Modelism - RHC Forum: 22.07.2009 Videoclip Anamaria Ferentz la Rapa Rosie - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

22.07.2009 Videoclip Anamaria Ferentz la Rapa Rosie

#31 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 23 July 2009 - 10:01 PM

Nu stiam cine este AMF... desi ascult in special VibeFM si ProFM Dance.

Ascultand-o acum mi-am data seama ca ii stiu vreo doua piese si chiar imi plac. Si daca stau sa ascult mai atent, muzica asta este acelasi stil cu coloana sonora pe care a montat Calin filmul de la HF'09... un film reusit dealtfel.

Am fost la RR anul asta si am vazut cat s-a straduit Edy sa prinda cadre cat mai sugestive. A alergat pe camp in lung si in lat si usor nu i-a fost cu echipamentele acelea grele. I-am mutat un trepied (fara camera) ca sa fac loc unei aterizari... si sigur nu vreti sa stiti cat de greu era. Pasiunea lui in ceea ce facea era cel putin egala cu cea a "modelistilor" prezenti.

Daca cei filmati acolo au pretentii materiale pentru rolurile de figuratie prestate ar fi mai bine sa ridice doua degete si sa-si ceara drepturile. Edy a si inceput de fapt cu aceasta afirmatie/rugaminte dar impachetata elegant.

Daca eu conduc o masina, insemna ca e o blasfemie sa vad un videoclip cu masini...!!??? Nu cred ca inteleg chestia asta.

Din partea mea Edy: continua munca excelenta pe care o faci! Astept cu un deosebit interes videoclipul cu aeromodele in el!

Era sa uit:
http://www.youtube.com/watch?v=WssL0Tc-3kc...feature=related

Aceasta postare a fost editata de Abburo: 23 July 2009 - 10:10 PM

URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#32 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 23 July 2009 - 10:19 PM

Vezi postareaLaur73, la Jul 23 2009, 08:49 PM, a spus:

si pina acum a avut ceva de cistigat ca nu a aparut sau poate avea ceva de pierdut ca apare ?eu ma bucur ca mai pot vedea secvente de la Ripa Rosie de anul asta montate profesional la televizor pe o muzica acceptabila . Chiar nu inteleg ce aveti impotriva .Edy nu face promisiuni ca altii de pe acest forum ca va face emisiuni de 40min pe un post de televiziune national , el face un videoclip in care linga o blonda ( buna ) vor aparea si secvente de la RR. hai sa-l incurajam .

subscriu in totalitate....
ce cacat aveti frate cu Edi ?...chiar nu pot sa inteleg. Lasati omu sa isi faca treaba.

Daca Bogdan Stancu vrea sa nu apara in film o sa ii puna o bulina neagra pe cap si cu asta basta....nu vad care e problema !!!

Edi, baga mare la videoclip si lasai pastia ca e ora la care se distreaza si ei pa forum !

dar e adevarat ce a zis si zod si hesh84...Daca nu pui ceva spectaculos nu o sa aiba priza la public
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#33 Useril este offline   Edi Schneider 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 31
  • Inregistrat: 08-September 08

Postat 23 July 2009 - 10:25 PM

O bere rece pt. Abburo, va rog !!

Hai ca parca incepe sa incline balanta si in partea cealalta ....
Am primit si niste telefoane si vorbe pozitive pe mess ... poate pana la urma totusi ramane cum il "vad" si credeti-ma va fi cel mai tare clip al meu de pana acum ...

nu vreau sa ma laud, doar sa vedeti cu ce mi-am mai pierdut ultimii 4 ani ... http://vimeo.com/3741580

Vezi postareaAbburo, la Jul 23 2009, 11:01 PM, a spus:

Nu stiam cine este AMF... desi ascult in special VibeFM si ProFM Dance.

Ascultand-o acum mi-am data seama ca ii stiu vreo doua piese si chiar imi plac. Si daca stau sa ascult mai atent, muzica asta este acelasi stil cu coloana sonora pe care a montat Calin filmul de la HF'09... un film reusit dealtfel.

Am fost la RR anul asta si am vazut cat s-a straduit Edy sa prinda cadre cat mai sugestive. A alergat pe camp in lung si in lat si usor nu i-a fost cu echipamentele acelea grele. I-am mutat un trepied (fara camera) ca sa fac loc unei aterizari... si sigur nu vreti sa stiti cat de greu era. Pasiunea lui in ceea ce facea era cel putin egala cu cea a "modelistilor" prezenti.

Daca cei filmati acolo au pretentii materiale pentru rolurile de figuratie prestate ar fi mai bine sa ridice doua degete si sa-si ceara drepturile. Edy a si inceput de fapt cu aceasta afirmatie/rugaminte dar impachetata elegant.

Daca eu conduc o masina, insemna ca e o blasfemie sa vad un videoclip cu masini...!!??? Nu cred ca inteleg chestia asta.

Din partea mea Edy: continua munca excelenta pe care o faci! Astept cu un deosebit interes videoclipul cu aeromodele in el!

Era sa uit:
http://www.youtube.com/watch?v=WssL0Tc-3kc...feature=related

0

#34 Useril este offline   Skyspy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1501
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 23 July 2009 - 10:37 PM

[quote name='hash84' date='Jul 23 2009, 10:45 PM' post='318201']
@Edi Schneider

te inseli amarnic prietene. daca faci ceva cu cap, stai tu linistit ca nu se ia nimeni de tine!

