STAÞIE DE TELECOMANDA PERFORMANTA AM SKEMA!!!!!
Postat 22 July 2003 - 11:54 AM
cum sa o pun pe web si mai discutam...Bafta!
Postat 23 July 2003 - 11:54 AM
Emitzatorul are un afisor LCD cu 2 linii (cel putin asa l-a construit frantzuzu...)
si o gramada de intrerupatoare... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif. Are sinteza de frecventza: la 41 MHz are vreo 40-41 de canale,iar la 72 MHz vreo 100-101 canale Receptoarele pe care le puteti utiliza sunt vreo 5, da' io va recomand doar RX19 sau RX21(au sinteza de frecventza). RX19 e mai performant decat RX21.Mai uitati-va si voi ca io am obosit scriind acilea :( Bafta!
Postat 25 July 2003 - 11:48 AM
Bafta!
Postat 25 July 2003 - 12:01 PM
Mi-a luat 20 secunde sa-ti scriu nick-ul. Complicat nu gluma!
Si zici ca esti din Onesti? Adica suntem consateni cum s-ar spune. Hai sa vedem ce mai avem in comun. Ai fost pe la clubul de modelism de acolo? Pâna acum câtiva ani si eu am locuit in Onesti. Poate mai stam la bârfa, ca avem alfabetul latin la baza?
Spor la construit!
Telefon: 0721 385365
Postat 25 July 2003 - 01:32 PM
Si nu cred ca de dragul de a construi ceva foarte complicat preferi sa dai cu modelul de tera :D .
Si fie vorba intre noi schema aia este chiar prea complicata si nici nu avem nevoie de o suta si ceva se canale.
O schema cu PIC-uri este mult mai simpla si cred ca satisface toate cerintele. Si oricum eu tin si la aspect si macar la ce se vede.
Prefer sa construiesc ce este in interiorul modelului si statia sa o cumpar ca este mica si arata bine iar acasa nu reusesc sa scot niciodata asa aspect.
E fiecare cu pitici lui :) .
Postat 26 July 2003 - 11:25 AM
Postat 26 July 2003 - 11:41 AM
Postat 14 August 2003 - 10:15 AM
Postat 14 August 2003 - 02:44 PM
La inceput gaseai unul la Casa Pionierilor (intreaba mosnegii de pe acolo si vei afla unde este, ca acum are sigur alt nume!), apoi in cladirea de la stadionul de handbal Carom, la etajul 3, lânga clubul de radioamatorism. Ultima oara se preconiza sa ajunga bordel acea cladire dar nu cunosc finalitatea. Am fost evacuati cu totii. Am prins doar o crâsma inceputa la parter.
Ne-am mutat cu cortul in vestiarul salii de box (sala aia mica in care se faceau: judo, lupte, haltere si box). Acum câtiva ani a disparut cu totul si de acolo, fara nici o sansa sa mai apara in alt loc. Stiu ca au turnat beton si acolo si au facut-o pentru fotbal in sala, cu plata. Posibil sa se mai joace si altceva. Afli tu mai sigur.
Din nefericire nu m-am nascut in Onesti dar am crescut acolo de la 1 an. Si de câtiva ani buni sunt plecat din oras, desi mi-am pastrat apartamentul acolo. Asa ca mai dau uneori prin Onesti. De exemplu mâine. Azi am venit de la mare, ma odihnesc câteva ore si dimineata pe cai. Iau la puricat tot ce-i frumos spre Nord (nu pe jos ca altadata...), incepând cu Onesti, Slanic Moldova si terminând cu Putna.
Acum stau in Bucuresti desi sunt buletinul e tot de Onesti. Mai vorbim. Putine sanse sa dam nas in nas foarte curând.
Spor la treaba.
Ovidiu.
Telefon: 0721 385365
Postat 16 August 2003 - 11:49 PM
Postat 19 August 2003 - 10:37 AM
Citeaza
Sa stii ca skema nu e atat de complicata pe cat pare la prima vedere.Am studiat-o mai atent si sa stii ca poti sa o realizezi destul de usor daca esti mai avansat intr-ale electronicii.In nici un caz sa nu faci PCB-urile manual ca s-a dus totul de rapa. Mai bine le faci prin metoda foto...daca vrei sa te apuci de ea.
Postat 20 August 2003 - 10:31 AM
Am sa deschit un subiect diferit, pt ca am realizat telecomanda si MERGE!!! asa ca pot raspunde multor intrebari!
Postat 21 August 2003 - 10:24 AM
Am sa deschit un subiect diferit, pt ca am realizat telecomanda si MERGE!!! asa ca pot raspunde multor intrebari![QUOTE]
La ce telecomanda te referi? La aia la care se refera subiectul sau la link-ul asta?
Postat 21 August 2003 - 10:35 AM
Citeaza
Am sa deschit un subiect diferit, pt ca am realizat telecomanda si MERGE!!! asa ca pot raspunde multor intrebari
La ce telecomanda te referi? La aia la care se refera subiectul sau la link-ul asta?
Postat 21 August 2003 - 10:54 AM