Modelism - RHC Forum: haideti sa folosim apa si sa fim eficienti daca to - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

haideti sa folosim apa si sa fim eficienti daca to ma reher la hidrogen

#61 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 22 May 2008 - 03:18 PM

ZOD, la 22 May 2008, 14:46, a spus:

@free-rider ...
Bufnila tu esti ?

Ba tu esti cu capu'?
Cum sa fie Bufnila...daca era el incearca sa ne faca imaginea planetei Shishkepab cu torta cu hidrogen, generat cu randament 101% de generatoru' lui cu electrozi care se consuma repede...
pe cand free-rider ne da tati avioane cu propulsie nucleara si perpetuum mobile...
@free-rider...nu pune nene filmu ala pe net ca te iau corporatistii astia si te inchid in vreo pivnita in somalia langa ceilalti 20 de mari inventatori
:D :D :D
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#62 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 22 May 2008 - 06:31 PM

free-rider, la 22 May 2008, 16:11, a spus:

ZOD, la 22 May 2008, 14:46, a spus:

@free-rider ...
Bufnila tu esti ?

cred ca am incheiat subiectul ...va multumesc pentru cooperare dar am gasit un forum cu ceea ce cautam si se discuta altfel acolo nu sunt cu capul in nori ca pe forumul modelistilor cine este interesat de fizica sa intre sa vada si calculele ca tot se bat in piept cu legi si alte alea adresa este postata mai sus si cind am spus de 4 ori ma refeream la casa iar continuarea era pentru sistemul cu hidrogen sa aveti o zi insorita

Te rog frumos sa nu ne lasi in ceata. Despre ce forum este vorba? Ai mila si lumineaza-ne.

PS. L-am gasit. Am citit doar un pic. Va reproduc o perla : "pt cei care nu cunosc... hidrogenul este un gaz care arde dar nu intretine arderea...adica face un "poc" si gata...nu mai arde in continuare''

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 22 May 2008 - 06:56 PM

0

#63 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC

Postat 22 May 2008 - 07:38 PM

dan_mitea, la 22 May 2008, 18:31, a spus:

PS. L-am gasit. Am citit doar un pic. Va reproduc o perla : "pt cei care nu cunosc... hidrogenul este un gaz care arde dar nu intretine arderea...adica face un "poc" si gata...nu mai arde in continuare''

:blink: mama ce de minti luminate....
adica naveta spatiala a americanilor face multe pocuri si asa ajunge in spatiu nu? sau lasati-ma sa ghicesc...e de fapt trucata ca si aselenizarea, am dreptate?
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#64 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 22 May 2008 - 09:11 PM

Lasati omul in pace!
Sunt lucruri din care putem invata! Accept asta fara rezerve!
Dar el poate invata ceva de la noi?

Nu inteleg dextere ce e neclar pentru tine. Din cateva poc-uri poti ajunge de la Ploiesti la Bucuresti daca stai pe butelia corecta si te tii bine de ea!

:lol:

Aceasta postare a fost editata de bitex: 22 May 2008 - 09:13 PM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#65 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC

Postat 22 May 2008 - 09:17 PM

bitex, la 22 May 2008, 21:11, a spus:

Lasati omul in pace!
Sunt lucruri din care putem invata! Accept asta fara rezerve!
Dar el poate invata ceva de la noi?

Nu inteleg dextere ce e neclar pentru tine. Din cateva poc-uri poti ajunge de la Ploiesti la Bucuresti daca stai pe butelia corecta si te tii bine de ea!

:lol:

problema-i sa ajungi intr-o singura bucata si eventual fara nevoie de reparatii capitale... ca daca ajungi in mai multe reprize...noroc bun
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#66 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 22 May 2008 - 09:41 PM

Domnule FREE-RIDER nu o sa rezisti pe mama terra fara sa intri din nou pe forumul nostru, al celor care nu te inteleg.
Faci o mare greseala. Multi dintre cei de aici ti-au zis ce au avut de spus, pe scurt, cat au putut de explicit.
Nu-ti face iluzii ca noi facem pipi contra vantului. Stim ce inseamna sa te uzi pe pantofi cand nu e cazul.
Incearca sa crezi ca aproape toti care suntem pe aici putem scrie cateva litere pe zapada, fara sa ne udam pe pantofi. Daca nici asta nu crezi, te astept cu nerabrare la iarna, pentru un test 1:1.

Iti garantez ca dintre cei de pe forum, eu sunt cel mai dus cu capul. Si in golul dintre urechi pot accepta orice. Dar fa un efort sa ma convingi ca ai dreptate.
Spor la treaba! Cand o sa fie sa rezolvi toate problemele legate de combustibili te asigur ca o sa fiu primul cumparator! Daca accepti asta!
Spor la treaba!
0

#67 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 924
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 22 May 2008 - 10:29 PM

dan_mitea, la 21 May 2008, 18:35, a spus:

Eu nu fac nici o bascalie. Pur si simplu daca plecam de la o baterie auto de 50Ah si facem un calcul elementar vedem ca energia stocata in ea este de 50Ahx12V=600Wh. Atat si nimic mai mult. Deci poti alimenta un Bl mijlociu timp de o ora. Daca mai faci si electroliza si utilizezi hidrogenul la un motor cu ardere interna deci cu un randament de ....sa zicem....25% mai ai doar 150Wh. Deci nimic. 150W timp de o ora. Poti misca masina cu asa ceva?
De fapt vei avea si mai putin.

Daca vrei si vrei gasesti electrozi cvasi indestructibili. Platina sau acoperiti cu diamant dopat ca sa fie conductor. Exista si am lucrat cu asa ceva. Problema este energia electrica limitata de care dispui pe masina.
Mult mai rational este sa utilizezi direct energia intr-un motor electric cu randament de peste 90%. Explicati-mi voi de ce tot vreti sa transformati energia electrica in hidrogen pe care sa-l ardeti intr-un motor cu randament de 25% plus sa invarti toata cutia de viteze....etc. Eu nu pot sa inteleg.

Vrei o explicatie? Simplu: TAXELE. Percepute de guverne. Stii la cat se ridica taxele pe carburantii actuali?. Intr-o tara?Pe un an?.
Cand s-or termina rezervele de petrol, se va trece pe energie alternativa; hidrogenul in speta, testat de ani de zile.
Este cunoscut fapul ca pt. a produce 1l de H este nevoie de o energie electrica X, litrul de hidrogen producand X/2 energie electrica la randul lui. Si atunci? La ce buna transformarea?. De ce sa am masina electrica propulsata pe H cand pot s-o incarc la priza?. A ... si cum fac contorizarea? Scumpesc KW si afectez tot sistemul energetic sau subventionez producerea de H si pun taxe ca si pana acu' pe carburant?

Think about that!
0

#68 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 23 May 2008 - 12:38 AM

nimsoc, la 22 May 2008, 23:29, a spus:

Scumpesc KW si afectez tot sistemul energetic sau subventionez producerea de H si pun taxe ca si pana acu' ...

Bey utopicule! Nu-ti dai seama ca vorbesti limbi straine? Pune si un link spre un dictionar online sa inteleaga lumea! Adica ce ma intereseaza pe mine, din moment ce arabii fac drift pe autostrada? Asta inseamna ca se poate!

Unde-i paranormalu' din moment ce un TR 800 (tanc din armata romana) consuma 600 litri de motorina pe ora si are autonomie de 1 ora si trabantul meu consuma 6 litri pe ora si merg cu el 8 ore dintr-un plin de rezervor? Nu-ti dai seama ca nimeni n-a mai studiat problema? Si ca eu o sa inventez mersul pe jos mai eficient ca pe vremea lui Stefac cel Mare? Hai bafta la tenesi chinezesti de calitate!
Pa!
0

#69 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 23 May 2008 - 12:59 AM

Free-rider-ule, am uneori ganduri cidate. Facand abstractie de cele cu Loredana Groza ca nu ma tine fizicul, in unele zile si imi pun problema: ce ar fi daca azi nu ar exista energia electrica? Adica in momentul asta sa nu existe cunoscut fenomenul cu pricina. Dar deloc! Adica nici urma de miscare de electroni printr-un conductor, sa piste la limba... Oare ce as face? Ar mai avea rost sa merg la job? Ca PC-ul n-ar functiona, liftul pana la etajul 9 nici atat, imprimanta pauza, strungurile si frezele ar lua-o in freza, lumina la bec sa-mi fac freza in oglinda pauza, vibratorul secretarei ar trebui actionat manual, metroul ar merge doar impins cu mana, aer in acvariu as sufla intre doo beri daca n-or muri pestii de la cei 2 la mie in sange, interfon si telefon muci, internet canci, televizor nici atat... Si daca ar fi, pentru ce as merge la job? Sa ce...?
Ce zici, inventam curentul electric pentru zilele mele de cugetare? Ca deseori se intampla sa ma trezesc din somn si sa-mi imaginez ca sunt in secolul XVIII...Nu-ti ascund ca dupa 3 luni de vacanta (concediu cu acte in regula) dau cu banul daca sa ma intorc la job sau nu... De 3 ori s-a nimerit sa trebuiasca sa merg la acelasi job... E chestie de dat cu banul...Nu se stie la toamna cum o sa fie!
Mult succes!

Aceasta postare a fost editata de bitex: 23 May 2008 - 01:07 AM

0

#70 Useril este offline   free-rider 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 13-May 08

Postat 23 May 2008 - 08:15 AM

bitex, la 23 May 2008, 00:59, a spus:

Free-rider-ule, am uneori ganduri cidate. Facand abstractie de cele cu Loredana Groza ca nu ma tine fizicul, in unele zile si imi pun problema: ce ar fi daca azi nu ar exista energia electrica? Adica in momentul asta sa nu existe cunoscut fenomenul cu pricina. Dar deloc! Adica nici urma de miscare de electroni printr-un conductor, sa piste la limba... Oare ce as face? Ar mai avea rost sa merg la job? Ca PC-ul n-ar functiona, liftul pana la etajul 9 nici atat, imprimanta pauza, strungurile si frezele ar lua-o in freza, lumina la bec sa-mi fac freza in oglinda pauza, vibratorul secretarei ar trebui actionat manual, metroul ar merge doar impins cu mana, aer in acvariu as sufla intre doo beri daca n-or muri pestii de la cei 2 la mie in sange, interfon si telefon muci, internet canci, televizor nici atat... Si daca ar fi, pentru ce as merge la job? Sa ce...?
Ce zici, inventam curentul electric pentru zilele mele de cugetare? Ca deseori se intampla sa ma trezesc din somn si sa-mi imaginez ca sunt in secolul XVIII...Nu-ti ascund ca dupa 3 luni de vacanta (concediu cu acte in regula) dau cu banul daca sa ma intorc la job sau nu... De 3 ori s-a nimerit sa trebuiasca sa merg la acelasi job... E chestie de dat cu banul...Nu se stie la toamna cum o sa fie!
Mult succes!

Ca sa raspund la intrebarea ta despre electricitate trebuie sa cauti pe net ca americanii au facut un dispozitiv creeat special pentru astfele de situatii sau mai bine spus in caz de razboi ,si culmea, este compus dintr-un motor diesel alimentat de un generator de H si un generator de curent care poate sa mearga mult si bine pentru ca apa exista si in urma distrugerilor totale, dar ce sa faci daca voi sunteti experti si toata lumea care face este proasta va urez odihna placuta si nu va mai obositi sa ginditi ca nu are sens .La misto sunteti primii si cind v-am dat forumul cu toate datele fizice legate de H si de randament ai ales o fraza spusa de unul ca voi cu poc in lipsa oxigenului si ati ris de mama focului dar restul de calcule si de eficienta vad ca nu sa spus nimic pacat de voi ca incalziti pamintul asta degeaba si nu contribuiti cu nimic sa terminam cu prosteala la care suntem martori in fiecare zi Spor la misto
0

#71 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 23 May 2008 - 08:21 AM

free-rider, la 23 May 2008, 09:15, a spus:

pacat de voi ca incalziti pamintul asta degeaba si nu contribuiti cu nimic sa terminam cu prosteala la care suntem martori in fiecare zi Spor la misto

:lol: :lol: :D :D
Tare tipu asta!!!
free-rider, iti multumim ca existi....totusi, pleci cam dubios, atata timp cat renunti la premiul de 2x10.000Euro, valabil daca demonstrezi ca merge Honda ta asa cum ai afirmat....deci sunt cioace, minciuni si shtouri ordinare!!!
Vezi ca in afara de experimentul Philadephia, mai era si cazul Roswell (gasesti tu filmele pe net, care au valoare de proba in cazul celor ca tine)....ca sa aveti ce discuta pe forumul ala intelectual!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 23 May 2008 - 08:23 AM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#72 Useril este offline   free-rider 

• Incepator
  • PipPip

Postat 23 May 2008 - 08:39 AM

Marinaru, la 23 May 2008, 08:21, a spus:

free-rider, la 23 May 2008, 09:15, a spus:

pacat de voi ca incalziti pamintul asta degeaba si nu contribuiti cu nimic sa terminam cu prosteala la care suntem martori in fiecare zi Spor la misto

:lol: :lol: :D :D
Tare tipu asta!!!
free-rider, iti multumim ca existi....totusi, pleci cam dubios, atata timp cat renunti la premiul de 2x10.000Euro, valabil daca demonstrezi ca merge Honda ta asa cum ai afirmat....deci sunt cioace, minciuni si shtouri ordinare!!!
Vezi ca in afara de experimentul Philadephia, mai era si cazul Roswell (gasesti tu filmele pe net, care au valoare de proba in cazul celor ca tine)....ca sa aveti ce discuta pe forumul ala intelectual!

sincer sunteti prea varza sa mai purtam o discutie ,crezi ca daca se inventeaza ceva care merge in profit o sa scrie pe undeva sau o sa apara la tv si o sa fie mediatizat .in lumea asta trebuie sa fie si oameni ca voi ca sa o duca bine smecherii si daca tot te bati cu mina in piept ca nu merge de ce nu facem un pariu si vi si iti arat ceva ce merge deja de 40ani poate si mai mult ca nu am inventat eu electroliza si nici perpetum mopbile nu este decit in creierul vostru.Nici macar nu ati citit dar va dati cu parerea .Vezi ca se vind deja dispozitive pe net la 1300E care scot pina la 6 l pe minut si consuma 10A dar cred ca sunteti prea ocupati cu mistoul si mai afla ca o motocicleta se alimenteaza de la baterie de pina la 21 A si nu cred ca poate consuma 6l H intr-un minul asa ca poti sa mai bagi si in buzunare sau sa-l brevetezi tu ca perpetum mobile si sa devii miliardar ca numai la asta va este gindul Si ma bucur ca ati aruncat acest subiect la tomberon ca asa se vede si nivelul vostru poate peste putin timp o sa regretati pentru mistourile voastre ca si cu isus cind a fost rastignit de smecheri ca voi care erau sceptici si mindri de explodau .Eu nu sunt isus si subiectul asta apare si pe alte forumuri in care persoanele de acolo discuta diferit dar cred ca am, ales eu un forum de clovni si mistocari .Acum ca tot nu mai am ce discuta ca am aflat deja ce trebuia sa aflu va multumesc pentru mistouri si o sa mai vedem in legatura cu H

Aceasta postare a fost editata de free-rider: 23 May 2008 - 08:45 AM

0

#73 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 May 2008 - 08:46 AM

free-rider, la 23 May 2008, 09:39, a spus:

sincer sunteti prea varza sa mai purtam o discutie ...si daca tot te bati cu mina in piept ca nu merge de ce nu facem un pariu si vi si iti arat ceva ce merge deja de 40ani poate si mai mult ca nu am inventat eu electroliza si nici perpetum mopbile nu este decit in creierul ...perpetum mobile si sa devii miliardar ca numai la asta va este gindul

Doua cuvinte, ca sa contribui si eu corect la subiect:
CONSERVAREA ENERGIEI!!!!!
Perpetuum Mobile?....Varza?!...electroliza, anii 40?! Vad ca esti foarte elaborat si ordonat mental!
Ramane deci sa arati motocicleta aia mergand pe sosea, asa cum ai afirmat?

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 23 May 2008 - 09:00 AM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#74 Useril este offline   free-rider 

• Incepator
  • PipPip

Postat 23 May 2008 - 09:03 AM

Marinaru, la 23 May 2008, 08:46, a spus:

free-rider, la 23 May 2008, 09:39, a spus:

sincer sunteti prea varza sa mai purtam o discutie ...si daca tot te bati cu mina in piept ca nu merge de ce nu facem un pariu si vi si iti arat ceva ce merge deja de 40ani poate si mai mult ca nu am inventat eu electroliza si nici perpetum mopbile nu este decit in creierul ...perpetum mobile si sa devii miliardar ca numai la asta va este gindul

Doua cuvinte, ca sa contribui si eu corect la subiect:
CONSERVAREA ENERGIEI!!!!!
Perpetuum Mobile?....Varza?!...electroliza, anii 40?! Vad ca esti foarte elaborat si ordonat mental!
Ramane deci sa arati motocicleta aia mergand pe sosea, asa cum ai afirmat?

Acum 40 ani nu inseamna anii 40 dar acum vad ca tu esti marinar si evident nu ai treaba cu un astfel de subiect mai ales ca sunt ferm convins ca nu citesti prea mult si intelegi numai ce iti convine
0

#75 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 May 2008 - 09:05 AM

free-rider, la 23 May 2008, 10:03, a spus:

sunt ferm convins ca nu citesti prea mult si intelegi numai ce iti convine

Nu raspundem la invitatia cu demonstratia? Sau intelegi numai ce iti convine?
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi