Modelism - RHC Forum: Cluburi de modelism Bucuresti - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Cluburi de modelism Bucuresti

#1 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 294
  • Inregistrat: 24-July 06

Postat 08 August 2006 - 06:18 PM

Va rog sa-mi spuneti si mie, cine stie, care sunt cluburile de (auto)modelism din Bucuresti. Exista astfel de cluburi ?

In afara de cel de la Palatul copiilor (presupunand ca inca mai e activ), de care stiu ca e mai vechi decat multi dintre noi, nu mai cunosc nici unul.
0

#2 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 25-December 05

Postat 08 August 2006 - 06:59 PM

Clubul de la Palat este inca activ insa el este destinat in general copiilor...iar acum fiind vacanta...nu este nici o activitate acolo. Activitatea se va relua ca in fiecare an, odata cu inceperea scolilor.
0

#3 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 August 2006 - 07:21 PM

Deci...cu Palatul copiilor am inteles.

Dar altele nu sunt ? E chiar asa de pustiu Bucurestiul din punctul asta de vedere ?

Nu a incercat nimeni sa faca un club ? Fara organizare nimeni nu poate lua in serios sportul asta......
0

#4 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 10:56 AM

am citit intamplator niste mesaje publicate acum vreo cativa ani in care persoanele respective erau foarte entuziasmate de ideea modernizarii pistei din tineretului.....dar banuiesc ca nu s-a intamplat nimic....

am fost acum un an pe pista onroad, care arata mai mult a camp cu bucati de bitum, si nu era nimic schimbat.

daca se vor intr-adevar schimbari, nu trebuie facut ceva in mod organizat ?

de exemplu, am citit un articol care povestea cum 100 de studenti au pus fiecare cate 50 de mii lunar tp de 6 luni ca sa-si faca propria firma de publicitate.....asta inseamna destul de multi bani...

nu exista si in bucuresti cel putin 100 de pasionati? dupa cati scriu pe forumul asta, cred ca da

nu vrea nimeni sa fie luat in serios cu sportul asta, la nivel mai inalt decat cel al anturajului ?
0

#5 Useril este offline   mihaim 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 24-June 06

Postat 09 August 2006 - 11:02 AM

ca sa-ntelegi cit de cit cam cum sta treaba, io zic sa incerci sa vezi pe real cam cit de "efervescenta" e activitatea propriuzisa a entitatilor-club de p-aci, si dup-aia poate te lamuresti...
cit despre pista de la palat, poti s-o uiti, nu mai e demult in custodia/administrarea palatului...
sau, incearca sa citesti p-aci cam ce s-a intimplat prin clubulete, poate asa mai afli si tu pe ce lume te afli, modelistic vorbind...
hals und wunders!
"...N-AM GASIT ALTA RIMA...SA TRAITI! ..."-ca dedicatie, sceneta cu caragiu si diaconu, tuturor celor care nu pot respecta pertinenta acida...
0

#6 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 09 August 2006 - 11:10 AM

....100 de pasionati? ;)
Din pacate lucrurile stau mult mai prost!
Acum 3-4 ani s-a incercat o treaba similara, la modul sa punem fiecare bani sa asfaltam pista de la CSTA.
La acea vreme eram in jur de.......10 pasionati, azi daca mai suntem 5!
Te las pe tine sa tragi concluziile!
RHCForum - Webmaster
0

#7 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 11:12 AM

raspuns pentru mihaim

pai daca e adevarat ce spui tu inseamna ca toti modelistii sunt niste egoisti care nu vor sa dea nimic de la ei si carora nu le pasa decat de masina de la capatul comenzii lor.

de pista de la palat nu stiam asta, dar e pacat ca a ajuns asa...am un prieten care a fost acolo in copilarie si a si participat la mai multe concursuri, pe vremea cand mai exista notiunea de concurs organizat.

toata lumea vorbeste cat de marfa a fost campionatul din ungaria, din bulgaria, din franta dar la noi nu se aude cam nimic nu?

sau daca se aude, e mai mult un whisper...

si eu, de exemplu, ca nou modelist, ce pot sa fac in conditiile in care poti gasi viata pe marte mai repede decat alt modelist care sa te invete si sa te ajute ?

stiu ca voi sunteti toti freelanceri si autodidacti dar mi se pare putin aiurea situatia asta....

sau poate sistemul meu de gandire nu concorda cu filosofia modelismului romanesc....

