Cu riscul de a ma repeta....
Edy a filmat lucruri extrem de frumoase la RR...si evident in acest videoclip va folosi poate 5% din acele imagini.
Totusi omul a considerat de bun simt sa ne intrebe daca suntem de acord...si ca sa fie mai convingator a spus ca aparitia in acest clip ar ajuta la promovarea modelismului. Sarind peste faptul ca putea sa nu ne intrebe nimic...eu zic ca ar trebui sa ii multumim cu totii pt. clipul de anu trecut...si mai mult, sa il rugam sa faca unu si anul asta. Material are...timp...el stie. Evident ca 90% din cei care se uita la un videoclip nu "filtreaza" imaginile...adica daca vad o cutie de "Gigi beer" nu o sa se apuce de baut bere "Gigi".
Eu revin la ideea mea....in asteptarea unui clip ca cel de anu trecut...ne putem aminti cu placere de RR si dintr-un videoclip muzical.
Nu vreau sa cred ca Edy nu va folosi imaginile de anul acesta intr-un videoclip dedicat noua...si doar noua. Faptul ca intre timp va folosi o parte din aceste imagini in alte scopuri...foarte bine...trebuie sa traiasca si el.
Oricum ar trebui sa nu uitam ca si daca face un videoclip "About passion 2009", depinde doar de noi cum il folosim pentru a ne promova hobby-ul. Postarea lui pe vimeo e egala cu zero din punct de vedere al promovarii. A daca noi trimitem linkul la amici, punem linkul la status pe mess, il trimitem la vreun post de televiziune...etc...da atunci putem folosi videoclipul pt. a ne promova.
Dar repet...nu Edy ne promoveaza....ci noi singuri folosindu-ne de un clip facut de el, videoclip care se face in timp...timp pe care nu il plateste nimeni.
Deci, Edy, ....pasiunea noastra sunt avioanele...pasiunea ta este filmarea...te rog nu asculta gurile rele....si cand ai timp (stiu ca este greu sa ai timp lliber) fa un clip doar despre modelism, asa cum stii tu, folosind imaginile de la RR...PROMOVAREA AEROMODELISMULUI...depinde mai mult de noi...
Faptul ca intre timp vrei sa folosesti o parte din acele imagini in alte scopuri nu ar trebui sa ne supere...ci din contra, ar trebui sa iti multumim ca ai avut bunul simt sa ne intrebi inainte de a folosi niste imagini pe care oricum le poti folosi.
Bafta ...
ps. sper sa nu ma insel cand spun ca sunt convins ca prezenta ta la RR2009 s-a datorat pasiunii tale de a filma lucruri frumoase si nu ideii ca la un moment dat acele imagini ar putea sa iti foloseasca in scopuri comerciale.
Aceasta postare a fost editata de yr-zbg: 24 July 2009 - 09:53 PM
Pacat ca Slz nu zboara.