http://youtube.com/watch?v=oBo-OEMmsEo
Acum sa ne punem capul la contributie si sa folosim apa ca este din belsug daca ne gindim si la inundatii :huh: si sa facem sa functioneze .eu va spun ce am incercat eu si voi incercati altceva sau inbunatatiti am incercat anod catod din fier nu merge se distruge imediat ,inoxul este distrus deasemenea in special cel care degaja oxigenul ,cuprul la fel este distru toate trei murdaresc apa aluminiul este bun nu murdareste apa dar se distruge electrudul si cind spun distrus ma reder la o teava de grosimea unui pix care este topita in maxim 3 ore cu plumb nu am incercat dar urmeaza .Ca substanta am folosit apa si sare sau apa si bicarbonat .O sa incerc si cu electrolit si apa distilata.Sarea am folosit-o cu apa de ploaie ca este mai curata decit aia de fintina rezultatele au fost aceleasi sa murdarit la fel ca si aia din fintina si cund spun murdara sa va ginditi la ceva ca milul si foarte gras .Am gasit pe net generatoare care merg la 3000 grade celsius ,presupun ca sun cele care folosesc un fel de sudura intre carbuni sub apa.Am incercat si asta si merge dar la fel nu am carbuni care sa reziste si se termina repede plus ca trebuie aparat de sudura ceea ce nu prea renteaza Vreau sa mai adaug ca asta nu este inventie si ca este o simpla electroliza problema este sa o facem eficienta sa dureze ca si la filipinez macar 30 de ani si sa ne bucuram si noi de ea ca destul a stat in umbra ca sa nu mai spun ca mai sunt zeci de astfel de inventii care nu consuma si nu polueaza dar asta este cel mai ieftin dupa parerea mea ,ca daca ne apucam sa facem motoare electromagnetice ne ruineaza magnetii si toate sistemele, asa tabla mai gasim sa facem electroliza
Aceasta postare a fost editata de free-rider: 16 May 2008 - 10:27 AM