aerograf ofer experienta
Postat 23 July 2007 - 07:48 PM
Cam la asa ceva cred ca te-ai referit.Are diuza de 0,8mm si lucreaza la 1,5-3 bari.Rezervorul e prin cadere (cum il vrea Crios http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif ) si are capacitatea de 120ml.
Costa la noi 40 de euro.Dar iti trebuie un debit deja de 150-200l pe minut.Deci un compresoras mai mic de hobby cu 2 mil. de lei.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 23 July 2007 - 07:51 PM
Postat 23 July 2007 - 07:58 PM
Plus un furtun in prelungire la care sa fie legat pistolul.Chestia cu racirea si condensarea apei e o parere proprie deci cred ca ar merge si pe direct dar separatorul de apa neaparat.
Am zis numai de separator de apa deoarece compresoarele de hobby functioneaza majoritatea pe uscat adica fara ungere de ulei.De aceea au si viata mai scurta.
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de Skyspy: 23 July 2007 - 08:02 PM
Postat 23 July 2007 - 08:04 PM
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...9&hl=compresor&
Daca mai ai nevoie de lamuriri iti stau cu placere la dispozitie.
Postat 24 July 2007 - 11:46 AM
Postat 24 July 2007 - 11:52 AM
bitex, la 23 Jul 2007, 17:31, a spus:
Se gasesc in acelasi pret compresoare ceva mai silentioase dar cu debit mai mic ca alea de le laudam mai devreme, insa suficient de puternice pentru aerografe. Ziceau unii ca sunt si-n Bucuresti la magazin, prin centru. N-am fost sa verific, dar precis se gaseste un amator sa te ajute cu cumparatul si expediatul prin posta daca-i adevarat, asta in cazul in care n-ai gasit deja la vecinii nostri moldoveni, adica poporul sovietic, vecin si pretin, cum s-ar spune...
Au moldovenii compresoare altfel decata astea din Romania?, pt ca nu mi-i greu sa dau o fuga pana la Chisinau doar sa stiu ce am de cautat.
Salutare
Postat 24 July 2007 - 07:00 PM
shtirlitz, la 24 Jul 2007, 11:46, a spus:
Cu siguranta e mai silentios decat 10-15 aspiratoare la un loc. Acum depinde si de ce conventii ai cu vecinii, pe care ii iubesti si pa care nu.
Skyspy, la 23 Jul 2007, 19:48, a spus:
Mie personal mi-e de-a curmezisul daca vopseaua vine din deal sau urca de la vale. Vopsesc identic si cu d-ala si cu d-alalat ca nu-mi da peste mana. :wub:
bitex, la 23 Jul 2007, 17:31, a spus:
Se gasesc in acelasi pret compresoare ceva mai silentioase dar cu debit mai mic ca alea de le laudam mai devreme, insa suficient de puternice pentru aerografe. Ziceau unii ca sunt si-n Bucuresti la magazin, prin centru. N-am fost sa verific, dar precis se gaseste un amator sa te ajute cu cumparatul si expediatul prin posta daca-i adevarat, asta in cazul in care n-ai gasit deja la vecinii nostri moldoveni, adica poporul sovietic, vecin si pretin, cum s-ar spune...
Firma trimite si prin posta costa ceva peste 400 lei setul (compresor silentios +aerograf muuult mai bun decat rusnacul), dar nu pot da nume ca ar insemna ca fac reclama si ma sanctioneaza adminul.
Bafta!

Postat 13 February 2008 - 11:04 AM
Am vazut ca aveti probleme in a gasi un aerograf sau un compresor pentru aerografie. Recent am deschis un magazin on line cu materiale pentru pictura si hobby, magazin in care puteti gasi aerografe si compresoare de cea mai buna calitate. Am ales sa aducem numai aerografe de marca, care binenteles ca au un pret mai mare, dar macar au duzele din teflon sau otel si nu din cupru cum au cele chinezesti.
Oricum intrati pe www.picturaonline.ro si spuneti-mi parerea voastra. PicturaOnline la sectiunea Aerografie
Personal si eu mi-am luat un aerograf si abia astept sa ma apuc de lucru. Vreau sa fac niste tricouri pentru inceput. Am insa un prieten care a terminat la Arte care s-a apucat sa faca o capota. O sa va trimit foto cand e gata.
Succes!
Postat 13 February 2008 - 02:30 PM
Postat 13 February 2008 - 06:06 PM
Citeaza
Apai, un set Harder & Steenbeck Evolution SilverLine 2 in 1 (0.2 si 0.4) e in Romanica la numitul magazin, 720lei, reducere vezi-doamne de la 814lei...
Problema ar fi ca, in UE, respectivul set aerograf costa numai 122EUR+transport, adica in jur de 140EUR, adica 510RON, adica cu vreo 210RON mai ieftin (sau 300RON mai ieftin daca luam in calcul pretul dinainte de "reducere")
Setul Infinity 2 in 1 costa vad 1067lei (redus se zice de la 1206lei). Acelasi aerograf, costand 182EUR, sau 195EUR cu transport, face 710RON. Deci, cam cu 300RON mai ieftin decat pe numitul site, sau cu nu mai putin de 496RON daca luam in calcul reducerea)
Parerea mea personala e ca preturile sunt muuult prea mari in comparatie cu realitatea, cel putin la partea de aerografe si compresoare.
PS: sursa preturilor e www.obeeliks.com, ca sa nu existe intrebari
Aceasta postare a fost editata de cartula: 13 February 2008 - 06:13 PM
Postat 30 March 2008 - 10:22 AM
shtirlitz, la 13 Feb 2008, 14:30, a spus:
Salut,
Aerografele pentru care este necesara folosirea culorilor cu nivel scazut de vascozitate au duzele fine, de pana la 0,3 mm. Pentru culorile de ulei si vernisuri iti recomand un aerograf cu duza de 0,5 mm. Iti recomand modelul VL datorita faptului ca in set primesti inca 2 duze cu diametre de 0,5 si 0,7 mm, deci il vei putea folosi pentru mai multe tipuri de culoare. Diferenta intre un aerograf de calitate si unul slab consta in materialul din care acesta este facut. Din cate am auzit la un aerograf chinezesc duza se decalibreaza intr-un timp relativ scurt iar duze de schimb nu se comercializeaza in tara, deci va trebui sa cumperi altul. La aerografele Paasche sau Harder duzele sunt din materiale de foarte buna calitate, nefiind nevoie schimbarea lor decat foarte rar, iar in cazul acesta puteti cumpara doar piesa care s-a defectat.
P.S. Ca si in cazul masinilor, odata ce ai folosit un aerograf de calitate, nu te vei mai putea intoarce la vechiul aerograf.
Succes,
Postat 30 March 2008 - 11:04 AM
cartula, la 13 Feb 2008, 18:06, a spus:
Citeaza
Apai, un set Harder & Steenbeck Evolution SilverLine 2 in 1 (0.2 si 0.4) e in Romanica la numitul magazin, 720lei, reducere vezi-doamne de la 814lei...
Problema ar fi ca, in UE, respectivul set aerograf costa numai 122EUR+transport, adica in jur de 140EUR, adica 510RON, adica cu vreo 210RON mai ieftin (sau 300RON mai ieftin daca luam in calcul pretul dinainte de "reducere")
Setul Infinity 2 in 1 costa vad 1067lei (redus se zice de la 1206lei). Acelasi aerograf, costand 182EUR, sau 195EUR cu transport, face 710RON. Deci, cam cu 300RON mai ieftin decat pe numitul site, sau cu nu mai putin de 496RON daca luam in calcul reducerea)
Parerea mea personala e ca preturile sunt muuult prea mari in comparatie cu realitatea, cel putin la partea de aerografe si compresoare.
PS: sursa preturilor e www.obeeliks.com, ca sa nu existe intrebari
Salut,
Am vazut acel site cu preturi foarte bune. Eu pot sa iti spun ca pretul recomandat de Harder&Steenbeck pentru un silverline 2 in 1 este mult mai mare. Eu iti recomand sa cumperi de acolo si sa ma anunti si pe mine cat a costat la final(asta in cazul in care vei il vei primi) si ce perioada de garantie ai primit. Eu nu stiu de ce tuturor li se pare ca "dincolo era mai ieftin"? Daca vei gasi pe teritoriul Romaniei un magazin in care sa gasesti produsele de pe PicturaOnline.ro la nu pret mai mic te rog sa ma anunti.
Succes!
PicturaOnline.ro
Postat 31 March 2008 - 01:16 AM
Nicolae_S, la 30 Mar 2008, 11:04, a spus:
Am vazut acel site cu preturi foarte bune. Eu pot sa iti spun ca pretul recomandat de Harder&Steenbeck pentru un silverline 2 in 1 este mult mai mare. Eu iti recomand sa cumperi de acolo si sa ma anunti si pe mine cat a costat la final(asta in cazul in care vei il vei primi) si ce perioada de garantie ai primit. Eu nu stiu de ce tuturor li se pare ca "dincolo era mai ieftin"? Daca vei gasi pe teritoriul Romaniei un magazin in care sa gasesti produsele de pe PicturaOnline.ro la nu pret mai mic te rog sa ma anunti.
Succes!
Ai cerut o parere, ai primit-o... Invata sa primesti si parerile care nu sunt laudative ;)
Am cumparat pana acum 3 aerografe Evolution de acolo, pentru mine si un amic, plus piese de schimb si accesorii... Si a iesit la cat ti-am zis, nici mai mult, nici mai putin.
Textele cu "in cazul in care il vei primi" sau "ce garantie ai" se aplica poate 'comersantilor' autohtoni, cu cei de la magazinul in cauza n-am avut probleme, si am tot comandat in ultimii 4 ani :lol: Nu vad de ce ai impresia ca aruncand cu noroi in altii cu preturi mai bune iesi tu in fata...
Iar ca pretul 'recomandat' o fi si-o pati... Chiar nu-mi pasa, precum cumparator, cat e pretul recomandat. Pe mine ma intereseaza sa cumpar marfa buna la pret corect.
Eu doar am prezentat o alternativa la costuri mai mici, verificata si de incredere. N-am de gand sa port o polemica pe tema asta, cei care citesc pot sa-si faca si singuri deja o parere :)
Aceasta postare a fost editata de cartula: 02 April 2008 - 10:38 PM
Postat 03 April 2008 - 10:20 AM
Avand in vedere interesul Dv. in domeniul de aerografie/grafica/microvopsitorie/decoratiuni, va oferim din stoc aerografe tip RH-C. Deasemenea va sugeram sa vizitati site-ul furnizorului nosru
http://www.prona.com.cn/english/products.p...a_code=p-1&key=
de unde puteti alege si alte produse.
RH-C poate fii achizitionat la pretul de 50€ + tva
Va stam la dispozitie cu serviciile noastre,
LARIUS Romania
Postat 06 March 2010 - 01:46 PM
Momentan lucrez in modeling in turnare ipsos pentru ornamente de curte si acest lucru m-ar ajuta. Mersi mult.
Postat 03 June 2010 - 08:33 PM
Recomand aerografele Iwata. Stiu, exista magazine in lumea larga cu preturi mai mici, cum spunea mai sus Crios. Nu am pretentia ca acolo gasiti aerografele cele mai ieftine de pe planeta (spun asta pentru a evita din nou discutia cu .. Iwata costa mai putin in USA... ce pot spune "in apararea mea" este ca preturile noastre pentru Iwata sunt EXACT pretul recomandat de producator.
Pot trimite "necredinciosilor" oricand lista lor de preturi. Ce putem noi oferi este o servire rapida si suport tehnic.
Pentru orice intrebare in legatura cu aerograful va stau la dispozitie la e-mail sau telefonul din rubrica "contact"
Succes!