dan1972, la 02 February 2013 - 07:32 PM, a spus:
Iar o sa fiu carcotas... :pardon: :drinks:
Mai Mihai....Ce Dumnezeu ai mania sa zbori tot in limita de viteza ?!?...La SU-34 ii trebuie viteza frate!!!....Da-i viteza!!!...Tu il zbori ca pe o frunza...Geometria avionului ala nu permite zborul la viteze atat de mici...Trebuie sa treaca pe langa tine ca glontul ca de aceea e EDF!!! Chiar si la zborul de incercare...chiar daca nu zbori cu el in maxim...totusi da-i mai multa viteza!!!
Speed frateee!!!...Speed!!! :yahoo: :rofl:
Bosanova chiar a zburat binisor...si a aterizat excelent!!!
...Una peste alta, esti printre putinii de aici care mai zboara...Felicitari!!!...Chiar meriti toata lauda si toata aprecierea!!!
Mie nu mi-a mai fost gandul la avioane in ultima perioada si nu am mai mesterit/zburat nimic... :blush: Am avut altele pe cap, care mi-au solicitat toata atentia...Dar le vine randul si zburatoarelor...ca ma mananca rau tare de tot!!! :drinks:
...Ma enerveaza ca nici nu e zapada...sa zbor cu Magister-ul cu schiuri...dar nici nu e campul uscat, sa pot intra pe camp la zbor....Tu ti-ai gasit locul ala la ANL...excelent pt. vremea asta!!!
Dane Su este cu thrust vectoring ... trebuie sa zboare in limita , mai ales ca are nebunia aia de fuselaj lat , numai ca am gresit eu ceva la programare si am vazut abia acasa (l-am zburat cu expo si dual zero )
Bosanova aterizeaza bine ,,, dar numai cu mine la emitator , pista aia de la ANL este inselatoare , trebuie sa o cunosti bine .
Azi ai vazut ca batea vantul din laterala ,,, o nebunie la aterizare .
Aceasta postare a fost editata de tantar: 02 February 2013 - 08:16 PM