dan1972, la 16 June 2012 - 12:01 AM, a spus:
Arata interesant jucaria! Slefuieste-i muchiile fuselajului si pune-i ceva culori pe el...(folie sau vopsea...)
...Vezi ca am vazut pe RC Groups ceva planuri pt. ME 109...Mustang si Spitfire, cu fuselajul facut din 6-7 straturi de depron de 6 mm, decupate in asa fel incat raman alveole in interior pt. acumulator...ESC...RX, care se astupa apoi cu niste capace din depron...In felul asta nu ramane nimic la vedere...
Spor!
.........................................
@HYPE - Motorizarea cred ca ar trebui sa fie ceva cu 6-700 gr. tractiune...Probabil BL-2825 cu 1500...2000 kv...Elice GWS 8x4 ...ESC de 20...30A si LiPo de 7,4 V (2s)-800...1300 mAh...Pui un motor cu kv-ul mare, ca sa poti folosi LiPo 2s, care e mai usor...Merge si cu 3s, dar e mai greu...
...Cu 3s se poate incerca cu o elice mai mica (in fct. de kv-ul motorului...) pt. viteza mai mare...
Pt. comparatie, puteti sa va uitati pe HK la gama de modele "Funfighter" (pt. combat)...cum sant motorizate...
Priviti aici:
http://www.hobbyking...Warehouse_.html
Motorizare MIG 3:motor Turnigy 2632,tractiune 465g,putere 350w,greutate 51g,elice 6/4-7/3.5,baterie Lipo 2S 1000-1300mA.Aceasta motorizare este probata de mine si este excelenta pentru acest model.Bineinteles,exista o paleta larga de motorizari dar trebuie tinut cont de dimensiunile modelului si de greutatea lui.Al meu cantareste cu motorizarea de mai sus plus doua servo de 9gr si receptor 220gr.Cu motorul oprit aterizez planand.Pentru o motorizare de 600-700gr trebuie un model putin mai mare(cca.1m anvergura).Folosesc un ESC 18A si cu elicea 6/4 am un consum static de 7,4 A,deci,in zbor,consuma sub 7A .In plus,modelul trage dupa el si o fasie de hartie de 6m si este destul de rapid!Bafta! PS.motorul are 2500kV.A...!MIG-ul respectiv nu are nici o componenta la vedere! Totul este in interior!