@zue
Nu are inca turn fin, l-am comandat dar nu a venit, nu se stie de ce, probabil nu era pe stoc... o sa vina el...
@fulgerica
Tot stau si ma gandesc... cum naiba sa functioneze un canal de inundare la barcuta asta? De dat peste cap ca la monov nu cred ca se poate. Doar asa, sa se scufunde de "fund" pana ajunge elicea in apa si apoi sa o aduc la mal cu "placa subtire" pe post de carma?? nu se merita ca strica aspectul ...
Vreau sa ma convingi ca o barca, acelasi model cu a mea, poate beneficia de efectele pozitive ale canalului de inundare... Apropo, in pozele trimise am vazut ca unele barci "hydro" au canale de inundare pe amandoua partile si stanga si dreapta. Banuiesc ca efectul pozitiv al acestora este ca, la start, barca sa nu se infiga cu botul in apa. Deci canalul de inundare se umple si barca se lasa de "fund" si ridica "botul". Cand isi ia viteza canalul se "varsa" si barca revine la pozitie orizontala. Cam asta e efectul canalului de inundare la "hydro"... Poate gresesc, convinge-ma de contrariul ...
Multumesc :)
PS
mi-a venit o idee: hai sa simulam un canal de inundare atasand plumb pe barcuta... ?? oare o merge??
Aceasta postare a fost editata de Brussolo: 01 September 2008 - 01:06 PM