Impresii concurs Pucioasa
Postat 30 June 2003 - 11:35 AM
Ce parere aveti despre cum a fost?
Personal m-am simtit foarte bine, alergatura a fost pe bune cu suficiente masini cat sa nu te plictisesti (sa mergi de unul singur) mai putin la 1/10 unde au fost mai putini concurenti.
Multumesc tuturor celor care m-au ajutat si sustinut, mult prea multi pentru ai enumara aici (nu as vrea sa uit pe unul dintre ei)
Felicitari tuturor participantilor!
Astept si parerea voasta?
Postat 30 June 2003 - 11:42 AM
Postat 30 June 2003 - 11:56 AM
personal ma consider cel mai ghinionist dintre toti (3 ghinioane stupide in 30 de minute...) dar asta e, se intampla...
Felicitari sincere castigatorilor, care au fost pe bune castigatori!!!
Flickr - pozele mele
Postat 30 June 2003 - 12:21 PM
Vreau sa multumesc pe aceasta cale mecanicului Mizzone pentru logistica, tuturor celor care au ridicat masinile in timpul curselor, Viper, ######, etc (pentru ca i-am "alergat"), lui Rafael Zama si echipei CSTA pentru sprijinul acordat in repararea defectiunilor (cauzate de "indemanarea" pilotului) si pentru alimentarea cu mititei, si nu in ultimul rand, participantilor pentru sportivitatea de care au dat dovada.
Se pare ca ceva s-a miscat totusi in federatie! Am fost intrebati daca suntem de acord cu orice modificare adusa programului, nu am mai vazut aere de superioritate din partea "oficialilor", arbitrajul a fost OK!
Pe ansamblu a fost un weekend super!
Daca mergem pe linia asta eu zic ca avem sanse sa ridicam sportul acesta la nivelul pe care ar trebui sa-l aiba!
A, sa nu uit: Felicitari campionului national de la clasa 1/10 IC, Stefan Tulbure! La mai mare!
Cristi
#5 Guest_Webmaster_*
Postat 30 June 2003 - 12:24 PM
Postat 30 June 2003 - 12:35 PM
La partea cu micii imi pare rau ca nu am participat, nu am vazut rezultatele de la calificarile la clasele mici viteza si bere viteza, daca la cunoasteti voi va rog sa le postati aici, oricum am auzit ca acolo au fost mai multi concurenti decat la automodele, fara restrictii la capacitate sau tractiune.
Postat 30 June 2003 - 12:43 PM
Flickr - pozele mele
Postat 30 June 2003 - 12:46 PM
Flickr - pozele mele
Postat 30 June 2003 - 12:47 PM
Cristi
Postat 30 June 2003 - 12:49 PM
Domnilor, eu unul m-am simtit extraordinar in pofida experientelor la care am fost supus!
Un concurs bine organizat, o pista foarte buna si tehnica in acelasi timp si nu in ultimul rand, concurenti pe masura.
Sper din tot sufletul ca, concursurile ce vor urma sa se desfasoare la fel, sa intelegem ca ceea ce facem este in primul rand pentru placere si nu vom primii nici macar o secunda in plus sau minus de trait daca castigam sau piedem.Este adevarat ca toate echipele au fost tensionate, stresate, dar este de inteles in conditia in care acest concurs a reprezentat prima etapa (din cele trei) la clasa de 1/8 4WD C sub egida Federatiei Nationale de Modelism.
Postat 30 June 2003 - 01:03 PM
Rezultate:
La clasa mici viteza, castigator - Rafael Zama (asta pentru ca a furat startul si a mai ciupit de la gratar)
La clasa bere viteza a fost egalitate de puncte! (da' nu s-a suparat nimeni)
Asteptam cu interes etapa II - Amara
Cristi
Postat 30 June 2003 - 10:42 PM
Am o intrebare : cum pot publica pozele ce le-am facut acolo pe site ? Sunt cam 20 de poze, cam la 200 kb bucata.
Cristian Faur
Hobbyland Racing Team Arad
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
Postat 30 June 2003 - 11:31 PM
Clipe memorabile ne-au fost oferite din plin de inconfundabilul Bogdanel, care desi major, tot aiurit a ramas.
Felicitari castigatorilor!!!
ps: e cineva interesat sa mai mearga la Licurici, sa mai dea comanda la mancare?
Postat 01 July 2003 - 09:05 AM
Flickr - pozele mele
Postat 01 July 2003 - 10:50 AM
######, la 30 Jun 2003, 23:31, a spus:
Nu merci, m-am saturat de licurici :o ;) :o
Da, vrem poze, si vrem si filme (ce zici ######? :o :wub: )
Cristi
Aceasta postare a fost editata de CristiM: 01 July 2003 - 11:21 AM
Postat 01 July 2003 - 11:31 AM
Flickr - pozele mele
Postat 01 July 2003 - 11:47 AM
Flickr - pozele mele