hype, la 20 June 2012 - 12:51 PM, a spus:
Caz contrar,informez: Treaba chibitului e sa taca din gura,sa aiva tigari si sa nu-i miroase picioarele. 8)
...................
Nuuu!!! S-a virusat deja...E pe drumul drept!!!. :rofl: ...A luat virusul de la mine si apoi l-a dezvoltat @Farm-Fly...Imi "multumeste" aproape in fiecare zi pt. virusul acesta!!!...De cand a luat virusul, bugetul lui are de sufeit in fiecare luna...:db:
....................
...In principiu ne-am apucat de zbor aproape pe cont propriu si la mica diferentza de timp...Doar ca el e ceva mai calculat (poate prea...) si nici nu-i permite programul sa iasa f. des la zbor...Eu am avut si "curajul incepatorului" si am zburat fara sa stau prea mult pe ganduri...si am si avut mai mult timp la dispozitie si am bagat zboruri de unul singur...
....Principalii vinovati sant @Farm-Fly si @Lipitorul (salutare nenea!!! :rofl: :) ) dar si nebunia mea de a construi un avion de la zero si a-l ridica in aer, fara sa am habar despre pilotaj RC...Nebunia s-a domolit dupa ce am dat de 2-3 ori de pamant cu el...Acolo a intervenit @ Farm-Fly (salutare nenea!!! :good: :rofl: ) si ne-a aratat ce avem de facut...
......................
@cony071 - Bun venit si poate iesi si tu mai des la zbor!!! 8)