Postat 28 January 2008 - 10:39 AM
ne-a placut.
am observat un salt destul de important, atit in calitate, cit si in consistenta, la aceasta clasa/categorie. se vede o evolutie in bine pe mai toate planurile.
ramine insa de remarcat o prea mare lejeritate a arbitrilor vis-a-vis de disciplina radio (nu s-a cerut "din prima" predarea statiilor) de aceea au si aparut unele belele chiar din debut(s-au bruiat intre ei chiar membrii aceleiasi echipe), bine ca n-au fost urmari grave; deasemenea, credem ca iar au fost prea lejeri arbitrii in acceptarea modului de executie/finalizare a unor figuri(ne aflam, totusi, la un CONCURS, nu la o simpla reuniune de zbor rc).
deasemenea, credem ca trebuiau(arbitrii) sa fie ceva mai categorici si in ceea ce priveste explicarea si chiar impunerea folosirii corecte a tabelei de frecvente, care a fost prezenta din prima zi(am remarcat ca unii zburatori nici macar nu stiau ce rol are...).
o anume ingrijorare ne-a provocat si maniera un pic prea hazardata de pilotaj a unui heli, in conditiile in care in sala erau si copii(a facut conumarius apel la protejarea copiilor in mod deosebit, dar manel a "dat" cu cataraga direct in tribune...).
gata cu "minus"urile, acu trecem la "alea bune":
-numar mare de participanti, unii chiar bine pregatiti;
-conditii excelente la locul de desfasurare, chiar ne-a surprins sala;
-a fost respectata ordinea la start, atit in concurs, cit si la antrenamente;
-am revazut cu placere prieteni vechi, ne-a fost, intrucitva, confirmat sentimentul ca "older"-ii sint si vor ramine ok in lumea rc-ului;
-public "cald", chiar am vazut ca incepem sa stim a aprecia corect ceea ce se vede/intimpla;
-impresionanta si eleganta, mai ales, atitudinea membrilor aeropower, care, chiar daca au avut evolutii tehnice remarcabile, nu s-au inclus in interiorul clasamentului, prin aceasta consacrindu-si eleganta de adevarate gazde si organizatori de eveniment(felicitari deosebite pentru acest mod de a vedea lucrurile, poate incearca si altii sa invete asta!)
-extrem de bine punctata si oferta de materiale din standul tehnic al aeropower(mai vedem si noi lucruri noi si bune, interesante chiar!);
-bravo tuturor celor care au fost la a doua participare, si care ne-au aratat cum se evolueaza si cum se confirma etapele valorice in rc;
-mai vrem sa mai vedem d-astea in rc, mai bune si mai multe!
cu respect,
BRAVO!
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.