Modelism - RHC Forum: Iesiri pe balti Bucurestene - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 164 Pagini +
  • « Prima
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Ultima »

Iesiri pe balti Bucurestene Locatii

#2431 Useril este offline   fulgerica 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2235
  • Inregistrat: 31-July 07
  • Interests:vintage

Postat 25 August 2008 - 11:10 PM

Vezi postareasonic xz, la Aug 25 2008, 07:08 PM, a spus:

am folosit motorul original de pe piranhia (super 600) si ma uitasem la esc ala art tech de 30 :unsure: am vrut sa vad cum merge...
cand l-am primit...era minuscul,2 feturi din care unul pt acceleratie,cabluri de 1 mm pe care le-am schimbat.eram sigur ca nu o sa reziste :blink: ...dar in fine...am zis sa-l pun.

a mers cam 1 minut cu 3 cell lipo dupa care a ramas la turatie maxima.fludorul de pe fet s-a topit si mi-a scurtcircuitat alte balarii pe acolo.
aveam alimentare pe rx separata dar nu am avut spatiu asa ca am dus-o exact unde nu trebuia <_<
dupa impact coca s-a facut praf,esc topit si cu urme de fludor sarit in barca,batiu motor a plecat si ala de pe loc,bateria in partea din fata a barcii.
elicea si carma au scapat ,la fel si receptorul,bateria nu a explodat...

tu ai masurat inainte cat suge 600 super?
eu pe un motor aemanator (hopf viper 6oo) am un regulator jeti de 40A. se incalzeste foarte putin dupa 6 minute de mers la blana cu elice de 40. dar nici eu nu am apucat sa masor consumul pt ca intre timp am ars aparatul.

Aceasta postare a fost editata de fulgerica: 25 August 2008 - 11:18 PM

Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
0

#2432 Useril este offline   sonic xz 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 26-October 07

Postat 26 August 2008 - 12:48 AM

Vezi postareafulgerica, la Aug 26 2008, 12:10 AM, a spus:

tu ai masurat inainte cat suge 600 super?
eu pe un motor aemanator (hopf viper 6oo) am un regulator jeti de 40A. se incalzeste foarte putin dupa 6 minute de mers la blana cu elice de 40. dar nici eu nu am apucat sa masor consumul pt ca intre timp am ars aparatul.

da,dar vezi tu... ala e muci de esc :lol: :lol: :angry2: ce ai tu e alta scula care duce mult si bine.
n-am masurat cat trage dar e undeva pe la 20-30 amperi cu elice de 36 .cu aia de 30 tripala nu se ridica...trebuie sa reinnoiesc stocul de elici :D

culmea e ca ala duce (cica :lol: ) 30 amp si 50 burst...cand te uiti la el si la cabluri ti se face mila...poate ar duce cu succes un speed 300.

Aceasta postare a fost editata de sonic xz: 26 August 2008 - 12:55 AM

0

#2433 Useril este offline   fulgerica 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 01:47 AM

Vezi postareasonic xz, la Aug 26 2008, 01:48 AM, a spus:

da,dar vezi tu... ala e muci de esc :lol: :lol: :angry2: ce ai tu e alta scula care duce mult si bine.
n-am masurat cat trage dar e undeva pe la 20-30 amperi cu elice de 36 .cu aia de 30 tripala nu se ridica...trebuie sa reinnoiesc stocul de elici :D

culmea e ca ala duce (cica :lol: ) 30 amp si 50 burst...cand te uiti la el si la cabluri ti se face mila...poate ar duce cu succes un speed 300.

tu nu prea aveai voie sa bagi in el 3s lipo. motorul asta merge max cu 7 celule nimh. uzual e folosit cu 6 cell.
pt ca nu am avut celule nimh capabile, la un moment dat, am folosit 3 LiFe - oricum ceva mai putin decat 3s Lipo ale tale. frigea foarte tare, fara sa am un spor de viteza semnificativ.

