Nunta la TV Nimeni nu e revoltat ?
Postat 13 September 2007 - 11:05 AM
Ce parere aveti despre stirile din ultimele 2 zile despre fabuloasa nunta a lui Dan Bursuc ?
De doua zile incoace numai nunta a..r...ului (incerc sa ma cenzurez) asta o vad la TV. Chiar nu mai e nimic interesant de dat la stiri ? O gramada de analfabeti pseudo retardati (atat am putut sa ma abtin) pe prima pagina a tuturor ziarelor. L-am vazut pe unu canta live la stiri intr-un interviu.. mi s-a parut ca ratatii de la megastar sau de la x-factor sunt zei pe langa el, deci calitati artistice 0. E incredibil cum o mana de manelisti subcretini sa acapareze media din romania fara ca nimeni sa nu ia atitudine. Chiar nu inteleg unde este informatia , stirea importanta in nunta domnului ala . De ce trebuie dat asa ceva la stiri ????? Nici nu stiam ca exista Dan Bursuc.. oi fi io ignorat in ale culturi.
Exista razboaie , oameni care mor de saracie, inventii care ne pot duce pe alte planete sau pot salva planeta, evenimente culturale, sportive, evenimente police o gramda de informatii utile.. dar nu.. la stiri andreea esca prezinta nunta lui Dan Bursuc ...
Ce mi s-a parut extraordinar de fantastic e cum il prezentau pe Adi Copilu avortat ca fiind atractia femeilor de acolo.. vroiau sa isi faca poze cu el.. e un midget tigan .. Probabil ca muresan e considerat de talie medie si cocosatul de la notre damme e cel mai sexy om de pe planeta.
Incre-fucking-dible cum ar zice un amic de al meu.
Postat 13 September 2007 - 11:18 AM
ZOD, la 13 Sep 2007, 11:05, a spus:
Nici nu stiam ca exista Dan Bursuc...
Esti mare dom-le! Eu nici nu stiam ca mai exista stiri!
Chiar te-ai uitat in ultima vreme la TV? Mare rabdare ai avut!
Stai sa vezi cand vor fi trecute in manualele alternative de istorie si vor invata copiii nostri despre ele! Atunci sa te tii! Vine copilul cu 4 la istorie si zice ca n-a stiu data nuntii lui Bursuc, unde a avut loc si cine i-a fost nas, sau cate maimute a pupat Adi Copilul (cum zici tu ca-l cheama, ca eu nu stiu)...
Cu religia nu mai am nimic, din moment ce e bagata in scoli si notata cu note ca si chimia. Daca poti aprecia credinta cuiva cu note in catalog nu ma mir de stirile de la TV.
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 13 September 2007 - 11:21 AM
Telefon: 0721 385365
Postat 13 September 2007 - 11:35 AM
ZOD, la 13 Sep 2007, 12:05, a spus:
Eh...pozele nu au nici o legatura cu natura sexi a persoanei...pur si simplu tentatia asta a existat dintotdeauna, cum ar fi, sa te pozezi cu femeia cu par pe fatza, cu camila cu trompa de elefant si alte ciudatenii si defectiuni genetice. Fie vorba intre noi, ar fi faina o poza cu tine, fractu, biplanul in relanti si cacatu minune (mancand prune) calarind biplanu!!!! ;)
In rest, sa nu ne plangem...e de bine! Deunazi se plangea bulibasa (sau rege sau imparat sau ce...) la stiri ca-i pleaca supusii peste hotare si el nu mai are ce ocarmui!!! Ca si noi la randul nostru ne gasim sa fim condusi de oameni de o calitate morala, sociala si culturala ridicata, cum ar fi marean, becali, trita-fanitza si altii!!!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 13 September 2007 - 11:40 AM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 13 September 2007 - 11:39 AM
Daca prezinta un reportaj despre noul program spatial nasa, sau ca nu stiu unde a fost ditamai intalnirea de jet-uri sau alte asemenea probabil ca 80% din cei care se uita in momentul ala la stiri vor schimba canalul.
