Robert_Damian, la 11 February 2013 - 04:35 PM, a spus:
.........................
E clar ca daca motorul functioneaza, nu este in "Mod Programare"...
Ma gandesc ca daca emite beep-ul ala continuu, nici nu intra in programare, dar nici nu "vede" mansa in pozitie minima...E intro pozitie intermediara...Probabil ca e din setarile statiei...Probabil ca trimul mansei de gaz, e reglat prea jos, si nu vede pozitia de maxim...ca sa intre in programare...E CLAR CA E DIN SETARILE STATIEI TALE !!!...Mai joaca-te pe acolo...
...Daca ai manualul ESC-ului, e usor sa-l programezi!!!...Eu am programat unul fara manual... :lol:
...Vezi sa nu ai setat prin statie ceva aiurea...Sant diagramele alea pt. Throttle...Eu nu le-am folosit nici o data pt. ca nu-mi sant utile...Nu stiu cu ce se mananca...Joaca-te cu tot ce tine de setarile throttle...pana reusesti sa-l bagi in programare...
......................
Vezi ca am mai citit ceva la un ESC E-Flite...cum ca pot apare diferente de cursa a mansei de throttle, daca modifici PWM-ul din ESC...Ai timpii aia...1,1...1,8msec si 1,0...1,9msec. (nu mai stiu exact...) care sant responsabili de cursa mansei throttle...Scriau acolo ca unele sisteme RC pot sa nu functioneze bine cu una din setarile astea...
Probabil ca la programarea trecuta ai modificat timpii astia si acum ESC-ul nu-ti mai vede maximul mansei throttle...
....Incearca sa dai trim-ul throttle la max., apoi intra in meniul statiei in sub-trimuri si pe unde se mai poate, ca sa dai "range-ul" throttle la max...Stiu ca pe statia mea, am posibilitatea asta...de a-l seta pana la 120% (in loc de 100%)
...Trebuie sa modifici o setare...apoi incerci sa intri in programare...iar modifici ceva...iar incerci...pana merge...Trebuie sa ai rabdare...Sant convins ca e ceva minor, de care vei ride cand iti vei da seama ce a fost...
........................
Chinezii sarbatoresc acum...Nu ai nici o sansa...Si oricum, din cate stiu eu, nu raspund prea repede...Mie mi-au venit raspunsuri la unele inrebari si la 1-2 luni de zile... :pardon: ...Nu-ti pune prea mare speranta...Astia sant chinezii!!! Ne asumam riscul asta cand comandam de la ei...
.........................
Incearca si joaca-te din statie, ca trebuie sa reusesti sa-l programezi...Incearca si cu alt LiPo, care sa fie incarcat si cu nr. de celule indicate in specificatiile ESC-ului pe setarile din fabrica...Majoritatea vin setate pe Autodetect Number of Cell....dar nu se stie... :good: ...Incearca toate variantele...