Prototip O idee simpla sau geniala ramane o idee
Postat 17 December 2006 - 01:28 PM
Multumesc tuturor pentru aprecieri, va doresc realizari reusite si finalizate.
Un singur lucru i-mi pare rau, nu am putut sa turez la maxim motorul, mi-a fost frica sa nu ramana esuata pe o posghita de ghiata, ar fi fost neconfortabil pentru recuperat, mai ales ca apa nu avea mai mult de 1-2 grade.
O sa incerc sa fac ceva capturi de pe filmulete.
Un singur lucru i-mi pare rau, nu am putut sa turez la maxim motorul, mi-a fost frica sa nu ramana esuata pe o posghita de ghiata, ar fi fost neconfortabil pentru recuperat, mai ales ca apa nu avea mai mult de 1-2 grade.
O sa incerc sa fac ceva capturi de pe filmulete.
If the boat doesnt fly, dont buy!!!
Postat 31 December 2006 - 07:14 PM
felicitari pentru barcuta. a mea inca nu a vazut apa decat in cada ca deh, mai trebe fonduri pentru controler. sper ca va fi lansata cat mai curand si atunci o sa vedem ce si cum.
a mea intra in categoria stealth (asta pentru ca nu a vazut cum arata un lac si nici viceversa), dar sa speram ca nu o sa fie nevoie de flotoare ca sa iau si eu un viraj in viteza. oricum plan nu am avut asa ca asta e motivul la care apare la subiectul prototip :) ...da si daca merge sa vezi drepturi de autor si fitze....glumeam. oricum un an nou fericit tuturor si LA MULTI ANI!
a mea intra in categoria stealth (asta pentru ca nu a vazut cum arata un lac si nici viceversa), dar sa speram ca nu o sa fie nevoie de flotoare ca sa iau si eu un viraj in viteza. oricum plan nu am avut asa ca asta e motivul la care apare la subiectul prototip :) ...da si daca merge sa vezi drepturi de autor si fitze....glumeam. oricum un an nou fericit tuturor si LA MULTI ANI!
Postat 30 October 2007 - 04:38 PM
sall all . stiu k sunt incepator da vreau sa stiu si eu ce grgeutate avea barca cu tot cu motorizare si baterii , tot. old man daca ai un id de mess poti sal postezi ms :D . vrveau sami raspunzi la niste intrebari :-B