Dar daca-l arata de retardatu' de becali sau pe specimenele de homo erectecus cu influente neanderthaliene pe alocuri aia 80% vor suna , de pe telefonu' lor jmecher furat din spania, alte specimene de retardati care vor schimba canalul si uite asa se face audienta...
Asta este...traim printre maimute...
Postat 13 September 2007 - 12:28 PM
problema mare neamule cu hastia!!!
bafta!
PS: macar noi sa incercam sa facem ceva...sa pastram viata viata nu bataie de joc
0721.798.720
Postat 13 September 2007 - 12:41 PM
mp3 player si casti cu noise canceling (Sennheiser CX300).
nu stau in Bucuresti si nu am nevoie sa umblu cu transportul in comun...dar ii aud pe strada. telefonu in buzunar, dat la maxim si sa vezi ce canta maneaua. asa am adoptat solutia. ascult ce vreau eu nu ce vreau altii...
Postat 13 September 2007 - 01:17 PM
Miezu_eu, la 13 Sep 2007, 12:28, a spus:
Din pacate nu.
In una din excursiile mele la bran m-am hotarat sa intru sa vizitez castelul ca era pacat. In fata mea ... cine sa fie oare.. Vali Vijelie cu 3 pupincuristi si o boarfa. Am mers mai incet in castel ca sa se departeze de mine. Pana cand intram intr-un dormitor.Muzeul aranajat frumos cu un cordon acolo sa nu treci dincolo de el, cu semne va rugam nu atingeti.. e ghici ce.. Vali Vijelie in varful patului cu boarfa in brate se pozau frumos in timp ce unu din avortoni ii canta i struna "Asa Vali mancatiasi ... stai sa iti fac poza unde a dormit regina maria..." Ala nu era decat un pat de cateva sute de ani intr-un muzeu dintr-un castel ... Foarte tare ce sa zic. Si va jur e poveste adevarata nu inventez.
Nu lipsa de inteligenta sau de bun simt a cantaretilor de manele ma derajeaza. Ci lipsa de inteligenta a romanilor care ii asculta si ii apreciaza. Si sa nu imi ziceti ca nu ii apreciaza si doar ii asculta ca de multe ori aud povesti spuse cu patos cum au aia bani si cum primesc la nunti si ce masina tare are copilu sau salam (cum cacat sa te cheme salam ????) sau cat de tare a fost vali la tv. Cum as putea eu sa ascult muzica de la un liliputan analfabet care nu e in stare sa cante pt ca ce fac ei .. repet vad la megastar .... cand lalaie un retardat de isi inchipuie ca poate sa cante. Foarte multe probleme in comunitatea rromilor si in mintea mea, maneaua e fix cel mai reprezentativ lucru la rromi. Ei reprezinta cultura unei natii de borfasi ,hoti, cersetori, pesti , smenari. Crema lumei interlope se afla in comunitatea rroma. Cum as putea sa ascult , chiar daca urechea mea ar fi incantata de asa voma sonora, o muzica care reprezinta cea mai mare comunitate de criminali din romania?
Asta este problema mea cu manelele nu faptul ca aia nu e muzica .. stiti cum e gusturile nu se discuta..
Marinare cu privire la cine ne conduce... e f.f.f complicat. Cu maneaua e simplu. Cu politicienii...? Arata-mi un om in tara asta (in afara de mine ehhehe) care e destul de popular incat sa fie ales si destul de integru si destul de inteligent incat sa ne conduca . Discutia e prea complicata pt asa ceva.. uita-te la Bush.. the idiot conduce cea mai puternica natie din lume. Si nu se prabuseste nimic nu da nimeni faliment .. Sa ramanem la manele sau mai bine zis la stirile fara sens cu manelisti fericiti.. chiar ne intereseaza ca dan bulan aka salam de curcan se marita ? Unde e informatia utila in asta la stiri ????? Revin.. 5 oameni sunt revoltati.. restul vad ca sunt indiferenti.
Hai sa incercam ... nu faceti decat sa postati un mesaj scurt "Da imi vine sa crap tv-ul" sau "Da mi-am bagat 2 deget in priza cand am vazut" sa vedem si noi cat de aiurea a fost stirea asta.. si dupa aia contorizam.
Postat 13 September 2007 - 01:37 PM
CNA-ul de ce nu zice nimic? de ce nu avertizeaza ca programele de stiri de fapt sunt interzise minorilor?
in general nu ma mai uit la stiri pentru ca tot aia vad in fiecare zi.asa ca am renuntat.pe masura ce tot mai multi oameni inteligenti o sa faca asta,probabil ca cei care masoara audienta o sa sesizeze....o sa scada banii incasati pe reclame in timpul stirilor,si atunci poate o sa se reorienteze asupra stirilor difuzate.cat timp fac audienta cu bursuc si salam,tot asta o sa vedem.
deci boicotati programele de stiri comerciale!!
sunt si 1-2 canale serioase de stiri ,unde mai poti vedea cate ceva,ne reorientam catre acestea.
Postat 13 September 2007 - 01:46 PM
fratilor e grav... nu mai pot imi arde inima si sufletul cand vad ca ,ce altii acum 500,600 etc. ani sau chinuit sa faca si pentru care si-au dat viata(marii conducatori si voievozi, marii oamenii ai literaturii si culturii romanesti) strica niste sparcaieli de oameni in 17-18 ani (de la revolutie incoace)
ATENTIE!!!! trebuie sa luam masuri, trebuie sa ne gandim, trebuie sa apelam la toate cunostintele noastre, trebuie sa ne trezim, "desteapta-te romane"....este grav!!!
astept pareri, comentarii si concluzii!!!!
PS: se poate face ceva???????
0721.798.720
Postat 13 September 2007 - 01:49 PM
Bablele violate si sinucigasii nu ma intereseaza. Imi plac aia care se urca pe cate o macara si ameninta ca se arunca. Daca nu m-as duce cu matura sa curat terenul de sub ei sa nu se zgarie, sa mor eu! Si as trage si un X mare cu var sa marchez destinatia finala...
Ce dracu poate sa mai prezinte interes intr-o astfel de tara?
Noroc de noi ca mai avem si alte pasiuni care ne deconecteaza de stresul de zi cu zi.
Unii ajung sa se refugieze pe net, altii in jocuri de calculator, altii in pasiunile care-i mai tin in viata. Vorbesc de cei ramasi in tara, cu ochii pe intrerupator...
Postat 13 September 2007 - 02:15 PM
In rarele ocazii cand imi aduceam aminte ca e miercuri mai obisnuiam sa ma uit la carcotasi. Acum cand se intampla o data la 2 luni sa-i nimeresc nu ma uit decat pana la primul val (dar ce zic eu val, Tsunami) de reclame. Pe urma inchid.
Cel mai bine m-am simtit prima data cand m-am mutat de la bloc la casa si nu am avut cablu vreo doua luni. A fost o perioada foarte intereseanta. Incercati sa faceti experienta. Silviu zicea sa boicotam programele televiziunilor comerciale. Eu merg mai departe. Spun sa boicotam TELEVIZIUNEA. Scoateti antena din spate macar o saptamana.
Aceasta postare a fost editata de Olaf The Viking: 13 September 2007 - 02:16 PM
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 13 September 2007 - 03:26 PM
ce facem cu manelistii, toti pustanii se vad guta si salam, vor sa plece sa fure sa fie si ei ca nu stiu care personaj din melodiile lor, problema este ca se folosesc de melodiile grecesti si turcesti cu o linie melodica placuta dar le pun ei versurile pe care nu le suportam, e un fel de mesaj subliminal....cred :)
ce sa facem sa revenim la hitlerism, la vandalism, la anarhie si sa-i inlaturam definitiv???....nu....normal ca nu(sau poate ca da pentru astia) dar trebuie facut ceva, peste catvia ani buni cei ca mine, studentii, vor avea copii; unde sa ii crestem si cum??? cu castile la urechi si mp3 in buzunar ca sa nu auda manele de pe strada?? e grav!!!
cred ca subiectul ar trebui numit:
"Cum gasim antidot antimanele?"
0721.798.720
Postat 13 September 2007 - 03:43 PM
Pacat ca din miile de useri de pe rhc chiar daca sunt activi mai putini doar 6 au ceva de zis. Nu ma mira pt ca am fost la camp in diverse locuri si am auzit manele din masinile modelistilor... deci si aici sunt apreciati avortoni retardati ce au impresia ca pot sa cante.
Ce imi place mult e justificarea aia patetica :"Eu nu ascult manele, dar la un chef merg". Pai asculti sau nu ?????
Si nu sunt aberant si stiu ca nu poti sa te pisi impotriva vantului dar ma asteptam la o reactie mai puternica din partea unei comunitati de modelisti in care oamenii se cred speciali.. de... ingineri, artisti , oameni care viseaza la spatiu la zbor la viteza la arta . Trist.
Postat 13 September 2007 - 04:03 PM
eu sunt student la poli si anul acesta vreau sa intru in liga studentilor si sa incerc sa fac niste schimbari si sa dezvoö un program in care fiecare student sa vina cu ideeile lui, o inventie o inovatie orice, cea mai buna idee sa fie aleasa si cu bani de la toti menbrii participanti si cu sprijinul profesorilor din politehnica sa facem acea idee palpabila si meritele si castigurile acelei reusite sa le ia studentii politehnicii, nu sa o ardem la televizor, sa ne jucam pe calculator cand sunt o multime de inventat si de proiectat, nu de luat 10 prin copiat si tocit!!!!
am aberat un pic pentru ca si asta ma doare si este un lucru bun.
@bitex daca citesti asta poate ma ajuti sa fac ceva de la 1 octombrie!
bafta!
0721.798.720
Postat 13 September 2007 - 04:09 PM
Uite iti povestesc intamplare la care am luat parte in primavara. Erau ultimele zile inainte sa se inchida clubul din Aiud, eram acolo cu amicii obisnuiti printre care este si dj-ul. muzica buna, distractie si voie buna. pe la 12 apar niste indivizi cu "femeile" dupa ei se aseaza la o masa si cica "sarbatoreau" ziua unuia. n-a durat mult si direct "dj schimba ritmul" niste malaci, ce sa le zici. dj-ul e de talia mea (pt cei care ma stiu) mai erau vreo 2 cu noi care sunt ceva mai "mari". aia erau vreo 6 manelari cum se cade. ce sa le faci? a bagat muzica proasta, comerciala (nu manele)...dupa un timp a trecut iar spre muzica normala de club. iar au inceput dj schimba ritmul...a venit si patronul si i-a zis "baga-le ce muzica vor ca altfel nu mai fac consumatie"... eh aici ce sa mai zici. am bagat un cd cu muzica comerciala in player, i-a dat repeat si am plecat toti de acolo.
asta e ralitatea...romania se identifica cu manelele, tiganii, si politica/fotbalul discutate la orice colt de strada.
ce sa faci? parera mea? adunati toti si pusi la munca silita...cam ce a facut impuscatu' cu cei care "gandeau".
si eu ascult radio online...one fm. iar daca am de mers pe undeva am melodiile pe mp3 player.
la televizor in afara de discovery (din pacate il prind doar ala simplu), NG si ocazional HBO, Eurosport (pt snooker, darts) nu prea urmaresc. Ma mai uit pe mtv, dar destul de rar. Pe restul posturilor aceleasi porcarii de filme difuzate si redifuzate, sau aceleasi tampenii de emisiuni-derivate din idiotenia de ciao darwin...
e trist dar e adevarat... nu avem ce face, mintile luminate pleaca dincolo pentru o educatie mai buna, trai decent si cultura superioara...
Postat 13 September 2007 - 04:16 PM
De fiecare data cand aud de manele sau manelisti ca sa nu mai zic cand ii vad la TV + stirile alea minunate cu lista deceselor si parilor in cap, nu pot sa nu ma intreb cum se poate sa consideram asta imaginea reprezentativa a Romaniei atata timp cat cu asta ne ''laudam''
Lipsa profesionalismului la noi in tara este crasa de la vanzatoarea aia de boutiq pana ......hat departe.
Este trist dar e purul adevar despre Romania.
Postat 13 September 2007 - 04:19 PM
Miezu_eu, la 13 Sep 2007, 16:03, a spus:
@bitex daca citesti asta poate ma ajuti sa fac ceva de la 1 octombrie!
Studentii la Poli de regula nu sunt poeti...
In liga o sa se schimbe radical situatia daca te inscrii. O sa fiti 3 oameni si o stampila, nu doar 2 ca pana acum. In rest mult succes! Referitor la acea initiativa, felicitari! Premiul intai va fi luat de cea mai buna manea, una care poate fi cantata de oricine, oriunde, inclusiv la cursuri...!
Mai bine te ocupi de femei! Ai mai multe sanse si iesi mai castigat!
Bafta!
Postat 13 September 2007 - 04:24 PM
Vroiam doar un mesaj scurt. "da sunt impotriva manelelor" Sau "da stirile cu haladiti sunt aberante" scurt pe doi.
Aceasta postare a fost editata de ZOD: 13 September 2007 - 04:25 PM
Postat 13 September 2007 - 05:02 PM
Dupa ce ca ma duc zilnic la serv. ca sa platesc taxe unui guvern caruia i se rupe de mine (platitorul de taxe) in 14,numa de astia nu mai am chef.Aste e realitatea sociala in care traim, asta e poporul roman.Normalitate nu va mai exista in Romania niciodata asa ca ori ne strecuram pe aici printre ei ori trecem dicolo.
Postat 13 September 2007 - 05:11 PM
ZOD, la 13 Sep 2007, 17:24, a spus:
Zod!!!...da tu unde erai cand s-a nascut subiectul asta?
Vezi?...si acu ai deschis alt subiect, cu toate ca ai scris si dincolo!
NA! :)
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 13 September 2007 - 05:16 PM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 13 September 2007 - 05:15 PM
O imensa bascalie care nu se va termina prea curand.Multumesc lui Dumnezeu ca am avut sansa sa plec si sa locuiesc de o bucata buna de vreme pe alte meleaguri.
Antena parabolica pe care o luasem "de dor de casa"am ajuns sa o folosesc doar pe discovery,iar fetita mea pe cartoon network sau cum masa so scrie.
Numa bine va doresc.
Aceasta postare a fost editata de aantikk: 13 September 2007 - 05:20 PM
Postat 13 September 2007 - 06:38 PM
Trecand la tv, ce sa zic....chiar acum cand scriu asta da despre nunta lui salam de cal.....( sa nu credeti ca ma pasioneaza subiectul dar ai mei n-au ce face.... :) ) ; in comparatie cu manelele, in domeniul emisiunilor tv mi se pare o enigma ce face cna-ul ? astia ce naiba pazesc ??? sau si la ei se aplica 'timpul trece, banul merge...' ?? pai astia la ce se sesizeaza, la crime in direct? sau ce? totul e si mai surprinzator cand vezi toate minunile astea de stiri , care de care mai "importanta", pe canalul national tvr; adica noi platim ca sa fim prostiti pe fata....foarte tare....; e ca si cum ti-ai cumpara un cd cu manele, cu toate ca nu le suporti deloc....; bineinteles ca se aplica regula audientei, dar totusi....parca e prea de tot; deocamdata am ramas cu discovery, hbo, si eurosport; si mi-am adus aminte si de "stirile sportive", puse in ghilimele pt ca nu mai e nimic sportiv in stirile alea; in schimb aflam cine s-a mai insurat, cine s-a maritat, pe unde mai chefuiesc sportivii nostri, ce-si mai cumpara, etc, etc; si trebuie sa recunosc ca din aceasta cauza nu-l suport deloc pe marele mutu, o vedeta de carton, fabricata, care n-a inteles ca adevaratul fotbalist se vede pe teren si nu in afara lui;
in fine, concluzia este ca: DA, sunt impotriva manelelor si nu le ascult si DA, sunt impotriva stirilor de cacat si nu le urmaresc
bafta si sa speram intr-o lume mai buna ( ca doar speranta moare ultima)...
Postat 13 September 2007 - 07:04 PM
Citeaza
Postat 13 September 2007 - 07:13 PM
Marinaru, la 13 Sep 2007, 17:11, a spus:
ZOD, la 13 Sep 2007, 17:24, a spus:
Zod!!!...da tu unde erai cand s-a nascut subiectul asta?
Vezi?...si acu ai deschis alt subiect, cu toate ca ai scris si dincolo!
NA! :)
N-are legatura una cu alta. Daca subiectul ala a deviat.. e altceva . Aici e clar si uite o fac si mai clar (si mai academic cred eu)
Stiri aberante fara sens despre anonimi idioti si despre lucruri fara substanta si care daca ar aparea intr-un film ar fi cenzurate si manele , daca ne plac sau nu si cat de aberanti sunt oligofrenii care le canta. Atentie ... nu vorbesc despre cei care asculta.. mi-am zis parerea despre cum ii vad pe cei care canta manele .. daca un asemenea om iti face placere la urechi sau ochi pt ca vad si gesturi la ascultatorii de manele , imi pare rau nu pot sa gesticulez pe forum, inseamna ca te identifici cu el cumva. Eu daca ascult o melodie misto nu dau exemple pt ca s-ar termina hartia de pe forum totusi simt ceva.. fie ca e ceva lent care te duce cu gandul la cel drag sau ceva mai rau care te face sa te simti liber sau rebel.
Cand ascult o manea (sunt nevoit .. traiesc in romania) .. da interesant... simt nevoia sa ma duc la o nunta din asta si sa dau foc la local si la tot cei dinauntru din motivele spuse mai sus.. deci nu e bine ... e rau... cel putin asa imi zice creierul asta al meu prost si nonmanelist.
Dar chiar.. pt cine asculta manea... ce simtiti cand avortonul respectiv zbiara (pe niste note inexistente) cat il tin plamanii sa moara dusmanii mei ? Cred ca va enerveaza rau ...
Cu referire la stiri ... un reporter zicea ca stirile cu anonimi nefericiti care sfarsesc cu matele intinse pe un plop pe marginea drumului ca isi au rostul lor... se numeste educatie rutiera... ca daca il vezi pe ala rupt in doua nu iti mai vine sa dai in masina. Pe mine ma face sa vomit pt ca sunt constient ca daca merg tare pot sa mor.
Cred ca scriu prea mult si nu citeste nimeni.
Postat 13 September 2007 - 07:51 PM
eu tot o tin pe a mea ca trebuie schimbat ceva, poate cineva de pe forum are niste cunostinte pe la CNA (sa le dea foc), si asa poate vin altii mai buni :)...
lasand gluma...constat cu stupoare ca se inmultesc manelistii romanii deasemenea au inceput sa o ia razna , de necrezut!
un lucru ar fi sa ne logam toti pe site-ul de la CNA si sa trimitem in fiecare zi un email standard conceput de noi cu o nume semnatura cu un anume motto!
astept pareri!!!!
PS:ce bine ca in maxim 60 ani o sa mor ca sa nu vad 70% manelisti sau mai mult
Aceasta postare a fost editata de Miezu_eu: 13 September 2007 - 08:16 PM
0721.798.720
Postat 13 September 2007 - 08:15 PM
aantikk, la 13 Sep 2007, 19:41, a spus:
Emilare, la 13 Sep 2007, 19:14, a spus:
mda...tot aia cantau dar era altceva.Lautarii cei de altadata erau cu totul si cu totul ALTCEVA.
Se vede treaba ca nu te pricepi......era aceasi muzica amestecata, cu influente orientale si pe undeva putina muzica romaneasca. Te rog nu iti da cu parerea, am lucrarea de diploma intr-un subiect ce atinge subiectul asta.