Modelism - RHC Forum: INDOOR CHALLENGE 2008 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

INDOOR CHALLENGE 2008

#91 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 27 January 2008 - 04:45 PM

Conditii de exceptie,organizare excelenta...ce sa mai concurs la standarde vestice.Multumiri Aeropower care ne-au luminat week-endul cu minunatia de concurs,si sponsorilor:Trodat Romania,Belprofile,Primaria Chiajna,Ministerul Tineretului si Sportului si nu in ultimul rand Federatiei Romane de Modelism(Marius Conu-Pitts) care au facut posibil acest eveniment de anvergura nationala.

au fost 17 sportivi inscrisi,din care au punctat 10 in concurs.

Locul 1 : Dinu Mihai ,Bucuresti (DMC)
Locul 2 : Lucian Enache,Alba-Iulia (Redsky)
Locul 3 : Cristian Dinu (Zod)

din pacate am predat pentru arhivare foile de arbitraj si clasamentul asa ca urmatorii clasati o sa-i pun intr-o ordine aleatoare,si totodata ii felicit
pe toti sportivii participanti care au ajuns la un nivel inalt de pilotaj 3D indoor:
Marinescu Vlad (Focke),Marinescu Dragos (tot Focke),Lates Catalin (Setal),Capitanoiu Florin (Florin100%),Adrian Niculae (Adrianni),Victor Pricop (INCAS),Florica Ionut (Red Baron),Sapoi Alexandru (Alex Sky),Merlusca Marius (Melsoft).
Voie buna,fun la maxim,oaspeti de seama in tribune....(practic toata floarea rhc forum a fost acolo... :) )

deci concurentii:

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201445119.jpg

flying is my life...
0

#92 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2008 - 04:46 PM

....and these are the WINNERS !!

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201445206.jpg

flying is my life...
0

#93 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2008 - 05:01 PM

o sa facem un dvd cu poze si filme stranse de la toata lumea si o sa-l primeasca toti concurentii prin posta.

Primarul localitatii Chiajna si Reprezentantul Aeropower inmanand Premiul I:

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201446112.jpg

flying is my life...
0

#94 Useril este offline   Stancu Matei 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 05-August 07

Postat 27 January 2008 - 10:05 PM

A fost super. Sala mare. Am fost numai sa ma uit nu si sa concurez. Felicitari organizatorilor si castigatorilor. Anul viitor mai venim cu placere. :o
0

#95 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 28 January 2008 - 09:24 AM

felicitari organizatorilor...
a fost... suuper ... e primul an in care particip la asa ceva, nu pot face comparatie cu anul trecut, dar anul asta a fost ... suuuuupeer frateee...

felicitari participantilor , felicitari celor ce ne-au facut show cu heli , si cu 3d ....

Calitatea organizarii se poate vedea si prin lipsa evenimentelor tip bruiaj ...asta desi a fost si spidi pe acolo ...
felicitarii everybody ...
KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#96 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 28 January 2008 - 09:44 AM

Un show splendid, iar cel mai mult m-a bucurat lipsa oricărui incident grav, singurul eveniment catalogabil drept "incident" fiind o ieșire "în decor" (a.k.a. în tribune...) a unui elicopter, din fericire fără urmări grave pentru sănătatea cuiva (e posibil să mă înșel, nu eram chiar lângă locul respectiv, dar sper din tot sufletul să am totuși dreptate).

Chiar, ce s-a întâmplat acolo? Bruiaj ceva?

Încă odată, organizare super, participanți și public extraordinari, fair play cum n-am văzut prin nici un alt "sport" și data viitoare sper să concurez și eu și să nu mă fac de râs! :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de ave: 28 January 2008 - 09:44 AM

Ave
0

#97 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 28 January 2008 - 10:39 AM

