Ciprian97, la 27 May 2013 - 10:16 AM, a spus:
in sfarsit,dreptate.Forumul va lasa sa faceti n topice,lasati-l pe acesta curat.
..................
...Lasa ca "ai facut" tu in topicele de vanzari si schimburi!!! :blush:...Si totusi forumul si utilizatorii lui, te-au tolerat si inca te mai tolereaza!!!...Nu stiu pt. cata vreme... :good:
.....................
Crede-ma!!! Nu esti in pozitia in care sa faci morala cuiva de aici!!!...Sau esti ultimul care ar putea sa faca acest lucru!!!
...Cred ca ar fi bine sa-ti vezi lungul nasului...sa stai in banca ta...si sa nu mai comentezi fara sens!!! Nu abuza de faptul ca ti se da credit si beneficiezi de intelegere peste orice limita, datorita varstei tale!!!...Pt. ca acestea nu vor fi la infinit!!! :good: Si nu vreau sa spun mai mult, pt. ca as fi prea radical...
.....................
Trebuie sa intelegi ca acest topic, exact cum au spus ceilalti, ne ajuta sa tinem legatura intre noi (pt. ca si asa santem doar o mana de oameni...)...sa ne cunoastem...sa cerem sfaturi acolo unde nu ne descurcam...sa aratam si prietenilor zburatori la ce mai mesterim si ce noi zburatoare am achizitionat sau intentionam sa achizitionam...etc...Practic cuprinde toata activitatea aeromodelistica de aici din zona...Planuri...Constructie...Zbor...Intalniri de zbor in zona.
...Nici pe mine nu ma interesa acrobatul tau electric din spuma...care avea 3 zgaibe pe el (si te-ai dat de ceasul mortii pt. remedierea acelor zgaibe si ai facut atata tapaj...ai cerut atatea sfaturi si ai postat poze care ocupau jumatate de pagina din topic...)...sau ca l-ai rupt in doua...Asta pt. ca nu ma intereseaza acrobatele...Dar am avut bunul simtz sa nu comentez...Pt. ca e exact ce scriam mai devreme...Fiecare vine cu problemele pe care le are si de cele mai multe ori gaseste sprijin la oamenii inimosi de aici!!!
...Si e dreptul tau (cat il mai ai...) sa postezi si tu problemele tale aici...Chiar daca pe mine nu ma intereseaza problemele tale, sau avioanele pe care le zbori tu (pt. ca sant acrobate...)
...Daca e s-o luam dupa logica ta, oare nu erai si tu atunci off-topic ?!????...Dar ai fost lasat in pace...ba chiar ajutat!!!
...Dar acum...cand eu am scris cate ceva (mai mult sau mai putin...) despre ceva care nu te intereseaza pe tine, sari 10 metri de cur in sus, ca santem off-topic si ca "murdarim topicul"...si iar...a N-a oara faci discutii aiurea!!! :good:
Te-ai repezit aiurea cu comentariile tale, in momentul in care discutia aceea despre paramotoare, era deja incheiata...
.........................
Si toate astea in conditiile in care ai varsta cea mai mica din cei de aici si ar trebui, macar din punctul asta de vedere sa dai dovada de un minim respect!!!...Macar pt. diferentza de varsta, daca nu din prietenie si din bun simtz!!! :good:
.........................
Eu cam atat am avut de spus si consider discutia cu tine incheiata!!! Poti sa scrii ce vrei...Eu te ignor 100%, pt. ca am lucruri mai importante de facut, decat sa ma enervez...