de asta sunt eu dezgustat.
Aceasta postare a fost editata de Calin: 11 September 2009 - 12:01 PM
Postat 11 September 2009 - 12:03 PM
Calin, la Sep 11 2009, 01:01 AM, a spus:
http://www.realitatea.net/jurnale.html
Reportajul incepe la minutul 23:13 si este intitulat "JUCARII DE OAMENI MARI"...
Cateva spicuiri din genialul reportaj:
- ...a privit jucariile zburatoare si a vorbit cu acesti copii mari
- ...jucariile ating 3509 (TREI MII CINCI SUTE NOUA) km/h in numai 2 secunde...
- ...costa intre 2000 si 4000 de euro si te tin aproape un an daca ai grija...
- traducere de la "What whould i do if i had no plane?" - "Ce-as face daca nu m-as juca?"
- ...acesta este avionul echipei din polonia... (aratand lamentabil catre un planor hotliner...) este absolut impresioabil are o deschidere a aripilor de aproximativ 2m...
Si cea mai misto fraza:
- pentru ca un asemenea aeromodel costa de la 2000 de euro si criza nu pare sa decoleze de pe meleagurile noastre, romanii au ramas pe margine. Nu le ramane decat sa spere ca anul viitor va fi mai prosper si ca vor reusi sa-si stranga banii necesari pentru costisitoarele jucarii cu motor...
Deci... dezgustat... mi-e scarba de asemenea ziaristi... pacat ca nu le stiu numele ca l-as face public aici alaturi de tot cacatul care-l merita. Documentare zero, implicare zero, inteligenta zero. BARAT
DEZGUSTAT!
Foarte tare reportajul. Si prezentatorii, reporterul, etc, aveau niste mutre asa satisfacute si superioare... ca si cum ei ar putea sa faca asta cu ochii inchisi dar nu se coboara la acel nivel... Dupa ce m-am uitat acum la imagini cred ca macar am descifrat misterul vitezei de 3509km/h..... Fraierul ala mic, de sta aproape proptit pe planorul ala, zice ca prinde 350km/h in 2 sec. De aici cineva a mai tastat din greseala un 9, ca tot e langa 0, si toti ceilalti au citit ce rahat aveau pe prompter, fara sa gandeasca, asa cum fac de obicei.
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
Postat 11 September 2009 - 03:55 PM
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 11 September 2009 - 05:02 PM
Postat 11 September 2009 - 05:43 PM
Calin, la Sep 11 2009, 12:57 PM, a spus:
Pai bineinteles, tu cand iti cumperi un avion nou nu-l cumperi cu tot cu statia lui, incarcator, bidon propriu de zeama, eventual si masina noua cu care sa il cari ? :rolleyes:
Postat 11 September 2009 - 10:04 PM
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 12 September 2009 - 08:15 AM
``fetita Madonei a iesit in holul hotelului si s-a jucat cateva minute sarind de sapte ori pe canapeaua....``
`` politistul a fost catalogat de catre sofer maimutzoi, desi nu se stie sigur cine pe cine l-a facut maimutio mai intai...``
Sunt doar cateva perle din cele cateva mii debitate zilnic de stirile tv sau de niste reporteri de meserie gauritori si care au ajuns la tv din comunele limitrofe pe branza si oua. Politica si tv-ul sunt de cel mai imputit rahat in romania; asta e realitatea, deci ma lasa rece si indiferent ca au facut acel reportaj plin de aberatii, deoarece este doar un mic exemplu in marea de prostie. Cand s-o vedea pe un canal de stiri din afara ca ala si-a bagat coada ciocanului in cur , ca ala i-a taiat capul nevestei si l-a aruncat pe geam sau ca ala a omorat un caine si apoi i-a baut sangele? Astea sunt stirile care cred ei ca intereseaza telespectatorii.
Legat de aeromodele mai venise un pisoi de la realitatea la Geamana si printre altele, (nu stiu de unde a muscat-o) spunea ca ``la un astfel de model se munceste si 2 ani... `` Inculpatul sugator de o asa manopera era un depron de 800mm.
Cel mai bine e cum le face Bicut: vrei sa ma filmezi si sa vorbesc? Da banu, date-n mortzii tai de papagal, ca oricum dupa aia aberezi ce vrei tu si ma faci de rahat, ca lumea nu stie ca ai bagat tu in ele.
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 12 September 2009 - 08:16 AM