ne-a placut.
am observat un salt destul de important, atit in calitate, cit si in consistenta, la aceasta clasa/categorie. se vede o evolutie in bine pe mai toate planurile.
ramine insa de remarcat o prea mare lejeritate a arbitrilor vis-a-vis de disciplina radio (nu s-a cerut "din prima" predarea statiilor) de aceea au si aparut unele belele chiar din debut(s-au bruiat intre ei chiar membrii aceleiasi echipe), bine ca n-au fost urmari grave; deasemenea, credem ca iar au fost prea lejeri arbitrii in acceptarea modului de executie/finalizare a unor figuri(ne aflam, totusi, la un CONCURS, nu la o simpla reuniune de zbor rc).
deasemenea, credem ca trebuiau(arbitrii) sa fie ceva mai categorici si in ceea ce priveste explicarea si chiar impunerea folosirii corecte a tabelei de frecvente, care a fost prezenta din prima zi(am remarcat ca unii zburatori nici macar nu stiau ce rol are...).
o anume ingrijorare ne-a provocat si maniera un pic prea hazardata de pilotaj a unui heli, in conditiile in care in sala erau si copii(a facut conumarius apel la protejarea copiilor in mod deosebit, dar manel a "dat" cu cataraga direct in tribune...).
gata cu "minus"urile, acu trecem la "alea bune":
-numar mare de participanti, unii chiar bine pregatiti;
-conditii excelente la locul de desfasurare, chiar ne-a surprins sala;
-a fost respectata ordinea la start, atit in concurs, cit si la antrenamente;
-am revazut cu placere prieteni vechi, ne-a fost, intrucitva, confirmat sentimentul ca "older"-ii sint si vor ramine ok in lumea rc-ului;
-public "cald", chiar am vazut ca incepem sa stim a aprecia corect ceea ce se vede/intimpla;
-impresionanta si eleganta, mai ales, atitudinea membrilor aeropower, care, chiar daca au avut evolutii tehnice remarcabile, nu s-au inclus in interiorul clasamentului, prin aceasta consacrindu-si eleganta de adevarate gazde si organizatori de eveniment(felicitari deosebite pentru acest mod de a vedea lucrurile, poate incearca si altii sa invete asta!)
-extrem de bine punctata si oferta de materiale din standul tehnic al aeropower(mai vedem si noi lucruri noi si bune, interesante chiar!);
-bravo tuturor celor care au fost la a doua participare, si care ne-au aratat cum se evolueaza si cum se confirma etapele valorice in rc;
-mai vrem sa mai vedem d-astea in rc, mai bune si mai multe!
cu respect,

BRAVO!

bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#98 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 10:56 AM

mizzone, la 28 Jan 2008, 11:39, a spus:

deasemenea, credem ca iar au fost prea lejeri arbitrii in acceptarea modului de executie/finalizare a unor figuri(ne aflam, totusi, la un CONCURS, nu la o simpla reuniune de zbor rc).

nu cred ca ai vazut in viata ta atatea note de 0(zero) 4,si 5 acordate de arbitrii pentru executia figurilor.

cateva poze facute de un fotograf profesionist caruia ii multumim gasiti aici.

de asta ce spuneti??

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201510597.jpg

flying is my life...
0

#99 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 28 January 2008 - 11:01 AM

SILVIU66, la 28 Jan 2008, 10:56, a spus:

mizzone, la 28 Jan 2008, 11:39, a spus:

deasemenea, credem ca iar au fost prea lejeri arbitrii in acceptarea modului de executie/finalizare a unor figuri(ne aflam, totusi, la un CONCURS, nu la o simpla reuniune de zbor rc).

nu cred ca ai vazut in viata ta atatea note de 0(zero) 4,si 5 acordate de arbitrii pentru executia figurilor.

corect!
atunci, sugeram sa existe sesiune de calificari, in urma careia sa acceada in concursul propriuzis doar cei care au ceva de aratat!
nu-i normal sa vedem atit de multe evolutii notate cu zero intr-un concurs care a presupus un atit de important efort de organizare; a veni nepregatit, cu executii de nota zero, patru sau cinci intr-un concurs rc inseamna lipsa de respect fata de efortul deloc neglijabil al organizatorului!
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#100 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 11:02 AM

alta geniala :

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201510969.jpg

flying is my life...
0

#101 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 11:10 AM

Superbe, magnifice (se vede că omul are și sculă tehnică și sculă biologică http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif) - ambele trebuie la fotografie...) și da, poza cu Lucian e deosebită, mai ales că a binevoit să ia mâna de pe RC :rolleyes:

mizzone: greșești. Problema acestui concurs nu a fost îndemânarea concurenților - erau doi băieți chiar bazați - ci amprenta presiunii psihologice a concursului, cu care s-a văzut clar că mulți nu erau obișnuiți (vezi examene, olimpiade și altele asemenea). Evoluțiile de sâmbătă din cadrul antrenamentelor LIBERE au fost fantastice dar duminică în concurs mulți au zbârcit-o (și am văzut și eu niște note http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif ) și s-a văzut clar, inclusiv pe concurenți, că destui nu prea se simțeau în apele lor. Este un aspect care nu poate fi punctat direct, dar influențează definitiv rezultatul oricărui concurs. Am văzut d-astea la campionatele de darts, pe Eurosport, inclusiv la oameni cu zeci de ani de concursuri în spate...

@SILVIU66: cred că merită menționat ceea ce am mai spus într-un post anterior dar a fost atât de fumos și elegant subliniat de fotograf: "WRECKLESS weekend"! Bravo tuturor piloților!!!

Toate bune,
un viitor - speră cât mai curând - pilot

Aceasta postare a fost editata de ave: 28 January 2008 - 11:14 AM

Ave
0

#102 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 28 January 2008 - 11:30 AM

Superb totul!
Remarcabile evolutiile cu tot cu balbe, se mai intampla si astea...sunt sigur ca daca astfel de evenimente s-ar putea intampla de mai multe ori pe an, nivelul prestatiilor ar creste considerabil.

Ca si anul trecut (dar mai bine!) organizatorii si-au aratat calitatea posibilitatilor lor de gazde perfecte.

Daca primarul din Chiajna se va putea tine de cuvant, chiar ca vom putea spune ca avem de-aface cu un nucleu de activitate indoor binevenit, vom putea sa spunem ca ne apropiem de normalitate.

Asteptam ca mai multi din cei care au fotografiat si filmat sa ne arate creatiile lor.

Ca propunere, petru urmatoarele evenimente, as pune o plasa (ca si cea care opreste mingile in spatele portilor) in fata spectatorilor la probele de heli. Pentru orice eventualitate.

LE: mutumim celor care s-au deplasat din alte orase sa fie alaturi de noi!

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 28 January 2008 - 12:13 PM

0

#103 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 11:34 AM

BogdanStancu, la 28 Jan 2008, 11:30, a spus:

Ca propunere, petru urmatoarele evenimente, as pune o plasa (ca si cea care opreste mingile in spatele portilor) in fata spectatorilor la probele de heli. Pentru orice eventualitate.

Eventual și pentru avioane, că și un aparat de 2-300 g poate deveni periculos dacă te lovește în cap cu motorul (sau axul lui) la viteză...
Ave
0

#104 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 28 January 2008 - 11:34 AM

Presiunea si emotile concurentilor au fost destul de mari .....totusi !.FELICITARI ORGANIZATORILOR DIN ACEASTA EDITIE .La urmatoarea editie cu siguranta vom fi mai multi . :rolleyes:

LUCIAN ...AI FOST LA INALTIME CU ELICOPTERU ! ...SUPERB .!...FELICITARI .!

Aceasta postare a fost editata de TUROK: 28 January 2008 - 11:36 AM

ADOR VITEZA!!!
0

#105 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 28 January 2008 - 11:41 AM

mizzone, la 28 Jan 2008, 11:01, a spus:

...a veni nepregatit, cu executii de nota zero, patru sau cinci intr-un concurs rc inseamna lipsa de respect fata de efortul deloc neglijabil al organizatorului!

Asta cu pregatitul e o problema...
Unde naiba sa te pregatesti intre doua concursuri?
Maxim afara, in parc, pe vant...
Nu e prea fezabil...
Asta e un aspect ce ma cam franeaza si pe mine in a purcede intr-o tentativa indoor.

In rest, s-a zis totul. Organizare excelenta si nivel incomparabil fata de sesiunea trecuta!

Bravos la toti!
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#106 Useril este offline   zozo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1126
  • Inregistrat: 25-April 03

Postat 28 January 2008 - 12:14 PM

Salut!

In numele meu cat si al clubului doresc sa-i felicit in primul rand pe organizatorii acestui eveniment sportiv de inalta clasa! Felicitari tuturor pilotilor care au participat, indiferent de rezultatul obtinut, dar in mod special celor care au aratat ca se poate!

Este laudabila implicarea autoritatilor locale si sper ca acest lucru sa creeze un precedent pentru viitoarele competitii si intalniri de profil astfel incat eforturile de mediatizare sa-si aduca in sfarsit roadele.

Inca odata, FELICITARI!

zozo
0

#107 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 28 January 2008 - 12:33 PM

Pareri la superlativ despre concurs, organizare, competitori, spectatori, tot-tot. Mai latra de pomana unii mici, cu spumite la gura, dar nimeni nu poate de data asta sa minimizeze calitatea muncii tuturor participantilor la acest eveniment.
In calitate de spectator, nu pot sa spun decat ca imi doresc sa vad cat mai multe asemenea intalniri.
FELICITARI!!!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 28 January 2008 - 12:47 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#108 Useril este offline   Stancu Matei 

• Incepator
  • PipPip

Postat 28 January 2008 - 12:43 PM

Totul a fost ok. Participantii, primarul si spectatorii. Acolo lipsea ceva. O plasa pentru elicoptere care sa protejeze publicul.
one team one missione one fight
0

#109 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 28 January 2008 - 12:51 PM

MIzzone te rog mult.. lasa-i pe cei care dupa parerea ta au venit nepregatiti.. au venit cum au putut.. dar MULT mai bine ca anul trecut.. Genul asta de afirmatii ii descurajeaza pe altii care si-au propus sa vina este EXACT ce nu trebuie sa faci.. In spiritul promovarii modelismului romanesc as fi vrut sa te vad si pe tine concurand. Tot ceri preformata ... tot comentarii , tot vrei sa complici lucrurile ca sa moara din prima concursul asta te rog mult... Si asa e greu sa aduci piloti la concurs .... Aeropower a pus bine problema si uite avansam metoda asta pe care o contesti tu FUNCTIONEAZA ... intai am facut 1 tonou .. in 2008 ... immelman si figura aia imposibila humpty bump... la anu o sa fie si mai greu.. si noi o stim ca o sa vina concursul si o sa ne pregatim si mai bine..

Baietii care anu trecut au decolat in spalier anu asta au facut 2-3 figuri.. si la anu si mai multe... Ca sa ne antrenam in sala trebuie bani destui de multi pt sala.. pana una alta BRAVO BAIETI... nu va lasati descurajati multi vorbesc putin au curaj ca voi sa zboare sa se prezinte acolo sa munceasca sa lipeasca 2 deproane si sa viseze la un zbor perfect.

A fost perfect si cine comenteaza cu privire la orice din concursul asta este invitat sa organizeze pe banii lui ceva la standarde internationale.

Si tot ce am scris aici nu vine de la cineva care a stat pe margine.. as vrea sa se tina conta de asta...
DT
0

#110 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 28 January 2008 - 12:57 PM

ZOD, la 28 Jan 2008, 13:51, a spus:

MIzzone te rog mult.. lasa-i pe cei care dupa parerea ta au venit nepregatiti..

Zod, nu-l mai luati in seama, e pacat sa maculam si subiectul sau intalnirea asta!!!
Felicitari tuturor participantilor inca odata!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 28 January 2008 - 01:39 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#111 Useril este offline   mihaimcg 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 622
  • Inregistrat: 22-January 06

Postat 28 January 2008 - 03:28 PM

Totul a fost bine organizat, ceea ce a contribuit si la calitatea buna a spectacolului. Concurentii au fost bine pregatiti, chiar daca au mai existat si crash-uri (unele amuzante, altele spectaculoase). Demostratiile de heli au fost deosebite. Totusi, pentru viitoarele intalniri indoor, trebuie sa se mai lucreze la securitate. Au fost cateva momente cand si cei care pilotau elicopterele, nu mai credeau ca o sa salveze elicopterul si/sau spectatorii. Manel a distrus un elicopter, fara incidente pentru public.
Am atasat o poza de grup cu participantii.
@SILVIU66: daca strangi poze pentru un DVD final, pot sa-ti trimit si eu un CD cu pozele facute de mine.
0

#112 Useril este offline   mihaimcg 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 03:33 PM

Am uitat de poza. :)

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201527210.jpg

0

#113 Useril este offline   mihaimcg 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 03:38 PM

Am mai atasat o poza.

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201527497.jpg

0

#114 Useril este offline   mihaimcg 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 03:39 PM

Am mai atasat inca o poza.

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201527563.jpg

0

#115 Useril este offline   mihaimcg 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 03:40 PM

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201527628.jpg

0

#116 Useril este offline   Stancu Matei 

• Incepator
  • PipPip

Postat 28 January 2008 - 03:41 PM

Este adevarat ca au existat si mici crash-uri in rest a fost foarte tare frate. Ne-am simtit super.

Aceasta postare a fost editata de Stancu Matei: 28 January 2008 - 03:46 PM

one team one missione one fight
0

#117 Useril este offline   mihaimcg 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 03:41 PM

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-23-1201527719.jpg

0

#118 Useril este offline   nicolas 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 06-October 06

Postat 28 January 2008 - 03:42 PM

FELICITARI! De data aceasta am venit in calitate de spectator impreuna cu familia,sper la anul sa reusesc sa ma inscriu si eu la acest concurs .Bravo tuturor concurentilor indiferent de prestatiile pe care le-au avut in fond si la urma urmei este un hobby.Bravo organizatorilor, ne-am simtit excelent.
Its nice to be important, but its more important to be nice ...
0

#119 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2008 - 03:48 PM

Stancu Matei, la 28 Jan 2008, 15:41, a spus:

Este adevarat ca au existat si mici crash-uri in rest a fost foarte tare frate. :D

A fost foarte tare cu tot cu crash-uri, frate, că reveneau oamenii la zbor după o juma' de oră - o oră :D.

Păcat de avionul lui Sensei, care a rămas fără suportul motorului :(

Și oricum mă bucur că nimeni nu a pățit nimic la incidentul cu elicopterul în public (nu știu smiley-ul de aplauze :) )
Ave
0

#120 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 28 January 2008 - 03:51 PM

Traiti!

Manca', mi-e rusine tare de ce-am aburit-o la zbor, acolo.....
Saru'mana la Aeropower si sponsori, mi-a explicat Silviu66 de traiectul de sponsorizare, da' n-am prea inteles.
Multumesc lui Silviu66 ca m-a carat cu masina lui, da' el a facut oferta.

Repet ce-am scris intr-un MI: are si Mizzone dreptate, dar se va putea aplica intr-o alta etapa, mai avansata a sportului asta. Deocamdata, rigoarea ar da mai mult la cap F3A-ului asta de sala. Ori, cred ca ar putea sa admita si premiantii ca ce vedem pe youtube pe la straini e totusi altceva. Cred ca la fel e si cu F3A-ul mare, daca bagi prea mare rigoare (ca anul trecut), nu prea mai are cine sa vina la concurs, ori nu cred ca asta e scopul.

Nu-mi dau seama daca membrii Aeropower au zburat la capacitate, sau si-au faultat singuri zborurile, doar ca sa nu zica lumea ca.... Baiatului mai tanar de la ei nu cred ca-i face bine sportul asta cu asa-zisul fair-play. Acuma e timpul lui si daca nu se alege cu recunoasterea reala, are doar de pierdut.
Ar trebui sa facem si altii un concurs, sa poata si ei sa spere la locuri pe podium.
Facem unul la Politehnica, intre copaci, nu costa nimic. :(

E bine ca au aparut modele mai specializate pe acrobatia de precizie, decat simple 3D-uri sau shockflyere.
E o diferenta intre categoriile astea. Nu stiu cat de potrivite au fost ale mele, dar imi rezerv dreptul sa mi le fac dupa cum ma taie capul, cu toate dezavantajele posibile, pana nu va mai fi voie cu asa-ceva. :D

Se pare ca si vanzatorii de produse de modelism de pe la noi din rezervatie si-au adaptat oferta spre categoria asta, unii chiar in ultimul moment.
Ma bucur ca unele servouri chinezesti ieftine nu mi-au facut figuri, dupa cum ma asteptam.

Poate mai multi or sa ia la cunostiinta ca F3A de sala nu e doar o ramura de rezerva a aeromodelismului, pentru iarna. E o ramura in sine, pe care, odata ce ai zburat un model in sala, o gasesti foarte palpitanta.
Poate or sa vina vremuri cand or sa se poata cumpara modele la pachet, mult mai mici si foarte capabile, asa cum se intampla la auto - 1:28 de exemplu, nu ma pricep. Atunci o sa ma enervez. :D

Pentru unii, e un efort important sa vii din provincie la concurs, mai ales daca esti minor si mai ai si alte probleme.

Nu putem fi cu totii profesionisti in domeniu, ca atunci nu ar avea cine sa mai cumpere nimic.
Acel minor de 16 ani ceh, care tot face show-uri periculoase, are o intreaga echipa in spate. Dar cehii sunt exportatori de materiale de modelism......
Noi, ca rezervatie in ansamblu, suntem consumatori, deci putini pot fi profesionisti.
Amateur hardeur...... :)

Am gasit loc la servici, unde sa zbor intre doua hangare, aproape ca in sala. Daca nu ma da afara, am unde sa ma antrenez.

Papaciu
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4