Aceasta postare a fost editata de fulgerica: 26 August 2008 - 01:48 AM

Laser frate!
0

#2434 Useril este offline   sonic xz 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 05:06 PM

Vezi postareafulgerica, la Aug 26 2008, 02:47 AM, a spus:

tu nu prea aveai voie sa bagi in el 3s lipo.

cine zice ca nu am voie ... e pe riscul meu,nu? ;) :D ideea e ca motorul asta cica e un pic mai "special"... alti tipi de magneti si infasurari ajustate..bla bla bla.acolo pe site spunea ca dezvolta mai multa putere daca se adauga mai multe celule.

da pe mine m-a mancat...sa pun esc-ul ala ... si soarta ... mai bine ii puneam 6 nimh si no limitul de la jamara de prima data si elicea de 36 sau 39 :D
0

#2435 Useril este offline   fulgerica 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 06:09 PM

Vezi postareasonic xz, la Aug 26 2008, 06:06 PM, a spus:

cine zice ca nu am voie ... e pe riscul meu,nu? ;) :D ideea e ca motorul asta cica e un pic mai "special"... alti tipi de magneti si infasurari ajustate..bla bla bla.acolo pe site spunea ca dezvolta mai multa putere daca se adauga mai multe celule.

da? atunci pune-l la 220V :D
poate vreodata, dupa ce vei mai busi vreo 100 de esc-uri, o sa intelegi ca o infasurare are o rezistenta si la o anumita tensiune, din cauza curentului care trece prin ea, se va face scrum.
am si eu un regulator de tipul asta - cel de arttech. i-am facut o proba, tinand elicea scufndata total in apa. in timpul probei am tinut regulatorul in mana. cu 8 celule era f putin caldut. cu 9,9V abia a ajuns la 40 grade. motorul la 63.
Laser frate!
0

#2436 Useril este offline   Shumica 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 22-May 06

Postat 27 August 2008 - 09:18 AM

Mai oameni buni voi de sigurante nu ati auzit ? asta referitor la barcute fumegande, coci strapunse etc ;)
Experiment facut de mine.
Actori:
- motor periat de 600; 10 A regim normal max 20 A (cel putin asa spune producatorul)
- rookie 35
- pack nimh 8,4 V, 4000 A
- siguranta fuzibila 20 A
Bagat barca in cada forjat maximum in pozitie fixa totul ok
Forjat maxim in fata si trasa de coada spre spate pentru cresterea solicitarii - ok
Blocat ax elice - o zvacnire si mortua est :D
Conluzie - siguranta arsa - inlocuire siguranta totul revine la normal.
Fara siguranta mai mult ca sigur se ducea pe apa sambetei ceva prin barca.
Asa de simplu este si inserezi o siguranta in circuitul electric ...
Si ieri va fi o zi !
0

#2437 Useril este offline   fulgerica 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 August 2008 - 09:29 AM

asa se face la navomodele de pescuit. e destul de simplu sa te protejezi cu o siguranta de 10A cand ai un regulator de 35-40. acolo, prin asta, te protejezi la blocarea axului elicei, unde cresterea curentului nu are o rampa foarte mare.
motoarele de pe barcile de viteza iau vreo 50A in mod constant din regulatoare de 60-100. problema e ca apar burst-uri de peste 100 atunci cand barca sare pe apa. nici nu stiu daca exista sigurante de 60-80A...
oricum, cand e sa se arda totul se petrece extrem de rapid, nu cred ca siugranta ar avea viteza sa protejeze esc-ul. nu mai spun ce probleme ar aparea la firele de conexiune.
Laser frate!
0

#2438 Useril este offline   Shumica 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 August 2008 - 11:01 AM

mda s-ar putea sa ai dreptate.
eu m-am gandit la conditii normale de exploatare ;)
cu sigurantele nu este o problema, se poate manufactura de cati A vrei.
eu consider ca trebuie testat si pe o barca de viteza, rau in orice caz nu are ce sa ii faca.

