Draga Silviu,
1. Te inseli amarnic daca crezi in sumele vehiculate de artisti, PR si media.
2. Imi pare rau ca te dezamagesc si nu pot trai doar din pasiune si aer.
Din cand in cand, trebuie sa mai castig si bani, sa va pot filma moca pe voi 3 zile sau sa-mi cumpar costume de Star Wars,
alt film pe urma caruia am sa ma imbogatesc - sub aplauzele Lucasfilm LTD.
3. Bugetul unui videoclip este suma X. Tu, care probabil nu ai fost vreodata pe un platou de filmare, probabil
iti imaginezi ca TOTI banii merg la regizor care face tot videoclipul, singur. Se transforma in Hummer, care se conduce singur,
Se transforma in lumini, stative, pe care le manevreaza tot el, face sa apara o camera de filmat de 60.000 euro, o manevreaza - tot regizorul,
se transforma in macara cu remote-head, care se manevreaza singura, in steadi-cam, care duce singur camera de 12kg,
se lichefiaza sub forma de bezina, motorina, sucuri, apa si se imparte celora care au nevoie de asa ceva. Se transforma in macare, in bani
lichizi pentru cei care vin sa munceasca la videoclip. Pardon, nu mai vine nimeni, doar regizorul ia banii, am uitat.
Un videoclip inseamna artistul cu $$$$$$$ si regizorul care ia toti $$$$$$$
Cam asa sta treaba ?
4. Ai impresia ca ma imbogatesc pe spinarea voastra, da? Pe imaginea voastra si pe banii vostri pe care i-ati investit in modele.
5. Ai vazut filmuletul de anul trecut ? Ia zi, cati bani crezi ca am facut pe urma lui ?!
SILVIU66, la Jul 24 2009, 07:05 PM, a spus:
Domnilor,
Sa lasam naivitatea deoparte,si sa incercam sa vedem realitatea:
AMF investeste 10.000 de euro intr-un videoclip.Producatorul,regizorul si in acelasi timp cameramanul filmeaza conform unui scenariu prestabilit (nu stim de cine si cum dar nici nu conteaza) la RR.
Daca cineva este atat de naiv incat sa creada ca :
EDI a facut acest clip ca sa promoveze modelismul este naiv.
Edi a filmat acest videoclip ca sa castige bani.Daca a facut acest clip din pasiune si fara interes material il rog sa ma contrazica public.
Si chiar daca TOT ACEST FORUM STA IMPOTRIVA LUI videoclipul nu se va schimba....pentru ca cineva va trebui sa suporte costurile.
Acest videoclip trebuie sa se vanda bine.Atat,si nimic mai mult.
Daca intradevar se dorea promovarea modelismului in Romania,eu personal estimez ca nu ajungeau 10.000 de euro si 3-4 zile de filmare indiferent de locatie.
Cum am spus mai devreme,astept clipul.
Putem comenta promovarea modelismului in clip dupa ce il vedem.