takeoff, la 26 June 2012 - 09:49 AM, a spus:
..........................
...Stiu! Am patit si eu o faza asemanatoare, pe vremea cand zburam in poligonul auto si cand mi-a trecut un meltean cu roata peste o aripa a FunCub-ului...E incredibil cum intr-un loc atat de mare, un astfel de individ nu reuseste sa evite un aeromodel de 1m !!! :drinks: :ph34r: :good: ...Chiar daca el are dreptate (pt. ca e parcare de masini, nu aerodrom...)...dar macar din bun-simt...Tipa asta oare chiar nu putea sa ocoleasca cativa metri ?!?...Sau macar sa se opreasca la distantza, daca nu era in stare sa ia de volan...INCREDIBIL !!!
.........................
...Eu am recomandat totusi parcarea de la Mall-Armonia (Carreffour-2-Braila) pt. ca acesta este inchis, curtea este INCHISA CU PORTI si ESTE PAZITA DE GARDIENI !!!...Deci este exclus ca pe acolo sa intre vre-o masina !!!...Altfel nu recomandam acest loc de zbor!!!
Ieri am fost si am zburat prima data acolo...
Impresii:
- Stalpii de iluminat si o reclama uriasa "MALL-ARMONIA" iti dau un oarecare stress, dar dupa 2-3 "ture" te acomodezi si stii pe unde sa zbori avionul...
- Stalpii nu au fire intre ei, sant asezati pe 2 siruri si sant distantzati intre ei...Se poate ateriza din orice directie...
- Pista este lunga de "doar" 100...150 m (aprox.)...Cand am fost prima data seara, nu am vazut ca e despartita de restul parcarii cu borduri si vegetatie...Mai e o parcare mai mare, dar e prea aproape de supermarket...
- Problema e ca nu stiu ce se intampla in zona aia ca nu coboara avioanele decat f. greu si nu-ti ajunge pista...Datorita stalpilor esti tentat sa zbori mai sus si nu reusesti sa vii cu el prea jos, decat dupa 2-3 incercari...Nu coboara pur si simplu !!! :D
...Am impresia ca e de vina si suprafatza aia imensa de asfalt, care creaza curenti ascendenti...La camp avioanele vin mult mai usor la sol...
........................
Dar se decoleaza si se aterizeaza excelent...Am tras niste decolari cu Cessna ieri de m-au uns la suflet !!!...Decoleaza exact ca un avion real...Ruleaza pe pista...zboara la 10 cm de pista...incepe sa urce lent...
...La aterizare, planeaza pe langa pista de te plictisesti, apoi se aseaza si ruleaza f. mult...de este nevoie sa faci manevre stg/dr. ca sa poti opri avionul pana in capatul pistei...
.......................
Asfaltul este impecabil!!! Nu e nici o gropitza...Avionul ruleaza extrem de lin si in general pleaca pe directia care trebuie...
Mie unul mi-a placut cum se zboara acolo !!!
Ar mai fi o problema...Paznicul...care a vrut sa ne goneasca...Trebuie dat la pace cu el... :D...Am vorbit la tel. cu cine trebuie si s-a rezolvat problema...(cel putin pe moment...).