Aceasta postare a fost editata de Shumica: 27 August 2008 - 11:02 AM

Si ieri va fi o zi !
0

#2439 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 27 August 2008 - 12:44 PM

...sigurantze pana la 100A exista ,nu ar fi probleme de adaptare in navomodel, problema apare la cele peste 100A deoarece sunt gabaritice si f grele datorita carcasei ceramice in care sunt incasetate; solutia ar fi scoaterea elementului fuzibil din carcasa si prinderea lui intr-un soclu improvizat, sau folosirea sigurantzelor electronice cu mosfetzi de mare amperaj, IRF 1405 de exemplu!!!
....80A
...tabula crasa, mortua est!
0

#2440 Useril este offline   Endugu 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 25-June 08

Postat 27 August 2008 - 12:52 PM

Vezi postareaShumica, la Aug 27 2008, 12:01 PM, a spus:

mda s-ar putea sa ai dreptate.
eu m-am gandit la conditii normale de exploatare :)
cu sigurantele nu este o problema, se poate manufactura de cati A vrei.
eu consider ca trebuie testat si pe o barca de viteza, rau in orice caz nu are ce sa ii faca.

Hahaha. Ia intreaba-l pe Fulgerica ce inseamna "conditii normale de exploatare" ? ! ? :) :D :D
0

#2441 Useril este offline   fulgerica 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 August 2008 - 06:07 PM

Vezi postareaEndugu, la Aug 27 2008, 01:52 PM, a spus:

Hahaha. Ia intreaba-l pe Fulgerica ce inseamna "conditii normale de exploatare" ? ! ? :) :) :D

la o barca de viteza nu prea ai conditii normale. decat poate daca ai un super motor si super regulator.
Laser frate!
0

#2442 Useril este offline   Brussolo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 701
  • Inregistrat: 14-July 06

Postat 28 August 2008 - 11:45 AM

:D Adica, e o barca de viteza si prin analogie cu cele 1:1, dupa fiecare cursa este necesara o revizie a motorului si schimbarea pieselor uzate. Cateodata, mai sunt si abandonuri cauzate de "pleznirea" motoarelor care sunt exploatate la maxim. Nu e deloc un sport ieftin ... si nici modelismul ... banuiesc ca se reduc preturile in concordanta cu scara modelului.
Nu cred sa existe si sa dureze combinatia "super motor si super regulator", toata lumea vrea din ce in ce mai mult si mai bine...
Apropo, cum facem sa vedem si noi cursa de pe Siutghiol?? (weekendul asta)
Daca e cineva care va fi prezent acolo, poate vedem si noi o poza doua, un filmulet...
Prima poza de la cursa de anul asta apartine lui dily... cam neclara, difuza si inselatoare, dar e prima.
risteaion@yahoo.com
ionristea@yahoo.com

Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
0

#2443 Useril este offline   sonic xz 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 August 2008 - 04:58 PM

Vezi postareafulgerica, la Aug 27 2008, 10:29 AM, a spus:

asa se face la navomodele de pescuit. e destul de simplu sa te protejezi cu o siguranta de 10A cand ai un regulator de 35-40. acolo, prin asta, te protejezi la blocarea axului elicei, unde cresterea curentului nu are o rampa foarte mare.
motoarele de pe barcile de viteza iau vreo 50A in mod constant din regulatoare de 60-100. problema e ca apar burst-uri de peste 100 atunci cand barca sare pe apa. nici nu stiu daca exista sigurante de 60-80A...
oricum, cand e sa se arda totul se petrece extrem de rapid, nu cred ca siugranta ar avea viteza sa protejeze esc-ul. nu mai spun ce probleme ar aparea la firele de conexiune.

siguranta aia nu o sa aiba nici un efect... cred ca poti sa protejezi doar bateria.
exista si sigurante care se folosesc la auto 1:1 de 15,20,35, amperi.asa se pot conecta 2,3 bucati in paralel... cand una pica,crapa si celelalte instant.
0

#2444 Useril este offline   Brussolo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 08:28 AM

Ideea cu sigurantele nu este tocmai ce ar trebui, adica, daca se arde siguranta, posibil sa se protejeze esc-ul dar barca tot in mijlocul baltii ramane. Meseriasii ar trebui sa faca un montaj care sa limiteze, sa intrerupa curentul care intra in esc cand acesta depaseste o anumita valoare iar dupa un timp (3-10 secunde) sa cupleze din nou. Ar fi ideal daca ar fi si programabil. De exemplu sa ai un esc care suporta maxim 16 V si 100A, iar montajul (accu-esc-motor) sa fie limitat la maxim 14 V si 90A.
Asta, cred ca ar fi o treaba super buna.

@ipsihi ce zici nene ipsihi? e posibil de facut asa ceva? Am uitat, trebuie sa fie micutz si ushurel, sa incapa in model...
risteaion@yahoo.com
ionristea@yahoo.com

Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
0

#2445 Useril este offline   fulgerica 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 08:35 AM

Vezi postareaBrussolo, la Aug 29 2008, 09:28 AM, a spus:

Ideea cu sigurantele nu este tocmai ce ar trebui, adica, daca se arde siguranta, posibil sa se protejeze esc-ul dar barca tot in mijlocul baltii ramane. Meseriasii ar trebui sa faca un montaj care sa limiteze, sa intrerupa curentul care intra in esc cand acesta depaseste o anumita valoare iar dupa un timp (3-10 secunde) sa cupleze din nou. Ar fi ideal daca ar fi si programabil. De exemplu sa ai un esc care suporta maxim 16 V si 100A, iar montajul (accu-esc-motor) sa fie limitat la maxim 14 V si 90A.
Asta, cred ca ar fi o treaba super buna.

@ipsihi ce zici nene ipsihi? e posibil de facut asa ceva? Am uitat, trebuie sa fie micutz si ushurel, sa incapa in model...

teoretic asta fac toate esc-urile. numai ca cele ieftine intai se ard.
Laser frate!
0

#2446 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 10:21 AM

...limitarea tensiunii pe motor o poti stabili experimental ,din E.P.A. ,daca statia are asa ceva, asta presupune un aparat de masura, si un dispozitiv dinamometric pentru stabili o corelatie cat mai eficienta tensiune/fortza, adica randament; de obicei regulatoarele de turatie ating maximum de randament la tensiuni mai mici decat cele maximale din specificatii, lucru valabil si in cazul motoarelor, unde un plus de tensiune nu aduce decat ceva caldura ,fapt ce inevitabil duce la prajirea regulatorului sau motorului; eu tot ce montez prin barci ,probez in cada, sarcina statica, adica chinuri maxime pentru motor si regulator, daca in 15-20 de secunde s-a incalzit ,in sarcina reala o face intr-un timp dublu, si se impune redimensionarea elicei, caz ce poate duce chiar la schimbarea sistemului de propulsie daca elica ce tine sistemul stabil e prea mica pentru barcazul respectiv.
...in alta ordine de idei, daca te infingi in mansa si tii blana mai mult decat recomandarea producatorului, daca mai si supravoltezi si nu ai o racire eficienta pe regulator ,e vax albina; stabilitatea in functionare a regulatorului este data de factorul termic, cu cat ai unde disipa mai multa caldura ,cu atat regulatorul are viatza mai lunga; o alta solutie ,este cumpararea de regulatoare BL ieftine, de mic amperaj si inlocuirea finalilor cu altii mai suparati, de pilda decat sa dau 2 mil pe un opto de 100A care crapa instantaneu la peste 50A, mai bine cumpar unul de 70 lei, scot finalii, pun un etaj de putere facut cu alti finali, in capsule mari ,TO220 , nici f multi ca altfel incarci grila capacitiv si iar nu este recomandat, pun radiator generos si eficient pentru ca in barca iti permiti lucrul asta, si am rezolvat-o cu aproximativ aceeasi bani pe care i-as cheltui cu un regulator scump si prost!!!!

Aceasta postare a fost editata de ipsihi: 29 August 2008 - 10:22 AM

0

#2447 Useril este offline   Brussolo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 12:16 PM

@ fulgerica regulatoarele cumparate de mine stiu ca au protectie la supraincalzire si ... atat. Poate ca or exista si d`alea de care zici tu dar banuiesc ca pretul este exagerat... nu cred ca as fii in stare sa dau o caruta de bani pe o asemenea scula.

@ipsihi ... cine se pricepe face si modificarile alea dar pentru mine este ceva... total necunoscut si ar avea ca rezultat "busirea" regulatorului inainte de a-l pune pe barcuta asa ca prefer sa le mai innoiesc din cand in cand.

Cred ca, pentru a proteja esc-urile, trebuie sa ne mai abtinem de la folosirea de motoare "suparate" si sa le "calibram" in functie de esc-ul existent in stocul personal.
risteaion@yahoo.com
ionristea@yahoo.com

Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
0

#2448 Useril este offline   fulgerica 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 12:24 PM

Vezi postareaBrussolo, la Aug 29 2008, 01:16 PM, a spus:

@ fulgerica regulatoarele cumparate de mine stiu ca au protectie la supraincalzire si ... atat.

si atunci de ce au ars?
Laser frate!
0

#2449 Useril este offline   Brussolo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 12:35 PM

Vezi postareafulgerica, la Aug 29 2008, 01:24 PM, a spus:

si atunci de ce au ars?

Pentru ca protectia la incalzire era trecuta doar pe eticheta sau in scurta descriere a produsului e site-ul respectiv... dar practic... ?????? sau cel putin asta cred eu ca este explicatia.
Sunt convins ca daca folosesti un esc la 50% din amperajul de pe eticheta si la 80% din voltajul de pe aceeasi eticheta, sansele de prajire scad convenabil de mult.

E si asta o solutie cred... macar pentru cei care nu se pricep sa modifice esc-uri sau cei care nu au "caruta de bani" pentru un esc "scula"

PS
Am uitat sa spun ca e posibil ca esc-urile respective sa se fi ars si din cauza apei...
Apa asta din IOR, cand e vorba de viteza barcii, devine prea vascoasa iar cand e vorba sa intre in regulator devine foarte fluida... Probabil tot WOODOO

Aceasta postare a fost editata de Brussolo: 29 August 2008 - 12:37 PM

risteaion@yahoo.com
ionristea@yahoo.com

Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
0

#2450 Useril este offline   Shumica 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 12:35 PM

@fulgerica foarte simplu.
Una este sa accelerezi un om de la 0 la 6 g de exemplu in 1 ora si alta este sa faci aceiasi chestie intr-o miime de secunda :)
Au "supt" mai mult decit pot duce intr-un timp prea scurt de au ajuns asa => :)
Si ieri va fi o zi !
0

#2451 Useril este offline   Brussolo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 12:39 PM

@shumica asta e si ideea "mai mult decat pot duce" ... dar daca "sug" intr-o miime de secunda doar jumatate din cat pot duce, nu cred ca se prajeste...
risteaion@yahoo.com
ionristea@yahoo.com

Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
0

#2452 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 02:37 PM

Vezi postareaBrussolo, la Aug 29 2008, 01:16 PM, a spus:

@ fulgerica regulatoarele cumparate de mine stiu ca au protectie la supraincalzire si ... atat. Poate ca or exista si d`alea de care zici tu dar banuiesc ca pretul este exagerat... nu cred ca as fii in stare sa dau o caruta de bani pe o asemenea scula.

@ipsihi ... cine se pricepe face si modificarile alea dar pentru mine este ceva... total necunoscut si ar avea ca rezultat "busirea" regulatorului inainte de a-l pune pe barcuta asa ca prefer sa le mai innoiesc din cand in cand.

Cred ca, pentru a proteja esc-urile, trebuie sa ne mai abtinem de la folosirea de motoare "suparate" si sa le "calibram" in functie de esc-ul existent in stocul personal.
...nu stiu daca ai observat, dar campionii mondiali si speedangii in navo isi cam manufactureaza singuri sculele, asa ca nici pentru tine nu-i tarziu;chinezu filozof zice ca nu este greu sa faci un lucru, ci greu este sa te pui in situatia de al face -CONFUCIUS!!! :)
0

#2453 Useril este offline   Shumica 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 04:06 PM

Vezi postareaBrussolo, la Aug 29 2008, 01:39 PM, a spus:

@shumica asta e si ideea "mai mult decat pot duce" ... dar daca "sug" intr-o miime de secunda doar jumatate din cat pot duce, nu cred ca se prajeste...

Fiule crede si nu cerceta :)

Acum fara bascalie ca sa vezi exact care este miscarea iti trebuie scule ca sa masori parametrii.
Eu sunt fericit ca am un aparat de masura digital cu interfata pentru computer, senzor termic etc. si eventual mai adulmec cate ceva dar este total ineficient pentru o lucratura profesionala. Asta este parerea mea.

Concluzie: O sa mai vedem pe IOR fum alb si duhoare de electronica prajita :)
Si ieri va fi o zi !
0

#2454 Useril este offline   IlPadrino 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1437
  • Inregistrat: 17-January 04

Postat 29 August 2008 - 07:23 PM

Vezi postareafulgerica, la Aug 29 2008, 01:24 PM, a spus:

si atunci de ce au ars?

pai e simplu
facuram WE trecut cu brussolo un test in cada, cu noua lui barcuta galbena.

pack 2200 3S1P/ 20C
motor BL2040/ inrunner
elice de suprafata cu dimensiuni necunoscute

am masurat asa:
1) cu barca pe loc si elicea semi-imersata 10 Amperi constant la blana
2) cu barca pe loc si elicea complet imersata 30 Amperi!!!

deci 3X - da?! - si cam asta e si raspunsul la dilema de ce se ard variatoarele

S'acum,
...cam toti aveti elici de suprafata pe barcile voastre, barci care pana nu planeaza stau cu curu'n apa, pana se ridica si cam toti porniti de pe loc, cu motorul in blana...

d'aici si pana la fum au ramas 3 secunde....
in loc de finali modificati si alte alea propun ceva mai mult commonsensu' masii
If You don't have enough time, than sleep faster
0728.26.93.19
0

#2455 Useril este offline   sonic xz 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 08:10 PM

http://www.youtube.c...h?v=1EIHUnzVNLs

:D :unsure: super motor si super regulator pe o super barca...
0

#2456 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 08:18 PM

...pe IOR am vazut barci mai bune!!!
0

#2457 Useril este offline   sonic xz 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 08:42 PM

Vezi postareaipsihi, la Aug 29 2008, 09:18 PM, a spus:

...pe IOR am vazut barci mai bune!!!

:unsure: du-te si spanzura-te !!!
0

#2458 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 08:51 PM

...barcutza aia are poate un pic peste 40cm, maxim 1kg ,iar ce vezi acolo scotzi cu orice motor periat seria 480-500!!!
0

#2459 Useril este offline   sonic xz 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 August 2008 - 09:08 PM

Vezi postareaipsihi, la Aug 29 2008, 09:51 PM, a spus:

...barcutza aia are poate un pic peste 40cm, maxim 1kg ,iar ce vezi acolo scotzi cu orice motor periat seria 480-500!!!

:unsure: da da ??? ..... ia si argumenteaza !!!!!!!
0

#2460 Useril este offline   Endugu 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 25-June 08

Postat 29 August 2008 - 10:57 PM

Cine vine pe IOR duminica (31.08.2008) ?
Eu cred ca apar in jur de 10.30 - 11.00 si vin cu Eco Manta care in sfarsit e "preparata corespunzator".
Desi are vreo 300gr de plumb suplimentar, sta pe apa asa cum vreau eu :).
Daca are cineva si o camera sa fac un filmulet cu ea, ar fi perfect.
0

Arata acest topic

• 164 Pagini +
  • « Prima
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Ultima »

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi