Modelism - RHC Forum: 22.07.2009 Videoclip Anamaria Ferentz la Rapa Rosie - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

22.07.2009 Videoclip Anamaria Ferentz la Rapa Rosie

#61 Useril este offline   Skyspy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1501
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 24 July 2009 - 09:11 PM

Vezi postareahash84, la Jul 24 2009, 12:09 AM, a spus:

se pare ca nici tu nici edi nu ati prins ideea.

dar ideea e urmatoarea: cu spumele nu se poate face promovare in modelism! sunt vazute ca jucarii!! si nu avem ce face in privinta asta!

deci eu am prins urmatoarea idee:daca esti din bucale si o ai din carbon pana in 3,5m promovezi modelismul.Daca esti din provincie si o ai din spuma pana in 2m nu mai poti promova modelismul.
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
0

#62 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 24 July 2009 - 09:25 PM

Te rog sa faci videoclipul, nu tine cont de cei care sunt impotriva, ca oricum nu ei se vor uita la acela.

EU ma voi uita si voi fi bucuros ca macar adiacent la altceva a aparut si aceasta latura a unei bucurii a mintii/inimii de care multa lume nu mai stie. Daca va fi o forma de promovare bine, daca nu, macar eu am vazut la televizor si acea parte a vietii care provoaca uitarea necazurilor.

Poate ca in loc de o tigare, cineva va lua o statie, poate ca in loc sa se impuste pe internet, va iesi la aer curat sa se uite pe cer. Macar unul daca va face asta si tot e ceva pozitiv.

Niciodata, de cand exista democratia, nu a existat vot cu 100% aprobare sau dezaprobare (ma refer la vot in masa). Sunt mult prea multe "specii mentale" (personalitati, gandiri, voci interioare sau cum mai vreti sa ii spuneti) diferite, ca toti sa aiba aceeasi opinie.

Continua tot asa, nu te lasa si te rog, nu uita de noi modelistii, din cauza a cativa cu alte opinii. Mai vino pe la intalniri modelistice.

PS: Albumul meu foto de la Rapa Rosie e liber, sus aici pe Picasa, puteti folosi daca doriti orice imagine de acolo, cu o singura rugaminte, sa fie mentionat autor, adica eu.

Toate cele bune,

Catalin C.

Aceasta postare a fost editata de protheus: 24 July 2009 - 09:26 PM

"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#63 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 24 July 2009 - 09:48 PM

Cu riscul de a ma repeta....
Edy a filmat lucruri extrem de frumoase la RR...si evident in acest videoclip va folosi poate 5% din acele imagini.
Totusi omul a considerat de bun simt sa ne intrebe daca suntem de acord...si ca sa fie mai convingator a spus ca aparitia in acest clip ar ajuta la promovarea modelismului. Sarind peste faptul ca putea sa nu ne intrebe nimic...eu zic ca ar trebui sa ii multumim cu totii pt. clipul de anu trecut...si mai mult, sa il rugam sa faca unu si anul asta. Material are...timp...el stie. Evident ca 90% din cei care se uita la un videoclip nu "filtreaza" imaginile...adica daca vad o cutie de "Gigi beer" nu o sa se apuce de baut bere "Gigi".
Eu revin la ideea mea....in asteptarea unui clip ca cel de anu trecut...ne putem aminti cu placere de RR si dintr-un videoclip muzical.
Nu vreau sa cred ca Edy nu va folosi imaginile de anul acesta intr-un videoclip dedicat noua...si doar noua. Faptul ca intre timp va folosi o parte din aceste imagini in alte scopuri...foarte bine...trebuie sa traiasca si el.
Oricum ar trebui sa nu uitam ca si daca face un videoclip "About passion 2009", depinde doar de noi cum il folosim pentru a ne promova hobby-ul. Postarea lui pe vimeo e egala cu zero din punct de vedere al promovarii. A daca noi trimitem linkul la amici, punem linkul la status pe mess, il trimitem la vreun post de televiziune...etc...da atunci putem folosi videoclipul pt. a ne promova.
Dar repet...nu Edy ne promoveaza....ci noi singuri folosindu-ne de un clip facut de el, videoclip care se face in timp...timp pe care nu il plateste nimeni.
Deci, Edy, ....pasiunea noastra sunt avioanele...pasiunea ta este filmarea...te rog nu asculta gurile rele....si cand ai timp (stiu ca este greu sa ai timp lliber) fa un clip doar despre modelism, asa cum stii tu, folosind imaginile de la RR...PROMOVAREA AEROMODELISMULUI...depinde mai mult de noi...
Faptul ca intre timp vrei sa folosesti o parte din acele imagini in alte scopuri nu ar trebui sa ne supere...ci din contra, ar trebui sa iti multumim ca ai avut bunul simt sa ne intrebi inainte de a folosi niste imagini pe care oricum le poti folosi.

Bafta ...

ps. sper sa nu ma insel cand spun ca sunt convins ca prezenta ta la RR2009 s-a datorat pasiunii tale de a filma lucruri frumoase si nu ideii ca la un moment dat acele imagini ar putea sa iti foloseasca in scopuri comerciale.

Aceasta postare a fost editata de yr-zbg: 24 July 2009 - 09:53 PM

Pacat ca Slz nu zboara.
0

#64 Useril este offline   Edi Schneider 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 31
  • Inregistrat: 08-September 08

Postat 24 July 2009 - 10:09 PM

Exact asa este. 100%.

Vezi postareayr-zbg, la Jul 24 2009, 10:48 PM, a spus:

Cu riscul de a ma repeta....
Edy a filmat lucruri extrem de frumoase la RR...si evident in acest videoclip va folosi poate 5% din acele imagini.
Totusi omul a considerat de bun simt sa ne intrebe daca suntem de acord...si ca sa fie mai convingator a spus ca aparitia in acest clip ar ajuta la promovarea modelismului. Sarind peste faptul ca putea sa nu ne intrebe nimic...eu zic ca ar trebui sa ii multumim cu totii pt. clipul de anu trecut...si mai mult, sa il rugam sa faca unu si anul asta. Material are...timp...el stie. Evident ca 90% din cei care se uita la un videoclip nu "filtreaza" imaginile...adica daca vad o cutie de "Gigi beer" nu o sa se apuce de baut bere "Gigi".
Eu revin la ideea mea....in asteptarea unui clip ca cel de anu trecut...ne putem aminti cu placere de RR si dintr-un videoclip muzical.
Nu vreau sa cred ca Edy nu va folosi imaginile de anul acesta intr-un videoclip dedicat noua...si doar noua. Faptul ca intre timp va folosi o parte din aceste imagini in alte scopuri...foarte bine...trebuie sa traiasca si el.
Oricum ar trebui sa nu uitam ca si daca face un videoclip "About passion 2009", depinde doar de noi cum il folosim pentru a ne promova hobby-ul. Postarea lui pe vimeo e egala cu zero din punct de vedere al promovarii. A daca noi trimitem linkul la amici, punem linkul la status pe mess, il trimitem la vreun post de televiziune...etc...da atunci putem folosi videoclipul pt. a ne promova.
Dar repet...nu Edy ne promoveaza....ci noi singuri folosindu-ne de un clip facut de el, videoclip care se face in timp...timp pe care nu il plateste nimeni.
Deci, Edy, ....pasiunea noastra sunt avioanele...pasiunea ta este filmarea...te rog nu asculta gurile rele....si cand ai timp (stiu ca este greu sa ai timp lliber) fa un clip doar despre modelism, asa cum stii tu, folosind imaginile de la RR...PROMOVAREA AEROMODELISMULUI...depinde mai mult de noi...
Faptul ca intre timp vrei sa folosesti o parte din acele imagini in alte scopuri nu ar trebui sa ne supere...ci din contra, ar trebui sa iti multumim ca ai avut bunul simt sa ne intrebi inainte de a folosi niste imagini pe care oricum le poti folosi.

Bafta ...

ps. sper sa nu ma insel cand spun ca sunt convins ca prezenta ta la RR2009 s-a datorat pasiunii tale de a filma lucruri frumoase si nu ideii ca la un moment dat acele imagini ar putea sa iti foloseasca in scopuri comerciale.

0

#65 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 24 July 2009 - 11:33 PM

Asa cum tu ti-ai expus ideea pe forum.. pot si eu.. nu te mai oftica atat... Te asteptai sa fie toti de acord cu tine.. si sa ai in jurul tau o gramada de aplaudaci? Ne bucuram toti, am zis toti ca filmezi frumos.. dar doar atat...Motivele le-am expus si din pacate sunt multi pe forum (si tu faci parte din ei ) care scriu pe forum pt a primi doar aprobare la idelile lor...restu e atac la persoana sau offtopic. La mine in cap nu se leaga RR , Hummeru si AMF ..Ca sa nu existe discriminare nici HF .. nici HC si FVW cu hummeru si blonda pe capota nu se leaga.. Acum te-ai acidulat ca ai primit 3 critici si ca inca 4 nu sunt de acord cu ideile tale. Foarte sensibil... ne ameninti de fro 4 ori ca stergi 160 g ... ce dracu.. Sterge-i daca esti barbat....

Aceasta postare a fost editata de ZOD: 24 July 2009 - 11:34 PM

DT
0

#66 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 25 July 2009 - 06:36 AM

Vezi postareaEdi Schneider, la Jul 24 2009, 08:08 PM, a spus:

Draga Silviu,

1. Te inseli amarnic daca crezi in sumele vehiculate de artisti, PR si media.

2. Imi pare rau ca te dezamagesc si nu pot trai doar din pasiune si aer.
Din cand in cand, trebuie sa mai castig si bani, sa va pot filma moca pe voi 3 zile sau sa-mi cumpar costume de Star Wars,
alt film pe urma caruia am sa ma imbogatesc - sub aplauzele Lucasfilm LTD.

3. Bugetul unui videoclip este suma X. Tu, care probabil nu ai fost vreodata pe un platou de filmare, probabil
iti imaginezi ca TOTI banii merg la regizor care face tot videoclipul, singur. Se transforma in Hummer, care se conduce singur,
Se transforma in lumini, stative, pe care le manevreaza tot el, face sa apara o camera de filmat de 60.000 euro, o manevreaza - tot regizorul,
se transforma in macara cu remote-head, care se manevreaza singura, in steadi-cam, care duce singur camera de 12kg,
se lichefiaza sub forma de bezina, motorina, sucuri, apa si se imparte celora care au nevoie de asa ceva. Se transforma in macare, in bani
lichizi pentru cei care vin sa munceasca la videoclip. Pardon, nu mai vine nimeni, doar regizorul ia banii, am uitat.
Un videoclip inseamna artistul cu $$$$$$$ si regizorul care ia toti $$$$$$$
Cam asa sta treaba ?

4. Ai impresia ca ma imbogatesc pe spinarea voastra, da? Pe imaginea voastra si pe banii vostri pe care i-ati investit in modele.

5. Ai vazut filmuletul de anul trecut ? Ia zi, cati bani crezi ca am facut pe urma lui ?!

Nu ai inteles absolut nimic din ce am scris acolo.Imi pare rau ca m-am bagat in seama.
Sanatate!
flying is my life...
0

#67 Useril este offline   interlm 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 13-May 08

Postat 25 July 2009 - 07:45 AM

bai bogdan stancu de p**a mea vb fara sa stii!!!de ce comentezi din moment ce nici nu ai fost la rapa!!ai venit si ai plecat!!!numai acuza oamenii si numai comenta deoarece esti varza esti un cacat de om@!@edi a facut un lucru deosebit acolo si trebuie respectat pt treaba asta!!tu vii si faci pe desteptul aici ca vezi doamne cine sunt eu!!parerea mea este sa taci dracu din gura si sa iti vezi de treburile tale si daca nu iti convine stai acasa si numai veni la RR! ca daca mai bati mult din p**da aia de gura poate iti pun interdictie la RR si cand pun mana pe tine o sa vezi tu ce patesti!!!destepti ca tine am fumat cand eram mic!!!asa ca ai grija ce vb!!!!PS tot respectul pt EDI!
0

#68 Useril este offline   interlm 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 13-May 08

Postat 25 July 2009 - 07:48 AM

Vezi postareaZOD, la Jul 23 2009, 03:14 PM, a spus:

Cum anume se face publicitate modelismului ? Calitatea filmului este extraordinara si cred ca se datoreaza sculelor tari pe care le ai.. dar substanta .. egal cu zero.. in filmul de anu trecut care a fost despre RR si modelism apareau doua masinute si un easystar parca legat cu scotch... Asta nu e reclama .. nu e nimic. NU vad piloti pasionati, constructori meticulosi nu vad avioane spectaculoase si nici evolutii care te lasa cu gura cascata..Si crede-ma daca doreai le gaseai . Vad doar un film filmat foarte HD si prelucrat frumos.. Toata stima pt munca dar n-are legatura cu modelismu.

Nici eu nu stiu cine e AMF ... stiu ce inseamna AMR , APC , ASP .... dar AMF nu stiu.

Fara suparare .. ca sa fiu clar.. iti apreciezi mult munca pe partea video dar compozitia (cred ca asa se numeste ) ... subiectul... actiunea.. imaginile surprinse n-au legatura cu modelismul. Succes in continuare.

bai zod so oi fi un mic pui de regizor care le stie pe toate !daca te crezi asa destept de ce nu ai facut tu frate toate chestiile astea va gasiti toti numai sa comentati ma lasatine frate in pace si vedetiva de ale voastre
0

#69 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 25 July 2009 - 07:51 AM

Vezi postareaZOD, la Jul 25 2009, 12:33 AM, a spus:

Asa cum tu ti-ai expus ideea pe forum.. pot si eu.. nu te mai oftica atat... Te asteptai sa fie toti de acord cu tine.. si sa ai in jurul tau o gramada de aplaudaci? Ne bucuram toti, am zis toti ca filmezi frumos.. dar doar atat...Motivele le-am expus si din pacate sunt multi pe forum (si tu faci parte din ei ) care scriu pe forum pt a primi doar aprobare la idelile lor...restu e atac la persoana sau offtopic. La mine in cap nu se leaga RR , Hummeru si AMF ..Ca sa nu existe discriminare nici HF .. nici HC si FVW cu hummeru si blonda pe capota nu se leaga.. Acum te-ai acidulat ca ai primit 3 critici si ca inca 4 nu sunt de acord cu ideile tale. Foarte sensibil... ne ameninti de fro 4 ori ca stergi 160 g ... ce dracu.. Sterge-i daca esti barbat....

Frustrat esti, bai nene... Nu ti-o zic tie, ca nu ai un nume, te ascunzi dupa 3 litere si iti permiti sa debitezi aici niste prosti de ma doare capul. I-o zic aluia care a scris mai sus, daca il cunosti cumva.
Mi se spune pe privat ca oameni care te cunosc din viata de zi cu zi se ingrozesc cand citesc ce scrii pe aici, stiindu-te ca om cumsecade altfel. Se pare ca anonimitatea dezlantuie in tine nistre monstrii care colcaie prin mansarda. Si moderatorii stau si o clocesc pe aici in loc sa iti dea o mana de ajutor sa stai o vreme departe de forum.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 25 July 2009 - 07:56 AM

... cu picioarele pe pamant ...
0

#70 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 25 July 2009 - 07:54 AM

:) topicul asta e din ce in ce mai misto... de la limbaj de obor la ranchiuna rasista si acum infantilitati penibile... Edi sper ca nu ti-e din anturajul tau nenorocitul asta ce se da pe brazda pe aici... consider ca poti inchide topicul deoarece ti-ai obtinut raspunsurile. Te admiram pentru munca ta dar acum ca am vazut cat de mult sari dintr-o parte in alta nu te mai pot considera profesionist. Un profesionist nu se implica emotional intr-o conversatie in contradictoriu si in mod deosebit nu scuipa neargumentat si rautacios munca si realizarile altora care de multe ori poate sunt sub ale tale.... pacat amice... puteai sa-i dovedesti cu exemple mai elocvente inloc sa-i lasi sa-si imagineze ei nush ce videoclip de prost gust. Daca aratai "ceva" la subiect fiecare isi forma o opinie si realiza ca toata porcaiala asta e inutila...

0

#71 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 25 July 2009 - 08:28 AM

Vezi postarearenatoa, la Jul 25 2009, 08:51 AM, a spus:

Frustrat esti, bai nene... Nu ti-o zic tie, ca nu ai un nume, te ascunzi dupa 3 litere si iti permiti sa debitezi aici niste prosti de ma doare capul. I-o zic aluia care a scris mai sus, daca il cunosti cumva.
Mi se spune pe privat ca oameni care te cunosc din viata de zi cu zi se ingrozesc cand citesc ce scrii pe aici, stiindu-te ca om cumsecade altfel. Se pare ca anonimitatea dezlantuie in tine nistre monstrii care colcaie prin mansarda. Si moderatorii stau si o clocesc pe aici in loc sa iti dea o mana de ajutor sa stai o vreme departe de forum.

Astea sunt argumentele cu care vii tu in discutie...

Si Interlm si Renatoa si-au luat 20 zile la revedere de la forum...
DT
0

#72 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2186
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 25 July 2009 - 09:26 AM

Vezi postareaSkyspy, la Jul 24 2009, 10:11 PM, a spus:

deci eu am prins urmatoarea idee:daca esti din bucale si o ai din carbon pana in 3,5m promovezi modelismul.Daca esti din provincie si o ai din spuma pana in 2m nu mai poti promova modelismul.

DA FRATE EXACT! in sfarsit! esti singurul care te-ai prins! de fapt toti ati prins aceasta idee.
edi, fa tata filmu si nu ne mai intreba ca te enervezi degeaba. cu noi nu o scoti la capat :)
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#73 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 25 July 2009 - 10:19 AM

Este inadmisibil ceea ce se intampla aici.

Din forum pentru si cu prieteni incet,incet devine altceva.
FIE CA ZBURATI DEPRON...FIE CA ZBURATI TABLA SAU BALSA SAU MAHON,o faceti(facem)toti din pasiune doar.O faceti si din alte motive?...nu,nu cred,totul se rezuma la placerea de a tine un model in aer,de a fi printre prieteni.
Fiecare zboara ce ii place,nu trebuie sa fie neaparat spectaculos acest hobby,eu personal am cheltuit sume foarte mari si nu am nimic spactaculos in momentul de fata.De ce?...pt ca nu miam dorit decat sa ma simt bine dupa o nenorocita de zi de munca si nimic mai mult.Nu ma interesat in mod special ce zbor sau cu ce zbor,ma interesat doar sa ma relaxez.

Lasati totul deoparte si haideti sa fim doar...prieteni,sa lasam aciditatile,sa ne putem bucura de ceea ce avem fieccare fara sa ne simtim stanjeniti de faptul ca unul zboara hlg si celalalt zboara nus ce extra de 2000 de euro.Culmea,amandoua fac acelasi lucru!!!...zboara si te fac sa te simpti bine.Nimic mai mult.

Edi,eu unul iti apreciez munca.Fie ca filmezi o musca radiocomandata sau un model din categoria elefant.Dai bataie inainte.

Cu speranta ca nu am suparat pe nimeni,va urez tuturor o vara plina de bucurii si imi doresc sa scrieti pe acest forum cu zambetul pe buze si sa fim toti egali,fie ca ala zboara tantar si celalalt rinocer.

Bafta.
0

#74 Useril este offline   lefmir 

• Chupacabra
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 724
  • Inregistrat: 14-March 09

Postat 25 July 2009 - 11:49 AM

Vezi postareainterlm, la Jul 25 2009, 08:45 AM, a spus:

bai bogdan stancu de p**a mea vb fara sa stii!!!de ce comentezi din moment ce nici nu ai fost la rapa!!ai venit si ai plecat!!!numai acuza oamenii si numai comenta deoarece esti varza esti un cacat de om@!@edi a facut un lucru deosebit acolo si trebuie respectat pt treaba asta!!tu vii si faci pe desteptul aici ca vezi doamne cine sunt eu!!parerea mea este sa taci dracu din gura si sa iti vezi de treburile tale si daca nu iti convine stai acasa si numai veni la RR! ca daca mai bati mult din p**da aia de gura poate iti pun interdictie la RR si cand pun mana pe tine o sa vezi tu ce patesti!!!destepti ca tine am fumat cand eram mic!!!asa ca ai grija ce vb!!!!PS tot respectul pt EDI!

tare slobod la gura mai esti frate meu alb....ce-ai cu bogdan stancu? are dreptate omul...si eu sunt revoltat ce se petrece pe la noi pe aici...
avea dreptate si cine a zis...un popa, o vizita la biserica, ceva, sa mai scoata dracii din voi, poate chiar un psiholog...

Edi,iti admir munca,iti expun parerea mea sincera...
Eu n-am nimic impotriva(pentru ca am fost la RR2009), fa videoclipul, dar nu inteleg(poate imi explici tu)....ce logica are scenariul asta?mie unul mi se pare chiar un pic penibil, dar se camufleaza frumos in toate videoclipurile din ziua de azi, alde EmTiVii...
...ma rog...e doar o parere...poate pentru ca eu nu pot sa inghit pop-ul "artistelor" cu voci subtiri care se inmultesc peste noapte, scuze.

astept explicatie cu o oarecare logica...
stima!
0

#75 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 25 July 2009 - 12:16 PM

hai ca am citit cu interes si imi place ce se dezbate pe aici...
am gasit si ceva inregistrare cu piesa respectiva si am ascultat-o.
blonda+hummer+aeromodele=> aeromodelele is pt aia care-si permit hummer ca sa plimbe blonde cu el... nu prea se leaga treaba. e ca si cum ai baga ursuleti de plus si mickey mousi intr-un tarantino...nu se pupa.
in alta ordine de idei promovarea se face cu ce ai mai bun. si dau iarasi exemplu' cu intalnirle unde vine public. pune o spuma si langa pune o extra de la graupner (aia mica cu motor de 10) sa vezi in jurul careia se va aduna lumea. tre sa fie in primu rand eye-candy, sa arate bine sa se dea peste cap in aer sa te lase masca.
asta-i parerea mea in orice domeniu, inclusiv la rachete...am zis de 100 de ori. nu atragi lume daca le arati chestii de 20cm care fac fas si sar 50m ca o sa zica ca-i artificie de la rusi de pe piata. Ori le pui macheta in fata : ia frate arata exact ca aia mare, uitate are si niturile facute, am stat 2 saptamani cu lupa sa le fac. Ori le pui dracia de 2m+ si 5kg si ii areti: uite cand zboara sa aude ca si cand trece migu peste tine si se duce de n-o mai vezi.
Promovarea se face cu nou, cu spectaculos...pe scurt eye-candy.
Astia-s aia 2 bani ai mei...
Dex
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#76 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 25 July 2009 - 12:19 PM

interlm alias herlea cosmin si-a luat la revedere definitiv de la forum.
Asa sa vorbesca la acasa,nu aici pe forum.
flying is my life...
0

#77 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 25 July 2009 - 02:48 PM

Ba, cat timp ati supt voi sosetele pe aici, noi am inaugurat putul de la Chitila, am tuns si pista, am probat aspersoarele si am mai bagat si cate un zbor!
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#78 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 25 July 2009 - 04:31 PM

Domnilor, pentru a incheia intr-un mod hazliu aceasta discutie pro si contra, am sa va aduc la cunostinta ca cineva mult mai rapid decat voi a scos un hit si lucreaza deja la videoclip ...

0

#79 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 25 July 2009 - 04:48 PM

Am sa incerc in cateva cuvinte sa va relatez videoclipul in viziunea regizorului ... in rolul principal (cenzurat) care isi numara banii din incasari la sfarsitul zilei, se uita la ceas sa vada daca nu cumva a inchis la magazinul de modelistica apoi da fuga si isi cumpara cel mai bengos model ....ajuns cu "havionul" acasa, il aseaza frumos pe masa din sufragerie , isi deschide trusele si incepe sa il ansambleze in asa maniera incat sotia il trece la regim de paine cu apa. La sfarsitul saptamanei da fuga pe Chitila sa probeze acaretul numai ca la aterizare ii rupe trenul tocmai intr-un smoc de iarba care crescuse dinadins in timp ce el zbura ...apoi saptamana urmatoare istoria se repeta !
0

#80 Useril este offline   Edi Schneider 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 31
  • Inregistrat: 08-September 08

Postat 25 July 2009 - 07:31 PM

Am obtinut un numar de telefon de la managementul Rammstein, ca sa fac montajul RR09 asa cum trebuie, cu acordul artistului.
Sa nu-l mai tin ascuns sub parola, pe vimeo sau youtube, sa fie o chestie difuzabila legal, pe orice post TV din lume, website, DVD, etc...

M-am gandit apoi ca ar merge si pe "Learning to fly" de pe albumul "Momentary Lapse of Reason" a celor de la Pink Floyd, fiind lenta
si am mult material filmat in slow motion nativ.

Dar dupa tot ce s-a intamplat in topicul acesta, ezit in Gutza si .... (care dreacu o mai fi, ca am un lapsus acum) ...
S-ar potrivi cel mai bine ca stil, si ar fi cel mai apreciat, cred.
Cum s-a sugerat mai devreme, nu sunt suficient de barbat sa-mi fac spatiu pe hard ...

Fara numar, sa traiascaaaaaa !!!

Topic closed.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi