Free-rider-ule, am uneori ganduri cidate. Facand abstractie de cele cu Loredana Groza ca nu ma tine fizicul, in unele zile si imi pun problema: ce ar fi daca azi nu ar exista energia electrica? Adica in momentul asta sa nu existe cunoscut fenomenul cu pricina. Dar deloc! Adica nici urma de miscare de electroni printr-un conductor, sa piste la limba... Oare ce as face? Ar mai avea rost sa merg la job? Ca PC-ul n-ar functiona, liftul pana la etajul 9 nici atat, imprimanta pauza, strungurile si frezele ar lua-o in freza, lumina la bec sa-mi fac freza in oglinda pauza, vibratorul secretarei ar trebui actionat manual, metroul ar merge doar impins cu mana, aer in acvariu as sufla intre doo beri daca n-or muri pestii de la cei 2 la mie in sange, interfon si telefon muci, internet canci, televizor nici atat... Si daca ar fi, pentru ce as merge la job? Sa ce...?
Ce zici, inventam curentul electric pentru zilele mele de cugetare? Ca deseori se intampla sa ma trezesc din somn si sa-mi imaginez ca sunt in secolul XVIII...Nu-ti ascund ca dupa 3 luni de vacanta (concediu cu acte in regula) dau cu banul daca sa ma intorc la job sau nu... De 3 ori s-a nimerit sa trebuiasca sa merg la acelasi job... E chestie de dat cu banul...Nu se stie la toamna cum o sa fie!
Mult succes!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 23 May 2008 - 01:07 AM