Citeaza
inventatorii nu o sa moara bogati pentru ca nu au voie sa valorifice acel proiect .
Citeaza
Iustin Capra are o gramada de inventii de propulsie neconventionala a luat si premiu dar eu nu am vazut nimic pe piata si nu o sa vedem mult timp
Poate nu stii un lucru, ca brevetul de inventie iti asigura doar paternitatea asupra acelei idei. Adica atat si nimic mai mult. Nu este obligat nimeni sa-ti aplice inventia. La mijloc sunt multi banii si nici un om de afaceri nu este interesat sa investeasca mai mult decat poate obtine profit. Acte de caritate facea Maica Tereza. Si ar mai trebui sa stii ca sunt si inventatori bogati, care traiesc bine din ce au inventat. O idee trebuie sa indeplineasca alte conditii pentru a deveni inventie nu si aceea de a fi eficienta.
Citeaza
dar sa vad de unde scoateti 10000 de euroi cind o sa mearga si dacia ca acum bag 24 de electrozi .
Sa te vad eu cum demonstrezi ca obtii mai multa energie decat consumi ca asta a fost conditia. Posibil n-ai fost atent la detaliu... Ca pot deplasa un tanc de 40 tone, daca-l trag eu cu mana de un cablu, fara sa folosesc nici macar electrozi (ci doar niste roti). Doar ca nu o fac eficient, dar pentru tine asta nu conteaza...
Citeaza
Si un exemplu marfa este filmuletul cu arabii care danseaza cu masina facind piruiete pe toate partile si care pun masina pe diagonalla pe autostrada la peste 130-150 si nu se dau peste cap sau sa piarda controlul si la noi daca ii privesti si nu incerci zici ca sun sarlatani dar de unde sti daca nu incerci si tu.
Nu e nimic marfa in asta. Am incercat eu pe drumul Onesti-Brasov, o straduta mult mai ingusta decat o autostrada si-ti garantez ca merge. Nu m-am dat nici peste cap si nici n-am pierdut controlul. Doar ca am facut-o fara sa vreau. Ei o fac intentionat. Mare smecherie s-o faci cu o masina buna si mult antrenament...
Citeaza
dar 500w (40A)sunt fara numar.
Nu sunt fara numar nici la Adrian Copilul Minune. In cazul tau beneficiezi de ei doar daca ai un alt motor care sa consume altceva si anume combustibilul conventional la masinile clasice.
Citeaza
nici unul nu a depasit 20A adica jumate din cit scoate un alternator care este dealtfel energie gratis in cazul de fata pentru ca bateria ramine intacta cit timp merge motorul.
Nimic nu este gratis. Doar prima oara cand cobori la vale... Ca alternatorul sa scoata ceva ori motorul masinii trebuie sa consume ceva (din acumulator sau rezervor) ori te folosesti de o alta forma de energie. Dar GRATIS nu exista decat soarele care-ti bate in cap sau vantul pe care-l simti pe langa urechi. Pentru restul consumi ceva... Macar ca trebuie sa iesi din casa. :)
Citeaza
Pacat ca tipul care spunea ca stie, si construieste generatoare de H pentru sudura nu raspunde sau probabil ca a fost luat si el peste picior de fizicienii de pe forum
Nu asta e motivul si o sa raspunda.
Am eu un generator din ala la scoala si pot afla ce te intereseaza. Dar iti garantez ca nu vei obtine mai multa energie decat vei consuma.
Ca sa nu o mai lungesc mult, nu vei obtine energie mai multa decat vei consuma. O mare realizare ar fi sa gasesti ceva de consumat mai ieftin decat ce e folosit acum (combustibilul conventional) si tot procesul (+ instalatia) sa fie mai ieftine decat te costa ce folosesti acum, pentru acelasi lucru. Daca la inceput iti acordam o sansa ca ma amageam ca n-am inteles eu bine, incep sa ma lamuresc...
Dupa ce faci si Dacia sa mearga, sa-mi faci un calcul (in lei consumati in aceleasi conditii de deplasare exceptand sursa de energie) pentru suta de km. Si dupa aia sa spui tu cum e mai ieftin.
Mult succes!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 22 May 2008 - 09:02 AM