Am cautat si eu situl FRMd, cu gandul ca voi gasi ceva de genul calendar, clase, informatii, taxa de inscriere bla bla etc
si am gasit asta :
http://www.aeromodel....ro/dreapta.htm
Acum pe bune, se ocupa cineva de treaba asta sau cum ? Nu vrea nimeni sa-mi ia banii ? Uite, ma ofer sa platesc o taxa, cui ma pot adresa ?
Chiar nu e nimeni interesat ?
Pagina 1 din 1
Despre FRMd to be or not to be
Postat 14 August 2006 - 08:14 PM
Intr-adevar e trist web site-ul asta ca si carte de vizita pentru Federatia Romana de Modelism.
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 14 August 2006 - 08:20 PM
Este intr-adevar trist, nu numai in postura de carte de vizita...
Modelismul merita ceva mult mai spectaculos si mai interactiv, nu o sigla de pe vremea..... pe o foaie de matematica....
Si ideea e ca exista destul de multi care, sub o cat de mica organizare, ar putea si ar vrea sa faca ceva....
Sunt tanar si nu ma pricep.....
Modelismul merita ceva mult mai spectaculos si mai interactiv, nu o sigla de pe vremea..... pe o foaie de matematica....
Si ideea e ca exista destul de multi care, sub o cat de mica organizare, ar putea si ar vrea sa faca ceva....
Sunt tanar si nu ma pricep.....
Postat 14 August 2006 - 08:22 PM
Buggy-man, la 14 Aug 2006, 20:18, a spus:
stai linistit ca am vazut aia mai demult.....dar nu ar fi trebuit sa fie intr-un forum, ci pe un site independent si competent....nu neg ca se gasesc informatii, dar de ce numai cei ce ce pricep trebuie sa aiba acces la ele?
De ce nu exista un centru de informare sau ceva de genul asta ? De ce situl ala exista doar sub forma asta? Cei care au bani sa faca webhosting pentru site pot sa se si implice in dezvoltarea lui....
Postat 14 August 2006 - 08:32 PM
Adica in momentul in care m-am inscris si am inceput sa scriu, toata lumea zicea "de ce nu ai intrat acolo", "de ce nu ai citit acolo", "de ce crezi ca se poate face ceva"
Considerand raspunsurile acestor intrebari ca "informatii", ar trebui sa se gaseasca toate undeva anume si nu peste tot in www.
Macar cu asta sa incepem, daca tot exista un sit (facut in 10 minute cu notepad)
Astept raspunsurile voastre
Considerand raspunsurile acestor intrebari ca "informatii", ar trebui sa se gaseasca toate undeva anume si nu peste tot in www.
Macar cu asta sa incepem, daca tot exista un sit (facut in 10 minute cu notepad)
Astept raspunsurile voastre
Aceasta postare a fost editata de RCX: 14 August 2006 - 09:37 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1