Pai Edi a facut ceva cu cap si artistic.Poate cel mai bine pana acum din cei care au mai promis.Nu conteaza cine cat o are de mare sau unde si cum o rupe.In ultima instanta era vorba de promovarea modelismului indiferent de mijloace.Dar asa santeti voi tabarati pe om il desfiintati si dupa aceea o dati cu cotita.Specific miticar.
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
0

#35 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 23 July 2009 - 10:47 PM

wow, dupa limbaj de obor acum si tendinte rasiste? :lol: Hai ca va dati pe brazda domnilor... daca asemenea sentimente nasc intentiile bune si proactive nu ma mira ca motivarea scade pe zi ce trece la noi in tarisoara...

Edi, da-i inainte, in definitiv e materialul tau, fa-o cumva sa nu bagi fete in film sa nu-ti sara in cap cei care acum sunt de-acord (sau nu) si mai incolo se razgandesc... sunt convins ca poti face ceva misto din zboruri/modele/atmosfera...

Spor la treaba,
Calin

P.S. nici eu n-o stiam pe dom'soara dar acum ca i-am ascultat parte din muzica, pot spune ca-mi place genul - si poate returnam si noi favoarea promovarii incluzandu-i cu acordul ei (sau a casei de discuri) muzica ei in coloana sonora a filmelor noastre... RedSky poate confirma, cautam sa fac ceva 100% romanesc si de bun gust in filmul de la HF... acum in sfarsit am gasit o sursa buna...

Atunci nu gasisem si am decis sa folosesc alta muzica pentru :
http://www.youtube.c...h?v=bGaYGBhrzOo

Aceasta postare a fost editata de Calin: 23 July 2009 - 10:51 PM

0

#36 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2186
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 23 July 2009 - 11:09 PM

Vezi postareaSkyspy, la Jul 23 2009, 11:37 PM, a spus:

Pai Edi a facut ceva cu cap si artistic.Poate cel mai bine pana acum din cei care au mai promis.Nu conteaza cine cat o are de mare sau unde si cum o rupe.In ultima instanta era vorba de promovarea modelismului indiferent de mijloace.Dar asa santeti voi tabarati pe om il desfiintati si dupa aceea o dati cu cotita.Specific miticar.

se pare ca nici tu nici edi nu ati prins ideea.

EDI esti foarte foarte foarte TARE in ceea ce faci! te sustin101%.

dar ideea e urmatoarea: cu spumele nu se poate face promovare in modelism! sunt vazute ca jucarii!! si nu avem ce face in privinta asta!
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#37 Useril este offline   Iceman575 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 31-August 06

Postat 23 July 2009 - 11:39 PM

Wow nah asta da topic.

E foarte interesant ca cea mai mare gura o fac cei care nu au fost acolo.
Si mai tragic mi se pare ca lumea presupune ca la Rapa (fiindca e FunFly probabil) sunt numa depronele si alte "gunoaie" de modele.

Eu am fost anu asta la Rapa. Au fost si modele mai ieftine DAR si modele scumpe si frumoase. Cel putin la capitolu elicoptere pot spune ca au fost cateva FOARTE scumpe.

Cat despre stil de zbor... Intradevar marea majoritate a pilotilor nu sau rupt in figuri si nu sunt piloti de clasa mondiala nici 3D, nici F3A, B, C etc...
Insa au fost cativa piloti FOARTE talentati. Nu stiu care e nivelu in bucuresti dar cel putin in capitolu Heli inca nu am vazut pe nimeni sa il intreaca pe Cristi Matica din Arad si el are mult material video filmat de Edy asa ca despre calitate chiar nu mias face probleme.

Si pe de alta parte modelismu in general se refera la o activitate care ar trebui sa produca placere. Din punctu meu de vedere Rapa Rosie este exemplu CEL MAI BUN pentru placere si distractie in acest hobby. Lumea se simte bine acolo, se relaxeaza.

Ma rog ar mai fi multe de spun dar ma intind. Parerea mea e ca ar fi SUPER sa vada lumea ce fel de atmosfera poate fi la o intalnire de modelisti (care sunt, sa fim sinceri, considerati "nerds" si hobby-ul are un image de activitate pentru "oameni fara viata")

Doar parerea mea...

Flame away :lol:

PS. Edy dai bataie. De abia astept sa vad rezultatu. Sunt convins ca va fi genial (as usual) :)
0

#38 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 July 2009 - 11:42 PM

Bai ale dreaq spume, ca urate sunt. Cine naiba le-o fi inventat?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: HPIM6313.JPG

0

#39 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 24 July 2009 - 12:48 AM

Vezi postareaMADA, la Jul 23 2009, 08:43 PM, a spus:

N-a sarit nimeni de cur in sus cum ti-a placut tie sa te exprimi. Si, apropos, daca tot o faci fa-o macar ca lumea, barbateste.
S-au exprimat niste pareri. Unii dintre noi n-am fost la rapa anul asta, dar am fost in alti ani, si oricum nu cred ca asta era cel mai relevant aspect.
Poti sa detaliezi putin cam ce ti se pare tie ca ar avea comunitatea asta de castigat prin faptul ca ar aparea intr-un videoclip de muzica dance?

Avand in vedere ca muzica Anei se adreseaza tuturor varstelor cred ca am avea mult de castigat.In felul acesta multi oameni vor viziona videoclipul si multi vor observa acest hobby pentru ca sa fim sinceri,majoritatea nici macar nu stiu ca exista.Cel putin mie unul mi se intampla destul de des sa aud ca nici macar nu stiau de existenta "modelelor in miniatura care zboara comandate de la sol".Asta cred ca ar fi cam cel mai de castigat lucru.Mai sunt si altele dar nu cred ca are sensul sa le insir.Ideea e ca multi oamnei de toate varstele dau banii pe droguri,bautura si alte chestii care intr`un fel sau altul dauneaza.Prin videoclipul asta aratam ca se pot baga bani SI in alte chestii care ofera o altfel de satisfactie.Chiar nu inteleg ce ai vrut sa spui cu postul tau.Daca nu ai fost la rapa anul asta inseamna ca nu putem difuza imagini de acolo din cauza absentei tale ?

P.S.Ascult muzica Anei inca de cand facea parte din trupa demo.Am vazut`o invitata pe la o galagie de emisiuni si CHIAR NU E CUM CREDETI.Este o fire foarte calma,ambitioasa si cu muuult bun gust.Mai ales ca erau uni care nici macar nu au auzit de ea dar au vazut ca e blonda si gata ..fite de bamboo and stuff.NU mai judecati persoanele daca nu le cunoasteti.Nici eu nu o cunosc personal dar pot spune ca stiu destul de multe chestii despre ea asa cum am spus mai sus din emisiuni,interviewuri si restul.

Aceasta postare a fost editata de shogi: 24 July 2009 - 12:50 AM

0

#40 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 24 July 2009 - 10:00 AM

Vezi postareaZOD, la Jul 23 2009, 03:14 PM, a spus:

Cum anume se face publicitate modelismului ? Calitatea filmului este extraordinara si cred ca se datoreaza sculelor tari pe care le ai.. dar substanta .. egal cu zero.. in filmul de anu trecut care a fost despre RR si modelism apareau doua masinute si un easystar parca legat cu scotch... Asta nu e reclama .. nu e nimic. NU vad piloti pasionati, constructori meticulosi nu vad avioane spectaculoase si nici evolutii care te lasa cu gura cascata..Si crede-ma daca doreai le gaseai . Vad doar un film filmat foarte HD si prelucrat frumos.. Toata stima pt munca dar n-are legatura cu modelismu.

Nici eu nu stiu cine e AMF ... stiu ce inseamna AMR , APC , ASP .... dar AMF nu stiu.

Fara suparare .. ca sa fiu clar.. iti apreciezi mult munca pe partea video dar compozitia (cred ca asa se numeste ) ... subiectul... actiunea.. imaginile surprinse n-au legatura cu modelismul. Succes in continuare.

Uite dau citat din mine.. poate mai cititi odata.

Big iar te acidulezi aiurea (valabil si pt iceman) ... Citeste cu atentie CU FOARTE MARE ATENTIE... io am facut aprecieri la ce anume s-a filmat nu la cum a fost RR

INCA ODATA... PT CEI CU STOMACU SENSIBIL CARE CONSIDERA CA M-AM LUAT DE RR SI DE PARTICIPANTI.... AM FACUT APRECIERI CU PRIVIRE LA CE S-A FILMAT ACOLO NU LA CE S-A INTAMPLAT ACOLO !

Sa repet ? E de ajuns ?

Probabil ca oricum nu o sa cititi si iar o sa va creasca pulsul ... problema mea a fost cu privire la afirmatia ca clipul asta promoveaza modelismul.. si eu am zis clar ca 2 spume cum au fost FILMATE la RR anu trecut nu promoveaza nimic...

Nu arunca nimeni cu cacat in nimeni... presupun ca Big iar e intr-o perioada proasta. Pe mine m-a uimit faptul ca Edi S. spune ca o sa promoveze modelismul... cu AMF si cu easystaru cu scotch de anu trecut... Daca ati inteles ca io am zis ca RR e de cacat si ca clipul nu trebuie sa apara.. si sa arunci la gunoi tot materialul.... avem si noi ceva minte.. nu arunci nimic.. AMF trebuie sa aiba un clip.. ce o sa zici ca nu mai iese ca s-a suparat forumu RHC ?

Dar repet.. sub alta forma... clipul e treaba ta.. dar promovarea nu exista.. Asta e parerea mea.

Si repet din noi pt cei ce nu reusesc sa se concentreze la mai mult de 2 cuvinte scrise... lucrezi super profi... dar ... nu promoveaza nimic decat pe AMF ...
DT
0

#41 Useril este offline   Iceman575 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 31-August 06

Postat 24 July 2009 - 10:19 AM

Si eu tiam zis ca exista material video de calitate... dar aparent nici tu nu citesti totu...

In plus nefiind acolo de unde stii ce calitate are materialu video ?

Sau presupui prin default ca nu poate fi nimic bun ? Caz in care ai parere proasta de eveniment si tot acolo ajungem ?

Materialu video de anu asta este ceva deosebit (si zic asta fiindca AM FOST ACOLO si am vazut exact ce a filmat) mam si uitat peste materialu filmat.