macar daca era doar problema de bani

Aceasta postare a fost editata de RCX: 09 August 2006 - 11:14 AM

0

#8 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 11:16 AM

si pt buggy man

5 pasionati? macar sunt 100 la nivel de tara???

si atunci cand s-a incercat manevra aia acum 2-3 ani de ce a esuat?

cei 10 au renuntat?

sau au fost alte elemente exterioare?
0

#9 Useril este offline   mihaim 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 August 2006 - 11:18 AM

incearca tu sa faci putin ce ti-am "creionat" eu mai sus, si dup-aia trage concluzii...pina una-alta, se pare ca nu prea cunosti realitatea cotidiana...
hals und wunders!
"...N-AM GASIT ALTA RIMA...SA TRAITI! ..."-ca dedicatie, sceneta cu caragiu si diaconu, tuturor celor care nu pot respecta pertinenta acida...
0

#10 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 11:21 AM

mihaim, la 9 Aug 2006, 11:18, a spus:

incearca tu sa faci putin ce ti-am "creionat" eu mai sus, si dup-aia trage concluzii...pina una-alta, se pare ca nu prea cunosti realitatea cotidiana...
hals und wunders!

asa e, eu traiesc intr-un veritabil matrix.....sa inteleg ca tu esti unul dintre cei 5 pasionati?

macar daca s-ar incerca sa se organizeze ceva, crezi ca ar exista doritori de asa ceva?
0

#11 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 11:30 AM

Citeaza

si atunci cand s-a incercat manevra aia acum 2-3 ani de ce a esuat?

....simplu, nu au venit cu banii, decat vreo 2-3!
Este adevarat se punea problema unei sume nu tocmai mica, in jur de 200 USD de caciula!
Adevarul este ca, marea majoritate, gandesc exact cu ai spus tu, la masina de la capatul comenzii lor!
RHCForum - Webmaster
0

#12 Useril este offline   mihaim 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 August 2006 - 11:31 AM

@ rcx: nu cred ca ne intereseaza in mod deosebit unde traiesti mataluta, dar, de fapt, cam ce vrei?...sa ce?...
hals und wunders!

Aceasta postare a fost editata de mihaim: 09 August 2006 - 11:32 AM

0

#13 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 11:35 AM

de exemplu acum, cati crezi ca ar veni cu banii? eu de exemplu as investi bucuros intr-o treaba din asta, cu conditia sa fie serioasa....

am citit ca tu esti inscris in federatie....ce se face acolo? e vreo sansa ca cei de acolo sa ia vreo masura? sau gestul eroic ne ramane tot noua?
0

#14 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 11:37 AM

mihaim, la 9 Aug 2006, 11:31, a spus:

@ rcx: nu cred ca ne intereseaza in mod deosebit unde traiesti mataluta, dar, de fapt, cam ce vrei?...sa ce?...
hals und wunders!

vreau sa vorbesc, sper ca nu te deranjez cu ceva.....daca te incomodeaza sau ti se par inutile mesajele mele, imi pare rau dar nu esti obligat sa le citesti....nu am voie sa aflu parerea tuturor celor care scriu aici?

de ce sa ma uit in arhive ca sa vad mesaje care poate acum nu mai inseamna nimic ?
0

#15 Useril este offline   mihaim 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 August 2006 - 11:37 AM

...bune intrebari!... :o
si raspunsurile sint chiar clare...!
hals und wunders!
0

#16 Useril este offline   mihaim 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 August 2006 - 11:40 AM

RCX, la 9 Aug 2006, 11:37, a spus:

de ce sa ma uit in arhive ca sa vad mesaje care poate acum nu mai inseamna nimic ?

e, aici esti in eroare...din pacate, cam ce s-a scris, cindva, despre cluburi si federatie, ramine actual, ...atita dreptate mi-a dat timpul, de n-am unde s-o mai pun... :o
hals und wunders!
0

#17 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 11:43 AM

ma bucur ca-ti plac intrebarile mele...

stiu ca par genul de modelist naiv si care rade la soare in speranta realizarii unui lucru serios si poate chiar sunt...

dar vreau sa stiu ce gandesc ceilalti acum...putem invata ceva din trecut nu? desi timpul e infinit, nu poate avea dreptate infinita
0

#18 Useril este offline   mihaim 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 August 2006 - 11:45 AM

e, atunci hai la o bere(o dau eu), pe terasa la maxx(regie), maine seara, pe la 19:00, si mai schimbam o vorba, poate te prinzi un pic cam cum se vad lucrurile...
hals und wunders!
0

#19 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 11:47 AM

pai maine lucrez asa ca....vineri cel devreme

asta e tipul de initiativa pe care il caut (si nu ma refer la cinste)

am nr tau de telefon in mesaj si daca nu a fost gluma asta, te sun vineri pentru detalii

ps. bucura-te mihaim, ca te-am facut de 4 stele :o)

Aceasta postare a fost editata de RCX: 09 August 2006 - 11:48 AM

0

#20 Useril este offline   mihaim 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 August 2006 - 11:50 AM

bine. suna-ma, cind vrei tu. cit priveste stelutele...he-he...chiar ca m-ai facut fericit!... :o
hals und wunders!
0

#21 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 12:58 PM

Dar tu, Buggy man, nu vii si tu la o bere? sa punem si noi tara la cale :o

sau esti ocupat?
0

#22 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 395
  • Inregistrat: 03-August 06
  • Interests:club, discussion

Postat 09 August 2006 - 01:28 PM

salutare. scuzatima ca ma bag in seama, mai ales ca inca nu am automodel dar tre sa-mi vina. eu am mai vb cu un posesor de automodel sa ne vedem sambata seara in parcare la billa salajan pt ceva demonstratii cat despre un parteneriat pt pista m-as baga si eu. ce ziceti???
0

#23 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 02:12 PM

Va lasa sa faceti demonstratii acolo ? Sambata seara din cate stiu e cam aglomerat si poate fi chiar periculos !
0

#24 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 02:17 PM

am fost si sambata trecuta, intradevar cu niste modele electrice. atunci cel mai sigur loc este in spate la cora pantelimon, exista o parcare nepopulata se poate merge chiar si ziua, doar cate-o data. daca se vrea neaparat se poate
0

#25 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 03:03 PM

Trec o data la cateva zile prin aceasta parcare de la Cora...si imi trecuse si mie prin minte sa ma dau acolo, dar in ultimu' timp pana si parcarea asta e destul de plina de masini, toate firmele de microbuze care fac curse in zona isi tin masinile acolo...azi dimineata la ora 9 era pe jumatate plina.
0

#26 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 03:12 PM

ai dreptate, dar un avantaj ar fa ca parcarea este luminata toata noptea si nu deranjam pe nimeni, cred :o eu am vorbit si cu mihaim, a zis ca in functie de program poate vine si el. ce ma enerveaza e ca voi aveti cu ce sa va dati, eu nu dar si asa, imi place sa ma uit. ideea este ca pe forum nu prea poti sa-ti faci o idee cam cum se conduce, repara etc si asa daca ma intalnesc cu detinatori pot afla mai multe impresii opinii. sper sa iasa ceva si cand imi vin si mie modele ma puteti ajuta sa invat sa le stapanesc(motor de 3.3)
0

#27 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 04:18 PM

As veni cu placere dar deocamdata sunt in reparatii. Si eu sunt incepator, nu ? :o

In momentul in care va fi totul reparat, voi participa cu cea mai mare placere la orice intalnire.

Eventual chiar si pana atunci....

Dar Babanule, daca tot ai intrat in discutie, ce parere ai despre tot ce s-a vorbit pana acum aici ?
0

#28 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 04:33 PM

Particip cu multa placere, insa vineri nu sunt in tara!
RHCForum - Webmaster
0

#29 Useril este offline   RCX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 August 2006 - 05:12 PM

Buggy-man, la 9 Aug 2006, 16:33, a spus:

Particip cu multa placere, insa vineri nu sunt in tara!

Aaaa, doar atat ? :(

pai atunci, va trebui sa organizam zilnic cate o intalnire din asta pana in momentul in care poti veni si tu nu ? :o

dar unde esti plecat ? are legatura cu modelismul ? adu-ne si noua amintiri placute de acolo....
0

#30 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 09 August 2006 - 11:44 PM

cu bani ma bag si eu, atata timp cat intr-adevar se vrea o treaba serioasa (cat ma tine buzunarul) si de acte si alte alea rezolvam :)

incerc si eu sa vin la intalnire (am sa urmaresc subiectul) problema este ca nu am cu ce sa ma dau acuma ( sunt tuate 3 in 'service') dar macar vin sa va cunosc si sa ma uit....momentan
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu