Concurs cu automodele in Oradea Organizare concurs pentru detinatorii de automodele On-Off Road
Postat 08 March 2009 - 11:49 PM
Vreau sa va propun, sa organizam un concurs cu automodele in Oradea.
Spatiul il pot asigura eu, intr-o parcare din statiunea Baile Felix. Exista foarte mult spatiu, ceea ce inseamna ca il pot amena pentru un eveniment organizat pentru toti detinatorii de automodele On-Off Road.
Daca ati dori sa organizam impreuna un astfel de eveniment astept sugestiile voastre. Am putea cauta sponsori si sa dam si premii ocupantilor primelor locuri.
Asadar, ideea e inceputa, si as vrea sa stiu daca sunt posibili participanti si posibili contribuitori la organizarea unui astfel de eveniment. Subiectul ramane deschis si discutat pana la punerea in practica a acestei idei.
Pe partea de promovarea ne vom ocupa toti, in special eu, care tind sa cred ca am ceva posibilitati in solutionarea acestei probleme.
Acumulator: 5000 mAh 3S LiPo
Postat 09 March 2009 - 07:03 PM
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 09 March 2009 - 10:40 PM
Kitty, la Mar 9 2009, 07:03 PM, a spus:
Merci. Daca participanti nu necesita o problema, atunci e super.
Zilele astea, s-ar putea chiar maine, sa fac o mica schita cu ideile principale din eveniment si am le atanjez putin sa vad cam ce imi este prioritar. Am sa revin si cu mai multe detalii saptamana aceasta, dar pana atunci astept propuneri si cat mai multe sugestii din partea voastra, eventual preferinte legate de concurs. Despre ce ati vrea sa fie, cum ati vrea sa fie, etc...
Postat 10 March 2009 - 10:27 PM
Postat 10 March 2009 - 10:33 PM

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 13 March 2009 - 01:41 PM
faur senior
Postat 13 March 2009 - 10:07 PM
Din partea mea .... eu vin si daca e numa de joaca :) numai sa fim cat mai multi.
Frumoasa initiativa.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Postat 15 March 2009 - 12:23 PM
Din cate am vazut, lumea e interesata de asa ceva, deci s-ar putea face treaba serioasa.
Deocamdata eu am sa mai gandesc organizarea evenimentului, dar oricum trebuie sa asteptam vremea buna. Cel mai probabil, concursul va fi prin luna mai, intr-un weekend.
Dar... pana atunci, am vazut ca sunt doritori de senzatie :) Ce-ar fi sa ne adunam sa vorbim si sa conducem automodelele mai mult? Ce spuneti de o intalnire intr-un weekend?
Locatie.. zi.. ora...
Sau tot in baile felix, prima data sa ne adunam acolo unde as vrea sa fie organizat concursul, si probabil pe urma am putea merge si in padure pentru cei cu off road..
Postat 15 March 2009 - 11:15 PM
Kitty, la Mar 15 2009, 12:40 PM, a spus:
in padure ar fi ok? sunt si ceva trasee.. dar nu stiu cat de off road sunt :)
Postat 17 March 2009 - 09:25 PM
Faur Senior, la Mar 16 2009, 04:49 PM, a spus:
faur senior
Absolut :)