Cat despre parerea tea ca nu promoveaza... Este doar atat o parere...
0

#42 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 24 July 2009 - 10:27 AM

Mai baieti, nu stiu ce se intampla cu voi , in ultima perioada va certati din orice ..cred ca ar fi cazul sa treceti pe la taica popa sa va scoata dracii din voi, poate veti intelege ca aceasta comuniune in care ne-am adunat este un mod placut de a-ti petrece timpul...cand zic mod placut ma refer la faptul ca nu trebuie sa existe astfel de discutii sau daca ele sunt in contradictoriu macar nu sariti de fund in sus caci oricat a-ti sari tot nu aveti cum sa va ridicati mai sus decat orice model zburat chiar si de un incepator ..deci cine se mai supara de acum incolo ii taiem nasul :D

Va astept cu aghiazma si busuioc pe pista la chitila sa va spovedesc :D

Aceasta postare a fost editata de adyc: 24 July 2009 - 10:27 AM

0

#43 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2009 - 10:33 AM

Iceman.. astept cu nerabdare sa vad materialul de calitate...in clipul cu AMF... sa fac WOW si sa imi cer scuze... Sa vad cum am zis la inceput.. avioane cum nu s-au mai vazut... piloti competenti si evolutii care sa iti taie rasuflarea...
DT
0

#44 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2453
  • Inregistrat: 28-February 05

Postat 24 July 2009 - 10:58 AM

Ceea ce mi se pare de EXTRAORDINAR bun simt la Edy e ca putea sa lanseze videoclipul si gata!
N-ar fi avut nevoie decit poate de un telefon la Big ca organizator al acestei manifestari publice.
Cit despre modul de promovare .... hmm.... zic ca e cel mai potrivit ... stirile PROTV de pe 1 mai au fost de circa 3 minute, si au ramas si vor ramine ingropate in arhiva, un astfel de clip poate avea mii de difuzari. Imaginile Ripei si a intrunirilor anuale vor ramine CLAR mult mai adinc intiparite in mintea celor care vor viziona videoclipul, si undeva cindva, pentru citiva se va produce declicul care-i va aduce spre zona acestui sport.

Cit despre restul de comentarii:

Unii zic "sa nu se creada ca e o joaca" .... avioane de scirtz... altii vor SUPERBALSA si carbon.
Unii vor electrice, altii vor termice.
Unii au ramas la HOBBY in masura posibilitatilor fianciare, pentru altii a devenit o boala mai grea.
Unii vor disciplina, altii vor doar distractie.
Unii vor sa zboare, altii vor sa vada si cum zboara ceilalti.
Unii vor adrenalina, altii vor liniste

Spor EDY!
Baga mare!

Aceasta postare a fost editata de Dragut: 24 July 2009 - 11:02 AM

0

#45 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 987
  • Inregistrat: 09-August 04

Postat 24 July 2009 - 11:05 AM

Vezi postareashogi, la Jul 24 2009, 01:48 AM, a spus:

Prin videoclipul asta aratam ca se pot baga bani SI in alte chestii care ofera o altfel de satisfactie.Chiar nu inteleg ce ai vrut sa spui cu postul tau.Daca nu ai fost la rapa anul asta inseamna ca nu putem difuza imagini de acolo din cauza absentei tale ?

Da. Am enteles. Esti entuziasmat si atat. Iti inchipui ca macar 10% dintre cei care vor viziona videoclipul se vor apuca brusc de aeromodelism. Sau vor renunta la tigari si vor baga banii in aeromodele.
In alta ordine de idei, probabi tot din cauza entuziasmului, nu ai citit cu atentie ce am scris. Citeste inca odata. Dupa ce ai citit, mai citeste odata, cu atentie! Nu am afirmat nici un moment ca nu vreau sa se difuzeze imagini de la Rapa. Nu am facut nici o afirmatie cu privire la eventualele fite ale AMF. Am pus doar niste intrebari.
Si ca sa nu spui din nou ca nu intelegi ceea ce am vrut sa spun poti sa ai in vedere urmatorul aspect: lucrez in publicitate de 10 ani asa incat stiu foarte bine ceea ce spun cand sustin ca asta nu este promovare. Da, apare si o parte din comunitatea aero in clip, si va fi difuzata intens si da, edi e meseriash in ceea ce face, dar asta nu este promovare!
In rest, pentru cei care tot repeta ca ne-am pronuntat si o parte din cei care anul asta nu am fost la Rapa, repet si eu ca am fost in anii trecuti acolo. Si ca m-am simtit foarte bine. Si ca nu am nimic impotriva Rapei.
0

#46 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 24 July 2009 - 02:13 PM

Vezi postareaZOD, la Jul 24 2009, 11:00 AM, a spus:

si eu am zis clar ca 2 spume cum au fost FILMATE la RR anu trecut nu promoveaza nimic...

Salut,
Zod, stiu ca pare impertinenta ca un incepator ca mine sa te contrazica...dar totusi zecile de impresii postate anu trecut referitor la acel clip spun exact opusul celor declarate de tine. E adevarat ca in clipul de anu trecut apar doar niste spume...dar sa nu uitam ca modelism nu inseamna doar aero sau doar aero/termice/balsa. Parerea mea e ca ceea ce a fost anu trecut este "the best of "...din tot ce s-a facut pana acum la capitolul clipuri despre aceasta pasiune. E adevarat ca fiind "difuzat" practic doar intre noi nu a promovat nimic...si ne-a aratat in mod placut care e pasiunea noastra. In schimb noi am putut si am folosit (unii dintre noi) acel clip pt a atrage alte persoane. Personal am "virusat" cu ajutorul acelui clip si apoi a pozelor facute de mine la RR, alte 4 persoane...1 de aero...si 3 de auto...desi eu n-am nici o treaba cu auto.

Edy, eu am fost la RR...si astept cu nerabdare sa vad un clip in genul celui de anu trecut. Material exista, imagini superbe idem...am stat langa tine incercand sa fotografiez ceea ce filmai tu, m-am trantit pe burta "speriat" de "nava inamica"....una peste alta m-am distrat alaturi de persoane cu care impartasesc acelasi hobby.
Cred ca acest clip cu AMF nu exclude faptul ca in viitor va aparea si unu in genul celui de anu trecut, bazat strict pe aceasta pasiune. Evident asa ceva cere timp liber...si in plus e facut si benevol (moca).....deci nu vad nici o problema ca in asteptarea clipului promis sa apara imagini de la RR in orice forma si in orice alt clip. Deci pe scurt...baga tare cu AMF...si cand ai timp...fa si un clip in genul celui de anu trecut...sa ne mai racoresti oleaca.
In urma cu cativa ani era un clip (habar n-am al cui) in care aparea doar o secventa din timpul unui tonou facut cu un zlin 726....vreau sa spun ca am vazut clipul de zeci de ori...doar pt acea secventa filmata din interiorul avionului...asa cum probabil voi vedea si clipul AMF doar pt imaginile de la RR pe care le va contine.

Bafta...si astept sa vad filmarile tale.....indiferent ca vor fi intr-un clip muzical sau in unul dedicat noua.

ps. uite niste amintiri...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: PIC_0198__Medium_.JPG
  • Imagine atasata: PIC_0206__Medium_.JPG
  • Imagine atasata: PICT0150__Medium_.JPG
  • Imagine atasata: rapa_rosie_2009_nr198__Medium_.JPG

Pacat ca Slz nu zboara.
0

#47 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2009 - 04:10 PM

Vezi postareayr-zbg, la Jul 24 2009, 03:13 PM, a spus:

Salut,
Zod, stiu ca pare impertinenta ca un incepator ca mine sa te contrazica...dar totusi zecile de impresii postate anu trecut referitor la acel clip spun exact opusul celor declarate de tine. E adevarat ca in clipul de anu trecut apar doar niste spume...dar sa nu uitam ca modelism nu inseamna doar aero sau doar aero/termice/balsa. Parerea mea e ca ceea ce a fost anu trecut este "the best of "...din tot ce s-a facut pana acum la capitolul clipuri despre aceasta pasiune. E adevarat ca fiind "difuzat" practic doar intre noi nu a promovat nimic...si ne-a aratat in mod placut care e pasiunea noastra. In schimb noi am putut si am folosit (unii dintre noi) acel clip pt a atrage alte persoane. Personal am "virusat" cu ajutorul acelui clip si apoi a pozelor facute de mine la RR, alte 4 persoane...1 de aero...si 3 de auto...desi eu n-am nici o treaba cu auto.

Nu ai inteles... Nu are legatura cu un incepator sau nu... Are legatura cu faptul ca anu trecut cele mai tari imagini erau cu easyglideru burdusit cu scotch... Asta da imagine geniala ...

Anu asta daca sunt imagini probabil cu Cristi Matica cu heli pe spate... si probabil ca Yak-ul ala (lucian ? ) de 1 m facand hovering.. Nu dau exemple ca iar imi sariti in cap.. dar modelismul inseamna de 10 mii de ori mai mult.. La masinute nu ma bag.. nu ma atrag.

E ca si cum ai filma super HD un ULM Festival .... spunand ca aviatia romana e infloritoare.. O pui pe Andreea Banica langa si spui ca asa promovezi aviatia sportiva romaneasca... E ok ? SUnt singura la mare... libera sub soare.. cum era ? Si asta face un serviciu mare modelismului romanesc.. Cum vine asta ? Unde e expunerea ? Unde e serviciu ..

Eu comentam afirmatia asta... picant si enevant pt unii asa cum sunt eu.

V-ati ariciti cu totii ca m-am luat de RR ... in frunte cu BIG si prietenu ICEMAN ... Edi zice ca promoveaza modelismul voi zice WOW CE COOL A FOST LA RR ..io zic ca nu promoveaza voi ca de ce ma iau de RR ...
DT
0

#48 Useril este offline   Edi Schneider 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 July 2009 - 04:33 PM

Asa e Dragut, nu vreau sa invadez intimitatea nimanui, desi am filmat pe domeniul public si puteam sa dau orice fara sa intreb pe nimeni,
desi in mod evident alegeam imaginile cele mai spectaculoase si reprezentative, nu cele cand va scobeati in nas sau purtati discutii aprinse.
Am intrebat din bun simt si sincer, zau nu ma asteptam la atat de multa ostilitate.
Nu prea inteleg simtul umorului celor care NICI NU AU FOST ACOLO CAND AM FILMAT, nu au fost de 2-3 ani si zic ca nu vor sa apara in clip ...
Cineva sa ma ajute sa inteleg, ca fiind din Sebes, sunt mai batut in cap.

In fine, aseara eram la un pas de a renunta la idee si sa o las pe Anamaria inconjurata de oi, albine si furnici, dar se pare ca totusi il voi face asa cum il "vad".
Ba chiar eram la un pas de a sterge cei 160 giga de material brut filmat cu voi anul acesta, mult mai spectaculos decat cel de anul trecut ...

In fine, constat ca totusi imi permiteti sa incerc o tentativa de urma de adiere de a va multumi catusi de putin o parte infima din madria pe care o purtati.

Oricum, va promit de pe acum ca a fost ultima data cand va mai deranjez cu prezenta si nu ma veti mai vedea la Rapa de 1-2 Mai ever.
Dupa cum m-au vazut cei care m-au vazut, am o vrajeala de handicam cand nu filmez cu telefonul, montez filmele in pinnacle, am scoala de nunti, botezuri & cumetrii,
asa ca va puteti filma cel putin la fel de bine, daca nu mult mai bine, siguri.

Edi

www.schneiderproductions.ro
http://www.vimeo.com...r1187829/videos

Vezi postareaDragut, la Jul 24 2009, 11:58 AM, a spus:

Ceea ce mi se pare de EXTRAORDINAR bun simt la Edy e ca putea sa lanseze videoclipul si gata!
N-ar fi avut nevoie decit poate de un telefon la Big ca organizator al acestei manifestari publice.
Cit despre modul de promovare .... hmm.... zic ca e cel mai potrivit ... stirile PROTV de pe 1 mai au fost de circa 3 minute, si au ramas si vor ramine ingropate in arhiva, un astfel de clip poate avea mii de difuzari. Imaginile Ripei si a intrunirilor anuale vor ramine CLAR mult mai adinc intiparite in mintea celor care vor viziona videoclipul, si undeva cindva, pentru citiva se va produce declicul care-i va aduce spre zona acestui sport.

Cit despre restul de comentarii:

Unii zic "sa nu se creada ca e o joaca" .... avioane de scirtz... altii vor SUPERBALSA si carbon.
Unii vor electrice, altii vor termice.
Unii au ramas la HOBBY in masura posibilitatilor fianciare, pentru altii a devenit o boala mai grea.
Unii vor disciplina, altii vor doar distractie.
Unii vor sa zboare, altii vor sa vada si cum zboara ceilalti.
Unii vor adrenalina, altii vor liniste

Spor EDY!
Baga mare!

0

#49 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2009 - 04:47 PM

As incerca un scenariu:

Io Dorel, sunt clasa a X a si ma uit la KissTv. La un moment dat hop, un videoclip cu o gagica buna, care canta ok. Si mai uit... si ma uit...
si la un moment dat hop si un avion cu "telecomanda"...

a. de vreo 2 metri. O bijuterie, pilotata bestial. Wow, bestial, ce frumos arata si se misca superb. Mi-a placut mult, am mai vazut io pe la TV si niste avioane d-alea militare, si inca unele de se rostogoleau misto prin aer. Zuper. Se termina videoclipul... schimb postul ca melodia urmatoare nu-mi mai place. Am sa caut poze cu avioane! E tarziu, ma culc! PA!!!

b. de 1 metru. Ce drac de material o fi ala? Polistiren, lemn ... hm... Fii atent ca mai si zboara... cum draq? Ia uite ca mai face si tumbe.
Pai daca e polistiren poate fac si io unu cu un cooler de calculator si il trag cu o ata. Dar asta suna a zmeu. Nu vreau zmeu. Cum naiba merg astea? Se termina videoclipul. E tarziu dar parca sunt curios. Ia sa vad ce zice Goagal de avioane cu telecomanda. Hop si un forum...

Morala
A nu se citi ca o contra. Sunt pur si simplu doua scenarii posibile. Uneori lucrurile mari frumoase, spectaculoase inhiba din start pe unii dintre noi. Chiar eu am trait aceasta senzatie la inceput. Insa cele mai mici sunt mai accesibile din toate punctele de vedere: si financiar si tehnic. Si mai cred ca 90% am inceput cu spume!

Io personal trec foarte indiferent pe langa masinile foarte scumpe :) :D De ce? Pai simplu, sunt prea scumpe, nu imi voi putea lua niciodata una... deci nu ma intereseaza.
Acum am o masina ieftina. Daca vreodata voi da de bani multi ma voi uita si dupa super masini.

Va las pe voi sa trageti concluzia vis-a-vis de ce fel de avioane ar trebui sa apara in videoclip

Aceasta postare a fost editata de Abburo: 24 July 2009 - 04:50 PM

0

#50 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 24 July 2009 - 04:53 PM

Vezi postareaAbburo, la Jul 24 2009, 05:47 PM, a spus:

Io personal trec foarte indiferent pe langa masinile foarte scumpe :) :D De ce? Pai simplu, sunt prea scumpe, nu imi voi putea lua niciodata una... deci nu ma intereseaza.
Acum am o masina ieftina. Daca vreodata voi da de bani multi ma voi uita si dupa super masini.

Va las pe voi sa trageti concluzia vis-a-vis de ce fel de avioane ar trebui sa apara in videoclip

Poti sa si ai bani si sa nu te intereseaze, daca stii de fapt cum se formeaza pretul acela si ce fel de nevoi si ale cui le satisfac acele masini...
Se poate generaliza !
... cu picioarele pe pamant ...
0

#51 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 987
  • Inregistrat: 09-August 04

Postat 24 July 2009 - 04:57 PM

Vezi postareaEdi Schneider, la Jul 24 2009, 05:33 PM, a spus:

In fine, aseara eram la un pas de a renunta la idee si sa o las pe Anamaria inconjurata de oi, albine si furnici, dar se pare ca totusi il voi face asa cum il "vad".

Sper sa nu te superi foarte tare si sa nu dai tocmai acum inapoi, cand atatea pareri entuziaste te-au convins, insa eu personal nu prea cred ca te-ai gandit serios la varianta de a renunta. Fie si numai pentru faptul ca, asa fiind gandit scenariul videoclipului, trebuia umplut cu altceva spatiul respectiv. Care altceva nu cred ca exista la acest moment intrucat copyright-erul (sau creativul) respectiv a gandit videoclipul exact asa cum ai descris tu la inceputul topicului.
Inca odata, nu am nimic impotriva initiativei tale, doar ca in mod cert nu promoveaza aero/automodelismul prin folosirea imaginilor in videoclip. Pentru cine nu a inteles inca exact, ai nevoie de acele imagini ca sa umpli un spatiu de cateva minute conform scenariului. Consider ca puteai linistit sa nu intrebi daca le poti folosi sau nu.
Noi astia putini, mai ciudati si chipurile mai vehementi, care am parut impotriva consideram ca asta nu este promovare.
Succes la filmari!

Aceasta postare a fost editata de MADA: 24 July 2009 - 04:59 PM

0

#52 Useril este offline   Laur73 

• fotograf aerian
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1855
  • Inregistrat: 26-September 06
  • Interests:Filmari si fotografie aeriana

Postat 24 July 2009 - 05:13 PM

Zodule@ te rog sa nu te mai iei de Easy Starul meu , ce spuma nu este avion ?( asta este acum vedeta )
Gicosule @ bine ca esti tu vreun Adonis :)
Vorbim cu toti de promovare aeromodelistica ca strica imaginea sau ca nu da bine , in afara de Zod care are situl http://www.flightaddicted.ro ,noi acestia care facem atita galagie ca o sa apara un videoclip in care o sa fie imagini si de la RR ce am facut pina acum pentru promovare ? ( cite un filmulet in weekend pe chitila motat dupa ureche). Eu zic sa bagi tare Edy nu trebuie sa te lasi influentat de niste invidiosi care nu au putut ajunge la RR.
Fotografie Aeriana
0

#53 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 24 July 2009 - 06:05 PM

Domnilor,
Sa lasam naivitatea deoparte,si sa incercam sa vedem realitatea:

AMF investeste 10.000 de euro intr-un videoclip.Producatorul,regizorul si in acelasi timp cameramanul filmeaza conform unui scenariu prestabilit (nu stim de cine si cum dar nici nu conteaza) la RR.

Daca cineva este atat de naiv incat sa creada ca :

Citeaza

Deci citind comentariile voastre, balanta sta la 90% spre a nu va arata in clip.

dupa ce a citit un mesaj al unui om pe care nu il cunoaste ,pe un forum public -EDI a facut acest clip ca sa promoveze modelismul este naiv.

Edi a filmat acest videoclip ca sa castige bani.Daca a facut acest clip din pasiune si fara interes material il rog sa ma contrazica public.
Si chiar daca TOT ACEST FORUM STA IMPOTRIVA LUI videoclipul nu se va schimba....pentru ca cineva va trebui sa suporte costurile.
Acest videoclip trebuie sa se vanda bine.Atat,si nimic mai mult.De data asta am picat noi (rectific-voi) in imagini.Eu sper din tot sufletul sa ne ajute.
Data viitoare o sa fie cu parapantisti,sau.....imaginatia regizorului/scenaristului/producatorului.

Daca intradevar se dorea promovarea modelismului in Romania,eu personal estimez ca nu ajungeau 10.000 de euro si 3-4 zile de filmare indiferent de locatie.

Cum am spus mai devreme,astept clipul.
Putem comenta promovarea modelismului in clip dupa ce il vedem.
flying is my life...
0

#54 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 24 July 2009 - 06:15 PM

Tare blonda ......pasionata nu gluma ... :D
ADOR VITEZA!!!
0

#55 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2009 - 06:18 PM

Se pare ca io sunt mai incet....iata ce am inteles eu din afirmatiile lui Edy: se face un clip muzical care ar putea promova si modelismul. De aici si pana la faptul ca Edy vrea sa promoveze modelismul asa cum il intelegem noi e cale lunga.

Promovarea modelismului poate fi un efect colateral.... si oricum, a platit careva promovarea modelismului intr-un videoclip?

Dar deja vorbim de promovare. Termenul in sine are aspect comercial, iar noi de ocupam (cei mai multi) de un hobby...

Reiterez afirmatia lui Edy: cine are pretentii financiare pentru rolul de figurant sa spuna. In rest ... sanatate!
0

#56 Useril este offline   IlPadrino 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1437
  • Inregistrat: 17-January 04

Postat 24 July 2009 - 06:35 PM

Vezi postareaSILVIU66, la Jul 24 2009, 07:05 PM, a spus:

EDI a facut acest clip ca sa promoveze modelismul este naiv.

Punct! - si bravo Silviu

hopp si io
nu cred ca Pepsi Co sau Coca Cola Co ar avea ceva impotriva daca fara niciun cost de marketing respectivele lor produse ar aparea involuntar in cadre filmate de Tarantino, Scorseze sau de un ilustru nimeni,
pentru ca nu strica,
pentru ca, nici scopul nu si-l ating...,
daca ar fi vrut asta, ar fi cumparat "atentia consumatorilor" lor, cu bani, foarte multi bani

P.S. usor, ridicola flambarea spiritelor - parol!

P.S pentru amigo Bogdan Stancu

Bogdan Stancu a spus:

Revin cu intrebarea: totusi, ce e aia Ana Maria-si-mai-cum-o-chema-o?!

Vastag. Francisc Vastag - ne e rusine cu el?
Haidi pa
If You don't have enough time, than sleep faster
0728.26.93.19
0

#57 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 July 2009 - 06:39 PM

Si as mai adauga una: intrun clip muzical comercial de 3-4 minute cam in ce pondere s-ar putea vedea aveoanele? 50% maxim => 2 minute. Adica noi ce ne asteptam sa vedem ce in cele doua minute? Istoria modelismului de la 1900 ?

Inca o data.... promovarea modelismului in acest videoclip este un efect secundar... si nu mai comentez acest aspect decat daca spune Edy ca videoclipul este adresat 100% modelistilor.
0

#58 Useril este offline   Edi Schneider 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 July 2009 - 07:08 PM

Draga Silviu,

1. Te inseli amarnic daca crezi in sumele vehiculate de artisti, PR si media.

2. Imi pare rau ca te dezamagesc si nu pot trai doar din pasiune si aer.
Din cand in cand, trebuie sa mai castig si bani, sa va pot filma moca pe voi 3 zile sau sa-mi cumpar costume de Star Wars,
alt film pe urma caruia am sa ma imbogatesc - sub aplauzele Lucasfilm LTD.

3. Bugetul unui videoclip este suma X. Tu, care probabil nu ai fost vreodata pe un platou de filmare, probabil
iti imaginezi ca TOTI banii merg la regizor care face tot videoclipul, singur. Se transforma in Hummer, care se conduce singur,
Se transforma in lumini, stative, pe care le manevreaza tot el, face sa apara o camera de filmat de 60.000 euro, o manevreaza - tot regizorul,
se transforma in macara cu remote-head, care se manevreaza singura, in steadi-cam, care duce singur camera de 12kg,
se lichefiaza sub forma de bezina, motorina, sucuri, apa si se imparte celora care au nevoie de asa ceva. Se transforma in macare, in bani
lichizi pentru cei care vin sa munceasca la videoclip. Pardon, nu mai vine nimeni, doar regizorul ia banii, am uitat.
Un videoclip inseamna artistul cu $$$$$$$ si regizorul care ia toti $$$$$$$
Cam asa sta treaba ?

4. Ai impresia ca ma imbogatesc pe spinarea voastra, da? Pe imaginea voastra si pe banii vostri pe care i-ati investit in modele.

5. Ai vazut filmuletul de anul trecut ? Ia zi, cati bani crezi ca am facut pe urma lui ?!

Vezi postareaSILVIU66, la Jul 24 2009, 07:05 PM, a spus:

Domnilor,
Sa lasam naivitatea deoparte,si sa incercam sa vedem realitatea:

AMF investeste 10.000 de euro intr-un videoclip.Producatorul,regizorul si in acelasi timp cameramanul filmeaza conform unui scenariu prestabilit (nu stim de cine si cum dar nici nu conteaza) la RR.

EDI a facut acest clip ca sa promoveze modelismul este naiv.

Edi a filmat acest videoclip ca sa castige bani.Daca a facut acest clip din pasiune si fara interes material il rog sa ma contrazica public.
Si chiar daca TOT ACEST FORUM STA IMPOTRIVA LUI videoclipul nu se va schimba....pentru ca cineva va trebui sa suporte costurile.
Acest videoclip trebuie sa se vanda bine.Atat,si nimic mai mult.

Daca intradevar se dorea promovarea modelismului in Romania,eu personal estimez ca nu ajungeau 10.000 de euro si 3-4 zile de filmare indiferent de locatie.

Cum am spus mai devreme,astept clipul.
Putem comenta promovarea modelismului in clip dupa ce il vedem.

0

#59 Useril este offline   Edi Schneider 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 July 2009 - 07:12 PM

Incerc sa arat si altceva decat un Hummer, o blonda si Rapa.

Fiecare intelege cat il duce bila si ce il intereseaza.
0

#60 Useril este offline   Edi Schneider 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 July 2009 - 07:17 PM

Trebuia sa pun o biblioteca in camp, sa-i placa videoclipul lui Patapievici ...
E nevoie sa va mai zic care e nivelul telespectatorului care se uita la videoclipuri ?

Materialul brut se poate monta in 1000 de feluri, se poate face o drama, o comedie, un film de arta, un documentar, o parodie.

Vezi postareaEdi Schneider, la Jul 24 2009, 08:12 PM, a spus:

Incerc sa arat si altceva decat un Hummer, o blonda si Rapa.

Fiecare intelege cat il duce bila si ce il intereseaza.

0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu