Ridicare cenzura la denumirile magazinelor de unde cumparam ...
Postat 16 May 2008 - 07:51 AM
Dupa cum stiti a fost in sfarsit anulata cenzura privind denumirile magazinelor R/C. O decizie buna, si cred ca nu e doar parerea mea...insa acum urmeaza pasi importanti spre punerea in practica a modalitatilor de lucru cu aceste thread-uri specializate pe magazin...
Am vazut in multe forumuri rubrici consacrate, dialoguri intre vanzator-client, dialoguri cu mare putere de informare, dar fara idei de genul unor vanzatori locali, de a nu fi postate aceste dialoguri (daca ai ceva de ascuns despre marfa ta, atunci nu o vinde...aici), sau de a fi numiti chiar ei moderatori in aceste topicuri...ar fi culmea...sa-ti stearga postul pentru ca nu scrii ceva ce-i convine...cred ca moderatorul trebuie sa fie impartial si sa urmareasca desfasurarea corecta a unui dialog constructiv.
De exemplu, intr-un post despre o marca de baterii distribuita de un mare dealer, in urma primirii mai multor sesizari despre un defect care aparea in timp, au fost schimbate toate bateriile vandute...(:huh:, stiu, asta inca pare utopic pentru noi...dar se intampla...http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif)
Postat 16 May 2008 - 12:17 PM
Postat 16 May 2008 - 06:20 PM
EZ*, la 16 May 2008, 08:51, a spus:
Dupa cum stiti a fost in sfarsit anulata cenzura privind denumirile magazinelor R/C. O decizie buna, si cred ca nu e doar parerea mea.......
Sa nu spunem inca hop pana nu sarim
Dupa cum pare, li se da la comercianti un deget dar ei vor toata mana :D .
Adica vor cenzura mai departe pentru firmele straine cu toate ca lor li se ofera posibilitatea de a plati reclama pentru magazinele lor nu cenzurarea celor din strainatate (fie vorba intre noi , sunt prea multe pentru a putea fi cenzurate :D )
Parerea mea este ca reclama e una si cenzura alta dar vad ca se amesteca in defavoarea membrilor.
Postat 16 May 2008 - 06:30 PM
TUROK, la 16 May 2008, 09:23, a spus:
aici e tara tuturor posibilitatilor .......fara prejudecati . :D
Am o vaga banuiala: vor fi promovate avioanele evoluate, cu muffler si puffer. :D
Deasemeni, banuiesc ca-mi va fi sters mesagiul de pace si prietenie.
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Postat 16 May 2008 - 08:35 PM
As fi vazut o sectiune cu titlul "Magazine" , asa cum este bursa, navo, aero,samd, cu spatiu pe fiecare magazin Reprezentativ din RO (nu vb de cei ce au pe site 3 motoare si 2 baterii) , unde vanzatorul spune ce are de spus ,dar si consumatorului i se da drept de replica, cred ca asa ar fi "kosher", in fond reclama cea mai buna le-o facem noi, userii !!!
Aceasta postare a fost editata de ipsihi: 16 May 2008 - 10:59 PM
Postat 16 May 2008 - 09:21 PM
ipsihi, la 16 May 2008, 20:35, a spus:
 As fi vazut o sectiune cu titlul "Magazine" , asa cum este bursa, navo, aero,samd, cu spatiu pe fiecare magazin reprezentativ din RO unde vanzatorul spune ce are de spus ,dar si consumatorului i se da drept de replica, cred ca asa ar fi "kosher"!!!
CORECT!!! (de trei ori)! Daca e sa fie ``Jos Cenzura``..... pana la capat :D
http://www.youtube.c...h?v=oXoXfNXspPQ
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 16 May 2008 - 09:58 PM
Postat 16 May 2008 - 10:04 PM
Puneti oameni buni (doi pana acum) osul la treaba si veti face si voi bani din modelism cum fac cei de la #$%&%#$$ si %^&&^%#$%&^ (oups, uite ca tot nu merge s i e r a :D ) si nu va mai lamentati ca din afacerea cu modele nu va scoateti nici de trai. Sunteti ca unii catindati din zilele noastre care viseaza ca daca improasca pe altii, castiga si ei ceva. Va anunt ca mai exista si "vorba din gura in gura", adica messenger-urile pe care nu puteti sa le cenzurati dar care va pot aduce mari probleme daca vi se duce vestea ca nu procedati corect sau va este frica sa fie lumea informata.
Postat 17 May 2008 - 07:02 AM
renatoa, la 17 May 2008, 06:36, a spus:
Ce legatura are asta cu cenzura la denumire ? Si te-am mai rugat odata sa nu mai continui discutia pe tema asta... cel putin nu in directia asta tendentioasa.. Daca doresti deschide un subiect cu pareri pro si contra statii computerizate si sa isi dea cu parerea lumea acolo..."binevoitorii dezinteresati" poate au argumente mai multe decat "io pot sa zbor fara" .. nu poti sa faci un mix la un planor cu frane flapsuri si elerone.. eventual si roata escamotabila cu o statie fara soft... stiu ca tu poti .. dar io de ex nu pot.. Si sa iti explice baietii de la indoor ce se intampla cu un shock flyer cand faci 3D si n-ai expo .
Asa ca e ultima oara cand te rog sa nu mai faci asa...
Aceasta postare a fost editata de Flyboy3D: 17 May 2008 - 07:05 AM