Modelism - RHC Forum: Nunta la TV - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

Nunta la TV Nimeni nu e revoltat ?

#31 Useril este offline   olly 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 676
  • Inregistrat: 03-April 05

Postat 13 September 2007 - 08:24 PM

Nu ma mai uit la televizor.. Nu am vazut un film la televizor de peste 2 ani..Seara,inainte sa ma culc , dau drumul la TV. in 95% din cazuri(mai is alea 5 % cand umbla fratele) TV deschide pe Discovery sau National Geographic. Ma mai uit la snooker si..cam atat.Nu sunt la curent cu stirile,disparitiile crimele sau noutatile. Mai aud de la bunica despre nushce emisiune in care prezinta vina lu Prigoana(parca el era)....Cum dracu sa vrei sa apari la televizor sa vada 22 milioane(sau cati or mai fi) de oameni cat de prost esti? in categoria asta intra si celelalte emisiuni de care mai auzeam pe la scoala : tradati in dragoste, cica mai era una cand o punea pe una sa il testeze pe unu sa vada daca e fidel...de la colegele de servici ale mamei mai aud ca mai este nustiuce emisiune ca ii suni pe aia si vin sa iti faca curat in casa daca e mizerabila casa....cum dracu sa chemi televiziunea sa vada toata tara cat de nespalat esti> Nu inteleg. Mintea mea aia subdezvoltata nu ma lasa sa inteleg..

Nu ma mai intereseaza.
<<<ZA MOLDAVIAN BRAZARS>>>
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
0

#32 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 10-March 03

Postat 13 September 2007 - 08:26 PM

Poate putin off topic, dar tot aproximativ acum 100 ani aparuse bradul de Craciun..... ce dispute a generat in sufletul poporului roman crestin, care nu pricepea ce cauta un copac in casa, de sarbatori, atunci cand trebuia sarbatorita nasterea lui Cristos !!!
0

#33 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 13 September 2007 - 08:26 PM

Emilare, la 13 Sep 2007, 20:15, a spus:

aantikk, la 13 Sep 2007, 19:41, a spus:

Emilare, la 13 Sep 2007, 19:14, a spus:

In urma cu 100 de ani, tot tiganii cantau la nunta....

mda...tot aia cantau dar era altceva.Lautarii cei de altadata erau cu totul si cu totul ALTCEVA.

Se vede treaba ca nu te pricepi......era aceasi muzica amestecata, cu influente orientale si pe undeva putina muzica romaneasca. Te rog nu iti da cu parerea, am lucrarea de diploma intr-un subiect ce atinge subiectul asta.

Nu te contrazic...a fost doar parerea mea.
0

#34 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 13 September 2007 - 08:36 PM

@aantik si emilare
incercati sa nu deviati subiectul.
nu am citat din mesajele voastre ca nu au legatura cu subiectul.
pe emilare imi vine sa-l intreb de ce nu a rezolvat inca aceasta problema,daca tot are o diploma....in domeniu.
putem sa fabulam zile intregi.

e de ajuns un raspuns de genul:
1.imi plac manelele si stirile despre manelisti.
2.imi vine sa sparg televizorul.
flying is my life...
0

#35 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2007 - 08:38 PM

Pai chiar nu e nici o problema. Doar ca cetatenii au o parere preconceputa ca " ce era demult era bun". Nu e chiar asa.Dar, marele semn de intrebare apare cand aflam acesta muzica cantata de tigani era indragita de oameni simpli, boieri, domnitori si chiar minti luminate. Asa ca ce va mai mirati ca manele ne-au invadat ?!?
0

#36 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2007 - 08:43 PM

SILVIU66, la 13 Sep 2007, 20:36, a spus:

pe emilare imi vine sa-l intreb de ce nu a rezolvat inca aceasta problema,daca tot are o diploma....in domeniu.
putem sa fabulam zile intregi.

Muzica a aparut cand cuvantul nu a mai fost fost deajuns. Unde sunt versurile ?
0

#37 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2007 - 08:56 PM

Emilare, la 13 Sep 2007, 21:38, a spus:

Pai chiar nu e nici o problema. Doar ca cetatenii au o parere preconceputa ca " ce era demult era bun". Nu e chiar asa.Dar, marele semn de intrebare apare cand aflam acesta muzica cantata de tigani era indragita de oameni simpli, boieri, domnitori si chiar minti luminate. Asa ca ce va mai mirati ca manele ne-au invadat ?!?

ba da este o problema: esti total pe langa subiect.si vad ca insisti.
nu facem istoria muzicii aici.nici nu discutam pareri preconcepute,despre ce era vechi bun sau nu.

repet:esti off-topic.
flying is my life...
0

#38 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2007 - 09:08 PM

Pai ar trebui sa facem istoria muzicii ca sa vedem de ce toata lumea asculta manele..... ma rog, raspuns la topic : - Din manele pot asculta 1%, piese ce sunt realizate dupa cele mai elementare metode de scriere a muzicii si sustinere a cuvantului . In rest...
0

#39 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 September 2007 - 09:18 PM

Emilare, la 13 Sep 2007, 22:08, a spus:

Pai ar trebui sa facem istoria muzicii ca sa vedem de ce toata lumea asculta manele.....

pai da..dar nu in subiectul in care cerinta este:

Citeaza

nu faceti decat sa postati un mesaj scurt "Da imi vine sa crap tv-ul" sau "Da mi-am bagat 2 deget in priza cand am vazut" sa vedem si noi cat de aiurea a fost stirea asta.. si dupa aia contorizam.

sau

Citeaza

Vroiam doar un mesaj scurt. "da sunt impotriva manelelor" Sau "da stirile cu haladiti sunt aberante" scurt pe doi.

ce o fi asa de greu?
flying is my life...
0

#40 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 13 September 2007 - 09:31 PM

Pe mine nu ma deranjeaza manelele, nu ma deranjeaza cine le canta si nici ca cineva le asculta. Ma deranjeaza faptul ca sunt obligat sa le ascult atunci cand NU vreau, adica in metrou, pe drum, in statiile de autobuz si in autobuz, sau cand vreau sa dorm, de la vecinii de peste drum...
Asta ma deranjeaza. Uneori ma deranjeaza ca textul e de 2 lei ca sa nu zic altfel. E dreptul oricui sa cante si oricui sa ascute ce pofteste, nu discut gusturile. Dar s-o faca fara sa deranjeze.
Ma deranjeaza faptul ca as fi obligat sa platesc abonament radio si TV chiar daca n-as avea asa ceva. Ma deranjeaza ca lucrurile importante nu se spun nicaieri, ca nu poti scoate o informatie utila aproape de nicaieri din ce-i TV sau radio (ma refer la alea publice). De cele mai multe ori ma deranjeaza ca platesc pentru asta.
Nu-mi plac manelele daca asta era discutia. Si nici ce e acum pe TVR nu merita banii.

Aceasta postare a fost editata de bitex: 13 September 2007 - 09:32 PM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#41 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 13 September 2007 - 09:36 PM

zodele, scuze de "absenta" in subiect a subsemnatului pina acum.
asa.
manele si incultura plus stiri inepte la tv? si? oare cine poate crede ca, peste timp, la serbarea de sfirsit de an, nepotii copiilor nostri vor recita vreo poezie intitulata cumva "salamul muzical" sau "minunea cu nanism"? nimeni, din cei care conteaza.
sa fie sanatosi, cu bratarile si inelele lor cu tot...
zicea cineva, p-aci, ca se-nscrie in nu's'ce organizatie studenteasca, sa faca "ceva"; sazi binisor, capitane: in '90, am facut(nu de unul singur...), SLS-ul, la vremea aia cea mai puternica organizatie de gen; azi e "puf-puf", fiindca s-a derapat (ne)controlat(!!!???), de la demersul initial, la o slugarnicie derivata/cauzata din/de santajul social al lipsei locurilor din camine...
in anii '90, am facut programe muzicale, in diverse contexte(radio, spectacole live, disco, etc.): in momentul in care s-a alunecat, ca si atmosfera a evenimentelor respective, spre un "commercial" abject bazat pe coordonate "prafoase" si "pizdoase", am renuntat, am iesit pur si simplu din peisaj, in conditiile in care nimeni si nimic n-ar fi reusit-o intentionat(aveam, la ora aia, un back-up profesional de gen cu o anvergura greu de estimat...).
nu cred in perenitatea nonvalorii, ca si componenta sociala; nu mai pedalati isteric pe idei de genul "asta e poporul roman...": nu cred ca in statisticile si analele istoriei nationale regasim o pondere pronuntata/majora, in ansamblu, a reprezentarilor informale referitoare la nonvalori: peste ele(nonvalorile), s-au asternut si se astern(avem si exemple contemporane...) pinze de paianjen care le condamna la anonimat si ignoranta ...
sint de acord ca este revoltator/deranjant/vatamator trendul media actual: sa nu uitam ca cel mai fervent promotor al puroiului social manelist a fost celebra teo, in trista perioada sirbista: o scuipa cineva pe teo azi?
si mai am exemple, da' iar imi zice stancu de ..."ocolari"...
sa-i ia dracu' cu manelele si cu curvele si cu drogurile lor cu tot, ca oricum n-au cum sa dureze la nesfirsit...
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 13 September 2007 - 09:37 PM

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#42 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 13 September 2007 - 09:44 PM

Tocmai am auzit la stirile PROsti TV o fraza la care inca ma gandesc....cum adica, in ce fel, cum vine asta si tot asa...
Din tragedia unor oameni care isi ingroapa mortii, ei spun : "Se crapa pamantul de durere", si asta m-a blocat... wtf inseamna asta...rati ai dracu cu stirile voastre.....

De manele nu ma iau, ca asta ar insemna sa le dau atentie, si mi-e prea scarba sa fac asta, incerc sa ii ignor, ceea ce nu e bine, si daca sunt deranjat dau rock-ul la maxim, si daca tot nu merge trec pe Parazitii
0

#43 Useril este offline   Miezu_eu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 553
  • Inregistrat: 13-July 07
  • Interests:Aeromodelism

Postat 13 September 2007 - 09:56 PM

mizzone, la 13 Sep 2007, 21:36, a spus:

sa-i ia dracu' cu manelele si cu curvele si cu drogurile lor cu tot, ca oricum n-au cum sa dureze la nesfirsit...

:angry: mama da ce m-a amuzat asta!!!!! asa sa-i ia ala cu coarne
doar....eu
0721.798.720

0

#44 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 13 September 2007 - 10:06 PM

Diesel power, la 13 Sep 2007, 21:44, a spus:

De manele nu ma iau, ca asta ar insemna sa le dau atentie

Eu nu m-am luat de ele, ci prin participarea mea la o nunta m-am trezit cu o supriza, "preamaritul"(sau parlitul ca suna mai bine)Guta si tot ce am auzit toata noaptea a fost "dedicatie fara numar"(si cu ecou ca fara nu se poate pt un manelist respectabil) si din cand in cand ca il doare "sufletelul". Cel mai rau e ca a trebuit sa stau in muzica aia cateva ore(fiind niste cunoscuti apropiati - acum i-am mai departat) si acum inca ma dor timpanele si au trecut 2 ani de atunci( nu stiu de ce, dar manelistii folosesc intotdeauna volumul la 125%, cred eu, ca nu auzeam nimic chiar daca imi tipa cineva direct in ureche si eram la vreo 50m de boxe-capatul opus al salii).Deci raspunsul pt intrebarea 1- Da, manele sunt o muzica pentru masele subculturale (imi pare rau de cei care le asculta) si eu nu le ascult

La televizor stirile protv ati observat ca incep intotdeauna(alea de ora 5) cu Buna seara un om s-a sinucis(si-a omorat; a dat cu toporu' in etc.).
De ce cand sunt atatea alte subiecte? De audienta de ce altceva. 2.Nu imi plac stirile cu (nu stiu daca scriu bine)haladiti, daca ma uit la asa niste aberatii risc sa imi prajesc din neuroni si sa ajung la echivalentul celor care asculta manele- discovery rules, ca posturile romanesti sunt (ma refer antena1-2-3-4 sau cate sunt, protv,tvr)mijloace de campanie pt propriul castig(ex protv primeste bani sa bage despre nunta unuia si despre nustiu ce pusti de la caruta cu coviltir, antenele se folosesc de post ca sa dea bine macar la cateva procente de alegatori seful lor si tvr - hai ca nu ghiciti - pt cei de la putere sa isi propage cuvantul si sa faca bani rudele lor - ca doar a-ti vazut cum se schimba la tvr personalul dupa cine e la putere.[B]

Aceasta postare a fost editata de protheus: 13 September 2007 - 10:07 PM

"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#45 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 13 September 2007 - 10:58 PM

Nu ma deranjeaza manelele si nici manelistii. Nu-mi place, nu ma uit sau nu-i ascult. Ca se gasesc unii cretini sa asculte muzica data tare si ma forteaza sa o ascult, asta tine de (in)cultura romanului, indiferent ca e manelist sau nu (sincer sa fiu, roman manelist mi se pare a fi pleonasm, dar nah :) ). In cazul asta, in functie de ce dispozitie am, merg sa-l rog sa dea mai incet sau sun direct la politie.

Apropo de manelisti si muzica data tare, eram in Germania, mergeam pe jos spre statia de tramvai. Din departare incepea sa se auda ceva muzica dar inca nu distingeam ce anume ci doar zgomotul. Imi zic in gand: asta numa' roman poate fi. Intr-adevar, era un beamveu negru care imprastia in eter toti watii din boxe, wati care carau cu ei vocea inegalabilului, incomensurabilului Adi Minune. (cred ca daca era Zodelu' in locul meu, facea instant cu nervii :angry: )
0

#46 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 14 September 2007 - 06:47 AM

Vivi, la 13 Sep 2007, 23:58, a spus:

roman manelist mi se pare a fi pleonasm, dar ...

SA NU MAI SPUI NICIODATA ASTA!!!..Nici in gluma macar!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#47 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 14 September 2007 - 12:56 PM

ZOD, la 13 Sep 2007, 16:43, a spus:

Nu avem ce sa facem. Din 160 de accesari au raspuns 6 oameni din care 2 au zis ca baga capu in nisip si ignora.

Acum ai 5 pagini de raspunsuri. Esti mai fericit?

Ca veni vorba de ignorat... Ce ai facut cand l-ai vazut pe avortonul ala tolanit in patul reginei? I-ai zis ceva, ai facut ceva sau ai ignorat problema?
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#48 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 14 September 2007 - 01:48 PM

Zodele, tot respectul pentru subiect. Te felicit ca ai avut inspiratia sa pui pe tapet asa ceva. Sunt intru totul de acord cu tine.
Sa fii iubit, zburatorule.
0

#49 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 14 September 2007 - 02:33 PM

.... mancatzash, da' de aia cu halde Tamango vedeta ,mare consilier mare pe langa tariceanu ,nu zici nika?!
...tabula crasa, mortua est!
0

#50 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 14 September 2007 - 03:58 PM

ipsihi, la 14 Sep 2007, 15:33, a spus:

.... mancatzash, da' de aia cu halde Tamango vedeta ,mare consilier mare pe langa tariceanu ,nu zici nika?!

S-a discutat la inceput despre politicieni si s-a stabilit ca nu despre ei e vorba aici (desi sunt tot niste scursuri la fel ca si tiganii, si românii care asculta manele, etc.). De fapt românii care asculta manele fac mai mult rau decat tiganii. La tigani nu ai pretentii, asta e muzica lor.

Zilele trecute ma gandeam la un paradox: "Daca asculti muzica italiana poti sa nu fi italian. Daca asculti muzica chinezeasca poti sa nu fi chinez. Dar daca asculti manele sigur esti tigan."

Dar deja s-a ajuns iar la manele. Zod discuta programele proaste de la TV. Ceea ce nu am inteles eu este daca vrea "rascoala" sau "revolutie". La inceput am crezut ca vrea "revolutie", adica schimbare totala, fara muzici proaste, tigani, etc. Dar pe de alta parte el vrea sa se uite la TV dar ce vede acum nu e pe gustul lui. De aici se naste intrebarea: lui nu-i place Salam sau Carnat si vrea Dan Spataru sau Modern Talking sau Surorile Cichy sau vrea o emisiune culturala interesanta in locul muzicii ?

Adica ce e acum nu e pe gustul lui sau ce e acum e total gresit si trebuie schimbat?
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#51 Useril este offline   mobi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 508
  • Inregistrat: 27-May 04

Postat 14 September 2007 - 06:22 PM

Dandu-ma pe aici, am citit si eu (prea tarziu) subiectul, si ma mananca sa ma declar impotriva. Impotriva manelelor ar trebui sa spun. Dar, din nefericire, nu ar fi corect sa ma exprim asa. Ca nu mai sunt doar 'manele' (muzica tiganeasca proasta), ci acu' deja e "un mod de viata" ca sa folosesc o expresie la moda. Deja ciorile infecte umbla cu romance, deja nea gigi vecinul meu roman get beget asculta la maxim infectiuni, apoi le fredoneaza senin. Fiica unui prieten de familie de-al parintilor mei, are vreo 16 ani, fata romanca, normala, chiar un pic desteapta, dar s-a dat batuta, si a fost luata de val. Nici nu o mai pot saluta. E ca-n filmele alea proaste cu alieni, cand organismul intra in om(prin gura sau prin gat) si ii foloseste ca si gazda. Ca sa distrugi alienul trebe neaparat sa omori si omu, care e clar pierdut. :)
Acuma, ca sa le puna capac, isi face o cioara casa la 30 de metri de a mea. Si muncitorii's manelisti (normal). TRecand o data pe langa ei, le-am urlat sa lase muzica mai incet. S-au conformat, apoi unul dintre ei a venit la mine, uimit, si (cu bun simt) m-a intrebat DE CE trebuie sa dea muzica mai incet! Stiti, de parca nu ar fi fost posibil sa deranjeze pe cineva abjectiunile cantate de vreo boratura de cioara....
Oameni pe care ii stii, sau care ii cunosti acum, care ii stii ca sunt in regula, sau care par in regula, te lasa masca. Sunt manelisti! Ramai blocat, apoi te retragi... si zici.. 'ia uite... inca unul'
0

#52 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 15 September 2007 - 09:36 PM

Olaf The Viking, la 14 Sep 2007, 12:56, a spus:

ZOD, la 13 Sep 2007, 16:43, a spus:

Nu avem ce sa facem. Din 160 de accesari au raspuns 6 oameni din care 2 au zis ca baga capu in nisip si ignora.

Acum ai 5 pagini de raspunsuri. Esti mai fericit?

Ca veni vorba de ignorat... Ce ai facut cand l-ai vazut pe avortonul ala tolanit in patul reginei? I-ai zis ceva, ai facut ceva sau ai ignorat problema?

Da olaf sunt fericit.

ce am facut ? Pai l-am luat bataie .. io eram singur cu nevasta... era logic sa mai iau la bataie cu doi tigani care sa ma calce in picioare. Nu ?

N-ai inteles absolut nimic olaf... cred ca esti foarte suparat ca asculti manele ... asa cred eu .. afltfel nu iti inteleg aversiunea fata de subiectul asta.

Iti mai explic odata. Eu singur n-am ce sa fac. O discutie pe forum nu schimba nimic. Mai mult, nu e treaba mea si nu ar fi corect sa incerc sa ii schimb pe oamenii aia.. asa vor ei sa traiasca. Era vorba de oamenii din cominitatea asta si de oamenii din jurul meu in general. Vroiam sa stiu ce parere au.. daca sunt indignati sau nu de stiri aberante si de manele.

Vali Vant Anal trebuia luat la bataie si amendat de oamenii ce se ocupa de castel nu de mine. Nu iti inteleg logica.. de ce esti ofticat...
DT
0

#53 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 17 September 2007 - 12:17 PM

ZOD, la 15 Sep 2007, 21:36, a spus:

cred ca esti foarte suparat ca asculti manele ... asa cred eu .. altfel nu iti inteleg aversiunea fata de subiectul asta.

si fata de tine, ca te gasesti sa deschizi subiecte de astea...si asa, in general...

Eu filtrez, bineinteles ca nu aud decat ce imi convine, suntem prea putini (si ne cam imputinam) cei care nu sunt de acord cu rahatul teveristic.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#54 Useril este offline   Tempus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 220
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 17 September 2007 - 03:14 PM

oarecum on topic:

subcultura se vinde ...

http://www.protv.ro/filme/portret-www-prot...ile=29340#29340

e greu de combatut, in final singura arma e butonu de la telecomanda.

yuc!
0

#55 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 17 September 2007 - 07:30 PM

Tempus, la 17 Sep 2007, 15:14, a spus:

oarecum on topic:

subcultura se vinde ...

http://www.protv.ro/filme/portret-www-prot...ile=29340#29340

e greu de combatut, in final singura arma e butonu de la telecomanda.

yuc!

CNA-u doarme linistit, oamenii sunt oripilati si viata merge mai departe...
totusi ce e asa frumos la tanti aia? mie mi se pare foarte grasa...
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#56 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2007 - 07:03 AM

Dexter_Jr, la 17 Sep 2007, 20:30, a spus:

Grasa asta nu e tanti aia care a luat-on freza la nush ce meci de combat, in d'erect pe teveu?
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#57 Useril este offline   Tempus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 220
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 18 September 2007 - 09:57 AM

Marinaru, la 18 Sep 2007, 07:03, a spus:

Dexter_Jr, la 17 Sep 2007, 20:30, a spus:

Grasa asta nu e tanti aia care a luat-on freza la nush ce meci de combat, in d'erect pe teveu?

tz tz tz ... se vede ca nu te-ai uitat la tot reportajul :D)
0

#58 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2007 - 09:59 AM

Tempus, la 18 Sep 2007, 10:57, a spus:

tz tz tz ... se vede ca nu te-ai uitat la tot reportajul :D)

...mama, ce bot umflat avea...nici ochii nu se mai uitau in acelasi loc, de parca erau pe rulmenti!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#59 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 18 September 2007 - 05:14 PM

am citit (selectiv) posturile voastre.....in concluzie:
1. dezavuez 100% manelele.......dar....de gustibus ;)
2. Zod este absolut OK in ceea ce a incercat sa prezinte (poate un pic cam bland)
3.daca se face un comitet de boicot al posturilor tv care le da atentie (manelistilor), ma pun pe lista si pun la bataie 10% din ce castig la FRMd!
4.propun o razie la adresa manelistilor (si ascultatorilor lor),sa fie adunati intr-un loc cu sonorizare excelenta, unde sa fie fortati sa asculte 24 din 24 de ore, 30(31) de zile pe luna, Edvard Grieg(Peer Gynt), Ceaikovski , Chopin,si de ce nu (SAU IN PRIMUL RAND!!!!) Rapsodia Rromana a lui Enescu!!!

Aceasta postare a fost editata de pitts: 19 September 2007 - 10:44 AM

No brain, no headache.....
0

#60 Useril este offline   ducati999 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 855
  • Inregistrat: 11-February 06

Postat 22 September 2007 - 11:28 PM

baga ochi-ul : http://www.youtube.com/watch?v=2bMK8D4DC_k...related&search=

:( :( B) :( sau sa plang !!!!!!!!: ( (